Binnaz Abla

Dila koç diye bir hatuna baktırdım su falı. Valla süper çıktı. Bedava krediye koşun panpalar
Bende Dila Koça kahve falı baktırmıstım canım bende beğenmiştim birde önceden Hasan diye biride vardı ilk ona kahve falı baktırmıştım oda çok güzel yorumlamıştı,Azra ışık'ada su falı baktırmıştım oda iyi gibiydi sesli bakmıştı ama ben Hasan'ı ve Dila'yı çok beğenmiştim o fal uygulamasında ilk olarak hediye krediyle baktırmıstım zaten

Dila koç diye bir hatuna baktırdım su falı. Valla süper çıktı. Bedava krediye koşun panpalar
Ben Dila Koç'a katina atmıştım paso sallamıştı. Sinir olup, üyeliğimi sildirmek istedim, onda da silinmiyor falan filan dediler, zorla sildirdim.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar.Öncelikle hiçbir falcı doğru düzgün tutturamadı.Hatalı olan taraf bendim ama hep karşı taraf hatalıymış gibi yorum yapıp o pişman olacak dediler.Halbuki onun pişman olacağı bir olay yoktu bunu diyen falcıları zaten sallamadım.Binnazda az çok tahmin eden durak sancaktaroğlu, gizem sitare ve esma sultan oldu. Onun harici fal sepeti Alex anı bilen isimdi. Bir yolun var fama da anı doğru bilen isim oldu. Gizem hatunun da sadece 1dediği çıktı. Ailesinden bir kadın rahatsız sana odaklanamıyor demişti çok saçma bulmuştum ama doğru çıktı onunla ilgileniyor şuanda. Gerisi zaten pembe tablolar yüklü fallardı. Dönecek köpek olacak vs vs. Adam bana kızgın onu bıraktığım için beni suçlu görüyor ne köpek olması. Benim ona dönüp hatalarımı telafi etmem lazım. Zaten artık fal baktırmıyorum bol bol dua ediyorum herşey Allaha şükür daha yolunda ve huzurluyum. Maddi manevi anlamda da toparlandım. Allah hiçbir duayı karşılıksız bırakmaz hep Allaha sığının herkesin gönlünden geçen kabul olsun inşallah

Kizlar anlik tespitleri oldukca iyiydi Eylem tuzun’un - binnaz abladan. Ilk defa baktirdim.
Gelecek ile ilgili soyledikleri de olursa, yazarim burdan.
Ada soylu ‘ya baktirdim bi de, onun da anlik tespitleri iyiydi ama eylem’inkine oranla daha az hisliydi
Julide arslan ; yuvarlak yorumlar ile gecistirmis, bir iki ayrintisi ( anlik ) tuttu

Esma Sultanında bana dediği birşey çıktı.. Üstelik çok genel bulmuştum cümlesini."3 dileğin var arka arkaya kolay bir şekilde olcak dedi, üstelik zor şeylerdi, biri eğitim biri iş ile ilgili ve oldu,3.de ana konu ile ilgili. Daha vadesi var, çıkarsa yazarım.Sende ayrıntıyı baya bildi mi, birde özel değilse paylaşabilir misin. Bir de bana "kesinlikle "şeklinde çok net konuştu ana konu ile ilgili sana böyle bir şey dedimi?

Jülide arslan , Falladin tarzı yorum yapmıştı bana,hatta bir iki söz direk aynı idi,ordan bildim. Ve müşteri hizmetlerine yazdım iade aldım.

Kizlar gizem sitareye baktirmistim zamaninda benim durumlar icin. Bu kadar mi olumsuz konusulur. Kadin resmen hayatimin en en olumsuz zamanlariyla alakali tam 20 dklik bir fal gondermisti. Piskolojim bozulmustu. Sonra bu topigi okudum biraz cikmiyor diyince rahatladim.
Gecenlerde elif hanzadeye baktirdim. Ona bi kere daha baktirmistim ne alaka bu da sacmaladi dedigim bi konuda oyle olmustu. Smdi tekrar ona attim. Gizem sitarenin hayir ayril senin yildizin onunla ters olmaz dedigi seylere elif hanim ise olumlu ve durumu anlatan bir yorum yapti. Sizce kizlar kafam karisti yani . Sanki gizem hanim benim kendi kafamdaki en olumsuz dusuncelerimi soylerken. Elif hanimda tam tersi ve genel hatlariyla durumu bildi. Kafam karisti acikcasi

Bazen falcılar, telepati dediğimiz olayla düşüncelerimizi okuyabiliyor.Gizem'e fal gönderdiğinde sıkıntılı olumsuz düşüncelerin varsa ondan olabilir,sonra topikleri okuyup , biraz rahatlayınca daha düzgün çıkmıştır falın. Ama benim naçizane tavsiyem,yıldızının uyuşup uyuşmadığını kimsenin dediğine bakmadan,sen kendin hissedebilirsin.. Tamam falcılar bize vade verebilirler,haber gelecek,sana ulaşacak gibi... Ama uymuyorsun gibi cümlelere karşıyım, çünkü karşı tarafı onlar değil sen tanıyorsun.. Hislerini dinle derim.. Bu yüzden moralini hiç bozma bence..

Yani aslinda dusuncelerim hala ayni evet ama gecen gun baktirdigim elif hanim ani bence daha iyi bildigini dusundum. Cunku gizem sitare taa 4 yil sonrasini filan bana anlatti. Yani hic bir falda 4 yil sonrasi bilinebilirnir mi ? Hadi 4 yil olmasinda 1 yil olsun yani bence imkansiz.
Elif hanimda tam tersi yorumladi dedigim gibi. Biz cok kotu surecten geciyoruz sevgilmle ve tartistik. Birisi ayril diyor birisi sen ozur dilemelisin. ( ki agzima geleni soyledim ) kafam ondan karisti demistim :) . Ama dedignz cok dogru benimde nacisane fikrim olaylarin icinde olan bizleriz. Hani fal baktiriyoruz ama icimizden nasil geliyorsa oyle davranmaliyiz degil mi ?

Gizem siteareye hic baktirmadim ama bu kadar iddiali konusmasin bence kac senedir kimlere baktiripta cikmadigini gorduk 4 yil sonrasini nasi girmus nerde gormus max 1 aylik fallar ortalama .. abartmis iyice

Ya 4yıl ne demek?? İmkansız o süreçte hayatta bir çok şey değişebilir,sen zaten direk 4 yıldan bahsettiği için direk ele gitsin onu. Birde ayrıl ne demek Allah aşkına.. böyle bir vebalin altına nasıl girebiliyorlar.Belki karşı tarafın ya da senin bir sıkıntın var,zor süreç olduğu için elbette ki tartışma sıkıntı olabilir, sorunsuz devam eden ilişki yok ki,kaldı ki evliliklerde bile var.. baktın uç noktalarda sorun var , aşılamayacak kadar, karşılıklı birbirini kırmadan,saygı çerçevesinde yollarını ayırırsın ama kendi kararınla, o yüzden yorumlardan etkilenmemeye çalış.

Şakın aldırma, geçen sene ben bir kere ona baktırdım, 13 dakkikalık yorum geldi, ve çok olumsuz konuştu, hatta görüşme asla asla olmayacak dedi. Ki ben zaten görüşme olacağını biliyordum. Herşeyi tepe takşak anlattı, olumsuz bir şekilde. Aldırmadım güldüm geçtim. Ve onun dediği hiçbirşey çıkmadı.
Kafan karışmasın... olumsuz bakma olaya.

Bana da inanılmaz olumlu yorum yaptı şimdi bende tırstım

Bana da inanılmaz olumlu yorum yaptı şimdi bende tırstım
Gerçekten ciddiye alma derim, benim arkadaşım da aldı ondan bir yorum, ama o geçen hafta almış. İnanılmaz içi karardı bu ne diye siniri bozuldu. Çök olumlu konuştuysa onu bilemem, ama ben güvenmiyorum o yorumcuya.
Çünkü ya çok köyü konuşuyor ya da çok pembe, sana olduğu gibi. Ortası yok. Baktırmam bir daha.

Son düzenleme:
Gizem siteareye hic baktirmadim ama bu kadar iddiali konusmasin bence kac senedir kimlere baktiripta cikmadigini gorduk 4 yil sonrasini nasi girmus nerde gormus max 1 aylik fallar ortalama .. abartmis iyice

Aynen baktirdigimiz 1 aylik sureclerdeki fallar patliyorda. 1 yillik veya 4 yillik senaryolar nedir. Aileniz her turlu eziyet edecek size vs vs dedi ya . Bende burayi filan okudum da rahatladim kizlar cok saolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…