Binnaz Abla

aaaaa evet silinmiş... Çoklu profil olduğunda mı siliniyor

artık yorum yapmayacağını belirten yorumcularında siliniyor bende çok eski fallar bile durur onlardan bazı yorumcularında silindi .. mesela hümanında silinmişti geri dönünce tekrar açtılar profilini..

Ben binnazda yeni giren 2-3 falcıya baktırdım,yorumdan memnun kaldım ama sonra baktırmak istediğimde profiller ortada yoktu.. Binnazda müşteri hizmetlerine yazdım; aldığım cevap: puanı düşük olunca siliniyormuş.. inanmadım çünkü sitede 49 kredilik puanı 52 olan falcı halen duruyor.. Bu durumda falcı ya kendi siliyor,ya da sistem bir şekilde bir sebepten ötürü siliyor.. Diyelim yüksek kredili bir falcı yeni profil açıp bilgileri topluyor,işi bitince kapatıyor.. Tabi illaki bu böyle olmuştur demiyorum ama her türlüsünde benim güvenim kalmıyor ve bunu müşteri hizmetlerine de böyle söyledim.O Profili kapanan falcıların isimleri de hala duruyor bende..

Ben artık geçmişe bilen kişilere de güvenmiyorum zaten herkes geçmişi biliyor, an'ı bilsin bi de gelecekle alakalı öngörüleri mantık çerçevesinde olsun yeter yani.

Ben artık geçmişe bilen kişilere de güvenmiyorum zaten herkes geçmişi biliyor, an'ı bilsin bi de gelecekle alakalı öngörüleri mantık çerçevesinde olsun yeter yani.
Bende aynı düşünüyorum seninle,ama anı bilsede tehit edemeyeceğimiz zamanlar oluyor.. Yani sonucu bilse biraz ,zamanıda az bişey tuttursa yine yeter..

Slm kizlar uzun zamandir girmiyordum bir gelisme yasadim cikmayan fallar:
Sevdar avaz, dennis, eylem tuzun cikan fallar:
Bu arada aslinda cikti mi tesaduf mu oldu bilemiyorum doğa dan ve alya kayahan suan ama netlesmesi icin biraz zaman lazim. Netlesirse tekrardan yazarim. T takeiteasy1907 ucuncu gunum de de orucumu tamamladim bugun hic su icmedim bakalim gorecekmiyim:)

selam hoşgeldin :))
hepsi farklımı yorum yapmıştı yada vade olarakmı çıkmadı.. çıkan fal anladığım kadarı ile doğa dan ve alya kayahan dimi canım..

selam hoşgeldin :))
hepsi farklımı yorum yapmıştı yada vade olarakmı çıkmadı.. çıkan fal anladığım kadarı ile doğa dan ve alya kayahan dimi canım..
Hosbulduk canim:)
Şevdar avaz donecek ama havadan sudan konusacak dedi vade vermemsti kabul etme dedi
Dennis donecek havadan sudan bahanelerle bir kere konusacak 1 ayda sonra 1 hafta sonra yine yazack dedi
Eylem donecek sadece ozur dileyip gdeck demisti
Doğa donecek tarih vermyrm pismnlikla donck ailsnde kavgalar da var ama net geleck dedi ama yapisi huyu ayni yine istedklerini soylyck sana bagli dedi
Alya ya ocak subat arasi donecek ama yavas ilerlyck karekteri istekleri ayni olack sana karsi ama yavas ilerlyck kendnize odaklanin bahar aylarinda tam iylesme olur dedi.
Aslinda pek umudum kalmamsti birden yazdi tabi ben sok oldum bahanelerle degil sudan havadan konusmadi direk konuya girdi denedim olmuyor dedi bir sans daha ver dedi bilmiyorum yine de bir endisem var ama umarim hayirlisi olur donusu tam doga nin dedgi gibi tarihi de alya tesaduf mu bilemiyorum tabi bu arada bade deniz de donecek cabalarsan olur senin tarafndan cokca emek istyr emek verrsen olur dedi samimi dedi bahar aylarina kadar surec verdi.

Ben de tamamladım . Çok heyecanlıyım uykum olsa hemen yatacağım :))))))

hadi hayırlısı canım Allah'ım tez vakit yüreğinden geçeni yaşamayı nasip etsin inşallah bahar aylarına kalmadan sevinçlerini paylaşırsın umarım bizimle ..

Ayy nasil sevindmm snin adina insallah cok mutlu olursnn

Kankalar binnazda Nova diye bir hatuna kahve baktırdım. Valla cidden fincanı okumuş, dedikleri doğruydu. 6 tlye deneyin derim.
Şu an 150 kredi ve biraz olumsuz yorumlarda var ama tabiki enerji meselesi. Sana kişilik analizi değilde dönecek yada dönmeyecek şeklinde yani sonuç odaklı ve vade olarak dedikleri çıktı mı? Bende baktırmak isterim. Görüşlerini paylaşırsan çok sevinirim

Elbette
Panpacım ben biri için baktırmadım yani dönecek dönmeyecek vb yoktu
Fincanda ne varsa onu söylemiş
Seyahate gideceksin biri türkiye seyahat işaretinin yanında hilal var diğeri başka bir ülke diyip bayrağı tarif etmiş ki doğru
İşle ilgili dedikleri de doğruydu
Fincanı okuyor, değişik detaylar vardı. 150kredi olduysa bilemedim ben artık fala para vermiyorum.

Teşekkür ederim canım. İnşallah bende bu sıkıntılı dönemleri bir atlabilirsem, inan bende baktırmak istemem ama malum insan böyle zamanlarda bir cevap ,bir umut arıyor..

luciferr
sanemcee
8iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim insallah hepimizin mutlu olup sevincimizi en kisa zamanda paylasacagimiz an hayirliysiyla gelir.
Inanin benim olayim da tam netlesmedi ozuf dilerim beni affet dedi ama ana konu daha cozume ulasmadi brn sadece o kisiye bir muhlet verdim o muhletin sonunda devam mi bitti mi net kararini vermis olacam insallah cunku asil konu cozulmeden kapilarmi acmam ayni husrani yasatacak bana biliyorum sadece suan beklemedeyim. Kaderim bana neyi gosterecek bilmiyorum ama hersey suan beklemede.
Insallah hepimiz cok mutlu oluruz ve hayirli olaylarla karsilasrz tez vakit de kendim icinde sizin icinde duam hep bu sekilde

Alya kayahan ne bakıyor, hiç duymadım onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…