canım demekki bu fal enerji işi ben tahata çok önceden baktırmıştım bana çok farklı seyler söylemişti hayatıma yeni biri girecek gibileri,nde ama öyle bişey olmadı eskisiyle devam ettim evet çok detaylı güzel bakıyorama demekki enerjimiz tutmadı
malesef bana da dedikleri çıkmadı tahanın istediğim şeyleri söylemesine yani olumlu konuşmasına rağmen :/
Kızlar bugün ilk defa fal alem de kesira diye birine kahve falı baktırdım. Aranızda baktıran var mı? Nasıl sizce
Ester Kira tellwe Kiraze bildiğim kadarıyla.Masalcılardan ve çıkmadı.Merhaba herkese iyi seneler diliyorum,
Binnaz abladaki lale gül'e geçenlerde tarot baktırdım, çok iyi bildi şuanki zamanı. Yurtdışında yaşadığımı bile bilmiş kadın söylememe rağmen. Tavsiye ederim. Bir de Ester Kira hakkında ne düşünüyorsunuz? Falı çıkan var mı aramızda?
Kızlar bende size tüm kalbimle Taha Turan diyorum.Dünkü memnuniyetimin üzerine farklı bir niyet için tekrar tarot baktırdım.Bugünde ayrı memnun kaldım ondan.Hep derdim hiçbir falcıya kefil olmam diye.Israr etmem sadece tavsiye ederim derdim.Taha için ısrarla tavsiye ederim diyorum.Hiçbirinizi gaza getirmek istemem ama ben bu çocuğu niye daha önce keşfetmedim?Tecrübeyle sabittir profesyonelliği.Sorduğum sorunun karşılığı 2015 yılı içinde biliyomusunuz?Ve o tarihte olmasıda büyük ihtimal.Öyle gerçekçiki ama kötümser değil.İnsana karalar bağlatmıyo merak etmeyin.Sadece çok dürüst.Falın başında söz vermiş bide ya gördüğü herşeyi söyleyeceğine dair.Velhasıl gelecek için en düzgün yorumu yapan falcıdır şu an benim için.Bu arada Rumii de iyidir,bana verdiği zamanlarda şaşmadan iki dediği şey onun dediği gibi oldu.Sadece biraz yüzeysel ve detaysızdır o kadar.Ama 5 kredi için bence gayet iyi.
Ay canim benim bilirim sen hic bir falciya bu kadar israrla tavsiye etmezsin bu ay hem tahayi deeneyecegm. Hemde melek'e kahve gonderecm. Canim sen taha'ya tarot mu gönderdin????
Evet canım tarottu.Dün çok memnun kaldım bugünde farklı bi niyetle yine tarot baktırdım.Nillmil ve Lale'ye dedikleri çıkmamış.Bakalım bana çıkacakmı?Yalnız yorumun geneli itibariyle gelecek yorumuda dahil olmak üzere gerçekten çok memnun kaldım.Faldan sonra ancak zar zor tek bi soru bulabildim soracak.O kadar kötü yorumculara defalarca baktırdık ki,Taha bence bi kez olsun denenmeyi fazlasıyla hakediyor.Baktırırsan umarım sende benim kadar memnun kalırsın.
Evet canım tarottu.Dün çok memnun kaldım bugünde farklı bi niyetle yine tarot baktırdım.Nillmil ve Lale'ye dedikleri çıkmamış.Bakalım bana çıkacakmı?Yalnız yorumun geneli itibariyle gelecek yorumuda dahil olmak üzere gerçekten çok memnun kaldım.Faldan sonra ancak zar zor tek bi soru bulabildim soracak.O kadar kötü yorumculara defalarca baktırdık ki,Taha bence bi kez olsun denenmeyi fazlasıyla hakediyor.Baktırırsan umarım sende benim kadar memnun kalırsın.
Ayyy Kesira demeyin bana ne olur..Binnazdan Kesira ,Hülya,İnci,Benna,Serra hepsi evlere şenlik.Hepsi boommm diye patladı bende.
Bana ne olumlu ne olumsuz ikisinden de vardı falımda.Dünde bugünde ayrı memnun kaldım.Hiç saçmalamamış.Öyle zaman olarakta bir iki ay sonra dememiş oda hoşuma gitti.Verdiği zamanlar daha uzun.Bu ayki fallarımın hepsinden gerçekten memnun kaldım en çokta Taha' dan.Ama doğru söylüyosunuz canlar kişiye göre değişiyor fal meselesi.Dedikleri çıkarsa (gerçi uzun vadeler hepsi)hemen yazarım.
İçinden gelmiyosa baktırma canım en güzeli.Ne zaman ihtiyaç duyarsan o zaman baktırırsın.ayy deneyecem şekerim mutlaka paylaşrım.. önceden olsa bılıyorsunuz anında denerdim sizinle paylşırdım bu ara fala karşı bi soğukluk geldi...fal bktırmak gelmiyor içimden Allah zeval vermesin:)))))) ama bu ay 2 tane bi khve bi tarot baktırma niyetindeyim:)))
Canım bana verdiği vadede uzun ama mantıklı olanda hemen yarın olmaması zaten.Güzel olan herşey hepimize çıkar inşallah.ben dayanamadım tahaya kahve attım ama bu seferki süperdi ,benim düşüncelerimi tamamen yazmış bana verdiği yıl 2015 ama doğru zaten daha önce olmasına imkan yok en yakın başka bir olayla ilgili şubat bakalım bekleyip göreceğiz ama olaylara analizi bana yetti zaten
İyi yapmışsın iki puan vermekle,alışsınlar bu duruma,herkes ederi kadar.Bizde Clairdolune'yi öyle temizledik falalemden.Simdi tellweye sıçradı. Kimse baktırmasın tellwede de ona aman diyorum.Haklısınız iğrenç bi faldı iki puan verdim soru soruncada puanı mı gördü nedir bilmem iki tane vsr diyip gülmüş yazık verdiğimiz paralara da bagımlısı oldum bi kere bırakamıyorum
Kızlar berhetiyyetn bu zamana kadar herkesle taban tabana zıt bi kaç satır sey sıralamş intiharın eşiğine getrdiama anlamadığım olay su 2. Sırada olmama rağmen falımı 10 dk içinde yorumladı eğer dedikleri doğruysa melek reiki rumi venüs salu rezzan basta olmak üzere topu patlar çünkü bana olumlu konştu hepsi
Bebeğim mesaj kutuna bakar mısın
Cevap yazdım canım detaylı ancak gece okuyabilirim.Kızlar berhetiyyetn bu zamana kadar herkesle taban tabana zıt bi kaç satır sey sıralamş intiharın eşiğine getrdiama anlamadığım olay su 2. Sırada olmama rağmen falımı 10 dk içinde yorumladı eğer dedikleri doğruysa melek reiki rumi venüs salu rezzan basta olmak üzere topu patlar çünkü bana olumlu konştu hepsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?