İlişki koçu gibi davranmaları saçma oluyor demek ki hisleri yok. Doğa da bana ara ara tavsiye veriyor ama o başka, o fal bakıp olacakları söylüyor hisleri de çok güçlü, dediklerini yaşadım ve anlık durumlarda da çok iyi. Tavsiyeleri de mantıklı ve yol gösterici, en son söylediği de tarihiyle çıktı artık iyice güvendim ona.Aynen öyle ayneeen! 8 dakkikalık yorum aldım ben mesela fal patladı o ayrı ama tavsiye verdi bana daha çok....aç İnstagramı fotonu beğenme olacak dedihiç olmadı ama pesss İnstagram katinada nasıl göründü
Telvedeki patladı o zaman kelebek baktırmasanmıKızlar Doğa 1-2 güne iletişim var demişti 3. Gün sonunda iletişim oldu, bildi.
Katılıyorum sana Doğa bana olumsuz bi torum yapmıştı mesela diğer bürün yorumcular olumlu yapmıştı erkek dönecek evleneceksiniz diye......İlişki koçu gibi davranmaları saçma oluyor demek ki hisleri yok. Doğa da bana ara ara tavsiye veriyor ama o başka, o fal bakıp olacakları söylüyor hisleri de çok güçlü, dediklerini yaşadım ve anlık durumlarda da çok iyi. Tavsiyeleri de mantıklı ve yol gösterici, en son söylediği de tarihiyle çıktı artık iyice güvendim ona.
İkilemde kaldım telwee için ama şimdi :/ dün iki yorum aldım biri bergüzardan diğerini tarot Gül den aldım bakalım gelişme olursa yazıcam İkisi farklı yorumladı kim patlarsa onu gömerim burdaaaaTelvedeki patladı o zaman kelebek baktırmasanmı
Aslında patlamadı şöyle Banu banaMart ayında yüzyüze görüşeceksiniz dedi ondan önce mesajlaşma olacak demiş ama 1-2 hafta mutsuz bir ruh halinde olacaksın dedi. İlk okuduğumda görüşme olmayacağıniçin mutsuz bir ruh hali ve ilk görüşme Mart gibi anladım Banu biraz karışık yazıyor Doğa gibi net değil, ama görüşmeden önce özel olarak da iletişime geçecek demiş tekrar okuyunca. Bugün yine görüşelim diye konuştuk ama haftaya uygunum dedi yani yüzyüze görüşme Martta olacak. Yani ikisi de bilmiş oldu.Telvedeki patladı o zaman kelebek baktırmasanmı
Elfin de çıkıyodu sana, onda son durum ne.. Bi bana mı çıkmadıAslında patlamadı şöyle Banu banaMart ayında yüzyüze görüşeceksiniz dedi ondan önce mesajlaşma olacak demiş ama 1-2 hafta mutsuz bir ruh halinde olacaksın dedi. İlk okuduğumda görüşme olmayacağıniçin mutsuz bir ruh hali ve ilk görüşme Mart gibi anladım Banu biraz karışık yazıyor Doğa gibi net değil, ama görüşmeden önce özel olarak da iletişime geçecek demiş tekrar okuyunca. Bugün yine görüşelim diye konuştuk ama haftaya uygunum dedi yani yüzyüze görüşme Martta olacak. Yani ikisi de bilmiş oldu.
Bi müddet baktırma bence sendeİkilemde kaldım telwee için ama şimdi :/ dün iki yorum aldım biri bergüzardan diğerini tarot Gül den aldım bakalım gelişme olursa yazıcam İkisi farklı yorumladı kim patlarsa onu gömerim burdaaaa
Elfin bana tarih vermiyor o yüzden patlamadı şu anda onun söylediği doğrultuda gidiyor ve anda zaten Doğa gibi çok iyi. İkisinin falları inanılmaz paralel zaten bende aynı şeylere yakın şeyler söylemişlerElfin de çıkıyodu sana, onda son durum ne.. Bi bana mı çıkmadı
Canım sana mesaj atılmıyor özel açarsan sana Banu’nun görüşme ile ilgili yaptığı yorumu göndereceğim. Patlamamış o da okuyunca çünküİkilemde kaldım telwee için ama şimdi :/ dün iki yorum aldım biri bergüzardan diğerini tarot Gül den aldım bakalım gelişme olursa yazıcam İkisi farklı yorumladı kim patlarsa onu gömerim burdaaaa
Bergüzara baktırdınmı bak o da iyiElfin bana tarih vermiyor o yüzden patlamadı şu anda onun söylediği doğrultuda gidiyor ve anda zaten Doğa gibi çok iyi. İkisinin falları inanılmaz paralel zaten bende aynı şeylere yakın şeyler söylemişler
Baktıracaktım kredi alana kadar çıktı, denk gelirse listemdeBergüzara baktırdınmı bak o da iyi
Sen beğenebilirsin diye düşünüyorumBaktıracaktım kredi alana kadar çıktı, denk gelirse listemde
Siteye girin isterseniz yorumları Harika zaten hemen hemen her konuşmasan yoeun alıyor ama dediğim gibi babam verdiği tarihler tutmadı sanırsam benden bana kimsenin söylediği çıkmadı sadece zaman tutmadı ama geri dönecek diyorlar bilmiyorumİyi mi Murathan ???
Doğa derim canım aşk konusuysa ona baktır mutlaka, bana çok bildi en son söylediği şey günü gününe oldu. Her gün giriyor galiba.Kızlar binnazda 200 kredim var. Kimi önerirsiniz? Yada biraz daha kredi alıp doğa dana mı baktırsam?
Ne sıklıkta giriyor
Sen doğadan a ne falı baktırdın sık sık baktırıyor musun canım onaDoğa derim canım aşk konusuysa ona baktır mutlaka, bana çok bildi en son söylediği şey günü gününe oldu. Her gün giriyor galiba.
3 defa baktırdım sadece katina bakıyor, ben çok beğeniyorum tarzını.Sen doğadan a ne falı baktırdın sık sık baktırıyor musun canım ona
Uzun zaman oldu girmedim ama sadece doğa adını çok duyunca yazmak istedim. Bence söyledikleri hep mantıklı ve doğru olmuş. Ben dinlemedim o ayrı. Ama gerçekten sitede ender bir insan o doğru.Doğa derim canım aşk konusuysa ona baktır mutlaka, bana çok bildi en son söylediği şey günü gününe oldu. Her gün giriyor galiba.
Herkes bilsin diye yazıyorum bunları. Çok kızıyorum kendime çünkü. Birisi yazmıştı falcılarla konuşacağıma sevdiğim adamı arasam daha iyi olurdu diye. Kesinlikle doğru. Adamı arasak herşey daha gerçek olacak. Kim ne hissediyor düşünüp para ödemeyeceğiz.ama biz kadınlar seviyoruz. Ben aramam gururluyum ya. Ama çok merak ediyorum ne düşünüyor?baktır falları. Biri bitmiş desin ağla tüm gece. Sonra biri çok seviyor dönecek desin sen mutlu ol bekle günlerce arayacak mı diye? Çoğu sakın sen arama der. Öl sen beklemekten. Beklerken 100kere daha fal baktır.. aylar geçsin. Adam ararsa süründür cevap verme der. Adam arar adama kötü konuşursun falın etkisiyle.. adam yine gider. Hadi yine fal hikayeleri.. bunun sonu yok. Son nerde? Son o kişiyi arayıp o falcılara anlattığın hikayeyi beklentiyi adama anlatmakta..Uzun zaman oldu girmedim ama sadece doğa adını çok duyunca yazmak istedim. Bence söyledikleri hep mantıklı ve doğru olmuş. Ben dinlemedim o ayrı. Ama gerçekten sitede ender bir insan o doğru.
Onun dışında bu geçen zamanda
Maya : bence kendini tekrardan başka bir şey yapmıyor aklım almıyor nasıl bu kadar yorum. Bir tane dediği mi Olmaz olmadı..
Bir de telweyi deneyim dedim
Banu Yılmaz; anı bile bilemedi saçmalamış,durumu bilmesem inanırdım belki.okuyunca güldüm geçtim..
Nakta: bence karşı tarafı çok iyi anlatamadı. Adamın durumu çok iyi değil diyor adam o kadar zengin ki oysa..
geysu: anda tutarlı. Gelecek çok sanmıyorum ama..
Şu kadar biliyorum bu kadar para harcadım iyi olan doğa var.. Şevdar iyi. Enteresan alya Kayahan var bazı şeyleri öngören ve kısmen bilen. Meral ateş de baktırılır sanki.. arnisa anda iyi gerçekten.. gelecek beklemede.. elfin kısmen bildikleri var anda. Ama gelecek yok. Doğa öyle değil.doğa ne dediyse oldu. Ben inatla Olmaz dedim oldu. Çok garip bir enerjisi var. Arar dedi aradı. Sen kavga edeceksin dedi etttim . Şimdi bekle diyor gerçekten bekliyorum..
ama çoğu hikaye falların o çok net..
Çok kızıyorum ya kendime.. düşünüp düşünüp yazıyorum:)) Engin gümüş.. iyi diyen bir daha düşünsün.. ben iki kere baktırdım. Şimdi çoktan gelmişti adam hatta evlenmiştik. 100 tl ödedim iki kez. Meryem sarar adam ocakta bana çiçeklerle geliyordu. Adam ocakta yok oldu :))14 şubatta bile gelmedi. Baktım 200 tane fal baktırmışım.. çoğu 100 tl lik. Adamı arasam zaten herşeyi çözecektim. Lütfen okuyorsanız boşuna harcamayın o çok değerli paralarınızı..Herkes bilsin diye yazıyorum bunları. Çok kızıyorum kendime çünkü. Birisi yazmıştı falcılarla konuşacağıma sevdiğim adamı arasam daha iyi olurdu diye. Kesinlikle doğru. Adamı arasak herşey daha gerçek olacak. Kim ne hissediyor düşünüp para ödemeyeceğiz.ama biz kadınlar seviyoruz. Ben aramam gururluyum ya. Ama çok merak ediyorum ne düşünüyor?baktır falları. Biri bitmiş desin ağla tüm gece. Sonra biri çok seviyor dönecek desin sen mutlu ol bekle günlerce arayacak mı diye? Çoğu sakın sen arama der. Öl sen beklemekten. Beklerken 100kere daha fal baktır.. aylar geçsin. Adam ararsa süründür cevap verme der. Adam arar adama kötü konuşursun falın etkisiyle.. adam yine gider. Hadi yine fal hikayeleri.. bunun sonu yok. Son nerde? Son o kişiyi arayıp o falcılara anlattığın hikayeyi beklentiyi adama anlatmakta..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?