Binnaz Abla

ben doğa baktirdim begendim bakımını çıkar mı bilmiyorum dilek zeynel e geçen sene baktirdim yenirken çıkmadı bana dedikleri. asenati da düşündüm baktirsam mı diye

ben doğa baktirdim begendim bakımını çıkar mı bilmiyorum dilek zeynel e geçen sene baktirdim yenirken çıkmadı bana dedikleri. asenati da düşündüm baktirsam mı diye
Dileki denemiyim o zaman
Nehir bardı kahvede onun yorumları hep çıkardı bana ama artık baktırmıyorum ona

Ben asenatı tavsiye etmiyorum çıkmadığı için ama istersen dene

bende artık pek takilmiyorum verilen vadelere geçen bir kafede bakan
Dileki denemiyim o zaman
Nehir bardı kahvede onun yorumları hep çıkardı bana ama artık baktırmıyorum ona

Ben asenatı tavsiye etmiyorum çıkmadığı için ama istersen dene
nehir evet ilginç bir kadın bana dediği bir olay baktıktan iki gün sonra çıkmıştı dediği şekilde de biseyler yaşadım sevdim ben nehiri arada baktirabilirim

Çağla binnazda
Benim favorilerim Doğa Çağla binnazda
Yıldız hanzade yildizname.com.tr de onu severim enerjisi iyi ve cıkıyo başka yorumcular da var haftaya denerim haber veririm çok pahalı değil
Katinada sadece bunları önerebilirim

Canan devrimi denedim kahve Falında kızları onun enerjisi süper

Elfin bile çıkmadı....asenat dan da umudum yok zaten.çıkarmı bilmiyorum.telwe de naktayı geysu yu övmüslerdi. Nakta karşıdakinin ağzından konuştu tam şok olmuştum. Dediği çikmadi henüz.geysu da fena değildi..

Elfine çok baktıran var ama çok online olumyo sanki ?

Telwee yi hiç denemedim o site bana tuhaf geliyo
Deneyim bi

fal baktirmak ilginç bir olay geçen baktirdik bir kadına benimle beraber baktiran arkadaşlarımdan üç tanesine dediği çıktı kadının anlatıp duruyorlar şöyle çıktı böyle çıktı diye bana da dediğinin misal tam tersi oldu sonrası ne olur bilemem tabi de yani bana çıkmayan diğerlerine gayet güzel çıkabiliyor artık canım isterse takılmadan baktırıp geçiyorum bir beklemeye girmiyorum

Katılıyorum sana :)

Telwe ise garip bi site bence de.falcilarıda öyle.sadece bunlara baktırdim.girmiyorum .falcılar rahat 3 beş gün yorum bekliyorsun bazen.

Nesibe de şok oldum
Hiç tutmadı

Tellwe iyi mi ? Hiç baktırmadım beni çekmiyo o site Banu yılmazı önerirmisin?
Falsepetine nesibe için girmiştim öyle olunca hiç geri girmedim siteye
Tellweyi hiç sevmem aslında ama burada konuşuldukça ucuz olanlara denemek için attım, attıkça hesabım açık kaldı.banu yılmaz bana biliyor canım aslında öneririm 10 tl olduğu için deneyebilirsin, pahalı olanları çok öneremiyorum enerji herkese tutmuyor çünkü.

Anladım bir gün yakalarsam deniyim
Bir iki tane baktırırım yarın birilerine, size haber veririm kızlar
mesela elfin de bana çıkmadı ama begeneni çıkanlar çok var. tellwede yeşilcingene en sevdiğim falcı idi hemen hemen dediklerinin çoğunu yaşamıştım son falı çıkmadı ama iyi bakıyor yani ben çok beğenirim hakkını yemiyim bir falı çıkmadı diye ayıp olmasın

Bakıyorum şimdi siteye, yarın onu deniyim sana haber veririm

Yeşilçingene çoğuna çıkmış evet, bazen olabilir çıkmayabilir sonuçta onlar his ediyor bi bazen hayatımıza kendi isteğimizle farklı bi yön veriyoruz...
ama çok baktırmamak gerek siye düşünüyorum aynı kişiye sonra zaten yorumcu tanıyor ve günlük normal yorum yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…