Binnaz Abla

Kızlar binnaz daki falcılar fiyat konusunda bu aralar ciddi bir artışları yok mu ya yani bana mı öyle geliyor diyeceğimde . Düşer belki belli bir dönem desemde fiyatta tam tersi artış oluyor bu konu için siteye mail atmıştım. Falcılar kendi belirledikleri fiyat sistemine geçtiler diyor. Evet bunu bizde biliyoruz ama bu aralar aban fiyat olarak uçuk geldi yaa. Daha geçen hanzadeye 40tl den attıgım fal şimdi 50 tl olmus. Tek bu falcı için demiyorum ama genel olarak herkes anlaşmış gibi fiyat artırıyor . sizce ?

Katılıyorum Doğa benim de favorim oldu son zamanlarda, Alya’ya baktırmadım, Elfin iyidir, Banu Yılmaz bana çok iyi biliyor ama sevmeyeni var ben ona çok sık gidiyorum yanıldığı olmadı bana.

Olsun bize belki umut oluyor o anda iyi geliyor çok harcıoruz belki ama bu da bir terapi yöntemi belki baktırmasak daha kötü bir ruh halinde olacağız. Çok abartmadan bir kaç haftada 1-2 fal bence kararında, bir de körü körüne inanmamak lazım

Kimseyi kötülemem boş yere. Ama Banu Yılmaz hikayesini bildiğim hikayeyi o kadar farklı bir şekilde anlattı ki. O yüzden yazdım.
Mesela evremdamla herkes birşeyler yazdı. Kopyala filan. Beni çok iyi anlattı aslında. Ama herkese aynı şeyi de yazıyor olabilir bilmiyorum vadesi daha var.. ama onun dediği gibi olmayacak onu biliyorum sadece..

Mesela evremdamla herkes birşeyler yazdı. Kopyala filan. Beni çok iyi anlattı aslında. Ama herkese aynı şeyi de yazıyor olabilir bilmiyorum vadesi daha var.. ama onun dediği gibi olmayacak onu biliyorum sadece..
Evremdamla bana da diğerleriyle paraleldi beğendim onu da

Valla ben terapi olsun diye baktırmadım gerçekten. Adamı gurur yaptım aramadım o yüzden ne durumda merak ettim ondan baktırdım. Ama öyle bir hale düştüm ki ne yapacağımı bilemedim. Biri ara der, biri asla arama der, biri bekle der,biri bitmiş sizin döngü der, biri yalancı der, biri vicdanlı dünyanın en iyi adamı der..kafayı yedim.. bitti bu fal hikayesi.. sonu yok..

Doğa bir yönlendirmede bulundu mu durumla ilgili? Bana bir kaç tavsiyesi oldu ki normalde falda tavsiye sevmem ama o hisleriyle veriyor tavsiye ve çok mantıklı şeyler gerçekten hatta sen şöyle davranmak istiosun dedi gerçekten öyle yapacaktım bence öyleyapma dedi mesela, ilginç bir şekilde nasıl hissettiğimi ve ne yapmayı planladığımı bildi.

Evet hep verdi ben çok uygulamadım ama. Şimdi okuyorum falları. Aslında dediği herşey gerçek olan bir tek o var sanki. Mesela 2 gün önce yazmış kavga edeceksin diye ben dikkate almamışım iki gün sonra kavga etmişim gerçekten. Boşuna edeceksin yazmış. Boşuna etmişim gerçekten.. doğa o yüzden farklı ama onun dediklerini yapmadığım için birşey diyemiyorum yani. Mesela demiş adam arayacak diye adam aramış 1 hafta sonra. Tutumunu değiştir demiş.. değiştirmemişim..

Bence olacak olan olur o yüzde keşke böyle yapsaydım yapmasaydım deme, isteyen insan nasıl davranırsan davran gelecekse geliyor. İstemezse zaten bir bahane bulur.

Tutumunu değiştirmezsen şu olur yada bu olur demişmi,bana öyle diyor

Alya Kayahan bencede iyi, dedikleri çıkıcakmı beklemedeyim. Arnisanın geleekle alakalı öngörüleri tutarlı,kibar bir kadın, Şevdara bayılıyorum çok komik ve oturup saatlerce konuşmak istiyorum onunla. Dedikleri de çıkıyor bana. Elfin patladı çok hayal kırıklığı oldu, Doğayı seviyorum dedikleri çıkıyor. Bir de Bergüzzar diye birine baktırdım yıldıznamede burdan tavsiye ettiler fiyatına göre baya başarılıydı

Alya’ya ben de atayım o zaman. Arnisa bana çıkmamıştı, Şevdar’ı ben de seviyorum keşke enerjiniz tutsaydı. Taban tabana zıt değil ama çok bildi de diyemem bana pek olmadı.

Kızlar bu deva akşın online oldugunda meşgul olmasına rağmen bekleyen sayısı artıyor ve anında girmeme rağmen direk meşgul diyor bir bilginiz var mı?

Kızlar yıldızname sitesinde fal gönderirken bir hata oluştu uyarısı verdi. Falı gönderemedim ama kredim çekilmiş. Sisteme mesaj attım ama cevap yok malesef. Gitti 150 kredim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…