Sanırım hepimize aynı şeyler söylendi kıZlarBanada elfinin dediği çıkMadi üzerinden 4 ay geçti bi anda mucize gelicekmis bende inanamaycakmisim bu kadar abartip hiç bi gelisme yaşamamak ne kadar üzücü boşuna heveslendim çok pembeci olduğunu düşünüyorum
Sezgi Candar var ama çok girmiyor ya da silindi profili sanırım..Bana Binnaz dan kahve falı konusunda samimi iyi olan birini sölermisiniz
Teşekkür ederim canım söylediğin için,en azından devayı beklemem artık. Çünkü şöyle biraz bilip az çok vadesi çıkan biri olsa yeter bana..Devayı denedim yeni geldiğinde o da çıkmadı bana
Diğer yorumcuları hiç bilmiyorum ilk defa duydum
Aslinda Elfin bana cok olumlu konusmadi, sonu su anda net degil dedi gidisatla ilgili yorum yapiyor bana sadece ve aslina bakarsaniz gidisat ayni onun soyledigi yonde gidiyor, arada bir iki dedigi sey cikmadi ama onu da ben cok sik baktirmaya yoruyorum bir de katina zaman vermez dedikleri icin belki yine olur ama sonra olur diye dusunuyorum. Altina yapilan yorumlarda da olumlu olumsuz soyler deniyor, ama burada kimi okusam son zamanlarda herkese olumlu, karsi tarafin hisleri var ve gelecek dedigi dikkatimi cekiyor. Sanirim biraz puan kaygisi da belki ona o ilk baslardaki olumsuz tavrini biraktirdi, cunku cogu kisi duymak istemediklerini duydugunda faturayi falciya kesip dusuk puan veriyor.Bana da olumlu konuştu ve kesin eminim gibi hemde....fakat sonuç 00000000...:))
Dila koç diye bir hatuna baktırdım su falı. Valla süper çıktı. Bedava krediye koşun panpalar
Kelebbekk Bergüzar aral' a Katina baktırdım, ben genelde kahve atarım, nedense kötü kart çekmekten korkuyorum ve başıma geldi ama çok zarif bir bayan anlatımı uzun ve ilgili. Kendi kartları ile destek verdi.Durum analizi ve karşının fikirlerini belirtti,mantıklı ve iyi.Olumsuzuda çok kibar anlatıyor. Soruma yanıt gelirse paylaşırım sizinle. Ben pek Katina baktırmadığım için bilmiyorum, Katina da vade çok sağlıklı olmuyor dedi ama gelen sabır kartına göre ortalama vade verip içinden geçeni söyledi, kesinlikle oy kaygısı yok,pembeci değil. Birde bu Katina da vade doğru mu böyle mi oluyor,ben pek bilmediğimden soruyorum??
Müge Aydın'ın da fiyatıFeryal tunçu deneyen var mı ??????? Puanı nasıl artmış birden şok! Baktıran var mı ? Hiç baktırmadım baktırmamda ama fiyatı resmen uçmuş
Bencede puan kaygısından kesinlikle haklısın..Aslinda Elfin bana cok olumlu konusmadi, sonu su anda net degil dedi gidisatla ilgili yorum yapiyor bana sadece ve aslina bakarsaniz gidisat ayni onun soyledigi yonde gidiyor, arada bir iki dedigi sey cikmadi ama onu da ben cok sik baktirmaya yoruyorum bir de katina zaman vermez dedikleri icin belki yine olur ama sonra olur diye dusunuyorum. Altina yapilan yorumlarda da olumlu olumsuz soyler deniyor, ama burada kimi okusam son zamanlarda herkese olumlu, karsi tarafin hisleri var ve gelecek dedigi dikkatimi cekiyor. Sanirim biraz puan kaygisi da belki ona o ilk baslardaki olumsuz tavrini biraktirdi, cunku cogu kisi duymak istemediklerini duydugunda faturayi falciya kesip dusuk puan veriyor.
Bergüzara baktırdım çok güzel baktıBergüzar Aral hangi sitede görmedim hiç ? Bakim bi tavsiye ediyosan baktırim?
Tarih verilmez demişlerdi bana bakan yorumcular çünkü kesin tarih vermiyomuş kartlar hisleriyle zaman verebiliyorlamış öyle biliyorum bende
Yıldızname de baktırdım,cevabıda geldi,çok kesin net değil ve içinden geçirdiği vadeye çok odaklanma dedi,yani cevabıda çok tutarlı ,soruma tekrar kartlarıyla bakmış ve aynı kart gelmiş. Çok kibar bir bayan ,denersen mutlaka yaz banaBergüzar Aral hangi sitede görmedim hiç ? Bakim bi tavsiye ediyosan baktırim?
Tarih verilmez demişlerdi bana bakan yorumcular çünkü kesin tarih vermiyomuş kartlar hisleriyle zaman verebiliyorlamış öyle biliyorum bende
Sana ne dedi çok özel değilse paylaşabilir misin,durum vade gibi en azındanBergüzara baktırdım çok güzel baktı
Eski erkek arkadaşımla alakalı durumu sordum, şuan onun hayatındaki kişiyi, neden ayrıldığımızı vs. Dönüş var dedi ama vade vermedi.. Ben vadeye takılmıyorum. Ayrılık sebebi ve kızla alakalı bi durum var. Onu bilmesine şaşırdımSana ne dedi çok özel değilse paylaşabilir misin,durum vade gibi en azından
Olabilir canm bilmiyorum artık neden öyle yaptı.belki de puan kaygısıdir dediğin gibi....Aslinda Elfin bana cok olumlu konusmadi, sonu su anda net degil dedi gidisatla ilgili yorum yapiyor bana sadece ve aslina bakarsaniz gidisat ayni onun soyledigi yonde gidiyor, arada bir iki dedigi sey cikmadi ama onu da ben cok sik baktirmaya yoruyorum bir de katina zaman vermez dedikleri icin belki yine olur ama sonra olur diye dusunuyorum. Altina yapilan yorumlarda da olumlu olumsuz soyler deniyor, ama burada kimi okusam son zamanlarda herkese olumlu, karsi tarafin hisleri var ve gelecek dedigi dikkatimi cekiyor. Sanirim biraz puan kaygisi da belki ona o ilk baslardaki olumsuz tavrini biraktirdi, cunku cogu kisi duymak istemediklerini duydugunda faturayi falciya kesip dusuk puan veriyor.
Aynen bana da pespembe tablo çizdi, sorduğum kişinin anını bilemedi, anını bilemediği gibi adamın geçmişine dair söylediği şeyler de yanlıştı. Ben aralık ayında baktırmıştım ve geleceğe dair söylediği şeyler de patlamış durumda. Katinada burç söyleyen ilk bu falcıyı gördüm hatta, bana ateş grubundan bir erkek gördü ve hangisini seçersem seçeyim mutlu olacağımı söyledi. Hatta ben kartları not alıp, gelpisipisipisii'ye de kabataslak bu kartlar için ne dersin diye sormuştum sonradan; çünkü kartlarda hoşuma gitmeyen bir kart vardı ve o karta dair hiçbir şey yoktu yorumunda.Kız ben baktırdım bu kadına da çok pembeci geldi bana yahu.Verdiği zamanlar falan uyumlu aslında ama bilemedim yani. İnşallah olur ama tabi olsa benim için hiç sakıncası yok ehehe.
Aynen bana da pespembe tablo çizdi, sorduğum kişinin anını bilemedi, anını bilemediği gibi adamın geçmişine dair söylediği şeyler de yanlıştı. Ben aralık ayında baktırmıştım ve geleceğe dair söylediği şeyler de patlamış durumda. Katinada burç söyleyen ilk bu falcıyı gördüm hatta, bana ateş grubundan bir erkek gördü ve hangisini seçersem seçeyim mutlu olacağımı söyledi. Hatta ben kartları not alıp, gelpisipisipisii'ye de kabataslak bu kartlar için ne dersin diye sormuştum sonradan; çünkü kartlarda hoşuma gitmeyen bir kart vardı ve o karta dair hiçbir şey yoktu yorumunda.
Ben su falı açtırmıyorum özellikle, kart da pek açtırmam aslında; ama bi aralar katina falına takmıştım, şimdiye kadar en doğru şekilde veren deste o oldu bana ki hatta kart almaya bile niyetlendim bu yüzden.Hadi ya. Ben Cherry dediği için su falı baktırdım, KPSSye hazırlandığımı falan bildi işte tabi uydurmuş da tutmuş olabilir. 2.5 yıl içinde evliliğe adım falan gördü öyle anlık şeyler söylememiş bana ama pembe bir tablo çizdi.
Ben su falı açtırmıyorum özellikle, kart da pek açtırmam aslında; ama bi aralar katina falına takmıştım, şimdiye kadar en doğru şekilde veren deste o oldu bana ki hatta kart almaya bile niyetlendim bu yüzden.
Bence kötü bir şey varsa da söylemiyor o yorumcu, en azından bunu biliyorum. Falda parsadra kartı ve buna hiç değinmemişti.
Bakılıyor diye biliyorum, bu forumda katina açan birkaç arkadaş vardı aslında onlar daha iyi bilir; ama bakılıyor diye hatırlıyorum ben.Katina sadece aşk için mi çıkıyor yoksa kariyer falan da sorabiliyor muyuz? Ben aşk falı diye hiç baktırmıyorum ona aşkla alakalı soracağım bir şey yok diye, kariyer falan sorabiliyorsak Katina da baktırayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?