Binnaz Abla

Sizin sakin kaçın diyen kisilere batırıp memnun kalan ve direk tarhleryle cikanalrda var mesela mert göktürk ve arnisa bahadir tarihine kadar bile bildi bi kaç kişinin bu kadar emin konusmyan4yn mesela sizle tam tersi o banu Bahram 1 dedigi bile olmadı boşuna para kaybı bi de 20 30 degl belki sizle Enerji tutmamstr ama diğerlerinin belki tutar şimdi 1 kaç kişi kötü dedi diye mesela ben banu Bahram için salladı ve tutmadı sacmaladi çok net konstu gordm kesnligi ocak ayı mükemmelolacaktı ağlamaktan helak oldum mesela kmsede karsma çıkmadı ama başkası banu Bahram mükemmel diyor olabilr kesin konsmayalm mert ve arnisa brnde baktrdm Mart ve subat sonu haber verrm

canım sen beğendin mi evremdamla yı?

ya bizim kızlar gelmiş,
bende 2 seneyi geçti baktırmıyorum, geçen hafta bi bakim dedim benim de tellwe de 10 kredim varmış.

Evet beğendim canım, şaşırtıcı nokta atışları yoktu ama genel olarak yorumlaması doğruydu.

Kızlar aylardır maya Demir’i bekliyorum son hakkım ona atiyim bırakıcam dedim yaklaşık bir haftadır kimseye baktırmıyorum. Biraz önce yakaladım gönderdim ve falı iade etmiş daha önce başına böyle bişey gelen var mı sebepsiz nedensiz iade alan?

Ayy şuan gerçekten çok sinirlendim yeniden online oldu bekleyen falı da var. Hayır sebep de belirtilmemiş beklenmedik bi durumdan denilmiş. Bu durum sadece ben de mi geçerli diğerlerinde değil mi?

Bana da çok övülen Maya Demir öyleydi, bütün falı boyunca her şey iyi olacak demişti bir iki de şey atmıştı ortaya ama hiç alakasız şeyler oldu, beğeneni var anlayamıyorum.

Ayy şuan gerçekten çok sinirlendim yeniden online oldu bekleyen falı da var. Hayır sebep de belirtilmemiş beklenmedik bi durumdan denilmiş. Bu durum sadece ben de mi geçerli diğerlerinde değil mi?
Maya demir hiç bilmiyor ki bende yani o şekilde oldu hatta birden fazla yorum almıştım, hisleri de yok.

bana oldu acil bir durum oluyor ve o anda kapatmak zrunda kalıyorlar.. bir saatte cevaplamak zorundalar ya artık, o yüzden

Maya demir hiç bilmiyor ki bende yani o şekilde oldu hatta birden fazla yorum almıştım, hisleri de yok.
Yaa öyle mi? O zaman hiç baktırmayayım ben de kredi almıştım 1 haftadır özellikle onu bekliyordum zaten yakalamak çok zor yakalamışken iade etmesi sinirlendirdi beni baktırmamak en doğrusu o zaman

Binnazabla max 30 tl ye kimi önerirsiniz ind kredi aldım nezaket kara nasıl
?Bu arada o sitede deniz kara için kötü demiştim falı çıkmış bilginize

Deniz karaya ne fali atmistiniz ? :) olumlu muydu olumsuz mu cikan olay bide ? 30 tl ye onerisi olan varsa bende takipteyim bu arada

Merhaba maya nın falı oldu mu sizde

Merhaba kızlar uzun zamandır buraya çok az uğruyorum çünkü olayı kendimce kapattım gittim. Belki biliyorsunuzdur ben çok uzun zaman fal baktırmıştım yani öyle böyle değil herkesi denemişimdir. Falım çıkar öı çıkmaz mı diye merak etmemiştim de artık çünkü dediğim gibi konu kapanmıştı. Ama bugün, aylar sonra öyle bir şey öğrendim ki, hala şokdayım. Kizlar biliyorum bunu zor durumda olunca pek takmayız ama fal işi gerçekten boşa.... ben bunu bugün anladım. Aklınıza hangi falcı gelirse gelsin hiçbiri arka planı bilmemiş. Öyle ufak bir şeyden bahsetmiyorum. Çok büyük bir olay bu. Ve benim sormama rağmen hayır öyle bir şey yok dendi.
Ben şunu anladım, parayı alıp pencereden atsaydım daha iyi olurmuş. Belki ihtiyacı olan birine geçerdi. Hem kendime hem parama yazık etmişim.
Arkadaşlar. Lütfen hislerinize güvenin. Ben eğer hislerimi dinleseydim bu fallar sürekli kafamı karıştırmasaydı bu noktaya gelmezdim. Lütfen kimseye inanmayın bana söylenen her şey yalan değildi bu yüzden bende inanmak istedim ama asıl en büyük olayı kimse bilemedi.
Ben bugün yemin ettim bir daha asla fal baktırmayacağım zaten uzun zamandır baktırmıyordum ama bu saatten sonra asla.

Umarım siz mutlu olursunuz ama lütfen hislerinize güvenin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…