Orası öyle.. Size söyledikleri çıkan yorumcular var mı ?Kendi kacirdi musterisini yapacak bisi yok fali iptal ettirip offline olmasi cok sacmaydi bakan o sekilde de bakar milyon tane fal baktirmisligim var.. nese
Ada soylu selin imer melek yildiz zsmaninda fallarinin icinden cikan seyler olmustu bazen cikiyor bazen baktiriyosun hic cikmiyorOrası öyle.. Size söyledikleri çıkan yorumcular var mı ?
Doğa bana imparator açılımı baktı çoğunlukla ama bir kere de ilişki açılımı attım, illa onu at dememişti bana. Onda daha da ayrıntılı ve netti belki o yüzden istemiştir senden.Ada soylu selin imer melek yildiz zsmaninda fallarinin icinden cikan seyler olmustu bazen cikiyor bazen baktiriyosun hic cikmiyor
@corpus @Brcglten Banlanmıştım bu yüzden yazamadım. Hızır orucunda sahura kalkmak yok. Gün doğumu ile gün batımı arasında hiç bir şey yememe ve içmeme şeklinde tutulur. Gün batımı ile oruç açılır. Bazı kaynaklarda 3 gün boyunca su içilmez yazıyor ( aşırıya kaçmadan meşrubat vs. içilebilir). Bazılarında ise sadece 3.gün su içilmez diyor. İstediğiniz şekilde yapın. Ben 3. gün su içmeyeceğim sadece. (İlk iki gün su içeceğim.Sadece son gün içmeyeceğim). 3.günde ise tuzlu hamur yeyip yatıyorsunuz( Ekmeğin arasına tuz koyabilirsiniz). Yatmadan önce niyet etmeyi unutmayın sakın ve yanınıza bir bardak su koyun. Allah kabul ederse inş rüyanızda size su veren kişiyle evleneceğiniz rivayet ediliyor. Bu oruç her şey için tutulabilir. Sağlık için , ev sahibi olmak için vs. için de tutulabilir. Bu tarihlerde Hızır a.s Allah'ın izniyle herkesin derdine koşar.
Şöyle anlatayım cnm mesela ben Hatay'da yaşıyorum .13 şubat salı günü gün doğumu 07:25 - gün batımı 18:14.Bu saatler arasında yemek ve su yok. 18:14 olunca oruç açılır. Sabahları ben de kahvesiz duramam. Bu yüzden 7 de içeceğim kahvemi. 15 şubat (orucun son günü) orucu açtığın zamandan itibaren hiç su içme. Normal yemeğini ye. Uyumadan bir saat önce bir lokma tuzlu hamur ye ki susamaya başla. Yanına bir bardak su koymayı da unutma. Ben gün doğumu ve batımı saatleri için meteocast sitesini kullanıyorum. Günlük olarak verilmiş saatler. Kendi şehrine göre yazarsın bir kağıda.Canım şimdi bilmediğim için soruyorum. Yemek yemiyoruz, sadece 3.gün su içmiyoruz, doğru anladım değil mi? Kahve içebilir miyiz peki bu orucu tutarken 3.gün de dahil olmak üzere? Çaydan ziyade ben sabah kahvemi içmeden ayılamıyorum. Umarım kırıcı bir şey sormamışımdır.
Şöyle anlatayım cnm mesela ben Hatay'da yaşıyorum .13 şubat salı günü gün doğumu 07:25 - gün batımı 18:14.Bu saatler arasında yemek ve su yok. 18:14 olunca oruç açılır. Sabahları ben de kahvesiz duramam. Bu yüzden 7 de içeceğim kahvemi. 15 şubat (orucun son günü) orucu açtığın zamandan itibaren hiç su içme. Normal yemeğini ye. Uyumadan bir saat önce bir lokma tuzlu hamur ye ki susamaya başla. Yanına bir bardak su koymayı da unutma. Ben gün doğumu ve batımı saatleri için meteocast sitesini kullanıyorum. Günlük olarak verilmiş saatler. Kendi şehrine göre yazarsın bir kağıda.
Var, olmayanlarda var isteyen varsa ben liste de yapabilirim. Çok fal baktırmıştım bir dönem. Kimin ne olduğunu az çok biliyorumOrası öyle.. Size söyledikleri çıkan yorumcular var mı ?
Aynen ! Ben Doğa Dan a baktırmıştım, bana bir sürü olumlu ve vaatler veren yorumcuların tam tersine herşeyi döktü, ve öyle de oldu.Doğa bana imparator açılımı baktı çoğunlukla ama bir kere de ilişki açılımı attım, illa onu at dememişti bana. Onda daha da ayrıntılı ve netti belki o yüzden istemiştir senden.
Selin İmer in bana bir tane tutturduğu cümle yoktuAda soylu selin imer melek yildiz zsmaninda fallarinin icinden cikan seyler olmustu bazen cikiyor bazen baktiriyosun hic cikmiyor
Çağla Bilge var 45 tl baya iyi diye duymuştum, yakalayamadım ama bir türlüKizlar merhaba tekrardan :) binnazda baktirabilecegim kim var ? Forumu fisardan takip ediyorum ama zamana ve durumlara gore ya biri patliyo yada patlamiyor fallarin. O yuzden kararsiz kaldim. Yaklasik 40 tl m var bu arada . Yardimci olursaniz sevinirim
Ayyyu sizden zahmet olmazsa liste bekliyorum bende Binnaz da 40 tane baktırdım hala zaman var bekliyorumVar, olmayanlarda var isteyen varsa ben liste de yapabilirim. Çok fal baktırmıştım bir dönem. Kimin ne olduğunu az çok biliyorum
Kizlar merhaba tekrardan :) binnazda baktirabilecegim kim var ? Forumu fisardan takip ediyorum ama zamana ve durumlara gore ya biri patliyo yada patlamiyor fallarin. O yuzden kararsiz kaldim. Yaklasik 40 tl m var bu arada . Yardimci olursaniz sevinirim
Evet, lütfen... Hatta ben de baktırdığım kişilerle alakalı fikirlerimi söyleyebilirim kısaca...Var, olmayanlarda var isteyen varsa ben liste de yapabilirim. Çok fal baktırmıştım bir dönem. Kimin ne olduğunu az çok biliyorum
Bir fali cikmisti sonradan da cok attim ama cikmadiSelin İmer in bana bir tane tutturduğu cümle yoktu
Evet hatta fan sayfasından da yazdı sonra epey konuşup ilgilendi.Doğa bana imparator açılımı baktı çoğunlukla ama bir kere de ilişki açılımı attım, illa onu at dememişti bana. Onda daha da ayrıntılı ve netti belki o yüzden istemiştir senden.
Tabi ki,Ayyyu sizden zahmet olmazsa liste bekliyorum bende Binnaz da 40 tane baktırdım hala zaman var bekliyorum
Bayaa para harcamışsın :)))Tabi ki,
Öncelikle, baya uzun zaman evvel üye olmuştum siteye, artık baktırmıyorum çünkü gerek duymuyorum. Ama çok analiz ettim, meraklı da olduğum için. Tanıdıklarım da var baktıran o yüzden liste uzun olabilir. Ama bu demek değil ki size çıkmayacak, dediğim gibi enerji meselesi. Kendimce bir analiz sadece.
Firuze aydın: kredisi çok yüksek, neden ? Anlamıyorum. Ben iki yorum aldım, birincisi çıkmadı ama analizi iyiydi, ikincisi telefonda oldu, kartları da hisleri de yoktu, yorum alamadım, sohbet etti. Kartları var mı diye şüphe ettim...
Pelin bilge Özdogru: analizleri çok iyi, enerjisi çok yüksek, lakin uzun vadeler verdi, ve çıkmadı hiçbirşey. Ama analiz iyi. Ve iki hesabi vardı onun binnazda, Pelin yıldırım diye astroloji kısmında. Onu silmiş.
Banu bahram: birinci yorumu çıktı ama iki hesabı olduğu için bilmişti. Bir arkadaşım da omdan yorum aldı, sitede iki hesabı var.
Çağla Bilge: çok yüksek enerjisi var. Dediklerini hep yaşadım, bana verdiği vadeler bile tuttu, resmen ay olarak tuttu. Analizleri iyi ve özenerek yapıyor bu işi çok net. Mesela bana üç ay sonra bir yere gidip bir görüşme var demişti, planda yoktu o, ve dediği çıktı. Sizin seçtiğiniz kartlarla yorum yapıyor, kendide ekstra açılım yapıyor. Ben çok memnun kaldım.
Güven Cihan çoban: çok istemeyerek inanmayarak yorum almıştım, kredilerim vardı öylesine göndermiştim. Adam süper... analizleri müthiş, o da bana 5 aylık bir vade sonunda bir yol ve görüşme demişti öyle de oldu. Tarotta sadece ona güvenip akıllı bir yorum alıyordum.
Arnisa Bahadır: sempatik, ben de arkadaşımda baktırdık. Ama çizgisi ezberi gibi, sözleri de. Ve olumluya bağladığı için çok emin konuştuğu şeyler olmadı. Enerji iyi ama çıkmıyor.
Mert göktürk: kaçın... asla çıkmadı, ve çok kızdım kendime ondan yorum aldığım için. Çıkmadı. Ve kopyala yapıştır yaptığını anladım. Öyle düşünüyorum... arkadaşımda ona baktırdı iki kere, çıkmadı.
Selin imer : evliydim ona kalırsanız... ki öyle bir durum yok.
Ufuk Kütlük: kaçın... birkaç hesabı var çok eminim, çünkü kendi gözümle gördüm, ve başka danışanlar da yakaladı. İki hesabı var. Başka bir sitede de üçüncü hesap.
Canan devrim: kahve falına inanmam, ama Canan’ın durum analizleri çok iyi, gerçekten hakkını veriyor. Öyle gelişi güzel yapmıyor.
Yağmur tekin: hoş sempatık ama, iki hesabı var çünkü başka bir yorumcudan başından sonuna kadar aynı yorumu aldım, şikayet de ettim.
Maya Demir : şaka ???? Neden puanı yüksek ? 10 dakkikalık ses kaydı ama anlamadım ne dediğini, konudan konuya atladı, üç kere dinledim ama anlamadım.
Doğa Dan: enerjisi çok iyi, bir tane yorum aldım birkaç ay evvel, bana diğer yorumcuların aksıne olumsuz tablo çizdi ve çok hoşuma gitti, çünkü diğerleri dönecek evlilik var derken doğa başka bir şey dedi, ki ben o zaman o adamdan vazgeçmiştim bana diğerleri evlilik desede. Ve çıktı Doğanın olumsuz yorumu. Ben güvenerek gidebileceğimi biliyorum tekrar. Katinada zaten Çağla ve Doğa diyorum.
Elfin Demet : enerjisi iyi, ama sadece kart üzerine yol alıyor ve maalesef çıkmadı hiçbir şey... çok şaşırdım.
Şevval: kahve baktığına inanmıyorum. Kahvede kartlarını açıp fincan analizi yapıyor. Maalesef.
Duru ersöz: kaçın, meksikada yaşayacaksın dedi. Ne alaka ???????
Hüma bal : çok iyiydi, çok. Ama son falları çıkmadı. Kendi sitesinden de yorum aldım. Çok şaşırdım pek beğenmedim.
Azra tan : müthiş !!!! Hepsi çıktı. Üç seans yaptık hep çıktı, pembeci asla değil, ama pek online olmuyor. Kartlara çok hakkim, hakkını veriyor.
Natali derinsu: onunda iki hesabı var.... arkadaşımda denedi ve gerçekten iki hesabı var sitede.
Sevvdar: sevdim, birinci yorumunu sevmiştim geçen sene. Ama ikincide şaçmaladı ve kapattım telefonu.
Firuze Çetin: iki yorum aldık arkadaşımla, esneyerek gecti telefonda seansı, çok uykusu vardı sanırım. Çok emin konuştu çok... ama çıkmadı.
Ceren esemen : kartları yorumluyor sadece.
Lena koval: asla çıkmadı. Evlenmiştim ona kalsa...
Dilek Zeynel: çıkmadı. Şüphelendim... çok emin konuştu. Artık eskisi gibi insanlar baktırmıyor diye düşünüyorum ona.
Efsun Aksoy: çoğunda çıktı diye okudum ama bana çıkmadı. Enerji meselesi.
Arkadaşlar liste daha uzar.... ama kaliteli yorum alın bir kere olsun iyi olsun, benim sadece üç favorim var.
Falalemde nahira şumandan yorum alanlar var mı bilmiyorum. Ama bir türlü çıkmıyor yorumları. Arkadasım ona baktırır enerjisini sevdiği için ama çıkmıyor diye duydum.
Falsepetinde nesibeyi denedim ayrıca geçen sene : yorum aldım mı almadım mı bilemedim.... karışıktı.
Dediğim gibi uzar daha liste...
Bayaa para harcamışsın :)))
Bu iki hesaplı olanları nasıl biliyorsun ona şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?