Binnaz Abla

pelin bilgeye dün gece tarot baktirdim olanı çok açık net bir şekilde anlatmış kimsenin demediği bir detayı da söylemiş begendim ben bakımını pembe tablo çizmeyen biri doğa dan ile benzer şeyler söylediler ikisinide begendim

Kızlar ! Bende aynı şeyi yaşadım, elfinle
enerjisini çok severdim de ısrarlara dediği olmadı ve başka bir kızla birlikte eski konuştuğum çocuk. Başka bi kadın yok diyodu , inatla bu adam dönecek diyordu. Ben zaten bitirtmiştim kafamda Allahtan, iyi ki de gelmedi, dediği çıkmadı diye şükrettim. Ama Elfinin falları çıkmadı bunu demek istiyorum
Hayırlısı canım ama üzülme belki bu adam senin için çok hayırsız olcaktı ! Ben iyiki olmadı dedim vallah kendim için

Nişanı ben atmıştım.sevmiyormuydum seviyordum hemde çok.ama s vgi yetmiyor değil mi?misal elfin bunların hepsini söyledi bana mesela ayrılmamızın medeninin ne olduğunu hemnde nokta atışıyla yani şudur dedi.ada soylu keza aynı nezaket karada aynen öyle.evet hayırlısı buymuş gerçekten.sadece bu kadar çabuk beklemiyordum.

Bunlar brbirlerini tanıyolarda mı söylüyorlar

elfine ben bir kere baktirdim 6 ay önce ona kalsa şu an nisanlanmistim söylediği tek bir şey çıkmadı

elfine ben bir kere baktirdim 6 ay önce ona kalsa şu an nisanlanmistim söylediği tek bir şey çıkmadı
Şey katina tarih vermez diyorlar ya ben o yüzden vadelere çok takılmadım.ama elfin hissediyorum şu zaman diliminde bir adım olacak dedi.malesef olmadı sağlık olsun.ha ama geçmişi aralarında en iyi okuyan da oydu.misal ben geçmişi okuyabların falına daha oluru var gibi bakıyordum ama olmadı:))

Kizlar Elfin, ona kimi soruyorsak gelecek ve olacak diye olumlu yorum yapiyor sanki ne dersiniz? Su ana kadar olmayacak dedi diyeni gormedim. Elfin anda iyi kesinlike onu biliyorum ozellikle karsi tarafin duygulari, genel nedenler ve bilmedigimiz arkaplanlarda cok iyi cok defa bunu teyit ettim ben ve bazen ona sormadigimiz ve oyle soyledigi cok cok yakin gelecek soyledikleri de cikiyor mesela maksimum 1 ay icinde olacaklar konusunda oldukca iyi ama sonuc dedigi gibi olmuyor sanki.

yok o açıdan demedim yani o kadar emin konuştu ki baktığında ay bile demiyorum size o kadar yakın evliliğe adım atmanız dedi o yüzden yazdım bana.bilemedi diye

Aynı düşüncedeyim canım

Bana da olumlu konuştu ve kesin eminim gibi hemde....fakat sonuç 00000000...:))

Kızlar binnazda 150 kredim var, öneriniz varsa çok memnun olurum. Deva akşın aklımda burdan okuduğum kadarı ile,o da online olmuyor,sabırsızlığımda üstümde bu ara bir de fal profilleri okurken binnazda bir şey dikkatimi çekti,Bir baktım Eda SU, Miray SU ikiside şu an online, ikisini de bilmem hiç.. ama dedim bari yalandan isim atıyorlarsa soyadları farklı olsaymış :) Tuhaf geldi bana, hatta birine baktıracak oldum,ne yalan diyim güvenim sarsıldı,içim yok dedi..

Banada elfinin dediği çıkMadi üzerinden 4 ay geçti bi anda mucize gelicekmis bende inanamaycakmisim bu kadar abartip hiç bi gelisme yaşamamak ne kadar üzücü boşuna heveslendim çok pembeci olduğunu düşünüyorum

Devayı denedim yeni geldiğinde o da çıkmadı bana
Diğer yorumcuları hiç bilmiyorum ilk defa duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…