Hüma Bal dan katina yorumu alan var mı kendi sitesinde?
Evet çıkıyodu.. En son siteden yorum aldım özensiz bir ses kaydı yolladı.. Acaba bana mı denk geldi diye merak ettimSiz binnazdeyken baktırdınız mı? Çıkmış mıydı?
Sitesinde Katina mı bakıyor acabaSiz binnazdeyken baktırdınız mı? Çıkmış mıydı?
Hüma Bal dan katina yorumu alan var mı kendi sitesinde?
ben baktırmıştım, binnazdayken yaptığı bir yorum çıkmıştı bana. biraz da meraktan bu halini de denemek istedim.Evet çıkıyodu.. En son siteden yorum aldım özensiz bir ses kaydı yolladı.. Acaba bana mı denk geldi diye merak ettim
Kesinlikle katılıyorum sana... İlişki koçu bal paylaşımlarına bakıyorum da hep kadını taktik yapmaya zorluyor. öyle yaparsan adam kaçar, böyle dersen adamı itersin vs. vs... eee bayanlar hep erkeğin üzerine mi titreyecek. kaçmaya meyilli adam her türlü kaçar.ben baktırmıştım, binnazdayken yaptığı bir yorum çıkmıştı bana. biraz da meraktan bu halini de denemek istedim.
bi kere katina/fal bakmıyor, ilişki koçu diye geçiyor zaten. “anlattığın durumda senin şu hatan var onun şu hatası var şöyle böyle böyle yap bekle, ben hissettim bu çocuk seni seviyor ama biraz zamana ihtiyacınız var kesinlikle tekrar barışacaksınız” tarzı konuşmuştu.
ben çok memnun kalmadım, bir daha da gitmem. çünkü bana yeni hiçbir şey katmadı, “dışardan bir göz” olarak söylediği şeylerin hepsini biliyordum zaten. ilişki koçu olarak hareketlerimizde bulduğu yanlışlar benim arkadaşlarım da bana söylediği ve benim zaten kendimin de bilincinde olduğum şeylerdi.
iyi yönlerini de saymam gerekirse ben yazılı yorum atmıştım ama 48 saati geçtiği için sesli yorum yolladı bi nevi özür niyetine (sesli yorum 10 tl daha pahalıydı yanılmıyorsam), ayrıca her an mesaj yazıp yeni gelişme olduysa iletebiliyorsun. ben olayı çok detaylı anlatmıştım ve o yorumlayana kadar iletişime geçtiğimiz için konuştuğumuz şeyleri tekrar ilettim. gayet ilgili davranıyor yani.
yalnız kendisini instagramda takip ediyorsanız görmüşsünüzdür. aşk uykusu filmiyle ilgili bir paylaşımda bulunmuştu, hala sayfasında duruyor. açıp bakabilirsiniz. filmde kadını eşi aldatıyor ve metresi hamile kalıyor. ilişki koçu bal “eğer diğer kadın hamile olmasaydı ben olsam boşanmazdım. çocuk olmadığını varsayarsak diğer kadına prim vermezdim, öyle biri için hanemi yıkmazdım” yazmış.
şimdi ben bu konuda değilim, aldatılmak kesinlikle affedilmemeli. olaya “diğer kadına prim vermezdim” şeklinde asla bakmıyorum, ilişki koçu balla 180 derece ters düşünüyorum. o yüzden fikirlerimin böyle uyuşmadığı birisinden yorum almam tabi ki.
bence atmak isteyen birisi varsa açsın profilindeki paylaşımlara baksın. eğer paylaştığı fikirleri beğeniyorsanız seans satın alabilirsiniz, ama falcı değil ilişki koçu kendisi. bu ayrımın farkında olun
ben baktırmıştım, binnazdayken yaptığı bir yorum çıkmıştı bana. biraz da meraktan bu halini de denemek istedim.
bi kere katina/fal bakmıyor, ilişki koçu diye geçiyor zaten. “anlattığın durumda senin şu hatan var onun şu hatası var şöyle böyle böyle yap bekle, ben hissettim bu çocuk seni seviyor ama biraz zamana ihtiyacınız var kesinlikle tekrar barışacaksınız” tarzı konuşmuştu.
ben pek memnun kalmadım, bir daha da gitmem. çünkü bana yeni hiçbir şey katmadı, “dışardan bir göz” olarak söylediği şeylerin hepsini biliyordum zaten. ilişki koçu olarak hareketlerimizde bulduğu yanlışlar benim arkadaşlarım da bana söylediği ve benim zaten kendimin de bilincinde olduğum şeylerdi.
iyi yönlerini de saymam gerekirse ben yazılı yorum atmıştım ama 48 saati geçtiği için sesli yorum yolladı bi nevi özür niyetine (sesli yorum 10 tl daha pahalıydı yanılmıyorsam), ayrıca her an mesaj yazıp yeni gelişme olduysa iletebiliyorsun. ben olayı çok detaylı anlatmıştım ve o yorumlayana kadar iletişime geçtiğimiz için konuştuğumuz şeyleri tekrar ilettim. gayet ilgili davranıyor yani.
yalnız kendisini instagramda takip ediyorsanız görmüşsünüzdür. aşk uykusu filmiyle ilgili bir paylaşımda bulunmuştu, hala sayfasında duruyor. açıp bakabilirsiniz. filmde kadını eşi aldatıyor ve metresi hamile kalıyor. ilişki koçu bal “eğer diğer kadın hamile olmasaydı ben olsam boşanmazdım. çocuk olmadığını varsayarsak diğer kadına prim vermezdim, öyle biri için hanemi yıkmazdım” yazmış.
şimdi ben bu konuda aynı fikirde değilim, bence aldatma kesinlikle affedilmemeli. olaya “diğer kadına prim vermezdim” şeklinde asla bakmıyorum, ilişki koçu balla 180 derece ters düşünüyorum. o yüzden fikirlerimin böyle uyuşmadığı birisinden yorum almam tabi ki.
bence atmak isteyen birisi varsa açsın profilindeki paylaşımlara baksın. eğer paylaştığı fikirleri beğeniyorsanız seans satın alabilirsiniz, ama falcı değil ilişki koçu kendisi. bu ayrımın farkında olun
Kesinlikle katılıyorum sana... İlişki koçu bal paylaşımlarına bakıyorum da hep kadını taktik yapmaya zorluyor. öyle yaparsan adam kaçar, böyle dersen adamı itersin vs. vs... eee bayanlar hep erkeğin üzerine mi titreyecek. kaçmaya meyilli adam her türlü kaçar.
kendinden emin konuşmalara bakarsak sanarsın PhD tamamlamış bir ilişki koçu. Ama muhtemelen psikoliji lisans eğitimi dahi olmayan eğitimsiz bir ilişki koçu (!)
ya onun da psikoloji eğitimi varmış galiba tam bilmiyorum. taa 1 sene önce hüma adı altında bakarken masalkızı söylemişti bana “hüma psikoloji mezunuymuş” diye. bilemiyorum ama aç sen de bi hesap benceAbi ilişki koçluğu nedir ahahha çift terapisi eğitimi alıyorum ben yapayım ilişki koçluğu iyi para varsa. Yani falcı ilişki koçuyum diyorsa ben nerelere gidem ya kafamı taşlara vurasım var. Keşke falcı olsaymışım.
ya onun da psikoloji eğitimi varmış galiba tam bilmiyorum. taa 1 sene önce hüma adı altında bakarken masalkızı söylemişti bana “hüma psikoloji mezunuymuş” diye. bilemiyorum ama aç sen de bi hesap bence
ODTÜ Psikolojiden arkadaşım bir kız bakardı psikoloji mezunuyum diye fal cafelerde harçlığını çıkarırdı. Hüma o mu acaba ya? Biraz anlasam bakardım valla ehehe.
Valla panpa falcilar surumden kazaniyor
Cift/iliski terapisi egitimi al bence, iliski terapistleri peynir ekmek gibi gidiyor butun evlilikler kavga dovus gecimsizlik nefretCiddiyim paraya para demezsin!
ya ahahahahaha ses kaydını atsam sesinden hatırlar mısın?ODTÜ Psikolojiden arkadaşım bir kız bakardı psikoloji mezunuyum diye fal cafelerde harçlığını çıkarırdı. Hüma o mu acaba ya? Biraz anlasam bakardım valla ehehe.
ya ahahahahaha ses kaydını atsam sesinden hatırlar mısın?
ahahahahahBilemedim ki ya denerim ama. :) Eğer oysa seni ifşa ederim diye bedava fal koparırım ikimize ehehe.
ahahahahahya mailimi karıştırdım da silmişim bulamadım. ama instagramında sesli konuştuğu bi tane hikayesi var baksana. iliskikocubal
kızlar tarot için kimi önerirsiniz binnaz ablada
Kızlar uygun fiyatlı yeni birileri var mı? En son evremdamla'ya atmıştım yeni baktığı dönemlerde.
kızlar merhabalar herkese :) uzun zamandır fal baktırmıyordum bugün tesadüf eseri tellwede 14 kredimin kaldığını gördüm. var mı 14 kredilik önerebileceğiniz birisi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?