Binnaz Abla

Senin adam da serseri mayin gibiymis nerden cikacagi belli olmuyor Bunu bosver sen

Baya bi tutan var bence .falsepeti eylul.tellwede falcinurseli .ilkay gur dikkatimden su an kacanda vardir mutlaka ama hic biri tutmadi diyemeyiz .bakiyorumda falcilar tabi hissiyatli olanlar baya bi ipucu veriyo gibiler .

FalciNurseli ye iki kez baktirdim sadece ilişki ile ilgili ufak bir detay tutmuştu iş ile ilgili dediklerinin hiç biri çıkmadı ne yazık ki... İş ile ilgili baktirip çıkan var mı? Nedense iş konusu olunca kimse bilemiyor

Belki de fallar niye patlıyor biliyor musunuz, biz hep olumlu söyleyen pembe falların çıkmasını beklediğimiz için, olumsuz konuşanları hemen gözardı ettiğimz için..

Düsüncelerin özgür birakilmasi gerektigine inaniyorum. Fal baktirdikca özgür birakmiyoruz, sıkı sıkı tutup bırakmiyoruz o istedigimiz seyi. Fallara inanmayinca da özgür birakmis oluyoruz vaat edilenleri. Istemeyi biraktigimiz an gerceklesiyor hersey. Bu yüzden de sürekli fal baktirmak enerjileri engelliyor ve bloke ediyor. Olacak olan olmuyor. Dogal süreci yasamiyoruz. Fala göre hareket ediyoruz ve düsünüyoruz. Bunu cok yasadim.

Falcılar bilmiyor, hissediyor. Doğru hissettiklerinde bilmiş oluyorlar. Fal işte. Inanmamakta fayda var

Son düzenleme:
Canim Elif hanzade cikmaz korkma ama senin durumunu okumustum bir kac mesajindan,benden sana abla tavsiyesi olarak kabul et,2-2.5 sene seni aramayan birde uzerine engelleyen bir erkegi hala dusunmemelisin,zaman cok degerli ve boyle yapan bir erkekden bir cacık olmaz.Birsekilde ileride barissan bile yine birsey cikarir.Erkek dedigin saglam karakterli olacak,seni senin onu sevip dusundugunden daha cok sevecekki bu iş uzun vadede yurusun.Arti tum kizlara tavsiyem engelleme gibi cocukca seyler yapan erkeklerden uzak durun lutfen..

Kesinlikle katılıyorum. bazı şeyler az çok tahmin yürütülecek şeyler oluyor zaten tutuncada falcı bilmiş oluyor. O an hissiyatlarına göre yorum yapıyorlar olacak ya da olmayacak başka ihtimal yok zaten bir nevi tahminde bulunuyorlar içinden bi tanesi tutuyor zaten

Hira soydan icin ne diyorsunuz kizlar baktiran var mi?
Doga dan peki?
ben hira soydan a geçen sene eylül de baktirdim emin konuşmuştu bana ama çıkmadı. doğa dan a bu ay başı baktirdim olacak dediği durum geçen cuma bitti bana ikisi de çıkmadı ama size çıkabilir beğenenleri çok var yanlış yonlendirmiyim sizi

Doğa dan bana çıkmadı.diğerine de hiç baktirmadımm

Doga dan peki?
Doğa dan çıkmadı bana.diğerini de denemedim hiç..

Doga dan peki?
Ben Doğa Danı beğenmiştim bir dediği çiktı daha çok 1 hafta içinde bulunacağım ruh halini ve nedenini bilmiş bakma tarzını beğendim sayılır ama sonuçta belirsiz bırakmış sana kalmış gibilerinden

Kızlar bu arada Şevdar'ı beğendiğimi söylemiştim ilk falı bir kaç noktası iyi gibiydi yeniden attım bu defa sesli bakmış ama çok bilemedi bu sefer bizim enerjimiz uymadı galiba onunla, goremedigi noktalar var anlik tespitleri de yanlis bence ki yorumlardan herkes bayılıyor çok övülmüş o yuzden tekrar bir deneyeyim demistim artik atmam saniyorum.

Doğa dan bana çıkmadı.diğerine de hiç baktirmadımm

Doğa dan çıkmadı bana.diğerini de denemedim hiç..

Doga dan icin durum 3-1 sanirim ,hirayi duyan bilen vardi sanki
Fiyatlar cok abarik ya 100 tl cok fazla geliyir fal icin bana

Doga dan icin durum 3-1 sanirim ,hirayi duyan bilen vardi sanki
Fiyatlar cok abarik ya 100 tl cok fazla geliyir fal icin bana
Hira mı Doğa mı dersn Doğa derim Doğa’nın hisleri var hatta Binnaz’da iki kişi var benim için Elfin ve Doğa, önümüzdeki ay Doğa’ya yeniden atmayı düşünüyorum yaklaşık 3 hafta kadar önce baktırmıştım.

300 krediye kadar bütçem var hatunlar. (Kredi birikti de ehehe) Kimi tavsiye edersiniz? (Aşkla alakalı sormayacağım daha çok kariyer)

Arkadaşlar Merhaba, hepiniz sürekli fal baktıran kişilersiniz. Buna istinaden bizim online fal sistemimiz olcak. Bu sistem de türkiyenin her yerinden en iyi falcılar ve en gelişmiş sistemi kuracağız. Yani dünyanın her yerinden en iyi falcılara fal baktırılabilecek. Sistem hazır, yanlız ismine karar veremedik. ÖrneğinÖ Falcıbacı. Com veya fal aladdin . Com veya fal dünyası. Com gibi sizin önerebileceğiniz en iyi isimler neler olabilir. Site ismini bulan kişiye 100tl hediye yollayacağız. Ayrıca örneklerde türkiyede ismini çok duyup şu kişi en iyi 10 üzerinden 10 alır dediğiniz Falcıları da yazabilirsiniz. Onlarada sistemizde araştırma yaptıkdan sonra çalıştırabiliriz. Önceliğimiz isim şuan ama isim önerilerinizi alabilirsek çok sveiniriz. Üyeliğimiz reklam değil ama belki yinede kapatılabilir. Siz yine görüşlerinizi bildirin ben takipde olacağım. Dediğimiz gibi 100tl hediyemiz var. Bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…