Kesinlikle katılıyorum, işte enerji meselesi, bazılarında çıkar bazılarında çıkmaz.Ben Şevdar Avazın enerjisini seviyorum, çok ilgili kendi destesinden de açılım yapıyor, dediklerini zamanda sapmalar olsa da yaşadım. Maya Demir çok güzel karşı tarafa laf sokuyor, sadece onu dinlemek için bile fal atabilirim. Müge Aydın kartlara hakim, tarzını konuşmasını seviyorum. Lena Koval huzur veriyo bana, iyi niyetli bi kadın.. Doğa Dan ilgili, kafası çok çalışıyo,taktikleri yorumdan bile iyi, firuze Aydın sohbet muhabbet peşinde, Firuze çetin bence fal bakmasın, Arnisa iyi ve güzel bir üslupla konuşuyo, dedikleri çok tutarlı, çağlaya baktırcam bir arkadaşımda söyledi..Elfin Demet isabet ettiriyo ama zamanla vadeler çok karışık ama kartları yorumlarken abartıyo, Çağru Bilgin hikaye yazıo hatta tuğçe incesu kartlarım var demiş ama onu da biri olumsuz yazmış da demiş bence. Ekin sarpel dünya tatlısı, çok da başarılı bi yorumcu, pelin bilgenin dedikleri olumsuzda olsa çıktı((( bence iyi bi yorumcu, seviyorum bir kez bile olumlu konuşmasa da.
Aslında fal baktırmak cidden kaderimizi yaşamamızı engelliyor.. Ben artık öyle düşünüyorum, en güzeli baktırmamakKredileri full yüklemiştim hesaba, ve saha sonra çok yorum alabildim. Artık baktırmıyorum.
Biliyorum, çünkü Banu bahram mesela, iki hesabı vardı, ikisi de aynı sesti. Pelin de aynı şekilde benim ses kaydım, arkadaşımın ses kaydi ile aynıydı. Mesela, Pelin özdoğrudan tarot yorumu almıştım, o da Pekin yıldırım da astroloji yorumu almıştı. Ses aynıydı daha sonra kapattı hesabını.
Diğerleri için de aynı şekilde. Bazı danışanlar bunu yorum kısmına yazmışlardı.
Aslında fal baktırmak cidden kaderimizi yaşamamızı engelliyor.. Ben artık öyle düşünüyorum, en güzeli baktırmamak
Şöyle anlatayım cnm mesela ben Hatay'da yaşıyorum .13 şubat salı günü gün doğumu 07:25 - gün batımı 18:14.Bu saatler arasında yemek ve su yok. 18:14 olunca oruç açılır. Sabahları ben de kahvesiz duramam. Bu yüzden 7 de içeceğim kahvemi. 15 şubat (orucun son günü) orucu açtığın zamandan itibaren hiç su içme. Normal yemeğini ye. Uyumadan bir saat önce bir lokma tuzlu hamur ye ki susamaya başla. Yanına bir bardak su koymayı da unutma. Ben gün doğumu ve batımı saatleri için meteocast sitesini kullanıyorum. Günlük olarak verilmiş saatler. Kendi şehrine göre yazarsın bir kağıda.
Evet cnm gündoğana kadar her şey serbest. Sahur falan yok yani. İnş görürüz artık şu kocalarıDetaylar için çok teşekkürler panpa.
Sabah gündoğumundan çnce yiyip içebiliyor muyuz? İnternette sahur yok diye okudum:)
tellwe eskisi gibi tırt mı acaba,
selena gidince hiç bakmamıştım ben oraya. evremdamla nın çok adı geçti,
bende şimdi zeynepAna ya bakıyorum, gerçekse eğer medyummuş kadın.
Evet cnm gündoğana kadar her şey serbest. Sahur falan yok yani. İnş görürüz artık şu kocaları
ona iki sene önce baktırdık annemle, gülme krizine girdik. Kesinlikle sana katılıyorum.Suzan Özyaz mıdır nedir öyle bir kadına baktırdım iade alabiliyor olsam iade alırdım tek kelimeyle rezalet yahu. Soru bile sormadım artık. Yazdığının genel özeti:
Hayatın çok güzel olacak aynen müthiş süpersonik ve fantastik olacak müthiş paralar kazanacaksın çok mutlu olacaksın çok güzel her şey.
Bu yani ne detay var ne başka bir şey var yani pembeci pembeci diyorlar da bu kadar pembecilik ömrümde görmedim. Kredi biriktirerek baktırmıştım yazık oldu. Üzülüyorum böyle boşa gidince. Aynılarını babaannem de söylüyor bana ya.
ona iki sene önce baktırdık annemle, gülme krizine girdik. Kesinlikle sana katılıyorum.
Sinir bozucu bir durum, vallahş kime ne çıktı bilmiyorum ama şu kesin, kadın fal bakmıyor....Bir de gelen bedava kredileri biriktirerek 2 3 ayda bir baktırıyorum adam gibi birine denk gelemiyorum yani çok sinirlendim. Her şey güzel olacak dersin de bir inandırıcılığı olur bunda o da yok. Rezalet. Burada övenler, çıktı falan diyenler olmuş diye baktırdım da nesi çıkmış bilemiyorum.
Çağla Bilge var 45 tl baya iyi diye duymuştum, yakalayamadım ama bir türlü
Aslında fal baktırmak cidden kaderimizi yaşamamızı engelliyor.. Ben artık öyle düşünüyorum, en güzeli baktırmamak
Suzan Özyaz mıdır nedir öyle bir kadına baktırdım iade alabiliyor olsam iade alırdım tek kelimeyle rezalet yahu. Soru bile sormadım artık. Yazdığının genel özeti:
Hayatın çok güzel olacak aynen müthiş süpersonik ve fantastik olacak müthiş paralar kazanacaksın çok mutlu olacaksın çok güzel her şey çok başarılısın çok iyi çok çok çok.
Bu yani ne detay var ne başka bir şey var yani pembeci pembeci diyorlar da bu kadar pembecilik ömrümde görmedim. Kredi biriktirerek baktırmıştım yazık oldu. Üzülüyorum böyle boşa gidince. Aynılarını babaannem de söylüyor bana ya.
Banada bir cocuk icin olacak olacak sen bekle demisti. Bende saf bekledim. O siralarda megerse baska kizla yazisiyormus
Aynen oturup bekliyoruz adam gelicek diye... Ama aslında hata, baktırıcan ve unutucan... Sonra çıkmış mı diye bir iki ay sonra dönüüp bakıcan.. Ama yok yani bi dediğiçıktı mı birinin hemen kontrol altında tutmak istiyoruz geleceği... Gerçekten sorun bizde bence biraz da :)B3ncede. Fal baktirmadigimiz zamanlarda kafamiz ne kadar sakin oluyor halbuki. Fala bagli kalmadan ilerlemekte ayri bi olay oluyoşahsen benim icin oyle obur turlu sanki hersey sarpa sariyor
Nerde Banu doğru Astrocenter da ki miBanu Dogru bende iyi biliyo cidden iyi biliyo. Dert ortagi yapiyorum rüya yorumlatiyorum onda da biliyor. Bu is gercekten enerji meselesi. Sadece esas konuda biraz yanildi bunun disinda dediklerini yasadim yasiyorum.
Nerde Banu doğru Astrocenter da ki mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?