Binnaz Abla

Aynen canm.tüm falcıların aynı şeyleri söylemesi o nun doğru olduğu ya da çıkacağı anlamına gelmiyo....
Tabi orası öyle ama insanın kafası karışıyor yinede herkes aynı şeyi söyleyince. Bide çoğu memnun kalınan herkesin önerdiği falcılar olunca insan sorguluyor

Tabi orası öyle ama insanın kafası karışıyor yinede herkes aynı şeyi söyleyince. Bide çoğu memnun kalınan herkesin önerdiği falcılar olunca insan sorguluyor
yani sizi bilen falcinin illa bana da çıkacak diye bir durumu yok tabi en beğenmediğiniz falcı da bana çıkabilir.ben yesilcingeneyi begenirdim çok 5 6 falın da çıkan şeyler olmuştu ama baktirdigim son 2 falinda çıkan tek bir şey olmadı bende 2 ayı geçti baktirmadim bir daha

Benmde patlayan cok falım oldu yoksa denilenlerden gram cıkmayanlar oldu. En erken mart da adım gelir dediler 10gün önce aradı mesela bilen hiç kimse olmadı. Çünkü babannem vefat etti baş sağlığı için aradı sağolsun özel bi sebeple aradı ama bunu bilen de olmadı

Ben fallarda zamana çok takılmıyorum sonuç önemli, bazı falcılar zamanda çok iyi bazıları zamanda baya yanılabiliyorlar.

Ben fallarda zamana çok takılmıyorum sonuç önemli, bazı falcılar zamanda çok iyi bazıları zamanda baya yanılabiliyorlar.
Bide seçimlerde akışı değiştirdiği için senin ya da onun yaptığı bir şey de süreci etkiliyor. Erkende olabılıyor geç de olabiliyor süreç

Evet silebiliyorlar

İyi geceler arkadaşlar Bende seyi merak ediyorum fal gönderdiğimiz kişi daha önce o sitese bakılmış falları ve bizim sorularımızı görebiliyormu ? Herkesin ayni tarihi veriyor olmasi ilginc geliyorda bana

İyi geceler arkadaşlar Bende seyi merak ediyorum fal gönderdiğimiz kişi daha önce o sitese bakılmış falları ve bizim sorularımızı görebiliyormu ? Herkesin ayni tarihi veriyor olmasi ilginc geliyorda bana
Bana da herkes aynı tarihi veriyor çok ilginç geliyor

Kizlar ya bu elif hanzadenn falları çıkar mı ben mert gktrk durak sancaktaroglu sonra arnisa vs vs baktrdm haleh ve elif aynı syleri söylediler elf yorumuma da kusura bakma ama öyle dems ben gayet haklı olabilrsnz dye hitap ettim anlamdm çok OLUMSUZDu benim durum zaten iyice sarpa sardı anlamdim bi de adam evlenck dedi senle o zaman iletişime gececk tovbe ya dedim kimse böyle demdi 26 yaşndym.4 yl snra yazckms bekleme onu evlennce yazck biTCK sana döncek ya saçmalık böyle bi şey mümkün mü dedm onu mu beklycm aklım yernde şükür yani

Canım elif hanzadeye 4 defa fal baktirdim hep olucak olucak dedi her gittiğimde zamanı 1 ay sonra ya oteledi ve üzerinden 1 yıl geçti hiç bi gelisme yok hala bende dediği hiç birşey çıkmadı
Aynen öyle olmakta canım bu falcilara fallara bulastinmi kendini alamıyorsun.ben 2011 2012 lerde çok fal baktırdım hep 3 hafta 5 hafta 1 ay 3 ay derken ötelediler.aa2 yıl geçmiş aradan ben kendimi bambaşka şartlar içinde bulmuştum.tabiiki çoğu falcınin dediği de olmadı.artık olmasını istedigim şeyi de ne bekliyor ne de istiyordum...

gunaydin kızlar bende cuma itibarıyla bıraktım fal baktirmayı artık onlarca fal baktir hepsi sozlesmis gibi şubat da sevgilisiniz dedi cuma akşamı biran da konuşurken kavga ettik sonuç selam dahi vermeyelim artık birbirimize dedi gitti yanımdan sonuç hiç biri bilemedi evliliğe giden ilişkiydi sözde giden paraya mı beklentiyeye mi uzuleyim bilemedim

bende şu fal olayından bunaldim bırakmayı cok istiyorum ne zaman fal atsam 1 ay sonraya erteleniyor

Merhabalar
Hepinize Merhaba. Fal sonuçlarından bilgi vermek için tekrar yazayım dedim. HİÇBİRİ TUTMADI. Bu zamana kadar bekledim, artık yazmaya karar verdim. Sorduğum kişi başkasıyla nişanlanmış, o zaman görüştüğü kişiden ayrılmış. Artık nişanlı biri. Benim ise hayatımda hiçkimse olmadı, teklif eden veya çıkan biri de olmadı.
Tüm baktırdığım kişileri yazdıktan sonra GEYSU'ya ve DERİN HİSLER'e baktırdım ek olarak. GEYSU anda bile başarısızdı, böyle değil diye açıkladıktan sonra düzelttiydi bazı şeyleri ama yine de yanlışlar vardı. DERİN HİSLER'e derdimi sıkıntımı yani kısacası hiçbir şey anlatmadan aşk ve iş olarak yorum istedim. Benim sıkıntımı bildi yazdı, biri var geçmişten veya aklında diye. Sana karşı hisleri var, bastırıyor bunları ama olmayacak dedi. Başka biri olacak hayatında dedi. Nişanlı mı peki diye sordum, başkasıyla duygusal bir bağ görmüyorum nişanlı değil dedi. Yani burada çelişmiş olabilir. Onun dışında benim sıkıntımı ben söylemeden nasıl bilebilir bilmiyorum. Ya baktırdığım falcılardan ismini değiştirmiş biri, ya da başka falcılardan bilgi alıyor. Üç harfli mevzusu olduğunu pek düşünmüyorum.
Nisan ayını söyleyen falcılar vardı onların gerçekleşeceğini de sanmıyorum. Neyse sizlere haber vereyim dedim. Umarım faydası olur.

Yine de bu durumda merlin07 ile falcınurseli tutmuş-bilmiş gibi gözüküyor sanki...

Yine de bu durumda merlin07 ile falcınurseli tutmuş-bilmiş gibi gözüküyor sanki...
Falcı Nurseli belki olabilir zaten ondan genel bir yorum istemiştim de merlin07 sorduğum kişi için o andaki görüştüğüyle evlenecek demişti. Adam ondan ayrılmış başka biriyle nişanlanmış hemen. Merlin07 daha çok tutmamış oluyor bence..

Tesekkur ederım yanıtladıgın için.Merlin'i ben de begenmedim,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…