Takma bu kadar kafana.Bertehiye sonuçta burda adı hiç geçmeyen biri.Çok matah bisey olsa elbet birimiz bulurduk simdiye kadar.Kızlar berhetiyyetn bu zamana kadar herkesle taban tabana zıt bi kaç satır sey sıralamş intiharın eşiğine getrdiama anlamadığım olay su 2. Sırada olmama rağmen falımı 10 dk içinde yorumladı eğer dedikleri doğruysa melek reiki rumi venüs salu rezzan basta olmak üzere topu patlar çünkü bana olumlu konştu hepsi
Takma bu kadar kafana.Bertehiye sonuçta burda adı hiç geçmeyen biri.Çok matah bisey olsa elbet birimiz bulurduk simdiye kadar.
Daha yeni canım 1 ocakta mı ne başlamış
Tellwede değilmi bu kadın???Buda yeterli genel kanaate.
Valla adam mı kadın mı bilmiyorum da ağzı çok bozuk okuyunca anlarsın cok ciddiyetsiz bi tavrı var daha bilmediğin bi cok pisliği var dedi anlat bilelim dedm çıt yok
nasıl yaniiii baktırdığın kişi için mi bunları demiş...
Valla adam mı kadın mı bilmiyorum da ağzı çok bozuk okuyunca anlarsın cok ciddiyetsiz bi tavrı var daha bilmediğin bi cok pisliği var dedi anlat bilelim dedm çıt yok
kim bu hangisi anlamadım ben
Bi falcının bu kadar iddialı başkasının günahını alabilmesi için bence Nostradamus olması gerek.Çok günah.Ne demek daha çok pisliği var,gözüylemi görmüş.Boşver allahaşkına ,sakın aklını bulandırma.Densiz densiz konuşmuş işte.Bu tellwede hiç fal baktırmamak gerek aslında ama hepimiz bu tuzağa düşüyoruz.
Kizlar baris can yucel ne baktirdiniz bgn onlina olursa baktirmayi dusunuylrumm napiyim sizcee ??
Aklim cok karisik moralim cokk bozuk butun falcat nerdeyse hepsi iyi olucak diyo ama bende bgn koptu hersey agla agla bi hal oldum yine olan bize oluyo
Bi falcının bu kadar iddialı başkasının günahını alabilmesi için bence Nostradamus olması gerek.Çok günah.Ne demek daha çok pisliği var,gözüylemi görmüş.Boşver allahaşkına ,sakın aklını bulandırma.Densiz densiz konuşmuş işte.Bu tellwede hiç fal baktırmamak gerek aslında ama hepimiz bu tuzağa düşüyoruz.
şimdi online canım baktırıcaksan eğer.
bende patlıyorum baktırmam lazım ama direniyorum.baktırmıcam çıkmıyolar zaten.
Biz kimseye olumsuz yorum yaptıği icin kizmiyoruz bilakis olumsizida ayni enerji ile söyledikleri icin memmun kaliyoruz. Yalniz herseyin bi üslubu vardir...gerçekten bu telwe falcilari karakter olarakta ucuz.....
sanadamı cıkmıyo hıc bırısı bıtanem bana melek rezzen hepsı ama hepsı aynı seylerı dedı bıtek o kotu dedıgımız seren boztepe ada falan fılan başka seyler dedı ama oyle bı haldeyım kı o kadar yoruldum kı anlatamam
çıkmıyor malesef canım.melek tutarlı bende hep bazı dedikleri oldu gerçekten ama asıl olay ıı ıı yani.melek gelirse düşünmeden atıcam ama fal.
bende yolladım barışaa melege baktırmısyım en son ama ıkı gundur yıl başından berı ozellıkle cok kotuyum baktırmakta ıstemıyorum hatta melekte demıstı baktırma bu kadar sık dıye tarot dun taha bgnde barısa attım bakalım ama son ınsallah sozumde dururum
Aynen öyle bna gönderdiği falı atıyorum sana oku yorumu sana bırakıyorum üslupla ilgili...
ben bayadır baktırmadım çünkü ümidim bitti galiba artık o yüzden..
nasıl barış sonuç gelince söyler misin canım.
bende senin gibiydim merak etme hergün birine tarot telweleri saymıyorum bile:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?