Binnaz Abla

Kesinlikle katılıyorum, işte enerji meselesi, bazılarında çıkar bazılarında çıkmaz.
Müge Aydın’ı ben hiç denemedim, bir arkadaşım önerdi onun için onu denemek istiyorum.
Pelin Bilge iyi ama bende çıkmadı. Lakin seviyorum enerjisini.
Çağrı Bilgini tanıdığım biri denedi. O da hikaye yazıyor diye vurguladı. Liste uzar arkadaşlar; enerjiniz kimi tutuyorsa ona gidin tabi ki.

Aslında fal baktırmak cidden kaderimizi yaşamamızı engelliyor.. Ben artık öyle düşünüyorum, en güzeli baktırmamak

Aslında fal baktırmak cidden kaderimizi yaşamamızı engelliyor.. Ben artık öyle düşünüyorum, en güzeli baktırmamak

Aynen ! O yüzden ciddi anlamda çekilip akışa bıraktım.
Önce bütün bu dediklerime baktırdım ve zamanı öteliyoruz. Umut edip, blokaj oluşturup, ona yükleniyoruz.

Baktırmama kararı aldığımdan bu yana bilinç altı bir yerde daha rahat.

Detaylar için çok teşekkürler panpa.
Sabah gündoğumundan çnce yiyip içebiliyor muyuz? İnternette sahur yok diye okudum:) gece niyetlenip yatıyorsun, sabah uyanıp yemiyorsun diye anladım ben okuduklarımdan.

Evet cnm gündoğana kadar her şey serbest. Sahur falan yok yani. İnş görürüz artık şu kocaları

Valla panpa 1.günü Allah rızası için tutucam
2.günü babamın ruhu için. Hiç güzel bir ilişkimiz yoktu ama göçtü gitti işte
3.günün niyeti de malum

Suzan Özyaz mıdır nedir öyle bir kadına baktırdım iade alabiliyor olsam iade alırdım tek kelimeyle rezalet yahu. Soru bile sormadım artık. Yazdığının genel özeti:

Hayatın çok güzel olacak aynen müthiş süpersonik ve fantastik olacak müthiş paralar kazanacaksın çok mutlu olacaksın çok güzel her şey çok başarılısın çok iyi çok çok çok.

Bu yani ne detay var ne başka bir şey var yani pembeci pembeci diyorlar da bu kadar pembecilik ömrümde görmedim. Kredi biriktirerek baktırmıştım yazık oldu. Üzülüyorum böyle boşa gidince. Aynılarını babaannem de söylüyor bana ya.

ona iki sene önce baktırdık annemle, gülme krizine girdik. Kesinlikle sana katılıyorum.

ona iki sene önce baktırdık annemle, gülme krizine girdik. Kesinlikle sana katılıyorum.

Bir de gelen bedava kredileri biriktirerek 2 3 ayda bir baktırıyorum adam gibi birine denk gelemiyorum yani çok sinirlendim. Her şey güzel olacak dersin de bir inandırıcılığı olur bunda o da yok. Rezalet. Burada övenler, çıktı falan diyenler olmuş diye baktırdım da nesi çıkmış bilemiyorum.

Sinir bozucu bir durum, vallahş kime ne çıktı bilmiyorum ama şu kesin, kadın fal bakmıyor....

B3ncede. Fal baktirmadigimiz zamanlarda kafamiz ne kadar sakin oluyor halbuki. Fala bagli kalmadan ilerlemekte ayri bi olay oluyo şahsen benim icin oyle obur turlu sanki hersey sarpa sariyor

Banada bir cocuk icin olacak olacak sen bekle demisti. Bende saf bekledim. O siralarda megerse baska kizla yazisiyormus

Banada bir cocuk icin olacak olacak sen bekle demisti. Bende saf bekledim. O siralarda megerse baska kizla yazisiyormus

Ay kimseye olumsuz yazmıyormuş kadın valla burada arattım çıktı etti diyenlere kandım meğer alakası yokmuş valla çok üzüldüm kredilerime. Boşa gitti.

Banu Dogru bende iyi biliyo cidden iyi biliyo. Dert ortagi yapiyorum rüya yorumlatiyorum onda da biliyor. Bu is gercekten enerji meselesi. Sadece esas konuda biraz yanildi bunun disinda dediklerini yasadim yasiyorum.

B3ncede. Fal baktirmadigimiz zamanlarda kafamiz ne kadar sakin oluyor halbuki. Fala bagli kalmadan ilerlemekte ayri bi olay oluyo şahsen benim icin oyle obur turlu sanki hersey sarpa sariyor
Aynen oturup bekliyoruz adam gelicek diye... Ama aslında hata, baktırıcan ve unutucan... Sonra çıkmış mı diye bir iki ay sonra dönüüp bakıcan.. Ama yok yani bi dediğiçıktı mı birinin hemen kontrol altında tutmak istiyoruz geleceği... Gerçekten sorun bizde bence biraz da :)

Banu Dogru bende iyi biliyo cidden iyi biliyo. Dert ortagi yapiyorum rüya yorumlatiyorum onda da biliyor. Bu is gercekten enerji meselesi. Sadece esas konuda biraz yanildi bunun disinda dediklerini yasadim yasiyorum.
Nerde Banu doğru Astrocenter da ki mi

Nerde Banu doğru Astrocenter da ki mi

Falalem'de. Rüya yorumlattim en son ve dert ortagi yaptim.. hisleri cok kuvvetli, olaylarin ic yüzünü görebiliyor. Esas konu beklemede. Artik evlenince görücem bilip bilmedigini. Bunu artik Allah bilir. Ben cok bel baglamiyorum hissettiklerine, böyle olunca cikiyor galiba söyledikleri. Hepsi olmasa da.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…