Biliyo musun ben de tellwede geçmişime baktığımda en son 2 yıl önce baktırdığımı gördüm ve çok şaşırdım zaman çok hızlı geçiyor burda sık vakit geçirdiğim günler dün gibi :) kime baktırsak acaba var mı bi fikrin? :)canım sen beğendin mi evremdamla yı?
ya bizim kızlar gelmiş,
bende 2 seneyi geçti baktırmıyorum, geçen hafta bi bakim dedim benim de tellwe de 10 kredim varmış.
Biliyo musun ben de tellwede geçmişime baktığımda en son 2 yıl önce baktırdığımı gördüm ve çok şaşırdım zaman çok hızlı geçiyor burda sık vakit geçirdiğim günler dün gibi :) kime baktırsak acaba var mı bi fikrin? :)
Eğitim almış doğru o kurs sertifikalarını falan göstermişti ama şöyle bir durum var... Kadının durması ve bırakması gereken noktayı asla söyleyemiyor yani hep bi erkek haklı, sen yanlış tutum sergiliyor oluyorsun... Bi de adam seni 5 kadınla bile aldatsa olabilir onlar önemli değil, takılma hiç diyor. Bu beni aşırı iğreti ettiKesinlikle katılıyorum sana... İlişki koçu bal paylaşımlarına bakıyorum da hep kadını taktik yapmaya zorluyor. öyle yaparsan adam kaçar, böyle dersen adamı itersin vs. vs... eee bayanlar hep erkeğin üzerine mi titreyecek. kaçmaya meyilli adam her türlü kaçar.
kendinden emin konuşmalara bakarsak sanarsın PhD tamamlamış bir ilişki koçu. Ama muhtemelen psikoliji lisans eğitimi dahi olmayan eğitimsiz bir ilişki koçu (!)
Mwltm yildirmn ilginc bisekild tutan bazi seylwri bana da oldu. Hatta gcen gun bidaha baktrmak istedim ama bulamadimKızlar ya ben burada Meltem Yıldırım'a baktırmıştım 2017 Kasım'da. Kadın cidden bilmiş dediği şeyler olmuş yani. Binnaz'da arattım bulamadım, nerede bakıyor bu kadın bilen var mı? Ya da bakmayı bıraktı mı acaba? Hoff.
Mwltm yildirmn ilginc bisekild tutan bazi seylwri bana da oldu. Hatta gcen gun bidaha baktrmak istedim ama bulamadim
Valla bana da komsu teyze fali gibi gelmisti o zaman aama ben de bazi durumlari bildigini teyitettim. Kadin herkesten dusuk puan aldigi icin gonderilmis olabilir.Ya di mi? O zaman baktırdığımda saçmalıyor gibi gelmişti şimdi tekrar okudum baya bilmiş kadın seminere gideceksin 2 kez demiş doğru gittim. Erkek arkadaşımla olan durumumu bilmiş. Aklımda KPSS falan yoktu o dönemler resmi bir kurumda çalışacaksın demiş hatta ay ne işim olur zaten işim var diyordum. Şu an şimdiki işimle ilgili sıkıntılarım oldu KPSS çalışıyorum. Bildiği şeyler olmuş yani. Binnaz'a mail atsam söylerler mi ki ya? Başka bir yerde bakıyorsa söylemezler herhalde.
Elif Hanzadeye baktırmıştım ben, çok pozitif bir bakımı var. Vade geçti ama sonuç olarak patladı diyemem. Ama benim binnazda önerebileceğim yegane kişi pelin bilge özdoğru.Kizlar merhaba :) elif hanzade ye baktirdiniz mi ? Bir kere durugoru baktirmistim olumsuzdu ama bi dedigi tuttu gibi bisey. Sizce nasil ? Veya onerecegini binnaz falcilari kim :)) simdien tesekkurler
Eylem tüzün kızlar hiç son dönem baktıran olmadı mı
Elfine paralel gibiydi ben de
Begenen öngörüsü çıkan ya da patlayan yazabilir mi
Elif Hanzadeye baktırmıştım ben, çok pozitif bir bakımı var. Vade geçti ama sonuç olarak patladı diyemem. Ama benim binnazda önerebileceğim yegane kişi pelin bilge özdoğru.
Kesinlikle katılıyorum, ben Elfinden en son agustos ayında yorum almıştım, çıkmadı, enerjisi iyi sempatik, ama kartlara çok fazla anlam veriyor, hisleri çok var diyemeyiz...Elfini genel anlamda beğenirim ama son fallarında dediklerini yaşamadım. anlık durumu da karşı tarafı teyit edemediğim için bilmiyorum.
Doğa Dan nasıl?Kesinlikle katılıyorum, ben Elfinden en son agustos ayında yorum almıştım, çıkmadı, enerjisi iyi sempatik, ama kartlara çok fazla anlam veriyor, hisleri çok var diyemeyiz...
Ona aticaktim illa iliski acilimi at diye ostedi ama online degildi bende bakmak isteyen boylede bakar diyerekten falibiptal ettim baktiramadim hicte merakim kalmadi o yaptigi hareketten sonraDoğa Dan nasıl?
Bana da öyle yapmıştı ama sonra hem iptal ettiği açılımı hem de yeni gönderdiğim ilişki açılımını yorumlamıştı.Ona aticaktim illa iliski acilimi at diye ostedi ama online degildi bende bakmak isteyen boylede bakar diyerekten falibiptal ettim baktiramadim hicte merakim kalmadi o yaptigi hareketten sonra
Kendi kacirdi musterisini yapacak bisi yok fali iptal ettirip offline olmasi cok sacmaydi bakan o sekilde de bakar milyon tane fal baktirmisligim var.. neseBana da öyle yapmıştı ama sonra hem iptal ettiği açılımı hem de yeni gönderdiğim ilişki açılımını yorumlamıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?