Binnaz Abla

Canım telde baktırdıgın oldumu kuzey tutku zeynep vb ve tellwe den yorumlarını merak edıyorız lutfen cnm

buarada kızlar gecen yıl boyle ozel gunlerde bu topic hiç. boş durmazdı yıne sevgılı si olmayanlar muhabbet ederdide hâlâ birşey değişmemiş ya andım :))

Yok canım telden hiç baktırmadım tellwe baya bi baktırdım ama İnan ki durumun aslını hiç kimse bilememiş. Hadi onu geçtim bu adam sana göre değil bak değmez diyen bile neredeyse hiç yoktu. Chitra demişti bunu sadece, ama oda arka planı bilemedi. İnan tavsiye edebileceğim kimse Yok. Geysu’yu çok severim hala severim ama 100 fal baktıysa yüzün birinde de mi gerçekleri göremedi... maalesef... ama özellikle bilmek istediğin bir falcı var ise sorabilirsin tabi

evet canım özelden sorabilir miyim birşey var bendede bir durumu kimseee bilemedi. aynıyız yani...

Şuan için Doğa Dan tutarlı ilerliyor... Şevdara baktırıcam kaç gündür yok ortada, bi de Çağla Bilgeyi çok övüyolar
doğa dan a geçen ay baktirdim ben çıkarmi bilemiyorum vadesi olan bir fal baktı bana ama begendim ben bakim tarzını

doğa dan a geçen ay baktirdim ben çıkarmi bilemiyorum vadesi olan bir fal baktı bana ama begendim ben bakim tarzını
Bende beğendim, sonradan fan sayfasından da epey yazıştık.. Çok sık fal baktırırsan, hayatının akışını fallar yönetmeye başlar bir müddet sonra dedi hatta samimi geldi

Şevdarı yakaladım bu arada, gelişmeleri bildi... Telefonda muhabbet etmiyo, soru sormuyo ve kendi anlatıyo sadece.. Sesli fal gibi, tavsiye ederim

Nakta için ne düşünüyorsunuz

Nakta için ne düşünüyorsunuz

Bide nakta vardı dimi yanı burda bazı insanlara karşı taraftan duyduğu cümleyi söylemiş nakta çok okudum, nakta da bilmedi hemde hiç... baya baya bilemedi yani...gerçekten diyorum iyi bir falcıyı geçtim standart bir falcının görmesi gereken bir şeyi kimse görmemiş. Hepsi boşa gitti...

İyi akşamlar arkadaşlar Binnaz abladaki Mekselina Ayazdan yorum alan varmı aranızda ben katina baktırmıştım 3 hafta önce filan hayatımdaki herşeyi bilmişti,gelecek ile ilgili yorumları çok güzeldi umarım yorumu çıkar aranızda baktıran varmı söyledikleri çıktımı çıkmadımı merak ediyorum

Ben bizim düşüncelerimizi okuyup bize söylediklerine inanıyorum artık. Söyledikleri şeyler hep bizim ihtimal verdiğimiz düşündüğümüz şeyler. Sizde de öyle olmuş olabilir yani sizin inandığınız ve olma ihtimalini gördüğünüz şeylerin dışına kimse çıkamamış ama gerçekler bizim düşündüğümüz gibi değil maalesef. Bu geçmişte bana da oldu .. bence yeni bir sayfa açmanız ve falı tamamen birakmaniz için bir neden olmuş. Her şeyde bir hayır vardır umarım bundan sonrası çok daha güzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…