Binnaz Abla

Canım sen Banu Yılmaz’a baktıracaktın, geldi mi yorumun?
Banu yılmaza bugün göndericem kahve falı site bana çok güven vermiyo anlamadım.....Gerçekten baktırim mi? Yorumları okudum biri karışık yorumladığını söylemiş ://
Tavsiye gerçekten ediyosan baktırim cevabımı beklıyorm
Gece Bergüzarın yorumu geldi onu denedim

Evet Şevdar da sempatik bir bayan ama bana pek bilemiyor maalesef tutmadı onla enerjimiz çok.
Şevadarın günü iyiyse iyi bakar 7 ay önce yorum almıştım enerjisi iyiydi bilmişti bende ama bi tanıdığıma bilememişti dediğin gibi enerji meselesi

kızlar vade tutturmasıyla ünlü birisi var mı bildiğiniz?
bende 1-2 defa geysu tam vadeleriyle çıktı ama artık eser yok, 3-5 gün diyor 3,5 ay oluyor. bir ara basirly astrolilith’e astroloji atardım öyle çok iyi yorum yapmazdı ama 2 defa nokta atışlı tarih tutturduğu olmuştu sırf tarih için kredi biriktirip yolluyordum.

sizin böyle astrolilith gibi “tarihlerde iyidir” diyebildiğiniz birileri var mı?

bu arada bergüzar’ı ben de denedim. buraya yazılmadan önce atmıştım 10 tl’ye bir tek o olduğu için. fena değildi, pembeci biri değil gibi geldi. bana yaptığı yorum mantıklıydı. çok üst düzey bir şeyler yoktu ama tellwedeki 10 tllik falcılarla kıyaslarsak onlardan çok daha iyiydi.

Bergüzarın yorumu geve gelmiş bana. Çok beğendim nokta atışı vardı eski erkek arkadaşımın ailesiyle alakalı bişey bildi ona şaşırdım........ Çok naif bi anlatımı var bidaha baktırırım,mesaj attım cevap bekliyorm bakalım tavsiye ederim kızlar

Tellwe ödeme konusunda falan güvenilir brn mobil ödüyorum orada zaten ücreti 10 tl , herhangi bir problem yaşamadım. Sadece falcıları güven vermiyor ama bir iki kişi var fena sayılmayan onlar icin duruyorum. Banu Yılmaz’a katina at istersen bana çok tutarlı bakıyor ne zaman görüşeceğimizi biliyor bu dördüncü yorum alışımdı şaşmadı şimdiye kadar. Hatta en son Doğa Bugün yarın görüşme var 1-2 güne kadar dedi Banu bir kaç hafta yok sonrasında var, Mart ayında da yüzyüze görüşme dedi şimdi üzerinden 3-4 gün geçti ses yok. Doğa’nın dediği gibi hemen iletişim olmadı,sanki Banu’nun dediği olacak gibi yine.

Be
Beğenmene sevindim canım. Sana net tarih verdi mi, yoksa olabilir diye mi konuştu

Tamamdır canım çok sağol aynen güven vermiyo site kahve atarım akşama doğru beğenirsem katina da atarım bi ara haber veririm

Be

Beğenmene sevindim canım. Sana net tarih verdi mi, yoksa olabilir diye mi konuştu
Tarih vermedi katina net tarih vermiyo dedi mantıklı yaklaşımı var boş konuşmuyo bence
Eski erkek arkadaşımın ailesiyle ilgili bişeyi bildi şaşkınım
Verdiği tavsiyeler de hoşuma gitti puan kaygısı yok
Olacak bişeyi de dedi eğer çıkarsa burdan paylaşırım

Maalesef yok Binnazda bakırmıştım çıkmamıştı Kenan vardı orda çok para verdim hiç çıkmadı

Peki cocuk var mi diyor aralarinda bir sey? Neden numara yapsin yoksa? Elfin bende anda hep iyi, anlik durumda bilmedigi sey olmadi.
merhabakar bende tutmadı ama birçok insanda tuttuğu yazılmış yorumlara bende tutmasını ist dim kaç kere baktırdım a hala yok Astrocenter da Murathan bey bar

evet hatta kendi kartlarımla da baktım yine aynı sonuç çıkıyor demişti ama şöyle bir durum var,1 gün önce yine katina baktırmştım başka yerde,katinaya çok baktırmamak lazımmış sıklığı yani,belki o yüzden kartlar cevap vermemiştir,ben buna yordum yani

Bu bende bi ara çok oldu kafayı yemiş gibi katina baktırdım kartlarım hep kötü gelirdi bi yorumcu da demişti bana bunu ondan sonra akıllandım

Okurken gözlerim doldu. Yazınıza kalbinize sağlık. Kadın olmak dünyada ki en zor olsa da en güzel şeyi. Bakmayın zorluklara. Erkek mesela cinsel anlamda kendine hakim olamıyor bu şekilde kendini yönlendiremeyen bir insan olmak asla istemezdim. Sizin Kalbiniz beyniniz karar verebiliyor, erkeğin kararını önce egosu ve cinsel çekimi veriyor. Kadın olmak analiz edebilmek zor ama benim sevdiğim birşey, bu yazıyı yazan o güzel kalpli kadına teşekkür ederim. Kendi kıymetinizi bilin hayat size yeteri kadar zor zaten kadın olarak yaşamak hep zor ister zengin olun ister fakir olun kadın olmak her zaman zor. Ve bu zor hayatlarımıza değerlerimizi bilmeyen kendi çıkarları için sizin güzel kalbinize insanlığınıza acımayan adamları beklemekle hayatınızı tüketmeyin. Karma var illa ki geri döner hepsi için geçerli. Kadın sevdiği adamı terk etmiyor mu? Tabi ki ediyor bunu artık dayanamayacağını anladığında yapıyor sevdiğini gözden çıkarmıyor elinden geleni yaptıktan sonra yapıyor. Karşıda ki ne yapıyor? Bir baskıya dayanamadığı anda ilk size kapıyı kapatıyor. Neden çünkü biz affediciyiz biliyor ki seviyorsunuz nasıl olsa gelse de affedeceksiniz diye düşünüyor. Öyle sevdim, öyle güzel sevdim ki acıyı iliklerime kadar hissettim hepsi geçti. Bugün geriye baktığımda bu da geri döndü affedeyim demedim. Onu yapmaktan da hiç pişman olmadım. Affettiğim insandan pişman oldum. Çünkü o kapıyı sizin yüzünüze kapatan adam sonrasında bununla yetinmeyecek, o kapının binasını üstünüze yıkacaktır. İlişki biter ama her affedişinizde travmanız 2 ye katlanır. Sizin değerinizi bilmeyene eyvallahınız olmasın...! Sizi bırakıp Evlenseler dahi görüşmek isteyecek kadar yüzssüz erkekler tanıdım. Merhametli olanı, size saygı duyanı, hasta olduğunuzda sizi kaybetmekten korkan adamları sevin. Hee. Yoksa böyle adamlar onurunuz ile tek başınıza olun. İğrenç adamların iğrenç oyunlarında piyon olmayın. Tüm kadınlara sevgiler....

21 günde bir baktırmak lazım.. Benim bütün kartlarım ters geliyo hep hatta İnci Turan a yollamıştım Valide ve attart yanyana gelmişti de ben bakamam bu fala kendim de bakmak istemiyorum diyerek geri göndermişti. Çok baktırınca sonuç etkileniyo

Bergüzara baktırdığım Katinada banada senin dediğin iki kart geldi,ben inşallah kötü gelmez diye endişeli çekmiştim.. Bu kartlar çok mu olumsuz netten anlamlarına baktım ama valide anaçlık temsili gibi evlilik kadınını anlatıyor sanki,ve bu kartı yorumlamıyorum dedi ve,uzaklaşmış senden şu an içinde bulunduğu koşullardan ötürü dedi bu kartta bunun sebebini anlatıyor gibi bişey dedi.. Bilen varsa yorum atsın lütfen.. Aslında en iyisi kahve falı galiba.. Valla allak bullak oldu kafam iyice iyi bilen bir falcı olsa bir kere baktırsam,bir daha baktırmam çok sıkıldım bu işlerden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…