İskambil biriyle tanışmamı bildi ama sonu olan birşey değildi ama kişi ve durumu bildiDeniz karaya ne fali atmistiniz ? :) olumlu muydu olumsuz mu cikan olay bide ? 30 tl ye onerisi olan varsa bende takipteyim bu arada
Merhaba kızlar uzun zamandır buraya çok az uğruyorum çünkü olayı kendimce kapattım gittim. Belki biliyorsunuzdur ben çok uzun zaman fal baktırmıştım yani öyle böyle değil herkesi denemişimdir. Falım çıkar öı çıkmaz mı diye merak etmemiştim de artık çünkü dediğim gibi konu kapanmıştı. Ama bugün, aylar sonra öyle bir şey öğrendim ki, hala şokdayım. Kizlar biliyorum bunu zor durumda olunca pek takmayız ama fal işi gerçekten boşa.... ben bunu bugün anladım. Aklınıza hangi falcı gelirse gelsin hiçbiri arka planı bilmemiş. Öyle ufak bir şeyden bahsetmiyorum. Çok büyük bir olay bu. Ve benim sormama rağmen hayır öyle bir şey yok dendi.
Ben şunu anladım, parayı alıp pencereden atsaydım daha iyi olurmuş. Belki ihtiyacı olan birine geçerdi. Hem kendime hem parama yazık etmişim.
Arkadaşlar. Lütfen hislerinize güvenin. Ben eğer hislerimi dinleseydim bu fallar sürekli kafamı karıştırmasaydı bu noktaya gelmezdim. Lütfen kimseye inanmayın bana söylenen her şey yalan değildi bu yüzden bende inanmak istedim ama asıl en büyük olayı kimse bilemedi.
Ben bugün yemin ettim bir daha asla fal baktırmayacağım zaten uzun zamandır baktırmıyordum ama bu saatten sonra asla.
Umarım siz mutlu olursunuz ama lütfen hislerinize güvenin...
Tam tersi yönde gelişme olduBanada çıkmadı elfinin falı 4 ay geçti hiç bi gelisme yok çok olumluydu bu arada vade mi patladı dediğinin tersi yönde mi bi gelisme oldu
elfinin baktığı fal bana da çıkmamıştı tam tersi durumu yaşadım hatta üzülmeyin o yüzdenTam tersi yönde gelişme oldu(( Vade vermemişti zaten
Yok canım telden hiç baktırmadım tellwe baya bi baktırdım ama İnan ki durumun aslını hiç kimse bilememiş. Hadi onu geçtim bu adam sana göre değil bak değmez diyen bile neredeyse hiç yoktu. Chitra demişti bunu sadece, ama oda arka planı bilemedi. İnan tavsiye edebileceğim kimse Yok. Geysu’yu çok severim hala severim ama 100 fal baktıysa yüzün birinde de mi gerçekleri göremedi...Canım telde baktırdıgın oldumu kuzey tutku zeynep vb ve tellwe den yorumlarını merak edıyorız lutfen cnm
buarada kızlar gecen yıl boyle ozel gunlerde bu topic hiç. boş durmazdı yıne sevgılı si olmayanlar muhabbet ederdide hâlâ birşey değişmemiş ya andım :))
Şuan için Doğa Dan tutarlı ilerliyor... Şevdara baktırıcam kaç gündür yok ortada, bi de Çağla Bilgeyi çok övüyolarelfinin baktığı fal bana da çıkmamıştı tam tersi durumu yaşadım hatta üzülmeyin o yüzden
Yok canım telden hiç baktırmadım tellwe baya bi baktırdım ama İnan ki durumun aslını hiç kimse bilememiş. Hadi onu geçtim bu adam sana göre değil bak değmez diyen bile neredeyse hiç yoktu. Chitra demişti bunu sadece, ama oda arka planı bilemedi. İnan tavsiye edebileceğim kimse Yok. Geysu’yu çok severim hala severim ama 100 fal baktıysa yüzün birinde de mi gerçekleri göremedi...maalesef... ama özellikle bilmek istediğin bir falcı var ise sorabilirsin tabi
olumlu muydu? cok pembe bir falmiydi. cunku bende fallari hic oyle degil.Tam tersi yönde gelişme oldu(( Vade vermemişti zaten
doğa dan a geçen ay baktirdim ben çıkarmi bilemiyorum vadesi olan bir fal baktı bana ama begendim ben bakim tarzınıŞuan için Doğa Dan tutarlı ilerliyor... Şevdara baktırıcam kaç gündür yok ortada, bi de Çağla Bilgeyi çok övüyolar
Aslında olumlu olumsuz değil de, çok emin bir şekilde gerçekleşecek dediği birşey olmadı..olumlu muydu? cok pembe bir falmiydi. cunku bende fallari hic oyle degil.
Bende beğendim, sonradan fan sayfasından da epey yazıştık.. Çok sık fal baktırırsan, hayatının akışını fallar yönetmeye başlar bir müddet sonra dedi hatta samimi geldidoğa dan a geçen ay baktirdim ben çıkarmi bilemiyorum vadesi olan bir fal baktı bana ama begendim ben bakim tarzını
Nakta için ne düşünüyorsunuzYok canım telden hiç baktırmadım tellwe baya bi baktırdım ama İnan ki durumun aslını hiç kimse bilememiş. Hadi onu geçtim bu adam sana göre değil bak değmez diyen bile neredeyse hiç yoktu. Chitra demişti bunu sadece, ama oda arka planı bilemedi. İnan tavsiye edebileceğim kimse Yok. Geysu’yu çok severim hala severim ama 100 fal baktıysa yüzün birinde de mi gerçekleri göremedi...maalesef... ama özellikle bilmek istediğin bir falcı var ise sorabilirsin tabi
Nakta için ne düşünüyorsunuz
Bide nakta vardı dimi yanı burda bazı insanlara karşı taraftan duyduğu cümleyi söylemiş nakta çok okudum, nakta da bilmedi hemde hiç... baya baya bilemedi yani...gerçekten diyorum iyi bir falcıyı geçtim standart bir falcının görmesi gereken bir şeyi kimse görmemiş. Hepsi boşa gitti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?