Bakılıyor diye biliyorum, bu forumda katina açan birkaç arkadaş vardı aslında onlar daha iyi bilir; ama bakılıyor diye hatırlıyorum ben.
iyi akşamlar berguzar nerde bakıyor acababergüzalın falı geldi. Hiç bahsetmediğim detayları bilmiş. Ben çok beğendim ki yılların falcı falcı gezen tecrübesine sahibim.
Gelecek çıkmasa bile anda da çok iyi olduğunu düşünüyorum.
Umarım fiyatı artmazbergüzalın falı geldi. Hiç bahsetmediğim detayları bilmiş. Ben çok beğendim ki yılların falcı falcı gezen tecrübesine sahibim.
Bergüzara bende baktırim o zaman? Gerçekten iyi mi?bergüzalın falı geldi. Hiç bahsetmediğim detayları bilmiş. Ben çok beğendim ki yılların falcı falcı gezen tecrübesine sahibim.
Bende deneyeceğim heveslendim şimdiUmarım fiyatı artmaz
Denersen yaz yorumunu buraya :)Bende deneyeceğim heveslendim şimdi
Dene canım. Benim vermediğim detayları bildi söyledi valla. Çıkar mu bilmem ama çokta güzel yazış tarzı çok kibarBergüzara bende baktırim o zaman? Gerçekten iyi mi?
Ay bana herkesin inatla kimse yok diyor Elfin dışında. en guvendigim yuzyuze falcilar dahil yok dedigi kisiye Elfin var diyor. cocuk dedi diyorum numara diyorlar. Gercekten o kizla birsey olabilme ihtimalini sahsen ben de dusunmuyorum cunku cocugu taniyorum. ama Elfin neden beni uzuyor. anda yanilmis olmasini cok isterim. size hic yok mu dedi?Kızlar ! Bende aynı şeyi yaşadım, elfinle
enerjisini çok severdim de ısrarlara dediği olmadı ve başka bir kızla birlikte eski konuştuğum çocuk. Başka bi kadın yok diyodu , inatla bu adam dönecek diyordu. Ben zaten bitirtmiştim kafamda Allahtan, iyi ki de gelmedi, dediği çıkmadı diye şükrettim. Ama Elfinin falları çıkmadı bunu demek istiyorum
Hayırlısı canım ama üzülme belki bu adam senin için çok hayırsız olcaktı ! Ben iyiki olmadı dedim vallah kendim için
Peki cocuk var mi diyor aralarinda bir sey? Neden numara yapsin yoksa? Elfin bende anda hep iyi, anlik durumda bilmedigi sey olmadi.Ay bana herkesin inatla kimse yok diyor Elfin dışında. en guvendigim yuzyuze falcilar dahil yok dedigi kisiye Elfin var diyor. cocuk dedi diyorum numara diyorlar. Gercekten o kizla birsey olabilme ihtimalini sahsen ben de dusunmuyorum cunku cocugu taniyorum. ama Elfin neden beni uzuyor. anda yanilmis olmasini cok isterim. size hic yok mu dedi?
Peki cocuk var mi diyor aralarinda bir sey? Neden numara yapsin yoksa? Elfin bende anda hep iyi, anlik durumda bilmedigi sey olmadi.
Cocuk sana oyle soyledigi icin onu hayatinda gibi gormus de olabilir. Gerci bu erkeklere belli olmaz, gidip hic alakasiz dedigin tiplerle birlikte oluyorlar. Erkeklere guvenmiyorum bu sebeple, soylediklerine de guvenmedigim icin senin dedigin de dogru olabilir, seni kizdirmak icin soylemistir belkiÇünkü o beni aradığında konuşmadım ama kızgın. seni beklemiyorum hayatımı yaşıyorum demek istiyor. Benim en nefret ettiğim şey olduğunu biliyor. Az çok nasıl bir tipten hoşlanır bunu da biliyorum. Elfin zaten cocuk birsey hissetmiyor diyor. Ama bu çocuk böyle bir kıza bu kadar primde vermez.
Cocuk sana oyle soyledigi icin onu hayatinda gibi gormus de olabilir. Gerci bu erkeklere belli olmaz, gidip hic alakasiz dedigin tiplerle birlikte oluyorlar. Erkeklere guvenmiyorum bu sebeple, soylediklerine de guvenmedigim icin senin dedigin de dogru olabilir, seni kizdirmak icin soylemistir belki.[/QUOTE
Bir oyun var çözemedim. Çözeni de görmedim
Yakalayamadım hemen dolmuş :///Denersen yaz yorumunu buraya :)
Denicem de hemen dolmuş baktırınca paylaşırım bendeDene canım. Benim vermediğim detayları bildi söyledi valla. Çıkar mu bilmem ama çokta güzel yazış tarzı çok kibar
Bana yok dedi ama varmış...... baktırmama kararı aldım elfineAy bana herkesin inatla kimse yok diyor Elfin dışında. en guvendigim yuzyuze falcilar dahil yok dedigi kisiye Elfin var diyor. cocuk dedi diyorum numara diyorlar. Gercekten o kizla birsey olabilme ihtimalini sahsen ben de dusunmuyorum cunku cocugu taniyorum. ama Elfin neden beni uzuyor. anda yanilmis olmasini cok isterim. size hic yok mu dedi?
Cocuk sana oyle soyledigi icin onu hayatinda gibi gormus de olabilir. Gerci bu erkeklere belli olmaz, gidip hic alakasiz dedigin tiplerle birlikte oluyorlar. Erkeklere guvenmiyorum bu sebeple, soylediklerine de guvenmedigim icin senin dedigin de dogru olabilir, seni kizdirmak icin soylemistir belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?