bende baktirdim gayet iyiydiYildizname sitesinde tuğçeye baktirdim beğendim.kizlar bilmis genel durumu..
Bildirimleri açtım ben, bugünde online oldu genelde. Not düşmüş elimdekileri bitirince gece online olucam demiş.. Ya bu arada inşallah fiyatı artmazYakalayamadım hemen dolmuş :///
Spesifik bir konu mu yani tahmin etmesi zor bir sey mi bildikleri?Kızlar dün gece bir gelişme oldu Doğa Dan'la Şevdar Avaz söylemiş hiç ihtimal de vermediğim bişeydi paylaşmak istedim
merak ettim !Spesifik bir konu mu yani tahmin etmesi zor bir sey mi bildikleri?
Takipe aldım bende gece acıcanı yazmış yorum alıp paylaşırım inşallahBildirimleri açtım ben, bugünde online oldu genelde. Not düşmüş elimdekileri bitirince gece online olucam demiş.. Ya bu arada inşallah fiyatı artmazve umarım hayırlı şeyler Söyler sana,merakla bekliyorum :)
Doğa Dan dan 3 yorum almıştım müthiş bakıyo zatenKızlar dün gece bir gelişme oldu Doğa Dan'la Şevdar Avaz söylemiş hiç ihtimal de vermediğim bişeydi paylaşmak istedim
Doğa tartışma var, konuşmuyorsunuz da, hayırdır inşallah bir sinirle arayabilir dikkat et, diye yazmışSpesifik bir konu mu yani tahmin etmesi zor bir sey mi bildikleri?
Yazdım Lizyaya aşağıda olayı, sen Bergüzara baktırdınmımerak ettim !
Evet Doğa iyi, bakalım devamı gelecekmiDoğa Dan dan 3 yorum almıştım müthiş bakıyo zaten
Bana yok dedi ama varmış...... baktırmama kararı aldım elfine
Doğa özellikle burda nokta atışı yapmış, konuşmuyorsunuz arıyor ve aradığında kavga ediyorsunuz, çok spesifik bir şey.Doğa tartışma var, konuşmuyorsunuz da, hayırdır inşallah bir sinirle arayabilir dikkat et, diye yazmış
Şevdar bu ay bitmeden konuşucaksınız ama sonra yine sessizlik olucak dedi
Olan olay, çok alakasız bir konuyla alakalı aradı, kavga ettik.
Şevdar da aylardır konuşmadığımızı biliyodu konuşcaksınız ama heycanlanma barışma yok sonra yine sessizlik olcak dedi :) Bu ikisinin enerjsini seviyorum. Banu Bahrama kalsa evlenmiştik, Elfine kalsa kızdan ayrılıp gelmişti iki hafta önceDoğa özellikle burda nokta atışı yapmış, konuşmuyorsunuz arıyor ve aradığında kavga ediyorsunuz, çok spesifik bir şey.
Evet Şevdar da sempatik bir bayan ama bana pek bilemiyor maalesef tutmadı onla enerjimiz çok.Şevdar da aylardır konuşmadığımızı biliyodu konuşcaksınız ama heycanlanma barışma yok sonra yine sessizlik olcak dedi :) Bu ikisinin enerjsini seviyorum. Banu Bahrama kalsa evlenmiştik, Elfine kalsa kızdan ayrılıp gelmişti iki hafta önce
Elfin....... Banu..... hiç bahsetmeyin bana hep umutlu yorumlar bende evlenmiştim güya herşey tam tersi çıktıŞevdar da aylardır konuşmadığımızı biliyodu konuşcaksınız ama heycanlanma barışma yok sonra yine sessizlik olcak dedi :) Bu ikisinin enerjsini seviyorum. Banu Bahrama kalsa evlenmiştik, Elfine kalsa kızdan ayrılıp gelmişti iki hafta önce
Canım sen Banu Yılmaz’a baktıracaktın, geldi mi yorumun?Elfin....... Banu..... hiç bahsetmeyin bana hep umutlu yorumlar bende evlenmiştim güya herşey tam tersi çıktı
Banu Bahram hiç çekmedi beni iyi ki baktırmamışım.Elfin....... Banu..... hiç bahsetmeyin bana hep umutlu yorumlar bende evlenmiştim güya herşey tam tersi çıktı
Özellikle Banu dimi, onun başka hesabıda var yazmışlarElfin....... Banu..... hiç bahsetmeyin bana hep umutlu yorumlar bende evlenmiştim güya herşey tam tersi çıktı
Baktırma çok üzüldüm ondan yorum aldığımda çok pembe bi tablo yazmıştı ve hiç olmadıBanu Bahram hiç çekmedi beni iyi ki baktırmamışım.
Varmış galiba biri öyle yazmıştı geçen okumuştum burda o yüzden çok şaşırdımÖzellikle Banu dimi, onun başka hesabıda var yazmışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?