Tabi orası öyle ama insanın kafası karışıyor yinede herkes aynı şeyi söyleyince. Bide çoğu memnun kalınan herkesin önerdiği falcılar olunca insan sorguluyorAynen canm.tüm falcıların aynı şeyleri söylemesi o nun doğru olduğu ya da çıkacağı anlamına gelmiyo....
yani sizi bilen falcinin illa bana da çıkacak diye bir durumu yok tabi en beğenmediğiniz falcı da bana çıkabilir.ben yesilcingeneyi begenirdim çok 5 6 falın da çıkan şeyler olmuştu ama baktirdigim son 2 falinda çıkan tek bir şey olmadı bende 2 ayı geçti baktirmadim bir dahaTabi orası öyle ama insanın kafası karışıyor yinede herkes aynı şeyi söyleyince. Bide çoğu memnun kalınan herkesin önerdiği falcılar olunca insan sorguluyor
Ben fallarda zamana çok takılmıyorum sonuç önemli, bazı falcılar zamanda çok iyi bazıları zamanda baya yanılabiliyorlar.Benmde patlayan cok falım oldu yoksa denilenlerden gram cıkmayanlar oldu. En erken mart da adım gelir dediler 10gün önce aradı mesela bilen hiç kimse olmadı. Çünkü babannem vefat etti baş sağlığı için aradı sağolsun özel bi sebeple aradı ama bunu bilen de olmadı
Bide seçimlerde akışı değiştirdiği için senin ya da onun yaptığı bir şey de süreci etkiliyor. Erkende olabılıyor geç de olabiliyor süreçBen fallarda zamana çok takılmıyorum sonuç önemli, bazı falcılar zamanda çok iyi bazıları zamanda baya yanılabiliyorlar.
Günaydın arkadaşlar benim kafamı kurcalayan bişey var tellwede 1 sene önce sennurabla diye bir falcı vardı şimdi arama yapınca tellwede o isimde biri çıkmıyor hesaplarını silebiliyorlarmı falcılar bir bilginiz varmı? ve birde tellwedeki defnesen isimli falcıyla sennurablanın aynı kişi olduğunu düşünüyorum nedense
Teşekkür ederim canımEvet silebiliyorlar
Bana da herkes aynı tarihi veriyor çok ilginç geliyorİyi geceler arkadaşlar Bende seyi merak ediyorum fal gönderdiğimiz kişi daha önce o sitese bakılmış falları ve bizim sorularımızı görebiliyormu ? Herkesin ayni tarihi veriyor olmasi ilginc geliyorda bana
Aynen öyle olmakta canım bu falcilara fallara bulastinmi kendini alamıyorsun.ben 2011 2012 lerde çok fal baktırdım hep 3 hafta 5 hafta 1 ay 3 ay derken ötelediler.aa2 yıl geçmiş aradan ben kendimi bambaşka şartlar içinde bulmuştum.tabiiki çoğu falcınin dediği de olmadı.artık olmasını istedigim şeyi de ne bekliyor ne de istiyordum...Canım elif hanzadeye 4 defa fal baktirdim hep olucak olucak dedi her gittiğimde zamanı 1 ay sonra ya oteledi ve üzerinden 1 yıl geçti hiç bi gelisme yok hala bende dediği hiç birşey çıkmadı
bende şu fal olayından bunaldim bırakmayı cok istiyorum ne zaman fal atsam 1 ay sonraya erteleniyorgunaydin kızlar bende cuma itibarıyla bıraktım fal baktirmayı artık onlarca fal baktir hepsi sozlesmis gibi şubat da sevgilisiniz dedi cuma akşamı biran da konuşurken kavga ettik sonuç selam dahi vermeyelim artık birbirimize dedi gitti yanımdan sonuç hiç biri bilemedi evliliğe giden ilişkiydi sözde giden paraya mı beklentiyeye mi uzuleyim bilemedim
bende aynı durumdayım o yüzden tamamen çıkardım hayatımdanbende şu fal olayından bunaldim bırakmayı cok istiyorum ne zaman fal atsam 1 ay sonraya erteleniyor
MerhabalarArkadaşlar merhaba sizlere şimdiye kadarki fal deneyimimi anlatayım dedim. Umarım yardımcı olur. Önceden fal baktırdığım kişiler olmuştu. Yakın zamanda da aşk hayatım için baya bir fal baktırdım. Biriyle birlikteydim ama yazın terketti beni, ben de hâlâ unutamadım. Şu an unutmaya çalışıyorum. Arada aklıma geliyor, özlüyorum ama yapacak hiçbir şeyim yok. Yoluma bakmaya çalışıyorum. Unutmak istiyorum artık, çünkü hatırlamak bana acı veriyor, depresyona giriyorum sanki ve de kendisi oldukça negatif. En son da görüştüğü biri vardı. Artık fal da baktırmıyorum, yoruldum ve de sıkıldım. Çok para harcadım maalesef
FAL SEPETİ
DEMİR:bu kişinin bana seneye pişman olup döneceğini ama geç olacağını, benim Kasım ayında yeni biriyle tanışacağımı söyledi. Güzel bir fal gibi gelmişti.
MERT:katina baktırmıştım.biraz kartlara biraz da kendi hissine göre bu kişinin geri döneceğini söylemişti. Zaman vermedi. Kısa bir faldı ama netti.
YAĞMUR:bu kadına ilk geçen sene baktırmıştım. Benim hakkımda gerçekten şaşıracağım şeyler söylemişti kişilik analizi süper. Geçen sene yazın yeni bir ilişki demişti, ben bu kişiden hoşlanmıştım yazın, eylül ayında da sevgili olmuştum bu kişiyle. Bu sene tekrar baktırdım, yine anlık durumu geçmişi çok güzel yorumladı. Kasım aralık ayında bu kişinin döneceğini söyledi.
YAĞMUR SOTHİS:arkadan hafif güzel bir müzikle seans hazırlıyor, kartları tek tek yorumluyor kendi de üzerine kart açıyor bir sürü. Sarkacıyla da evet hayır belki durumları için destekliyor. Çok hoşuma gitmişti bu fal, analizleri güzeldi. Bu yıl sonuna aralığa kadar yeni birinin olacağını söyledi.
EMRE DİNÇ:analizleri güzeldi, bu kişi geri dönecek sana dedi. 2 defa baktırdım fal, 2.sinde gerçeği yansıtmadığını düşündüm, bazı söylediklerinin gerçekte olmadığını farkettim. İnanasım gelmedi sonra kendisine.
ASUMAN BALCI:emre dinç'in tanıdığı biri galiba emre dinç'in facebook profilinde birlikte resimlerini gördüm. Analizleri güzeldi, o kişi dönecek dedi zaman vermedi. Onun dışında bir şey daha demişti, o çıkmadı.
MELİH GÜN:analizleri güzeldi beğendim. Biraz burca göre de yorum yapıyor gibi geldi. En geç şubata kadar bu kişi geri dönecek dedi.
DENNİS:analizlerini beğendim. Kasım ayında dönecek bu kişi dedi.
İZMİRLİ KATİNA:sadece kart okuyor, analiz falan saçmaydı. Baktırmaya değmez.
EYLÜL:bu sitede facebook hesaplarından insanları bulup oradan bilgilerle yorum yaptığını yazmışlar. İsim falan söylüyormuş. Benim facebook hesabım kapalıydı o sıra. Belki bu yüzden isim falan söylemedi bana. Analizlerini beğenmedim, falı da beğenmedim. Kahve falı yorumu gibi bir yorum yoktu. Olmaz bu kişiyle demişti.
FİRUZEN:kahve falı gönderdim, enerji terapisi için direkt yıldıznameye gel orada daha detaylı anlatıcam dedi. Kısa bir faldı, bu kişiyle olmaz dedi. 2018de yeni biri olacakmış hayatımda, bu kişi de pişman olup gelecekmiş sonra ama çok geç olacakmış. Falı beğenmedim.
SEZGİ:analizleri güzel gibiydi. Hayatımda başka biri olacağını söyledi, zaman olarak ne söyledi hatırlamıyorum.
NESİBE TEKBAŞER:ilk fal attığım kişi. Toplam 3 defa baktırdım. İlk olarak 2013 senesinde atmıştım, o zaman çok güzel detaylar söylemişti ve de söyledikleri kısmen gerçek olmuştu çok beğenmiştim. 2.falım 2 sene önceydi galiba, analizleri güzeldi ama gelecek için dedikleri tutmamıştı. Bu seneki 3.falımda da analizleri güzeldi. Bu kişinin bana geri döneceğini ama benim bu kişiyi kendi isteğimle istemeyeceğimi, hayatımda başka biri olacağını söyledi.
AYIŞIĞIN:2 sene önce baktırmıştım.
Analizleri harikaydı ama gelecek için dedikleri olmamıştı.
REZZAN:geçen sene ilk attığım falı çok beğenmiştim. Bu sene attığım ise çok kötüydü. Analizler olmamış. Nisan ayında yeni biri olacak demiş, olacağını hiç sanmıyorum. Kötü bir faldı.
ŞAHMARAN:kısa ama net bir faldı. Gelecek için söylediği bir şey çıkmadı.
BİNNAZ ABLA
HALEH ÇETİNER:sadece çok pembeci. Geçen sene gelecek için söylediği tutmamıştı.
EYLÜL ACARembe bir yorumdu. Gelecek için söylediği olmadı.
KENAN ŞAHİN:gelecek tutmadı.
MÜGE AYDIN:kartları çok güzel yorumluyor, analizleri güzeldi ama gelecek için söylediği çıkmamıştı.
ECE GÜLENER:durugörü falı göndermiştim. Verdiği tarih geçti. Geçmiş, an analizi tutmamıştı yani çok pembeydi.
BİRYOLUNVAR
İLKAY GÜR:kahve falı göndermiştim. Açık açık ne görüyorsa söylüyor gibi. Bu kişinin karmakarışık bir düşünce yapısında olduğunu ve bu kişiyle olmayacağını söyledi. Onun dışında karşıma iki kişinin çıkacağını söyledi. İlki Ekim ayında demişti, şu an bir şey yok ya bakalım.
AYLİN:kişilik analizini güzel yapmış ama gelecek için söylediği fos çıktı.
SARAYLIHANIM:geçmiş analizi uymuyordu. Bu kişinin döneceğini söylemişti.
FALALEM
REZZAN ABLA:anlık durum, geçmiş analizleri çok iyiydi. Bu kişinin Kasım ayında döneceğini söylemişti.
MERT REİKİ:doğru mudur bilmiyorum, çünkü bilmediğim şeyler söyledi. Onun dışında sanki bir şeyler eksik gibiydi, anlık durumu pek bilememiş gibi gelmişti. Bu kişinin Kasım ayında döneceğini söyledi.
ESTER KİRA:anlık durum ve geçmiş analizi çok iyiydi. Kasım aralık ayında bu kişinin döneceğini söyledi.
MEDYUM FERRUH:çok atıp tutan(tutamayan desem daha doğru olur:))bir yorumcu, değmez.
TELLWE
SERÜVEN:geçmiş analizinde yanlışlar vardı. Gelecek için bu kişiden vazgeçeceksin yakında başka biri dikkatini çekecek dedi.
MERLİN07:yaptığı yoruma hüngür hüngür ağlamıştım. O kişi geri dönmeyecek, görüştüğü kişiyle 2 sene sonra evlenecek sen de 2020 yılında evleneceksin demişti.
KARADEDEE:ebced hesabı baktırmıştım. Hesaplamalardan dolayı somut delillere dayandırıyor. O kişi olmayacak, başka biriyle 2020 yılında evleneceksin demişti. Gün ay yıl tarihi verdi.
KAHİNCİ1:analizlerini beğenmedim, uymamıştı. Bu kişi geri dönecek demişti.
FALCINURSELİ:genel bir soru ile yıldızname göndermiştim. Çok kibar birisi gibi, tavsiye istemiştim bana uygun güzel tavsiyeler vermişti. Falını beğenmiştim. Çok sonra, seneler sonra evleneceğimi şu anda görüştüğün düşündüğün birisi varsa o olmayacak demişti.
NAKTA:karşı taraf hakkında doğruluğundan emin olmadığım bir sürü şey söyledi. Bazı yerlerde şaşırdım ve de pek uyduramadım. Bazı söyledikleri uymuş gibiydi ama bazı söyledikleri çok ters geldi. Bu kişinin bana kasım ayında, kasım olmazsa da mutlaka ileri aylarda geri döneceğini ama benim onu istemememi, güvenmememi söyledi. Başka birisi olacak hayatında dedi.
ZEYNEPANA:kelebek falı gönderip kahve falı göndermişim gibi yorum aldığım bir faldı. Çok genel yorumlar vardı, beğenmemiştim.
EİR:nisan ayına kadar geri dönecek bu kişi dedi. Analizlerini beğenmedim, kısa bir faldı.
Bunlar dışında, yaşadığım ilde sonra Manisa'da araştırmalar yaptım fal cafeler için. Manisa'da marimar fal cafe varmış, telefonla fal baktırılıyormuş. Pahalıydı maalesef ama 20 dklık konuşma oldu. Falcı yabancı bir kadındı heralde, sesi aksağanlıydı. Ben daha fal hakkında sorumu söylemeden geçmişimi, yaşadıklarımı bir bir söyledi. Bu kişi için olmaz demişti, başka biri olacak dedi ama o kişiyle ilgili fazla detay vermedi. Üç harflilerle ilgisi olabilir diye düşündüm açıkçası. Eğer ki zor durumdaysanız size tavsiye ederim burayı. Resminizi istiyorlar bir de, falcının yüzünüzü görmesi gerekiyormuş.
Bunlar dışında size siteler hakkında gördüklerimi söylemek istiyorum, falsepetinde ve de falalem sitesinde falcıların düşük puan yıldızlı kötü yorumları yayınlamama seçenekleri var. Falcıya bakarsınız 1 yıldız aldığı bir yorum görürsünüz sadece ama gerçekte 1 yıldızlı yorumları çok oluyor.
Hepinize Merhaba. Fal sonuçlarından bilgi vermek için tekrar yazayım dedim. HİÇBİRİ TUTMADI. Bu zamana kadar bekledim, artık yazmaya karar verdim. Sorduğum kişi başkasıyla nişanlanmış, o zaman görüştüğü kişiden ayrılmış. Artık nişanlı biri. Benim ise hayatımda hiçkimse olmadı, teklif eden veya çıkan biri de olmadı.Arkadaşlar merhaba sizlere şimdiye kadarki fal deneyimimi anlatayım dedim. Umarım yardımcı olur. Önceden fal baktırdığım kişiler olmuştu. Yakın zamanda da aşk hayatım için baya bir fal baktırdım. Biriyle birlikteydim ama yazın terketti beni, ben de hâlâ unutamadım. Şu an unutmaya çalışıyorum. Arada aklıma geliyor, özlüyorum ama yapacak hiçbir şeyim yok. Yoluma bakmaya çalışıyorum. Unutmak istiyorum artık, çünkü hatırlamak bana acı veriyor, depresyona giriyorum sanki ve de kendisi oldukça negatif. En son da görüştüğü biri vardı. Artık fal da baktırmıyorum, yoruldum ve de sıkıldım. Çok para harcadım maalesef
FAL SEPETİ
DEMİR:bu kişinin bana seneye pişman olup döneceğini ama geç olacağını, benim Kasım ayında yeni biriyle tanışacağımı söyledi. Güzel bir fal gibi gelmişti.
MERT:katina baktırmıştım.biraz kartlara biraz da kendi hissine göre bu kişinin geri döneceğini söylemişti. Zaman vermedi. Kısa bir faldı ama netti.
YAĞMUR:bu kadına ilk geçen sene baktırmıştım. Benim hakkımda gerçekten şaşıracağım şeyler söylemişti kişilik analizi süper. Geçen sene yazın yeni bir ilişki demişti, ben bu kişiden hoşlanmıştım yazın, eylül ayında da sevgili olmuştum bu kişiyle. Bu sene tekrar baktırdım, yine anlık durumu geçmişi çok güzel yorumladı. Kasım aralık ayında bu kişinin döneceğini söyledi.
YAĞMUR SOTHİS:arkadan hafif güzel bir müzikle seans hazırlıyor, kartları tek tek yorumluyor kendi de üzerine kart açıyor bir sürü. Sarkacıyla da evet hayır belki durumları için destekliyor. Çok hoşuma gitmişti bu fal, analizleri güzeldi. Bu yıl sonuna aralığa kadar yeni birinin olacağını söyledi.
EMRE DİNÇ:analizleri güzeldi, bu kişi geri dönecek sana dedi. 2 defa baktırdım fal, 2.sinde gerçeği yansıtmadığını düşündüm, bazı söylediklerinin gerçekte olmadığını farkettim. İnanasım gelmedi sonra kendisine.
ASUMAN BALCI:emre dinç'in tanıdığı biri galiba emre dinç'in facebook profilinde birlikte resimlerini gördüm. Analizleri güzeldi, o kişi dönecek dedi zaman vermedi. Onun dışında bir şey daha demişti, o çıkmadı.
MELİH GÜN:analizleri güzeldi beğendim. Biraz burca göre de yorum yapıyor gibi geldi. En geç şubata kadar bu kişi geri dönecek dedi.
DENNİS:analizlerini beğendim. Kasım ayında dönecek bu kişi dedi.
İZMİRLİ KATİNA:sadece kart okuyor, analiz falan saçmaydı. Baktırmaya değmez.
EYLÜL:bu sitede facebook hesaplarından insanları bulup oradan bilgilerle yorum yaptığını yazmışlar. İsim falan söylüyormuş. Benim facebook hesabım kapalıydı o sıra. Belki bu yüzden isim falan söylemedi bana. Analizlerini beğenmedim, falı da beğenmedim. Kahve falı yorumu gibi bir yorum yoktu. Olmaz bu kişiyle demişti.
FİRUZEN:kahve falı gönderdim, enerji terapisi için direkt yıldıznameye gel orada daha detaylı anlatıcam dedi. Kısa bir faldı, bu kişiyle olmaz dedi. 2018de yeni biri olacakmış hayatımda, bu kişi de pişman olup gelecekmiş sonra ama çok geç olacakmış. Falı beğenmedim.
SEZGİ:analizleri güzel gibiydi. Hayatımda başka biri olacağını söyledi, zaman olarak ne söyledi hatırlamıyorum.
NESİBE TEKBAŞER:ilk fal attığım kişi. Toplam 3 defa baktırdım. İlk olarak 2013 senesinde atmıştım, o zaman çok güzel detaylar söylemişti ve de söyledikleri kısmen gerçek olmuştu çok beğenmiştim. 2.falım 2 sene önceydi galiba, analizleri güzeldi ama gelecek için dedikleri tutmamıştı. Bu seneki 3.falımda da analizleri güzeldi. Bu kişinin bana geri döneceğini ama benim bu kişiyi kendi isteğimle istemeyeceğimi, hayatımda başka biri olacağını söyledi.
AYIŞIĞIN:2 sene önce baktırmıştım.
Analizleri harikaydı ama gelecek için dedikleri olmamıştı.
REZZAN:geçen sene ilk attığım falı çok beğenmiştim. Bu sene attığım ise çok kötüydü. Analizler olmamış. Nisan ayında yeni biri olacak demiş, olacağını hiç sanmıyorum. Kötü bir faldı.
ŞAHMARAN:kısa ama net bir faldı. Gelecek için söylediği bir şey çıkmadı.
BİNNAZ ABLA
HALEH ÇETİNER:sadece çok pembeci. Geçen sene gelecek için söylediği tutmamıştı.
EYLÜL ACARembe bir yorumdu. Gelecek için söylediği olmadı.
KENAN ŞAHİN:gelecek tutmadı.
MÜGE AYDIN:kartları çok güzel yorumluyor, analizleri güzeldi ama gelecek için söylediği çıkmamıştı.
ECE GÜLENER:durugörü falı göndermiştim. Verdiği tarih geçti. Geçmiş, an analizi tutmamıştı yani çok pembeydi.
BİRYOLUNVAR
İLKAY GÜR:kahve falı göndermiştim. Açık açık ne görüyorsa söylüyor gibi. Bu kişinin karmakarışık bir düşünce yapısında olduğunu ve bu kişiyle olmayacağını söyledi. Onun dışında karşıma iki kişinin çıkacağını söyledi. İlki Ekim ayında demişti, şu an bir şey yok ya bakalım.
AYLİN:kişilik analizini güzel yapmış ama gelecek için söylediği fos çıktı.
SARAYLIHANIM:geçmiş analizi uymuyordu. Bu kişinin döneceğini söylemişti.
FALALEM
REZZAN ABLA:anlık durum, geçmiş analizleri çok iyiydi. Bu kişinin Kasım ayında döneceğini söylemişti.
MERT REİKİ:doğru mudur bilmiyorum, çünkü bilmediğim şeyler söyledi. Onun dışında sanki bir şeyler eksik gibiydi, anlık durumu pek bilememiş gibi gelmişti. Bu kişinin Kasım ayında döneceğini söyledi.
ESTER KİRA:anlık durum ve geçmiş analizi çok iyiydi. Kasım aralık ayında bu kişinin döneceğini söyledi.
MEDYUM FERRUH:çok atıp tutan(tutamayan desem daha doğru olur:))bir yorumcu, değmez.
TELLWE
SERÜVEN:geçmiş analizinde yanlışlar vardı. Gelecek için bu kişiden vazgeçeceksin yakında başka biri dikkatini çekecek dedi.
MERLİN07:yaptığı yoruma hüngür hüngür ağlamıştım. O kişi geri dönmeyecek, görüştüğü kişiyle 2 sene sonra evlenecek sen de 2020 yılında evleneceksin demişti.
KARADEDEE:ebced hesabı baktırmıştım. Hesaplamalardan dolayı somut delillere dayandırıyor. O kişi olmayacak, başka biriyle 2020 yılında evleneceksin demişti. Gün ay yıl tarihi verdi.
KAHİNCİ1:analizlerini beğenmedim, uymamıştı. Bu kişi geri dönecek demişti.
FALCINURSELİ:genel bir soru ile yıldızname göndermiştim. Çok kibar birisi gibi, tavsiye istemiştim bana uygun güzel tavsiyeler vermişti. Falını beğenmiştim. Çok sonra, seneler sonra evleneceğimi şu anda görüştüğün düşündüğün birisi varsa o olmayacak demişti.
NAKTA:karşı taraf hakkında doğruluğundan emin olmadığım bir sürü şey söyledi. Bazı yerlerde şaşırdım ve de pek uyduramadım. Bazı söyledikleri uymuş gibiydi ama bazı söyledikleri çok ters geldi. Bu kişinin bana kasım ayında, kasım olmazsa da mutlaka ileri aylarda geri döneceğini ama benim onu istemememi, güvenmememi söyledi. Başka birisi olacak hayatında dedi.
ZEYNEPANA:kelebek falı gönderip kahve falı göndermişim gibi yorum aldığım bir faldı. Çok genel yorumlar vardı, beğenmemiştim.
EİR:nisan ayına kadar geri dönecek bu kişi dedi. Analizlerini beğenmedim, kısa bir faldı.
Bunlar dışında, yaşadığım ilde sonra Manisa'da araştırmalar yaptım fal cafeler için. Manisa'da marimar fal cafe varmış, telefonla fal baktırılıyormuş. Pahalıydı maalesef ama 20 dklık konuşma oldu. Falcı yabancı bir kadındı heralde, sesi aksağanlıydı. Ben daha fal hakkında sorumu söylemeden geçmişimi, yaşadıklarımı bir bir söyledi. Bu kişi için olmaz demişti, başka biri olacak dedi ama o kişiyle ilgili fazla detay vermedi. Üç harflilerle ilgisi olabilir diye düşündüm açıkçası. Eğer ki zor durumdaysanız size tavsiye ederim burayı. Resminizi istiyorlar bir de, falcının yüzünüzü görmesi gerekiyormuş.
Bunlar dışında size siteler hakkında gördüklerimi söylemek istiyorum, falsepetinde ve de falalem sitesinde falcıların düşük puan yıldızlı kötü yorumları yayınlamama seçenekleri var. Falcıya bakarsınız 1 yıldız aldığı bir yorum görürsünüz sadece ama gerçekte 1 yıldızlı yorumları çok oluyor.
Yine de bu durumda merlin07 ile falcınurseli tutmuş-bilmiş gibi gözüküyor sanki...Merhabalar
Hepinize Merhaba. Fal sonuçlarından bilgi vermek için tekrar yazayım dedim. HİÇBİRİ TUTMADI. Bu zamana kadar bekledim, artık yazmaya karar verdim. Sorduğum kişi başkasıyla nişanlanmış, o zaman görüştüğü kişiden ayrılmış. Artık nişanlı biri. Benim ise hayatımda hiçkimse olmadı, teklif eden veya çıkan biri de olmadı.
Tüm baktırdığım kişileri yazdıktan sonra GEYSU'ya ve DERİN HİSLER'e baktırdım ek olarak. GEYSU anda bile başarısızdı, böyle değil diye açıkladıktan sonra düzelttiydi bazı şeyleri ama yine de yanlışlar vardı. DERİN HİSLER'e derdimi sıkıntımı yani kısacası hiçbir şey anlatmadan aşk ve iş olarak yorum istedim. Benim sıkıntımı bildi yazdı, biri var geçmişten veya aklında diye. Sana karşı hisleri var, bastırıyor bunları ama olmayacak dedi. Başka biri olacak hayatında dedi. Nişanlı mı peki diye sordum, başkasıyla duygusal bir bağ görmüyorum nişanlı değil dedi. Yani burada çelişmiş olabilir. Onun dışında benim sıkıntımı ben söylemeden nasıl bilebilir bilmiyorum. Ya baktırdığım falcılardan ismini değiştirmiş biri, ya da başka falcılardan bilgi alıyor. Üç harfli mevzusu olduğunu pek düşünmüyorum.
Nisan ayını söyleyen falcılar vardı onların gerçekleşeceğini de sanmıyorum. Neyse sizlere haber vereyim dedim. Umarım faydası olur.
Falcı Nurseli belki olabilir zaten ondan genel bir yorum istemiştim de merlin07 sorduğum kişi için o andaki görüştüğüyle evlenecek demişti. Adam ondan ayrılmış başka biriyle nişanlanmış hemen. Merlin07 daha çok tutmamış oluyor bence..Yine de bu durumda merlin07 ile falcınurseli tutmuş-bilmiş gibi gözüküyor sanki...
Tesekkur ederım yanıtladıgın için.Merlin'i ben de begenmedim,Falcı Nurseli belki olabilir zaten ondan genel bir yorum istemiştim de merlin07 sorduğum kişi için o andaki görüştüğüyle evlenecek demişti. Adam ondan ayrılmış başka biriyle nişanlanmış hemen. Merlin07 daha çok tutmamış oluyor bence..
Rica ederim ne demek :)Tesekkur ederım yanıtladıgın için.Merlin'i ben de begenmedim,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?