- 23 Ağustos 2012
- 51.926
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.936
- 898
Falcı Nurseli belki olabilir zaten ondan genel bir yorum istemiştim de merlin07 sorduğum kişi için o andaki görüştüğüyle evlenecek demişti. Adam ondan ayrılmış başka biriyle nişanlanmış hemen. Merlin07 daha çok tutmamış oluyor bence..
HahaSenin adam da serseri mayin gibiymis nerden cikacagi belli olmuyorBunu bosver sen
Merhabalar
Hepinize Merhaba. Fal sonuçlarından bilgi vermek için tekrar yazayım dedim. HİÇBİRİ TUTMADI. Bu zamana kadar bekledim, artık yazmaya karar verdim. Sorduğum kişi başkasıyla nişanlanmış, o zaman görüştüğü kişiden ayrılmış. Artık nişanlı biri. Benim ise hayatımda hiçkimse olmadı, teklif eden veya çıkan biri de olmadı.
Tüm baktırdığım kişileri yazdıktan sonra GEYSU'ya ve DERİN HİSLER'e baktırdım ek olarak. GEYSU anda bile başarısızdı, böyle değil diye açıkladıktan sonra düzelttiydi bazı şeyleri ama yine de yanlışlar vardı. DERİN HİSLER'e derdimi sıkıntımı yani kısacası hiçbir şey anlatmadan aşk ve iş olarak yorum istedim. Benim sıkıntımı bildi yazdı, biri var geçmişten veya aklında diye. Sana karşı hisleri var, bastırıyor bunları ama olmayacak dedi. Başka biri olacak hayatında dedi. Nişanlı mı peki diye sordum, başkasıyla duygusal bir bağ görmüyorum nişanlı değil dedi. Yani burada çelişmiş olabilir. Onun dışında benim sıkıntımı ben söylemeden nasıl bilebilir bilmiyorum. Ya baktırdığım falcılardan ismini değiştirmiş biri, ya da başka falcılardan bilgi alıyor. Üç harfli mevzusu olduğunu pek düşünmüyorum.
Nisan ayını söyleyen falcılar vardı onların gerçekleşeceğini de sanmıyorum. Neyse sizlere haber vereyim dedim. Umarım faydası olur.
Belki de fallar niye patlıyor biliyor musunuz, biz hep olumlu söyleyen pembe falların çıkmasını beklediğimiz için, olumsuz konuşanları hemen gözardı ettiğimz için..
Canim Elif hanzade cikmaz korkma ama senin durumunu okumustum bir kac mesajindan,benden sana abla tavsiyesi olarak kabul et,2-2.5 sene seni aramayan birde uzerine engelleyen bir erkegi hala dusunmemelisin,zaman cok degerli ve boyle yapan bir erkekden bir cacık olmaz.Birsekilde ileride barissan bile yine birsey cikarir.Erkek dedigin saglam karakterli olacak,seni senin onu sevip dusundugunden daha cok sevecekki bu iş uzun vadede yurusun.Arti tum kizlara tavsiyem engelleme gibi cocukca seyler yapan erkeklerden uzak durun lutfen..Kizlar ya bu elif hanzadenn falları çıkar mı ben mert gktrk durak sancaktaroglu sonra arnisa vs vs baktrdm haleh ve elif aynı syleri söylediler elf yorumuma da kusura bakma ama öyle dems ben gayet haklı olabilrsnz dye hitap ettim anlamdm çok OLUMSUZDu benim durum zaten iyice sarpa sardı anlamdim bi de adam evlenck dedi senle o zaman iletişime gececk tovbe ya dedim kimse böyle demdi 26 yaşndym.4 yl snra yazckms bekleme onu evlennce yazck biTCK sana döncek ya saçmalık böyle bi şey mümkün mü dedm onu mu beklycm aklım yernde şükür yani
Kesinlikle katılıyorum. bazı şeyler az çok tahmin yürütülecek şeyler oluyor zaten tutuncada falcı bilmiş oluyor. O an hissiyatlarına göre yorum yapıyorlar olacak ya da olmayacak başka ihtimal yok zaten bir nevi tahminde bulunuyorlar içinden bi tanesi tutuyor zatenDüsüncelerin özgür birakilmasi gerektigine inaniyorum. Fal baktirdikca özgür birakmiyoruz, sıkı sıkı tutup bırakmiyoruz o istedigimiz seyi. Fallara inanmayinca da özgür birakmis oluyoruz vaat edilenleri. Istemeyi biraktigimiz an gerceklesiyor hersey. Bu yüzden de sürekli fal baktirmak enerjileri engelliyor ve bloke ediyor. Olacak olan olmuyor. Dogal süreci yasamiyoruz. Fala göre hareket ediyoruz ve düsünüyoruz. Bunu cok yasadim.
Falcılar bilmiyor, hissediyor. Doğru hissettiklerinde bilmiş oluyorlar. Fal işte. Inanmamakta fayda var
ben hira soydan a geçen sene eylül de baktirdim emin konuşmuştu bana ama çıkmadı. doğa dan a bu ay başı baktirdim olacak dediği durum geçen cuma bitti bana ikisi de çıkmadı ama size çıkabilir beğenenleri çok var yanlış yonlendirmiyim siziHira soydan icin ne diyorsunuz kizlar baktiran var mi?
Doga dan peki?
Doğa dan bana çıkmadı.diğerine de hiç baktirmadımmben hira soydan a geçen sene eylül de baktirdim emin konuşmuştu bana ama çıkmadı. doğa dan a bu ay başı baktirdim olacak dediği durum geçen cuma bitti bana ikisi de çıkmadı ama size çıkabilir beğenenleri çok var yanlış yonlendirmiyim sizi
ben hira soydan a geçen sene eylül de baktirdim emin konuşmuştu bana ama çıkmadı. doğa dan a bu ay başı baktirdim olacak dediği durum geçen cuma bitti bana ikisi de çıkmadı ama size çıkabilir beğenenleri çok var yanlış yonlendirmiyim sizi
Doğa dan çıkmadı bana.diğerini de denemedim hiç..Hira soydan icin ne diyorsunuz kizlar baktiran var mi?
Doga dan peki?
Ben Doğa Danı beğenmiştim bir dediği çiktı daha çok 1 hafta içinde bulunacağım ruh halini ve nedenini bilmiş bakma tarzını beğendim sayılır ama sonuçta belirsiz bırakmış sana kalmış gibilerindenHira soydan icin ne diyorsunuz kizlar baktiran var mi?
Doga dan peki?
ben hira soydan a geçen sene eylül de baktirdim emin konuşmuştu bana ama çıkmadı. doğa dan a bu ay başı baktirdim olacak dediği durum geçen cuma bitti bana ikisi de çıkmadı ama size çıkabilir beğenenleri çok var yanlış yonlendirmiyim sizi
Doğa dan bana çıkmadı.diğerine de hiç baktirmadımm
Doğa dan çıkmadı bana.diğerini de denemedim hiç..
Ben Doğa Danı beğenmiştim bir dediği çiktı daha çok 1 hafta içinde bulunacağım ruh halini ve nedenini bilmiş bakma tarzını beğendim sayılır ama sonuçta belirsiz bırakmış sana kalmış gibilerinden
Hira mı Doğa mı dersn Doğa derim Doğa’nın hisleri var hatta Binnaz’da iki kişi var benim için Elfin ve Doğa, önümüzdeki ay Doğa’ya yeniden atmayı düşünüyorum yaklaşık 3 hafta kadar önce baktırmıştım.Doga dan icin durum 3-1 sanirim ,hirayi duyan bilen vardi sanki
Fiyatlar cok abarik ya 100 tl cok fazla geliyir fal icin bana
Pelin bilge özdoğru derdim ama kredisi bütçe üstü300 krediye kadar bütçem var hatunlar. (Kredi birikti de ehehe) Kimi tavsiye edersiniz? (Aşkla alakalı sormayacağım daha çok kariyer)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?