Binnaz Abla

bergüzalın falı geldi. Hiç bahsetmediğim detayları bilmiş. Ben çok beğendim ki yılların falcı falcı gezen tecrübesine sahibim.
Gelecek çıkmasa bile anda da çok iyi olduğunu düşünüyorum.

Bergüzara bende baktırim o zaman? Gerçekten iyi mi?

Ay bana herkesin inatla kimse yok diyor Elfin dışında. en guvendigim yuzyuze falcilar dahil yok dedigi kisiye Elfin var diyor. cocuk dedi diyorum numara diyorlar. Gercekten o kizla birsey olabilme ihtimalini sahsen ben de dusunmuyorum cunku cocugu taniyorum. ama Elfin neden beni uzuyor. anda yanilmis olmasini cok isterim. size hic yok mu dedi?

Peki cocuk var mi diyor aralarinda bir sey? Neden numara yapsin yoksa? Elfin bende anda hep iyi, anlik durumda bilmedigi sey olmadi.

Peki cocuk var mi diyor aralarinda bir sey? Neden numara yapsin yoksa? Elfin bende anda hep iyi, anlik durumda bilmedigi sey olmadi.

Çünkü o beni aradığında konuşmadım ama kızgın. seni beklemiyorum hayatımı yaşıyorum demek istiyor. Benim en nefret ettiğim şey olduğunu biliyor. Az çok nasıl bir tipten hoşlanır bunu da biliyorum. Elfin zaten cocuk birsey hissetmiyor diyor. Ama bu çocuk böyle bir kıza bu kadar primde vermez.

Cocuk sana oyle soyledigi icin onu hayatinda gibi gormus de olabilir. Gerci bu erkeklere belli olmaz, gidip hic alakasiz dedigin tiplerle birlikte oluyorlar. Erkeklere guvenmiyorum bu sebeple, soylediklerine de guvenmedigim icin senin dedigin de dogru olabilir, seni kizdirmak icin soylemistir belki.

Son düzenleme:

Bana yok dedi ama varmış...... baktırmama kararı aldım elfine

Sana katılıyorum bende hiç guvenmıyorum erkeklere güvensem şuan 2.evliliğimi yapıyor olurdum :) şaka biryana gercekten falcı sozune inanmasın arkadaş çünkü falcıların numarası bu geneldr "aa biri görüyorum ama kıza ilgisi yok takılıyor" derler sonra bir bakmışsın 2ay sonra sana düğün davetiyesi yolluyor hatta sonraki 2ay içindede sana yasak aşk teklifiyle gelir işte erkek dünyası yla falcı dunyası... karar sizin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…