Binnaz Abla

Kızlar,Doğacan koralan'a baktıran oldu mu? Ben baktırdım, fikirlerinizi ve çıkan çıkmayan bir şey varsa paylaşır mısınız?

hadi ya ben dün gece baktırdım anlık durumu cok iyi bildi hatta direk karşı tarafın kullandığı cümleleri söyledi çok şaşırdım
Bende Ocak ayının başlarında baktırmıştım bende de geçmişte ve anda çok iyiydi şu andaki durumumu da birebir tarif etmişti ama gelecek için daha zamanı var o yüzden beklemedeyim Nisan,mayıs gibi, açıkçası ben beğenmiştim hem uygunada bakıyor

kesinlikle 15 liraya değer. bu arada umut ışık alev tansel ece gülener patladı bilginize

kesinlikle 15 liraya değer. bu arada umut ışık alev tansel ece gülener patladı bilginize
Aynen bende seninle aynı fikirdeyim canım o fiyata çok iyi bakıyor bana 150 kredilik kahve falı için kimleri önerirsiniz canım Mustafa Mehlikaya baktırmak istiyordum ama yakalayamadım 1 ay filanda bekleyemem online olmasını

ya bu doğa dan hemen meşgul oldu. F5 yaparken baktım meşgulken 2 kişi oldu anlamadım ki ya pooof
Nasıl yakalanır bu kızlar?

ya bu doğa dan hemen meşgul oldu. F5 yaparken baktım meşgulken 2 kişi oldu anlamadım ki ya pooof
Nasıl yakalanır bu kızlar?
Telden gir ama app değil telefonunun web sitesine gir ve elinde sürekli refresh yap, fal baktır-meşgul butonu var ya oraya kaydırıp refresh yap sürekli o zaman olduğu an fal baktıra tıklarsın.

baktırdım kızlar doğa dana. Yakaladım yani. Anlık durumları olan şeyleri bildi. Benim hislerimi onunkileride bildi. O öyle hissediyor mu tabi emin değilim de o söyledi:)
Bakalım çıkarsa yazarım
Bana karşı tarafın ağzından çıkan cümleyi söyledi. En büyük yaşadığım şoktu. Analizleri çok çok iyi o konuda güvenebilirsin

Kızlar aranızda Mustafa mehlikadan yorum alanınız yokmu nasıldı falı çıktı çıkmadı mı lütfen yanıt verin beklemeye değer mi ben şevdarı ve devayı zor yakalamıştım kahve falı yorumunda ama beklediğime degmişti onların yorumları birde Merve katre nasıl onuda merak ediyorum yorum alanınız varmı aranızda

Bende Mustafa Mehlika ve devayı bekliyorum ama bir türlü yakalayamadım, umarım dediğin gibi beklediğimize değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…