Binnaz Abla

Çok teşekkür ederim inşallah bundan sonrası çok daha güzel olur. Düşünce okuma olayını bende düşündüm de , ama asıl benim düşüncem ve benim hissiyatım doğruymuş. Zaten bazı falcılara özellikle bunu sormuştum, hayır asla böyle bir şey Yok sen objektif bakarmıyorsun yalanları duydum hep. Ama düşüncem doğru çıktı hatta sandığımdan daha fazlası. Belkide bende sıkıntı var :) ama kimse bu gerçeği göremedi...
Umarım sizde çok mutlu olursunuz ve gerçekten fal baktırmanıza değer bir kişidir..

kahve falı baktırdım ben güzeldi katinada mı açmış?

kahve falı baktırdım ben güzeldi katinada mı açmış?
Günaydın canım teşekkür ederim,evet normalde bende hep kahve falı baktıran biriyim ama kredim az vardı ve katina baktırdım bende çok beğendim umarım öngörüleri çıkar zaten 1-2 aylık bir vade verdi bakalım dedikleri çıkacakmı gelecekle ilgili bence hisli bir bayan kendisi çünkü geçmişi bildi,sorularımda hiç detay vermediğim halde,ayrıca ailemide bildi aile yapımı vs.

Cikmadi bende cok alakasiz seyler anlatmisti

Cikmadi bende cok alakasiz seyler anlatmisti
Çok teşekkür ederim canım Bakalım bana yaptığı yorum çıkacakmı umarım çıkar öngörüleri güzeldi,ben falda vadeye çok takılmıyorum aslında falın tam tersine çıkıp çıkmamasına bakıyorum çünkü Binnaz abladaabl tellwede birçok falcı ya fal baktırdım ama hiç biri vadeyi tutturamıyor,yani falı çıkanda vadeyi tam olarak tutturamıyor

Valla o kadar cok fal baktirdim ki cikan yok gibi bisi diyebilirim

selam kızlar ,
Doğa Dan 'dan yorum alan kimler acaba nasıl buldunuz süreçte dediklerinden yaşanan varmı ?

selam kızlar ,
Doğa Dan 'dan yorum alan kimler acaba nasıl buldunuz süreçte dediklerinden yaşanan varmı ?
ben baktirdim beğenmiştim bakımını süreç bana ağır ilerleyecegini söyledi öyle zaten ağır giden bir durum benim olayım bakalım sonuç ne olur bilmiyorum ama pembe tablo cizmeyen biri neyse durum onu söylüyor

çok teşekkür ederim :) bende yorum tarzını sevdim ve olumlu bir faldı detay vermememe rağmen güzel yorumladı çok özenli ilgiliydi.. olumlu olunca fal bi kaldım çünkü olumsuz yorum bekliyordum..

kızlar binnaz da deva aksin e baktiran var mi kahve yakalayabilirsem baktirmak istiyorum
Ben zar zorda olsa yakalayıp baktırdım sesli yorum yapmıştı ben beğenmiştim olumlu olumsuz ne görüyorsa söyleyen bir yorumcu pembe tablo çizmiyor ben beğenmiştim ama daha vade var nisan mayıs gibi olucak şeyler için,ama ruh halimi geçmişi en iyi bilen yorumcu bence vadeler çıkınca bir defa daha baktırırmıyım kendisine evet baktırırım ben memnun kaldım çünkü

teşekkür ederim canım inşallah bende yakalarim fiyatı yukselmeden sana da dedikleri olumlu olanlar çıksın

Ben baktırdım, süreç dediği gibi ilerliyor.. Bir de mesaj kısmında faldan daha uzun yazıyo, anlatıyo böyle yapsan şöyle olur falan diye.

çok teşekkür ederim umarım öngördüğü süreci bende yaşarım :) dikkatimi çekti evet çok özenli yorumlamış ve doğru mesaj kısmıda çok özenli idi..

Merhaba çağla Bilge artık Binnaz da değil mi
Merhaba,bende Binnazda arattım hem Tarot hem kahvede, ismi yazıyor arama çubuğunda altta ama tıklayınca profil yok.. Bence profilini silmiş, ya da silinmiş Böyle profiller silinince aklıma; çoklu profilmiydi diye geliyor , güvenip de baktırasım gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…