Okudum bebeksi....telwede fal baktirmama kararini aylar once vermistim. Çünkü kasimda hepsi patlamisti... bu falida okuyunca dogru bir karar verdigimi anladim... olumsuzuda anlatmanin bir yolu vardi telwe falcilari
Ay zaten telwe bildigimiz agzi bozuk falcilar sitesi..
Binnaz abla da pembe ruyalar sitesi
Iki siteyide sevmiyorum ...
Kizlar baris can yucel ne baktirdiniz bgn onlina olursa baktirmayi dusunuylrumm napiyim sizcee ??
Aklim cok karisik moralim cokk bozuk butun falcat nerdeyse hepsi iyi olucak diyo ama bende bgn koptu hersey agla agla bi hal oldum yine olan bize oluyo
Aynen canım burda kendimizi yırtıyoruz zaten pembe tablo çizilmesin diye.Ama bu bambaşka bi örnek bi yerde iftira.Tanımadığı hayatında görmediği bi insan için bi falcı nasıl böyle konuşur.Dediğin gibi herşeyin bi uslûbu var.Biz kimseye olumsuz yorum yaptıği icin kizmiyoruz bilakis olumsizida ayni enerji ile söyledikleri icin memmun kaliyoruz. Yalniz herseyin bi üslubu vardir...gerçekten bu telwe falcilari karakter olarakta ucuz.....
Şimdi senin falı okumaya geçiyorym canım.Berhetiyettin canım
Bana gönderdiği falı okudum di mi ?
Ben tarot baktırmıştım.Ordan Zeus ve Tahayıda öneririm.
ona bende baktırdım ama zeusu denemedım hıcc
Zeusta çok iyi söyliyim.Detaylı yazmıştım canım önceki sayfalarda var ama gerçekten iyi.Duymak istenileni söyleyecek cinsten bi falcı değil oda.Çekinmeden yazıverecek bi yorumcu,tavsiye ederim.
Vallahi Taha şu an benim için zirvede.Olamaz bu dediğim tek bir yorumu yok.Tabiki en doğrusunu zaman gösterecek.Klasik cevapta vermemiş bir iki ay sonrası gibi.En yakın tarih sonbahar ve yılın ikinci yarısı.Son derecede gerçekçi.Allahaşkına bir hafta sonrasını yada bir iki ay sonrasını verenlerin hangisini yaşadık?taha nasıl sence dedıklerı olabılcek turden mı ??
Yavru cevabın özelde.Bertehiyettine tavsiyemde dilini ,uslûbunu bir an önce düzeltsin.Dobra olmak demek bu okuduğum tarzdaki bir yorum demek değildir.Berhetiyettin canım
Bana gönderdiği falı okudum di mi ?
Yapcak bişy yok telwede olan terbiyesizlikleri artık ifşa edicez ki belki biraz akıllanıcaklar..
Arkadaslar bu yeni gelen falcıya sabah attığım tarot yorumunda rezalet bi fal geldi 2. Sırada olmama rağmen 5 dk anca geçmiş falımın cevabı geldi ben böyle terbiyesiz seviyesiz bi fal görmedim hakaret dolu ve daha bilmediğin bi ton pislik var o yüzden cok fazla konusma gereği duymadım demiş PARDON ? Ben de anlatın neymiş o pislikler dedm sabah 1 de ama benim üzerime 50 kişiye fal bakmış benim soruma hala cevap yok.. Ben de 1 puan verdim oyu yüzde 98 e düştü sonra da duvarına sağlam bi yorum yapıştırdım ama ne oldu ?? Dakika geçmeden yorumum silindi verdiğim 1 puan düzeltildi terbiyesizn yüzdesi yine yüzde yüz oldu ve falım iade edildi Bu sahtekardan uzak durun lütfen
Nasil senin yorumunu ve puanini silerler...
Iste telwenin güvenilir bir site olmadigini burdan anlayabiliriz
Ben bu sabah gördüm canım online idi üç kişi oldu meşgule verdi.Profilinde yazıyo zaten hep sisteme gireceği zamanı.Taha ne zaman online olacaksa. Alcanzarcim soylediginden beri bakiyorum yok sistemde...
Olsun canım bizde burdan duyurabildiğimiz kadar duyururuz.TEllWEDEN BERTEHIYETTINE SAKIN FAL BAKTIRMAYIN.REZALET.Ben crn nin falını okudum baştan sona küfür dolu.Bir insanı anlatırken böylemi ifade edilir hayırsızlığı?.Yavaş yavaş temizleyeceğiz inşallah böyle falcıları.Yapcak bişy yok telwede olan terbiyesizlikleri artık ifşa edicez ki belki biraz akıllanıcaklar..
Arkadaslar bu yeni gelen falcıya sabah attığım tarot yorumunda rezalet bi fal geldi 2. Sırada olmama rağmen 5 dk anca geçmiş falımın cevabı geldi ben böyle terbiyesiz seviyesiz bi fal görmedim hakaret dolu ve daha bilmediğin bi ton pislik var o yüzden cok fazla konusma gereği duymadım demiş PARDON ? Ben de anlatın neymiş o pislikler dedm sabah 1 de ama benim üzerime 50 kişiye fal bakmış benim soruma hala cevap yok.. Ben de 1 puan verdim oyu yüzde 98 e düştü sonra da duvarına sağlam bi yorum yapıştırdım ama ne oldu ?? Dakika geçmeden yorumum silindi verdiğim 1 puan düzeltildi terbiyesizn yüzdesi yine yüzde yüz oldu ve falım iade edildi Bu sahtekardan uzak durun lütfen
bu aykı faturayı yıne mereak ıcındeyım bakalım nolcak =)) tamam canım beklıyorum baksın yollıycam dun taha aynı seylerı soyledı melekte herkeste aynı seyı dıyo ama yok benım umudum yok ınsanın ıcıne bısey doğar ya oyle belkıde ben olumsuzum bgnde cok buyuk bı kavga ettık artık ne umudum ne hayalım kaldı sadece yoruldum
canım nasıldı barışın falı?
şu an online güzelse deniyim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?