Binnaz Abla

bu arada bana en kısa ve net, laf kalabalığı olmadan tutturan
medyum fatima olmuş. telwedeyken baktırmıştım, falaleme baktım ama yok.
fatima geri dööönn

canım sen beğendin mi evremdamla yı?

ya bizim kızlar gelmiş,
bende 2 seneyi geçti baktırmıyorum, geçen hafta bi bakim dedim benim de tellwe de 10 kredim varmış.
Biliyo musun ben de tellwede geçmişime baktığımda en son 2 yıl önce baktırdığımı gördüm ve çok şaşırdım zaman çok hızlı geçiyor burda sık vakit geçirdiğim günler dün gibi :) kime baktırsak acaba var mı bi fikrin? :)

tellwe eskisi gibi tırt mı acaba,
selena gidince hiç bakmamıştım ben oraya. evremdamla nın çok adı geçti,
bende şimdi zeynepAna ya bakıyorum, gerçekse eğer medyummuş kadın.

Eğitim almış doğru o kurs sertifikalarını falan göstermişti ama şöyle bir durum var... Kadının durması ve bırakması gereken noktayı asla söyleyemiyor yani hep bi erkek haklı, sen yanlış tutum sergiliyor oluyorsun... Bi de adam seni 5 kadınla bile aldatsa olabilir onlar önemli değil, takılma hiç diyor. Bu beni aşırı iğreti etti

Mwltm yildirmn ilginc bisekild tutan bazi seylwri bana da oldu. Hatta gcen gun bidaha baktrmak istedim ama bulamadim

Mwltm yildirmn ilginc bisekild tutan bazi seylwri bana da oldu. Hatta gcen gun bidaha baktrmak istedim ama bulamadim

Ya di mi? O zaman baktırdığımda saçmalıyor gibi gelmişti şimdi tekrar okudum baya bilmiş kadın seminere gideceksin 2 kez demiş doğru gittim. Erkek arkadaşımla olan durumumu bilmiş. Aklımda KPSS falan yoktu o dönemler resmi bir kurumda çalışacaksın demiş hatta ay ne işim olur zaten işim var diyordum. Şu an şimdiki işimle ilgili sıkıntılarım oldu KPSS çalışıyorum. Bildiği şeyler olmuş yani. Binnaz'a mail atsam söylerler mi ki ya? Başka bir yerde bakıyorsa söylemezler herhalde.

Valla bana da komsu teyze fali gibi gelmisti o zaman aama ben de bazi durumlari bildigini teyitettim. Kadin herkesten dusuk puan aldigi icin gonderilmis olabilir.

Hasibe Dogan a baktırdım 150 krediye çok beğendim. Sevgilimi çok doğru tarif etmis. Aklındaki planları da doğru bilmiş bence. Ilerisi icin de olabilecek seyler soylemis tavsiye ederim.
150 kredilik Binnazda begendigim hasibe dou dogan ve nova yıldız oldu şu ana kadar

Kizlar merhaba :) elif hanzade ye baktirdiniz mi ? Bir kere durugoru baktirmistim olumsuzdu ama bi dedigi tuttu gibi bisey. Sizce nasil ? Veya onerecegini binnaz falcilari kim :)) simdien tesekkurler

Kizlar merhaba :) elif hanzade ye baktirdiniz mi ? Bir kere durugoru baktirmistim olumsuzdu ama bi dedigi tuttu gibi bisey. Sizce nasil ? Veya onerecegini binnaz falcilari kim :)) simdien tesekkurler
Elif Hanzadeye baktırmıştım ben, çok pozitif bir bakımı var. Vade geçti ama sonuç olarak patladı diyemem. Ama benim binnazda önerebileceğim yegane kişi pelin bilge özdoğru.

Eylem tüzün kızlar hiç son dönem baktıran olmadı mı
Elfine paralel gibiydi ben de
Begenen öngörüsü çıkan ya da patlayan yazabilir mi

Eylem tüzüne baktırdım ben, analizi iyi ancak çıkmadı. Elfin sadece kart yorumluyor, uzun uzun anlatıyor enerjisi iyi. Ancak çıkmıyor.

Elif Hanzadeye baktırmıştım ben, çok pozitif bir bakımı var. Vade geçti ama sonuç olarak patladı diyemem. Ama benim binnazda önerebileceğim yegane kişi pelin bilge özdoğru.

Evet kismen katiliyorum elif genel durumda iyiydi. Benim 40 tl ye yaklasim bir param var. Pelin hanim icin baska bi sefere. Simdi kime atsam diye dusunmekteyim

C corpus B Brcglten Banlanmıştım bu yüzden yazamadım. Hızır orucunda sahura kalkmak yok. Gün doğumu ile gün batımı arasında hiç bir şey yememe ve içmeme şeklinde tutulur. Gün batımı ile oruç açılır. Bazı kaynaklarda 3 gün boyunca su içilmez yazıyor ( aşırıya kaçmadan meşrubat vs. içilebilir). Bazılarında ise sadece 3.gün su içilmez diyor. İstediğiniz şekilde yapın. Ben 3. gün su içmeyeceğim sadece. (İlk iki gün su içeceğim.Sadece son gün içmeyeceğim). 3.günde ise tuzlu hamur yeyip yatıyorsunuz( Ekmeğin arasına tuz koyabilirsiniz). Yatmadan önce niyet etmeyi unutmayın sakın ve yanınıza bir bardak su koyun. Allah kabul ederse inş rüyanızda size su veren kişiyle evleneceğiniz rivayet ediliyor. Bu oruç her şey için tutulabilir. Sağlık için , ev sahibi olmak için vs. için de tutulabilir. Bu tarihlerde Hızır a.s Allah'ın izniyle herkesin derdine koşar.

Son düzenleme:
Elfini genel anlamda beğenirim ama son fallarında dediklerini yaşamadım. anlık durumu da karşı tarafı teyit edemediğim için bilmiyorum.
Kesinlikle katılıyorum, ben Elfinden en son agustos ayında yorum almıştım, çıkmadı, enerjisi iyi sempatik, ama kartlara çok fazla anlam veriyor, hisleri çok var diyemeyiz...

Ona aticaktim illa iliski acilimi at diye ostedi ama online degildi bende bakmak isteyen boylede bakar diyerekten falibiptal ettim baktiramadim hicte merakim kalmadi o yaptigi hareketten sonra
Bana da öyle yapmıştı ama sonra hem iptal ettiği açılımı hem de yeni gönderdiğim ilişki açılımını yorumlamıştı.

Bana da öyle yapmıştı ama sonra hem iptal ettiği açılımı hem de yeni gönderdiğim ilişki açılımını yorumlamıştı.
Kendi kacirdi musterisini yapacak bisi yok fali iptal ettirip offline olmasi cok sacmaydi bakan o sekilde de bakar milyon tane fal baktirmisligim var.. nese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…