Tamamdır bekliyorum haberleriniTeşekkürler canım.. Ben birine attım Katina yeni girmiş siteye.. Yorum gelmedi daha, beğenirsem buraya yazacağım.
Kızlar ! Bende aynı şeyi yaşadım, elfinleGerçekten bugün kardar hiç kendimi iyi hissetmemiştim.olayın şokundandır belki amabilmeiyorum.ben ayrıntı hiç vermedim bu falcılara arkadaşlar.işte buna şaşırıyorum ben ayrıntı vermedim geçmişi okudular ama olmadı.tuhaf olan hayatında kimse yoktu ve bu kadar çabuk nasıl nişanlandı onuda anlamadım.hani pembe tablo yoktu hiç bu oluru olabilecek fallarda şöyle evet tekrar biraraya geleceksiniz zor olacak.heleki elfin kesinlikle başka bir kadın enerjisi asla almıyorum dedi.ki bem daha öncede burda yazdım.elfinin falı bana çok oluru var gibi geliyordu.hatta ufak tefek adımlarda oldu kendisinden ama.tamda elfinin sana dönecek dediği tarihlerde başkasıyla nişanlanması artık ben de be diyeceğimi bilmemiyorum gerçekten.
Nişanı ben atmıştım.sevmiyormuydum seviyordum hemde çok.ama s vgi yetmiyor değil mi?misal elfin bunların hepsini söyledi bana mesela ayrılmamızın medeninin ne olduğunu hemnde nokta atışıyla yani şudur dedi.ada soylu keza aynı nezaket karada aynen öyle.evet hayırlısı buymuş gerçekten.sadece bu kadar çabuk beklemiyordum.Kızlar ! Bende aynı şeyi yaşadım, elfinle
enerjisini çok severdim de ısrarlara dediği olmadı ve başka bir kızla birlikte eski konuştuğum çocuk. Başka bi kadın yok diyodu , inatla bu adam dönecek diyordu. Ben zaten bitirtmiştim kafamda Allahtan, iyi ki de gelmedi, dediği çıkmadı diye şükrettim. Ama Elfinin falları çıkmadı bunu demek istiyorum
Hayırlısı canım ama üzülme belki bu adam senin için çok hayırsız olcaktı ! Ben iyiki olmadı dedim vallah kendim için
Bunlar brbirlerini tanıyolarda mı söylüyorlarNişanı ben atmıştım.sevmiyormuydum seviyordum hemde çok.ama s vgi yetmiyor değil mi?misal elfin bunların hepsini söyledi bana mesela ayrılmamızın medeninin ne olduğunu hemnde nokta atışıyla yani şudur dedi.ada soylu keza aynı nezaket karada aynen öyle.evet hayırlısı buymuş gerçekten.sadece bu kadar çabuk beklemiyordum.
elfine ben bir kere baktirdim 6 ay önce ona kalsa şu an nisanlanmistim söylediği tek bir şey çıkmadıKızlar ! Bende aynı şeyi yaşadım, elfinle
enerjisini çok severdim de ısrarlara dediği olmadı ve başka bir kızla birlikte eski konuştuğum çocuk. Başka bi kadın yok diyodu , inatla bu adam dönecek diyordu. Ben zaten bitirtmiştim kafamda Allahtan, iyi ki de gelmedi, dediği çıkmadı diye şükrettim. Ama Elfinin falları çıkmadı bunu demek istiyorum
Hayırlısı canım ama üzülme belki bu adam senin için çok hayırsız olcaktı ! Ben iyiki olmadı dedim vallah kendim için
Hayır ben onu kastetmedim kesnlikle. Sadece geçmişi iyi okudular bunu anlatmak istemiştim.Bunlar brbirlerini tanıyolarda mı söylüyorlar
Şey katina tarih vermez diyorlar ya ben o yüzden vadelere çok takılmadım.ama elfin hissediyorum şu zaman diliminde bir adım olacak dedi.malesef olmadı sağlık olsun.ha ama geçmişi aralarında en iyi okuyan da oydu.misal ben geçmişi okuyabların falına daha oluru var gibi bakıyordum ama olmadı:))elfine ben bir kere baktirdim 6 ay önce ona kalsa şu an nisanlanmistim söylediği tek bir şey çıkmadı
Kizlar Elfin, ona kimi soruyorsak gelecek ve olacak diye olumlu yorum yapiyor sanki ne dersiniz? Su ana kadar olmayacak dedi diyeni gormedim. Elfin anda iyi kesinlike onu biliyorum ozellikle karsi tarafin duygulari, genel nedenler ve bilmedigimiz arkaplanlarda cok iyi cok defa bunu teyit ettim ben ve bazen ona sormadigimiz ve oyle soyledigi cok cok yakin gelecek soyledikleri de cikiyor mesela maksimum 1 ay icinde olacaklar konusunda oldukca iyi ama sonuc dedigi gibi olmuyor sanki.Kızlar ! Bende aynı şeyi yaşadım, elfinle
elfine ben bir kere baktirdim 6 ay önce ona kalsa şu an nisanlanmistim söylediği tek bir şey çıkmadıKızlar ! Bende aynı şeyi yaşadım, elfinle
yok o açıdan demedim yani o kadar emin konuştu ki baktığında ay bile demiyorum size o kadar yakın evliliğe adım atmanız dedi o yüzden yazdım bana.bilemedi diyeŞey katina tarih vermez diyorlar ya ben o yüzden vadelere çok takılmadım.ama elfin hissediyorum şu zaman diliminde bir adım olacak dedi.malesef olmadı sağlık olsun.ha ama geçmişi aralarında en iyi okuyan da oydu.misal ben geçmişi okuyabların falına daha oluru var gibi bakıyordum ama olmadı:))
Nehir iyi bakıyo Canan devrim deBana Binnaz dan kahve falı konusunda samimi iyi olan birini sölermisiniz
Aynı düşüncedeyim canımKizlar Elfin, ona kimi soruyorsak gelecek ve olacak diye olumlu yorum yapiyor sanki ne dersiniz? Su ana kadar olmayacak dedi diyeni gormedim. Elfin anda iyi kesinlike onu biliyorum ozellikle karsi tarafin duygulari, genel nedenler ve bilmedigimiz arkaplanlarda cok iyi cok defa bunu teyit ettim ben ve bazen ona sormadigimiz ve oyle soyledigi cok cok yakin gelecek soyledikleri de cikiyor mesela maksimum 1 ay icinde olacaklar konusunda oldukca iyi ama sonuc dedigi gibi olmuyor sanki.
Bana da olumlu konuştu ve kesin eminim gibi hemde....fakat sonuç 00000000...:))Kizlar Elfin, ona kimi soruyorsak gelecek ve olacak diye olumlu yorum yapiyor sanki ne dersiniz? Su ana kadar olmayacak dedi diyeni gormedim. Elfin anda iyi kesinlike onu biliyorum ozellikle karsi tarafin duygulari, genel nedenler ve bilmedigimiz arkaplanlarda cok iyi cok defa bunu teyit ettim ben ve bazen ona sormadigimiz ve oyle soyledigi cok cok yakin gelecek soyledikleri de cikiyor mesela maksimum 1 ay icinde olacaklar konusunda oldukca iyi ama sonuc dedigi gibi olmuyor sanki.
Bana çıkmadı iyiki çıkmadı ama yanlış yönlendirme yapmıştı güvenim kalmadı yorumcuya :///Bana da olumlu konuştu ve kesin eminim gibi hemde....fakat sonuç 00000000...:))
Tamamdır bekliyorum haberlerini
Paylaş bizimle de iyiyse baktıralım
Kızlar binnazda 150 kredim var, öneriniz varsa çok memnun olurum. Deva akşın aklımda burdan okuduğum kadarı ile,o da online olmuyor,sabırsızlığımda üstümde bu arabir de fal profilleri okurken binnazda bir şey dikkatimi çekti,Bir baktım Eda SU, Miray SU ikiside şu an online, ikisini de bilmem hiç.. ama dedim bari yalandan isim atıyorlarsa soyadları farklı olsaymış :) Tuhaf geldi bana, hatta birine baktıracak oldum,ne yalan diyim güvenim sarsıldı,içim yok dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?