Binnaz Abla

malesef bana da dedikleri çıkmadı tahanın istediğim şeyleri söylemesine yani olumlu konuşmasına rağmen :/

Kızlar bugün ilk defa fal alem de kesira diye birine kahve falı baktırdım. Aranızda baktıran var mı? Nasıl sizce

Kizlar taha yaa baktirdim cikan varmi bana butun falcilar ayni seyi soyliyoo tek olumsuz melek dedi oda bi konu hakkinda bakalim hayirlisi nolucakkk bakteanlar haber versinnn cikandaa bitaneleri

malesef bana da dedikleri çıkmadı tahanın istediğim şeyleri söylemesine yani olumlu konuşmasına rağmen :/

Bana ne olumlu ne olumsuz ikisinden de vardı falımda.Dünde bugünde ayrı memnun kaldım.Hiç saçmalamamış.Öyle zaman olarakta bir iki ay sonra dememiş oda hoşuma gitti.Verdiği zamanlar daha uzun.Bu ayki fallarımın hepsinden gerçekten memnun kaldım en çokta Taha' dan.Ama doğru söylüyosunuz canlar kişiye göre değişiyor fal meselesi.Dedikleri çıkarsa (gerçi uzun vadeler hepsi)hemen yazarım.

Kızlar bugün ilk defa fal alem de kesira diye birine kahve falı baktırdım. Aranızda baktıran var mı? Nasıl sizce

Ayyy Kesira demeyin bana ne olur..Binnazdan Kesira ,Hülya,İnci,Benna,Serra hepsi evlere şenlik.Hepsi boommm diye patladı bende.

Ester Kira tellwe Kiraze bildiğim kadarıyla.Masalcılardan ve çıkmadı.

Ay canim benim bilirim sen hic bir falciya bu kadar israrla tavsiye etmezsin bu ay hem tahayi deeneyecegm. Hemde melek'e kahve gonderecm. Canim sen taha'ya tarot mu gönderdin????

Ay canim benim bilirim sen hic bir falciya bu kadar israrla tavsiye etmezsin bu ay hem tahayi deeneyecegm. Hemde melek'e kahve gonderecm. Canim sen taha'ya tarot mu gönderdin????

Evet canım tarottu.Dün çok memnun kaldım bugünde farklı bi niyetle yine tarot baktırdım.Nillmil ve Lale'ye dedikleri çıkmamış.Bakalım bana çıkacakmı?Yalnız yorumun geneli itibariyle gelecek yorumuda dahil olmak üzere gerçekten çok memnun kaldım.Faldan sonra ancak zar zor tek bi soru bulabildim soracak.O kadar kötü yorumculara defalarca baktırdık ki,Taha bence bi kez olsun denenmeyi fazlasıyla hakediyor.Baktırırsan umarım sende benim kadar memnun kalırsın.

aylaar once bana istedigim bir konu lle ilgili olumsuz yorum yapmis sonrasinda isim vererek bu kisiiyi bekle demisti ve dediklerini sok olarak 3 ay sonra yasamistim tahayi cok severim ama cok ustuste baktirmayin derim

ayy deneyecem şekerim mutlaka paylaşrım.. önceden olsa bılıyorsunuz anında denerdim sizinle paylşırdım bu ara fala karşı bi soğukluk geldi...fal bktırmak gelmiyor içimden Allah zeval vermesin:)))))) ama bu ay 2 tane bi khve bi tarot baktırma niyetindeyim:)))

Ayyy Kesira demeyin bana ne olur..Binnazdan Kesira ,Hülya,İnci,Benna,Serra hepsi evlere şenlik.Hepsi boommm diye patladı bende.

Haklısınız iğrenç bi faldı iki puan verdim soru soruncada puanı mı gördü nedir bilmem iki tane vsr diyip gülmüş yazık verdiğimiz paralara da bagımlısı oldum bi kere bırakamıyorum

Kızlar telwede berhetiyyetine fal baktıran var mı ? Ben tarot attım sonuçları yazarım

ben dayanamadım tahaya kahve attım ama bu seferki süperdi ,benim düşüncelerimi tamamen yazmış bana verdiği yıl 2015 ama doğru zaten daha önce olmasına imkan yok en yakın başka bir olayla ilgili şubat bakalım bekleyip göreceğiz ama olaylara analizi bana yetti zaten

İçinden gelmiyosa baktırma canım en güzeli.Ne zaman ihtiyaç duyarsan o zaman baktırırsın.

Canım bana verdiği vadede uzun ama mantıklı olanda hemen yarın olmaması zaten.Güzel olan herşey hepimize çıkar inşallah.

Haklısınız iğrenç bi faldı iki puan verdim soru soruncada puanı mı gördü nedir bilmem iki tane vsr diyip gülmüş yazık verdiğimiz paralara da bagımlısı oldum bi kere bırakamıyorum
İyi yapmışsın iki puan vermekle,alışsınlar bu duruma,herkes ederi kadar.Bizde Clairdolune'yi öyle temizledik falalemden.Simdi tellweye sıçradı. Kimse baktırmasın tellwede de ona aman diyorum.

Kızlar berhetiyyetn bu zamana kadar herkesle taban tabana zıt bi kaç satır sey sıralamş intiharın eşiğine getrdi ama anlamadığım olay su 2. Sırada olmama rağmen falımı 10 dk içinde yorumladı eğer dedikleri doğruysa melek reiki rumi venüs salu rezzan basta olmak üzere topu patlar çünkü bana olumlu konştu hepsi

sanmıyorum tatlım 10 dakıkada bakılmış bir fal yukarıda saydığın isimleri patlatsın...

Bebeğim mesaj kutuna bakar mısın

Cevap yazdım canım detaylı ancak gece okuyabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…