Binnaz Abla

Evet bana da o kadar olumsuz konustu ki. Uste aileler size eziyet edecek vs vs. Bide sey diyor. Zaten sende goreceksin bu sureci ister diyim ister demeyim . Kendinde yasadikca gireceksin. Tovbe yaa tovbe . O yuzden unuttum aada aklima gekmiyor degil ama takmamaya calisiyorum. Kizlar cook saolun :). Elif hanzedeye baktirdm o daha mantikliydi iste bakalim beklemedyim

Yani evet iste ayrilmazsan yeni ksii hayatina girmiyor bunu sende anlayacaksin vs bu tarz yorumlari vardu. Zaten birde ben o surecte mutsuzdum yani. Iste aileler size eziyet edecek goreceksin zaten sende yasadikca diyo tobee ya. Yani birazda fal bakaerken isnan karsi tarafi dusunerek yazmali. Birde hayatimizda olmaz imkansiz dedigimiz ne uç noktalar oldu , ama oldu yani. Ha olumlu giden ama olmayn seylerde oluyor hayatimizda. Bu gidisati kimse bu kadar net bilemez diye dusundum . Ama sonradan tabii cnku fali o zaman beni cok etkilemisti

Bana bir falcı aynen şu yorumu yaptı; " sen hissediyorsun,sen yaşıyorsun dedi,kimsenin çevrendekilerinde dahil yorumunu dinleme sorma bile dedi.. Yani bizler sadece ön görüde bulunup hissettiklerimizi söyleriz de ,demek istedi.. Gerçektende doğru, karşındaki adamı onlar tanımıyor,sen tanıyorsun.. Ben çok sevdim bu falcıyı ,dedikleri beklemede ama bu tavrı bile sevmeme yetti.. Yani sende böyle yap, hissettiklerinle davran.. Hep diyoruz ya,olumlu düşünelim , olumlu olsun diye işte bunun için.. hatta sil gitsin,o olumsuz falı...

Bence de fallara çok sartlanmayalim,üzerinde durmayalım.baktırip dinleyip yada okuyup kapatalım.olacaksa oluyor zaten birşeyler.biz sadece bu süreçte fallarla avunuyoruz.

Cidden sozu cook guzel. Bende tuttum bu lafi. Olumlu dusunelim ki olumlu olsun. Onlar o anki enerjiyle ongorulerini soyluyorlar cok dogru cidden . Aklima dahi gelmedi benim . Cook tesekkur ederim :)))
Aynen silcem o falida

Elif hanzade gecmiste basarili ama soyledikleri cikmadi canim evt fok takilma digerine bosver gitsin

Elif hanzade gecmiste basarili ama soyledikleri cikmadi canim evt fok takilma digerine bosver gitsin
Bana da çıkmadı elif hanzade,ilk 2 yıl önce işle ilgili yorum almıştım olumlu demişti ki zaten ben de öyle bekliyordum.o zaman tutturdu denebilir. Geçen yaz da aşkla ilgili yorum aldım o zaman tutturamadı fakat hem de hiççç....

Evet ya Elif Hanzade çok negatif etkiledi beni ağırlık çöktü kapadım sildim hemen falını, sevmemiştim tarzını. Ayrıca hisleri de yok bence kartlardan gidiyor düz bir şekilde sırayla.

Evet kartları yorumluyo sadece .his mis yok..
Aynen! Zaten binnazda doğa dan çağla Bilge iyiler bana göre, gözüm kapalı yorum alıyormmm
Binnazda bu kadar
Falalem de Mert var oda fena değil
İki kere yildizname.com.tr ye baktırmıştım beğenmiştim
Baktırcm tekrar net yorum almıştım
Falseptinde Nesibenin enerjisi bir tek bana mı uymadı ? Falları çıkanlar var mı ?

Sizin önerdiğiniz yorumcular var mı ?????

Son düzenleme:
Nesibe bana da hiç çıkmadı canım ayne, bana az kişi çıkar onlineda zaten. işte bana çıkanlar Tellwe Banu Yılmaz, evremdamla iyiydi, yulee bir iki küçük şey bildi gerisi alakasızdı, bir de doğa da bana da uydu enerjisi severim onu da Elfin bilir bana genel olarak onun dışında da yok pek, fal sepeti dennis ve gizem hatun da iyiydi ama tam klarak diyemem, tutturdukları şeyler oluyor çok alakasız deği

arkadaşlar binnaz da ki asenat kılıç a fal baktiran var mi nasıldır yorum yapabilirseniz sevinirim

Ben artık fal baktırmiyorum pek fakat doğa dan evet en iyilerden bence..asenat a da baktirmıştim ilk kez geçenlerde onu da beklemedeyim.aşk konusunda hiç bi falcı tutturamadı tam olarak...

Ben artık fal baktırmiyorum pek fakat doğa dan evet en iyilerden bence..asenat a da baktirmıştim ilk kez geçenlerde onu da beklemedeyim.aşk konusunda hiç bi falcı tutturamadı tam olarak...
Doğa bana çıktı, çağla çıktı, yorum tarzı güzel,
Asenat çıkarsa haber ver bize şok oldum çünkü çoğuna çıktı bana çıkmamıştı
Yıldız hanzade var yildizname.com.tr de iki falı çıkmıştı başka yorumcular var ama denemedim
Dilek Zeynel var binnazda çok olumlu şeyler yazılı profilinde baktıran var mı kızlar ?
Kahve falına bakıyo

Nesibe de şok oldum
Hiç tutmadı

Tellwe iyi mi ? Hiç baktırmadım beni çekmiyo o site Banu yılmazı önerirmisin?
Falsepetine nesibe için girmiştim öyle olunca hiç geri girmedim siteye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…