Binnaz Abla

Takma bu kadar kafana.Bertehiye sonuçta burda adı hiç geçmeyen biri.Çok matah bisey olsa elbet birimiz bulurduk simdiye kadar.

Valla adam mı kadın mı bilmiyorum da ağzı çok bozuk okuyunca anlarsın cok ciddiyetsiz bi tavrı var daha bilmediğin bi cok pisliği var dedi anlat bilelim dedm çıt yok

nasıl yaniiii baktırdığın kişi için mi bunları demiş...

" Öte varlıklardan yardımcılarla sizlere yeteneğimce Tarot Kahve ve Zar ayrıcada Berhetiyyetin falı bakacağım"
uzak durun yahu, öte möte varlıklar demiş, büyüden de bahsediyor. Negatif enerjileri üzerinize çekmeye değmez bence. :/

Valla adam mı kadın mı bilmiyorum da ağzı çok bozuk okuyunca anlarsın cok ciddiyetsiz bi tavrı var daha bilmediğin bi cok pisliği var dedi anlat bilelim dedm çıt yok

Bi falcının bu kadar iddialı başkasının günahını alabilmesi için bence Nostradamus olması gerek.Çok günah.Ne demek daha çok pisliği var,gözüylemi görmüş.Boşver allahaşkına ,sakın aklını bulandırma.Densiz densiz konuşmuş işte.Bu tellwede hiç fal baktırmamak gerek aslında ama hepimiz bu tuzağa düşüyoruz.

Kizlar baris can yucel ne baktirdiniz bgn onlina olursa baktirmayi dusunuylrumm napiyim sizcee ??
Aklim cok karisik moralim cokk bozuk butun falcat nerdeyse hepsi iyi olucak diyo ama bende bgn koptu hersey agla agla bi hal oldum yine olan bize oluyo

kim bu hangisi anlamadım ben

Berhetiyettin canım

Bana gönderdiği falı okudum di mi ?

Kizlar baris can yucel ne baktirdiniz bgn onlina olursa baktirmayi dusunuylrumm napiyim sizcee ??
Aklim cok karisik moralim cokk bozuk butun falcat nerdeyse hepsi iyi olucak diyo ama bende bgn koptu hersey agla agla bi hal oldum yine olan bize oluyo

şimdi online canım baktırıcaksan eğer.
bende patlıyorum baktırmam lazım ama direniyorum.baktırmıcam çıkmıyolar zaten.

Biz kimseye olumsuz yorum yaptıği icin kizmiyoruz bilakis olumsizida ayni enerji ile söyledikleri icin memmun kaliyoruz. Yalniz herseyin bi üslubu vardir...gerçekten bu telwe falcilari karakter olarakta ucuz.....

şimdi online canım baktırıcaksan eğer.
bende patlıyorum baktırmam lazım ama direniyorum.baktırmıcam çıkmıyolar zaten.

sanadamı cıkmıyo hıc bırısı bıtanem bana melek rezzen hepsı ama hepsı aynı seylerı dedı bıtek o kotu dedıgımız seren boztepe ada falan fılan başka seyler dedı ama oyle bı haldeyım kı o kadar yoruldum kı anlatamam

Biz kimseye olumsuz yorum yaptıği icin kizmiyoruz bilakis olumsizida ayni enerji ile söyledikleri icin memmun kaliyoruz. Yalniz herseyin bi üslubu vardir...gerçekten bu telwe falcilari karakter olarakta ucuz.....

Aynen öyle bna gönderdiği falı atıyorum sana oku yorumu sana bırakıyorum üslupla ilgili...

çıkmıyor malesef canım.melek tutarlı bende hep bazı dedikleri oldu gerçekten ama asıl olay ıı ıı yani.melek gelirse düşünmeden atıcam ama fal.

çıkmıyor malesef canım.melek tutarlı bende hep bazı dedikleri oldu gerçekten ama asıl olay ıı ıı yani.melek gelirse düşünmeden atıcam ama fal.

bende yolladım barışaa melege baktırmısyım en son ama ıkı gundur yıl başından berı ozellıkle cok kotuyum baktırmakta ıstemıyorum hatta melekte demıstı baktırma bu kadar sık dıye tarot dun taha bgnde barısa attım bakalım ama son ınsallah sozumde dururum

ben bayadır baktırmadım çünkü ümidim bitti galiba artık o yüzden..
nasıl barış sonuç gelince söyler misin canım.
bende senin gibiydim merak etme hergün birine tarot telweleri saymıyorum bile:))

Aynen öyle bna gönderdiği falı atıyorum sana oku yorumu sana bırakıyorum üslupla ilgili...

Okudum bebeksi....telwede fal baktirmama kararini aylar once vermistim. Çünkü kasimda hepsi patlamisti... bu falida okuyunca dogru bir karar verdigimi anladim... olumsuzuda anlatmanin bir yolu vardi telwe falcilari

Ay zaten telwe bildigimiz agzi bozuk falcilar sitesi..
Binnaz abla da pembe ruyalar sitesi

Iki siteyide sevmiyorum ...

ben bayadır baktırmadım çünkü ümidim bitti galiba artık o yüzden..
nasıl barış sonuç gelince söyler misin canım.
bende senin gibiydim merak etme hergün birine tarot telweleri saymıyorum bile:))

bu aykı faturayı yıne mereak ıcındeyım bakalım nolcak =)) tamam canım beklıyorum baksın yollıycam dun taha aynı seylerı soyledı melekte herkeste aynı seyı dıyo ama yok benım umudum yok ınsanın ıcıne bısey doğar ya oyle belkıde ben olumsuzum bgnde cok buyuk bı kavga ettık artık ne umudum ne hayalım kaldı sadece yoruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…