Kimdi bu falcı çok sevdim yaklaşımı...Bana bir falcı aynen şu yorumu yaptı; " sen hissediyorsun,sen yaşıyorsun dedi,kimsenin çevrendekilerinde dahil yorumunu dinleme sorma bile dedi.. Yani bizler sadece ön görüde bulunup hissettiklerimizi söyleriz de ,demek istedi.. Gerçektende doğru, karşındaki adamı onlar tanımıyor,sen tanıyorsun.. Ben çok sevdim bu falcıyı ,dedikleri beklemede ama bu tavrı bile sevmeme yetti.. Yani sende böyle yap, hissettiklerinle davran.. Hep diyoruz ya,olumlu düşünelim , olumlu olsun diye işte bunun için.. hatta sil gitsin,o olumsuz falı...
Canım çok online olmuyor,bende bildirimleri açık,ama şu sıra 2-3 gündür giriyor. Ama ilk baktırdığım sıra hep online idi sonra biri kötü yorum yapmış kısa felan diye,benim tahminim enerjisi düştü girmedi bir müddet (sadece tahmin) Mina Toron Binnazda canım,ama özellikle belirteyim şimdilik çıkan bir durum yok anlatımı soru ile ilgilenmesi hoşuma gitti. Ama çıkan olursa mutlaka buraya yazacağım,çünkü çoğu kişi burayı dışardan takip Edip,baktırıyor ve sonucu yazmıyor,oysaki yazsalar burda hepimizin işine çok yarıyor,fikir oluyor en azından bizlere.. Baktırırsan yorumunu yaz buraya ,merak ettim bende.. Umarım enerjin tutar :) bu arada Ben sorumu açıkça sormuştum,çok genel tutmadım.Kimdi bu falcı çok sevdim yaklaşımı...
hiç duymadım adını kesin baktırıcam.. Doğa Dan sandım aslında onun da benzer bi konuşması vardı hatta hayatınla alakalı bu kadar önemli bir karar için kartlarda çıkan sonuçlara göre hareket etmen ne kadar doğru sence demişti ki, ruh halim çok iyiydi o anda tüm kartlar olumlu çıkmıştı falan.Canım çok online olmuyor,bende bildirimleri açık,ama şu sıra 2-3 gündür giriyor. Ama ilk baktırdığım sıra hep online idi sonra biri kötü yorum yapmış kısa felan diye,benim tahminim enerjisi düştü girmedi bir müddet (sadece tahmin) Mina Toron Binnazda canım,ama özellikle belirteyim şimdilik çıkan bir durum yok anlatımı soru ile ilgilenmesi hoşuma gitti. Ama çıkan olursa mutlaka buraya yazacağım,çünkü çoğu kişi burayı dışardan takip Edip,baktırıyor ve sonucu yazmıyor,oysaki yazsalar burda hepimizin işine çok yarıyor,fikir oluyor en azından bizlere.. Baktırırsan yorumunu yaz buraya ,merak ettim bende.. Umarım enerjin tutar :) bu arada Ben sorumu açıkça sormuştum,çok genel tutmadım.
Yıldızname Uygulamasını yükledim,bedava kredi ile denemeyi düşünüyorum, yıldız Hanzade, binnazdaki Elif Hanzade ile ilgisi varmı ? Sende çıkan bişey oldu mu,ne zaman baktırmıştın,kredi boşa gitsin istemiyorum canımÇağla binnazda
Benim favorilerim Doğa Çağla binnazda
Yıldız hanzade yildizname.com.tr de onu severim enerjisi iyi ve cıkıyo başka yorumcular da var haftaya denerim haber veririm çok pahalı değil
Katinada sadece bunları önerebilirim
Canan devrimi denedim kahve Falında kızları onun enerjisi süper
Olumsuzu çat diye söyler , biraz tavsiyeye yöneliktir yorumları ama tavsiye ederim.. Dediklerinin çıkmadığı da oldu, çıktığı da..pelin bilge için ne diyorsunuz kredim kaldı baktirsam mı kararsız kaldım
teşekkür ederim bana da olumlu olumsuz yorum yapan falcı lazım zaten gönderdim az önce bakalım ne diyecekOlumsuzu çat diye söyler , biraz tavsiyeye yöneliktir yorumları ama tavsiye ederim.. Dediklerinin çıkmadığı da oldu, çıktığı da..
Hayır onunla alakası yok, bende var siye düşünmüştüm ilk zaman yorum almadan, ama ayni kişi değil. Bende iki yorumu çıkmıştı, vadesine kadar doğruydu. Sempatik bir bayan, yeni yorumcular var diye duydum sitede birini deneyeceğim bakalım fiyatlar uygun hemdeYıldızname Uygulamasını yükledim,bedava kredi ile denemeyi düşünüyorum, yıldız Hanzade, binnazdaki Elif Hanzade ile ilgisi varmı ? Sende çıkan bişey oldu mu,ne zaman baktırmıştın,kredi boşa gitsin istemiyorum canım
Bana anlık yorumlaması iyiydi. Kesin konuşmadı sadece konuşmalarınız şubat ayında olacak demişti onu tutturduEsma Sultanında bana dediği birşey çıktı.. Üstelik çok genel bulmuştum cümlesini."3 dileğin var arka arkaya kolay bir şekilde olcak dedi, üstelik zor şeylerdi, biri eğitim biri iş ile ilgili ve oldu,3.de ana konu ile ilgili. Daha vadesi var, çıkarsa yazarım.Sende ayrıntıyı baya bildi mi, birde özel değilse paylaşabilir misin. Bir de bana "kesinlikle "şeklinde çok net konuştu ana konu ile ilgili sana böyle bir şey dedimi?
Bana anlık yorumlaması iyiydi. Kesin konuşmadı sadece konuşmalarınız şubat ayında olacak demişti onu tutturdu[/QUOTE
Esma Sultan bana çok imkansız bir yorum yapmıştı yeni biriyle tanışıp balık yiyeceksin diye.... ne balık vardı ne de erkekBana anlık yorumlaması iyiydi. Kesin konuşmadı sadece konuşmalarınız şubat ayında olacak demişti onu tutturdu
Teşekkür ederim canım, yanıtladığın için.. O Zaman hisli birisi imiş cidden.. ve Bana karşı tarafın duyguları ile ilgili çok net konuştu, özlem ve sevgi anlamında kesinlikle ifadesini kullandı,o yüzden sordum.Bana anlık yorumlaması iyiydi. Kesin konuşmadı sadece konuşmalarınız şubat ayında olacak demişti onu tutturdu
Teşekkürler canım.. Ben birine attım Katina yeni girmiş siteye.. Yorum gelmedi daha, beğenirsem buraya yazacağım.Hayır onunla alakası yok, bende var siye düşünmüştüm ilk zaman yorum almadan, ama ayni kişi değil. Bende iki yorumu çıkmıştı, vadesine kadar doğruydu. Sempatik bir bayan, yeni yorumcular var diye duydum sitede birini deneyeceğim bakalım fiyatlar uygun hemde
Çok üzücü bir durumİyi akşamlar arkadaşlar. Bütün falların patladığını yazmak istiyorum hergün buraya fallar çıktı diye yazma ümidiyle kalkıyordum. Kısaca özetleyeyim en son çok oluru olan fallar elfin demet nezaket kara ve ada soylu hatta bunlar geçmişide bildiler diye çok güveniyordum heleki elfin demet geçmişi öyle bir okumştuki hiç olmaz diye düşğnmedim.allah var elfin durum hiç kolay olmayacak dedi çok zor zamanlar geçireceksiniz dedi hatta bi ara gidişat onun dediği yönde gidiyordu.tamam dedim sabır sabır sabır.illaki bir araya geleceksiniz dedi.bir şansınız daha olacak dedi.malesef arkadaşalareski nişanlımın nişanlandığını öğrendim ve bir kız olmadığınıda biliyordum bir anda oldu nasıl oldu neden oldu bilmiyorum ama.bundan kimse bahsetmedi.cidden bütün kalbimle mutlu olmasını diliyorum ve sizinde kalbinizden geçen bütün güzel dileklerinizin olmasını diliyorum.iyi geceler.
Canım gerçekten üzücü bir durum ama kısmet.İnşallah Allah sana daha iyisini nasip eder çok mutlu olursun.tabii bunu demek bize kolay yasayana zor fakat hayırlısı herşeyin ,bunu zamanla anlayoruz.hepimiz buna benzer şeyler yaşıyoruzGerçekten bugün kardar hiç kendimi iyi hissetmemiştim.olayın şokundandır belki amabilmeiyorum.ben ayrıntı hiç vermedim bu falcılara arkadaşlar.işte buna şaşırıyorum ben ayrıntı vermedim geçmişi okudular ama olmadı.tuhaf olan hayatında kimse yoktu ve bu kadar çabuk nasıl nişanlandı onuda anlamadım.hani pembe tablo yoktu hiç bu oluru olabilecek fallarda şöyle evet tekrar biraraya geleceksiniz zor olacak.heleki elfin kesinlikle başka bir kadın enerjisi asla almıyorum dedi.ki bem daha öncede burda yazdım.elfinin falı bana çok oluru var gibi geliyordu.hatta ufak tefek adımlarda oldu kendisinden ama.tamda elfinin sana dönecek dediği tarihlerde başkasıyla nişanlanması artık ben de be diyeceğimi bilmemiyorum gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?