Düz Anlamı: Mutsuzluk söz konusu Şansın kötüye dönüyor.Aynı zamanda kişinin isteklerini gerçekleştiremeyeceği anlamına da geliyor.Bu kadının sihirleri güçleri yok edicidir. Vaatçiler herkese ve her ortama felaket mutsuzluk ve kötü şans getirir.Bergüzara baktırdığım Katinada banada senin dediğin iki kart geldi,ben inşallah kötü gelmez diye endişeli çekmiştim.. Bu kartlar çok mu olumsuznetten anlamlarına baktım ama valide anaçlık temsili gibi evlilik kadınını anlatıyor sanki,ve bu kartı yorumlamıyorum dedi ve,uzaklaşmış senden şu an içinde bulunduğu koşullardan ötürü dedi bu kartta bunun sebebini anlatıyor gibi bişey dedi.. Bilen varsa yorum atsın lütfen.. Aslında en iyisi kahve falı galiba.. Valla allak bullak oldu kafam iyice iyi bilen bir falcı olsa bir kere baktırsam,bir daha baktırmam çok sıkıldım bu işlerden..
Hayır İnci Turan bana destenin olumlu, iyi enerjili kartıyla en olumsuz,negatif enerjili kartı yanyana... Çok fal baktırdın ya da gerçekten çok kötü bir enerjiyle çektin demişti.Bergüzara baktırdığım Katinada banada senin dediğin iki kart geldi,ben inşallah kötü gelmez diye endişeli çekmiştim.. Bu kartlar çok mu olumsuznetten anlamlarına baktım ama valide anaçlık temsili gibi evlilik kadınını anlatıyor sanki,ve bu kartı yorumlamıyorum dedi ve,uzaklaşmış senden şu an içinde bulunduğu koşullardan ötürü dedi bu kartta bunun sebebini anlatıyor gibi bişey dedi.. Bilen varsa yorum atsın lütfen.. Aslında en iyisi kahve falı galiba.. Valla allak bullak oldu kafam iyice iyi bilen bir falcı olsa bir kere baktırsam,bir daha baktırmam çok sıkıldım bu işlerden..
Olmuştu banada çok kötü olduğum zaman bi ara çok fal baktırmıştım panik yapmamak lazımHayır İnci Turan bana destenin olumlu, iyi enerjili kartıyla en olumsuz,negatif enerjili kartı yanyana... Çok fal baktırdın ya da gerçekten çok kötü bir enerjiyle çektin demişti.
:-( panik yapma kötü enerjiyle çektiiin için böyle oluyo çok yaşadım Valide olayını falan Cemile vardı falalemde desteklemişti falımı yorumda kendi kartlarıyla onunda kartları olumsuz çıkmıştı bana uyarı yapmıştı bidaha sık sık baktırmadmBergüzara baktırdığım Katinada banada senin dediğin iki kart geldi,ben inşallah kötü gelmez diye endişeli çekmiştim.. Bu kartlar çok mu olumsuznetten anlamlarına baktım ama valide anaçlık temsili gibi evlilik kadınını anlatıyor sanki,ve bu kartı yorumlamıyorum dedi ve,uzaklaşmış senden şu an içinde bulunduğu koşullardan ötürü dedi bu kartta bunun sebebini anlatıyor gibi bişey dedi.. Bilen varsa yorum atsın lütfen.. Aslında en iyisi kahve falı galiba.. Valla allak bullak oldu kafam iyice iyi bilen bir falcı olsa bir kere baktırsam,bir daha baktırmam çok sıkıldım bu işlerden..
Evet Ben çok endişeli çektim aslında, en iyisi zamana bırakmak...:-( panik yapma kötü enerjiyle çektiiin için böyle oluyo çok yaşadım Valide olayını falan Cemile vardı falalemde desteklemişti falımı yorumda kendi kartlarıyla onunda kartları olumsuz çıkmıştı bana uyarı yapmıştı bidaha sık sık baktırmadm
Aynen vadeleri bekleyemiyoruz ve fala sarıncada böyle oluyorOlmuştu banada çok kötü olduğum zaman bi ara çok fal baktırmıştım panik yapmamak lazım
Sonuçta biz çekiyorz kartları olumsuz enerjimiz yorumcuya geçiyo ondan sonra panik yapıyoruz zamana bırakmak lazım ben artık öle yapıyormAynen vadeleri bekleyemiyoruz ve fala sarıncada böyle oluyor
Banada kendi kartları ile destek verdi,bende de onun kartında da 3 sabır kartı çıktı, bundan dolayı da 3 vade hissediyorum ama 3 hafta ya da 3 ay dedi.. 3 ayda bir toparlanma hissediyorum dedi.. 3 aya kadar ben ne olurum orası meçhulDüz Anlamı: Mutsuzluk söz konusu Şansın kötüye dönüyor.Aynı zamanda kişinin isteklerini gerçekleştiremeyeceği anlamına da geliyor.Bu kadının sihirleri güçleri yok edicidir. Vaatçiler herkese ve her ortama felaket mutsuzluk ve kötü şans getirir.
Ters Anlamı: Nasıl açılırsa bu kartın anlamı ters açılsa da düz açılsa da değişmez. Valide'nin güçleri sana karşı. Sonuç her zaman için olumsuz. Kişi felaketler getiren büyünün tesiri altında demektir.
Benim anladığım kadarıyla evlilik hayalin var fal artırdığın kişi ile ilgili. Bu iki kart yan yana gelince bu hayalinin olmayacağı ve zamanla iyileşeceğin anlamı çıkıyor. Tabi yorum yapmak için kartların konumu ve diğer kartlar da önemli. Geçmiş-gelecek-şimdi? Katina bakan arkadaşlar gerçi daha iyi bilir; ama gelecek kısmında ise ben böyle anladım, tabi diğer kartlar da önemli.
Oooooowww haklı ama ben önceden deli gibi sarmıştım fala o dönem alev tansel bana 6 ağustosta erkek yazıcak demişti o gün bütün gün bekledim telefonun önünde sonuç gelmedi hiç üstüne başka kız buldu !!!!! Net tarih veren yorumcudan kaç yok öle bişey yokkkBanada kendi kartları ile destek verdi,bende de onun kartında da 3 sabır kartı çıktı, bundan dolayı da 3 vade hissediyorum ama 3 hafta ya da 3 ay dedi.. 3 ayda bir toparlanma hissediyorum dedi.. 3 aya kadar ben ne olurum orası meçhulBekleme psikolojisine girme dedi birde,vade bekleyenler için belirttim özellikle.. Tabi benim gibi gün hafta hesap edenlere zor yapması
Banada arama,"Ona şu an, şu birkaç hafta diliminde yazmamanı öneriyorum, çünkü bekleme enerjisinde dolduğun için karşı tarafa olumsuz teperek, seni aşağa çekebilir..." ancak aklında bulunmasını istediğim bir şey var, kartlar bize bir görüşme, bir anlaşma, bir iletişim verir. Ancak o gün geldiğinde hoppp sen fikir değiştirip, akılı başka tarafa çekersin." Dedi..Yani Katina yorumu anlamakta ,yorumlamakta hakikaten zor imişOooooowww haklı ama ben önceden deli gibi sarmıştım fala o dönem alev tansel bana 6 ağustosta erkek yazıcak demişti o gün bütün gün bekledim telefonun önünde sonuç gelmedi hiç üstüne başka kız buldu !!!!! Net tarih veren yorumcudan kaç yok öle bişey yokkk
Başka birine katina baktırmıştm o da bana vade vermişti bir mevsim hissetmişti çünkü katina falı tarih vermez demişti, yani kadın doğru demiş sana canım hayırlısı olsun...... Bana aricak dedi çok uzun hissetmiyorum dedi Bergüzar çıkarsa paylaşırım ama banada çok yüklenme geri çekme dedi enerjiyi
Buna benzer bişeyi arnisa demişti binnazda tarot için kartlar bize yol verir sen başka karar alıp hayatın başka yöne gider dedi doğal olarak!!! arama demişti aradıkça erkek kaçar olumsuz erkeğe yansır demişti öyle de olmuştu yazdım küfür etse daha iyiydi erkek......Paylaşırız kızlarrrrr hayırlısı olsunBanada arama,"Ona şu an, şu birkaç hafta diliminde yazmamanı öneriyorum, çünkü bekleme enerjisinde dolduğun için karşı tarafa olumsuz teperek, seni aşağa çekebilir..." ancak aklında bulunmasını istediğim bir şey var, kartlar bize bir görüşme, bir anlaşma, bir iletişim verir. Ancak o gün geldiğinde hoppp sen fikir değiştirip, akılı başka tarafa çekersin." Dedi..Yani Katina yorumu anlamakta ,yorumlamakta hakikaten zor imiş
Bende gelişme olursa paylaşacağım,Lütfen sizlerde paylaşın. Özellikle faldaki cümleleri yazdım,bizlere fikir olsun diye,sizlerde paylaşın..
Yarın haber veririm Banu Yılmaz içinTellwe ödeme konusunda falan güvenilir brn mobil ödüyorum orada zaten ücreti 10 tl , herhangi bir problem yaşamadım. Sadece falcıları güven vermiyor ama bir iki kişi var fena sayılmayan onlar icin duruyorum. Banu Yılmaz’a katina at istersen bana çok tutarlı bakıyor ne zaman görüşeceğimizi biliyor bu dördüncü yorum alışımdı şaşmadı şimdiye kadar. Hatta en son Doğa Bugün yarın görüşme var 1-2 güne kadar dedi Banu bir kaç hafta yok sonrasında var, Mart ayında da yüzyüze görüşme dedi şimdi üzerinden 3-4 gün geçti ses yok. Doğa’nın dediği gibi hemen iletişim olmadı,sanki Banu’nun dediği olacak gibi yine.
İyi mi Murathan ???merhabakar bende tutmadı ama birçok insanda tuttuğu yazılmış yorumlara bende tutmasını ist dim kaç kere baktırdım a hala yok Astrocenter da Murathan bey bar
bu arada bergüzar’ı ben de denedim. buraya yazılmadan önce atmıştım 10 tl’ye bir tek o olduğu için. fena değildi, pembeci biri değil gibi geldi. bana yaptığı yorum mantıklıydı. çok üst düzey bir şeyler yoktu ama tellwedeki 10 tllik falcılarla kıyaslarsak onlardan çok
tamam canim merak ettim sana tutacak miYarın haber veririm Banu Yılmaz için
Ben iade aldım da ondan sordum bitek banada mı tuhaf geldi diye.....Anlamadım yorumunu kadının sesli de yaptı ama anlamadımBen baktirdim, iade aldim. Cok sıkıcı bir faldı olabilir de olmayabilirde tarzında konuşmuş bişey de bilemedi
Ben de anlamamıştım canım çok saçma bakmıştı yani tavsiye desen değil olabilirli fal olmaz sonuçta ben de biliyorum her şey olabilir, biz zaten o şüpheler için fal atıyoruz.Ben iade aldım da ondan sordum bitek banada mı tuhaf geldi diye.....Anlamadım yorumunu kadının sesli de yaptı ama anlamadım
Aynen öyle ayneeen! 8 dakkikalık yorum aldım ben mesela fal patladı o ayrı ama tavsiye verdi bana daha çok....aç İnstagramı fotonu beğenme olacak dediBen de anlamamıştım canım çok saçma bakmıştı yani tavsiye desen değil olabilirli fal olmaz sonuçta ben de biliyorum her şey olabilir, biz zaten o şüpheler için fal atıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?