ben doğa baktirdim begendim bakımını çıkar mı bilmiyorum dilek zeynel e geçen sene baktirdim yenirken çıkmadı bana dedikleri. asenati da düşündüm baktirsam mı diyeDoğa bana çıktı, çağla çıktı, yorum tarzı güzel,
Asenat çıkarsa haber ver bize şok oldum çünkü çoğuna çıktı bana çıkmamıştı
Yıldız hanzade var yildizname.com.tr de iki falı çıkmıştı başka yorumcular var ama denemedim
Dilek Zeynel var binnazda çok olumlu şeyler yazılı profilinde baktıran var mı kızlar ?
Kahve falına bakıyo
Nesibe de şok oldum
Hiç tutmadı
Tellwe iyi mi ? Hiç baktırmadım beni çekmiyo o site Banu yılmazı önerirmisin?
Falsepetine nesibe için girmiştim öyle olunca hiç geri girmedim siteye[/QUOT nesibe bana da çıkmamıştı yıllar önce..çagla ya baktırmadım hiç.o binnazda mi
Dileki denemiyim o zamanben doğa baktirdim begendim bakımını çıkar mı bilmiyorum dilek zeynel e geçen sene baktirdim yenirken çıkmadı bana dedikleri. asenati da düşündüm baktirsam mı diye
nehir evet ilginç bir kadın bana dediği bir olay baktıktan iki gün sonra çıkmıştı dediği şekilde de biseyler yaşadım sevdim ben nehiri arada baktirabilirimDileki denemiyim o zaman
Nehir bardı kahvede onun yorumları hep çıkardı bana ama artık baktırmıyorum ona
Ben asenatı tavsiye etmiyorum çıkmadığı için ama istersen dene
Elfine çok baktıran var ama çok online olumyo sanki ?Elfin bile çıkmadı....asenat dan da umudum yok zaten.çıkarmı bilmiyorum.telwe de naktayı geysu yu övmüslerdi. Nakta karşıdakinin ağzından konuştu tam şok olmuştum. Dediği çikmadi henüz.geysu da fena değildi..
Katılıyorum sana :)fal baktirmak ilginç bir olay geçen baktirdik bir kadına benimle beraber baktiran arkadaşlarımdan üç tanesine dediği çıktı kadının anlatıp duruyorlar şöyle çıktı böyle çıktı diye bana da dediğinin misal tam tersi oldu sonrası ne olur bilemem tabi de yani bana çıkmayan diğerlerine gayet güzel çıkabiliyor artık canım isterse takılmadan baktırıp geçiyorum bir beklemeye girmiyorum
Elvin günde 2 üç fal aliyo o da hergün girmediği oluyo.sabahları erken oluyo online genelde 6 dan bile önce bazen.Elfine çok baktıran var ama çok online olumyo sanki ?
Telwee yi hiç denemedim o site bana tuhaf geliyo
Deneyim bi
Anladım bir gün yakalarsam deniyimElvin günde 2 üç fal aliyo o da hergün girmediği oluyo.sabahları erken oluyo online genelde 6 dan bile önce bazen.
Bekliyoruz canımmmAnladım bir gün yakalarsam deniyim
Bir iki tane baktırırım yarın birilerine, size haber veririm kızlar
Tamamdir, telwee zaten güven vermiyor,Bekliyoruz canımmm
Tellweyi hiç sevmem aslında ama burada konuşuldukça ucuz olanlara denemek için attım, attıkça hesabım açık kaldı.banu yılmaz bana biliyor canım aslında öneririm 10 tl olduğu için deneyebilirsin, pahalı olanları çok öneremiyorum enerji herkese tutmuyor çünkü.Nesibe de şok oldum
Hiç tutmadı
Tellwe iyi mi ? Hiç baktırmadım beni çekmiyo o site Banu yılmazı önerirmisin?
Falsepetine nesibe için girmiştim öyle olunca hiç geri girmedim siteye
mesela elfin de bana çıkmadı ama begeneni çıkanlar çok var. tellwede yeşilcingene en sevdiğim falcı idi hemen hemen dediklerinin çoğunu yaşamıştım son falı çıkmadı ama iyi bakıyor yani ben çok beğenirim hakkını yemiyim bir falı çıkmadı diye ayıp olmasınAnladım bir gün yakalarsam deniyim
Bir iki tane baktırırım yarın birilerine, size haber veririm kızlar
Bakıyorum şimdi siteye, yarın onu deniyim sana haber veririmTellweyi hiç sevmem aslında ama burada konuşuldukça ucuz olanlara denemek için attım, attıkça hesabım açık kaldı.banu yılmaz bana biliyor canım aslında öneririm 10 tl olduğu için deneyebilirsin, pahalı olanları çok öneremiyorum enerji herkese tutmuyor çünkü.
Yeşilçingene çoğuna çıkmış evet, bazen olabilir çıkmayabilir sonuçta onlar his ediyor bi bazen hayatımıza kendi isteğimizle farklı bi yön veriyoruz...mesela elfin de bana çıkmadı ama begeneni çıkanlar çok var. tellwede yeşilcingene en sevdiğim falcı idi hemen hemen dediklerinin çoğunu yaşamıştım son falı çıkmadı ama iyi bakıyor yani ben çok beğenirim hakkını yemiyim bir falı çıkmadı diye ayıp olmasın
Tamam canım sorunda net bir şekilde sor çünkü fal bitince sorulara aynı enerjiyle cevap veremiyor, katina atıyorum ben hep.Bakıyorum şimdi siteye, yarın onu deniyim sana haber veririm
Tamamdır çok sağolTamam canım sorunda net bir şekilde sor çünkü fal bitince sorulara aynı enerjiyle cevap veremiyor, katina atıyorum ben hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?