- 10 Şubat 2018
- 145
- 97
- 28
- 34
Katılıyorum Doğa benim de favorim oldu son zamanlarda, Alya’ya baktırmadım, Elfin iyidir, Banu Yılmaz bana çok iyi biliyor ama sevmeyeni var ben ona çok sık gidiyorum yanıldığı olmadı bana.Herkes bilsin diye yazıyorum bunları. Çok kızıyorum kendime çünkü. Birisi yazmıştı falcılarla konuşacağıma sevdiğim adamı arasam daha iyi olurdu diye. Kesinlikle doğru. Adamı arasak herşey daha gerçek olacak. Kim ne hissediyor düşünüp para ödemeyeceğiz.ama biz kadınlar seviyoruz. Ben aramam gururluyum ya. Ama çok merak ediyorum ne düşünüyor?baktır falları. Biri bitmiş desin ağla tüm gece. Sonra biri çok seviyor dönecek desin sen mutlu ol bekle günlerce arayacak mı diye? Çoğu sakın sen arama der. Öl sen beklemekten. Beklerken 100kere daha fal baktır.. aylar geçsin. Adam ararsa süründür cevap verme der. Adam arar adama kötü konuşursun falın etkisiyle.. adam yine gider. Hadi yine fal hikayeleri.. bunun sonu yok. Son nerde? Son o kişiyi arayıp o falcılara anlattığın hikayeyi beklentiyi adama anlatmakta..
Kimseyi kötülemem boş yere. Ama Banu Yılmaz hikayesini bildiğim hikayeyi o kadar farklı bir şekilde anlattı ki. O yüzden yazdım.Banu yılmaza bnde baktırmıştım kızlar. Anı iyi değerlendiriyor fakat verdiği vade olmamıştı
Olsun bize belki umut oluyor o anda iyi geliyor çok harcıoruz belki ama bu da bir terapi yöntemi belki baktırmasak daha kötü bir ruh halinde olacağız. Çok abartmadan bir kaç haftada 1-2 fal bence kararında, bir de körü körüne inanmamak lazımHerkes bilsin diye yazıyorum bunları. Çok kızıyorum kendime çünkü. Birisi yazmıştı falcılarla konuşacağıma sevdiğim adamı arasam daha iyi olurdu diye. Kesinlikle doğru. Adamı arasak herşey daha gerçek olacak. Kim ne hissediyor düşünüp para ödemeyeceğiz.ama biz kadınlar seviyoruz. Ben aramam gururluyum ya. Ama çok merak ediyorum ne düşünüyor?baktır falları. Biri bitmiş desin ağla tüm gece. Sonra biri çok seviyor dönecek desin sen mutlu ol bekle günlerce arayacak mı diye? Çoğu sakın sen arama der. Öl sen beklemekten. Beklerken 100kere daha fal baktır.. aylar geçsin. Adam ararsa süründür cevap verme der. Adam arar adama kötü konuşursun falın etkisiyle.. adam yine gider. Hadi yine fal hikayeleri.. bunun sonu yok. Son nerde? Son o kişiyi arayıp o falcılara anlattığın hikayeyi beklentiyi adama anlatmakta..
Mesela evremdamla herkes birşeyler yazdı. Kopyala filan. Beni çok iyi anlattı aslında. Ama herkese aynı şeyi de yazıyor olabilir bilmiyorum vadesi daha var.. ama onun dediği gibi olmayacak onu biliyorum sadece..Kimseyi kötülemem boş yere. Ama Banu Yılmaz hikayesini bildiğim hikayeyi o kadar farklı bir şekilde anlattı ki. O yüzden yazdım.
Evremdamla bana da diğerleriyle paraleldi beğendim onu daMesela evremdamla herkes birşeyler yazdı. Kopyala filan. Beni çok iyi anlattı aslında. Ama herkese aynı şeyi de yazıyor olabilir bilmiyorum vadesi daha var.. ama onun dediği gibi olmayacak onu biliyorum sadece..
Valla ben terapi olsun diye baktırmadım gerçekten. Adamı gurur yaptım aramadım o yüzden ne durumda merak ettim ondan baktırdım. Ama öyle bir hale düştüm ki ne yapacağımı bilemedim. Biri ara der, biri asla arama der, biri bekle der,biri bitmiş sizin döngü der, biri yalancı der, biri vicdanlı dünyanın en iyi adamı der..kafayı yedim.. bitti bu fal hikayesi.. sonu yok..Olsun bize belki umut oluyor o anda iyi geliyor çok harcıoruz belki ama bu da bir terapi yöntemi belki baktırmasak daha kötü bir ruh halinde olacağız. Çok abartmadan bir kaç haftada 1-2 fal bence kararında, bir de körü körüne inanmamak lazım
Doğa bir yönlendirmede bulundu mu durumla ilgili? Bana bir kaç tavsiyesi oldu ki normalde falda tavsiye sevmem ama o hisleriyle veriyor tavsiye ve çok mantıklı şeyler gerçekten hatta sen şöyle davranmak istiosun dedi gerçekten öyle yapacaktım bence öyleyapma dedi mesela, ilginç bir şekilde nasıl hissettiğimi ve ne yapmayı planladığımı bildi.Valla ben terapi olsun diye baktırmadım gerçekten. Adamı gurur yaptım aramadım o yüzden ne durumda merak ettim ondan baktırdım. Ama öyle bir hale düştüm ki ne yapacağımı bilemedim. Biri ara der, biri asla arama der, biri bekle der,biri bitmiş sizin döngü der, biri yalancı der, biri vicdanlı dünyanın en iyi adamı der..kafayı yedim.. bitti bu fal hikayesi.. sonu yok..
Bence olacak olan olur o yüzde keşke böyle yapsaydım yapmasaydım deme, isteyen insan nasıl davranırsan davran gelecekse geliyor. İstemezse zaten bir bahane bulur.Evet hep verdi ben çok uygulamadım ama. Şimdi okuyorum falları. Aslında dediği herşey gerçek olan bir tek o var sanki. Mesela 2 gün önce yazmış kavga edeceksin diye ben dikkate almamışım iki gün sonra kavga etmişim gerçekten. Boşuna edeceksin yazmış. Boşuna etmişim gerçekten.. doğa o yüzden farklı ama onun dediklerini yapmadığım için birşey diyemiyorum yani. Mesela demiş adam arayacak diye adam aramış 1 hafta sonra. Tutumunu değiştir demiş.. değiştirmemişim..
Tutumunu değiştirmezsen şu olur yada bu olur demişmi,bana öyle diyorEvet hep verdi ben çok uygulamadım ama. Şimdi okuyorum falları. Aslında dediği herşey gerçek olan bir tek o var sanki. Mesela 2 gün önce yazmış kavga edeceksin diye ben dikkate almamışım iki gün sonra kavga etmişim gerçekten. Boşuna edeceksin yazmış. Boşuna etmişim gerçekten.. doğa o yüzden farklı ama onun dediklerini yapmadığım için birşey diyemiyorum yani. Mesela demiş adam arayacak diye adam aramış 1 hafta sonra. Tutumunu değiştir demiş.. değiştirmemişim..
Alya Kayahan bencede iyi, dedikleri çıkıcakmı beklemedeyim. Arnisanın geleekle alakalı öngörüleri tutarlı,kibar bir kadın, Şevdara bayılıyorum çok komik ve oturup saatlerce konuşmak istiyorum onunla. Dedikleri de çıkıyor bana. Elfin patladı çok hayal kırıklığı oldu, Doğayı seviyorum dedikleri çıkıyor. Bir de Bergüzzar diye birine baktırdım yıldıznamede burdan tavsiye ettiler fiyatına göre baya başarılıydıUzun zaman oldu girmedim ama sadece doğa adını çok duyunca yazmak istedim. Bence söyledikleri hep mantıklı ve doğru olmuş. Ben dinlemedim o ayrı. Ama gerçekten sitede ender bir insan o doğru.
Onun dışında bu geçen zamanda
Maya : bence kendini tekrardan başka bir şey yapmıyor aklım almıyor nasıl bu kadar yorum. Bir tane dediği mi Olmaz olmadı..
Bir de telweyi deneyim dedim
Banu Yılmaz; anı bile bilemedi saçmalamış,durumu bilmesem inanırdım belki.okuyunca güldüm geçtim..
Nakta: bence karşı tarafı çok iyi anlatamadı. Adamın durumu çok iyi değil diyor adam o kadar zengin ki oysa..
geysu: anda tutarlı. Gelecek çok sanmıyorum ama..
Şu kadar biliyorum bu kadar para harcadım iyi olan doğa var.. Şevdar iyi. Enteresan alya Kayahan var bazı şeyleri öngören ve kısmen bilen. Meral ateş de baktırılır sanki.. arnisa anda iyi gerçekten.. gelecek beklemede.. elfin kısmen bildikleri var anda. Ama gelecek yok. Doğa öyle değil.doğa ne dediyse oldu. Ben inatla Olmaz dedim oldu. Çok garip bir enerjisi var. Arar dedi aradı. Sen kavga edeceksin dedi etttim . Şimdi bekle diyor gerçekten bekliyorum..
ama çoğu hikaye falların o çok net..
Alya’ya ben de atayım o zaman. Arnisa bana çıkmamıştı, Şevdar’ı ben de seviyorum keşke enerjiniz tutsaydı. Taban tabana zıt değil ama çok bildi de diyemem bana pek olmadı.Alya Kayahan bencede iyi, dedikleri çıkıcakmı beklemedeyim. Arnisanın geleekle alakalı öngörüleri tutarlı,kibar bir kadın, Şevdara bayılıyorum çok komik ve oturup saatlerce konuşmak istiyorum onunla. Dedikleri de çıkıyor bana. Elfin patladı çok hayal kırıklığı oldu, Doğayı seviyorum dedikleri çıkıyor. Bir de Bergüzzar diye birine baktırdım yıldıznamede burdan tavsiye ettiler fiyatına göre baya başarılıydı
Bende yakalayamadim ve garip bir sekilde bekleyen sayisi 2 iken 4 oldu hic online olmadi ustelik mesgulken aldiKızlar bu deva akşın online oldugunda meşgul olmasına rağmen bekleyen sayısı artıyor ve anında girmeme rağmen direk meşgul diyor bir bilginiz var mı?
ulasirlar cnm sana mrk etmeKızlar yıldızname sitesinde fal gönderirken bir hata oluştu uyarısı verdi. Falı gönderemedim ama kredim çekilmiş. Sisteme mesaj attım ama cevap yok malesef. Gitti 150 kredim.
Bende yakalayamadim ve garip bir sekilde bekleyen sayisi 2 iken 4 oldu hic online olmadi ustelik mesgulken aldi
Deva bu kadar iyi mi ki herkes atmış aynı anda?canım binnaza mail attım aynı anda birkaç kişi fal baktıra basınca meşgul gözüküyomuş da işlem tamamlanınca sayı yükseliyomuş da ben pek inanmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?