Ben o uygulamayi çok kullandım canım. Dedigin gibi kredi veriyor.Kredi biriktirip baktırıyordum. Yetmeyincede alıyordum. Ama 2 kisi haric diger falcilar foss. Kopyala yapistir yapıyor çoğu. Dikkat et
Yulee en son falinda bilemedi demistim hala da begendigim soylenemez fali ama kucuk bir seyi bilmis oldu. Bir seye cok sinirleneceksin demisti ki ben kolay kolay sinirlenmedigim icin kulak asmadim, gecen gun bir seye inanilmaz sinir oldum, aklima geldi soyledigi bu detay. Bu kiz odaklansa belki guzel fal bakacak ama bastan saviyor, cok da uzun suruyor fala bakmasi.
Aa şaşırdım. Ben de tutmakla tutmamak arasında gidip geldim. Acaba rüya gördünüz de hatırlamıyor musunuz? Bazı rüyaları birkaç gün sonra hatırladığım oluyor benim
Aa şaşırdım. Ben de tutmakla tutmamak arasında gidip geldim. Acaba rüya gördünüz de hatırlamıyor musunuz? Bazı rüyaları birkaç gün sonra hatırladığım oluyor benim
Canim ruya gordum ama dun o kadar kafam karisik ve dusunceliydim ki uyurken ruyami hatirlayamiyorum dusunuyorum ama yok hatrlayamiyrum ama gordugumu biliyorum ama kimi neyi gordum muamma.