- 8 Ocak 2018
- 10
- 6
- 1
- 29
bende dediği olmadı vade geçtiDeva bu kadar iyi mi ki herkes atmış aynı anda?
hadi ya ben dün gece baktırdım anlık durumu cok iyi bildi hatta direk karşı tarafın kullandığı cümleleri söyledi çok şaşırdımbende dediği olmadı vade geçti
Bende Ocak ayının başlarında baktırmıştım bende de geçmişte ve anda çok iyiydi şu andaki durumumu da birebir tarif etmişti ama gelecek için daha zamanı var o yüzden beklemedeyim Nisan,mayıs gibi, açıkçası ben beğenmiştim hem uygunada bakıyorhadi ya ben dün gece baktırdım anlık durumu cok iyi bildi hatta direk karşı tarafın kullandığı cümleleri söyledi çok şaşırdım
kesinlikle 15 liraya değer. bu arada umut ışık alev tansel ece gülener patladı bilginizeBende Ocak ayının başlarında baktırmıştım bende de geçmişte ve anda çok iyiydi şu andaki durumumu da birebir tarif etmişti ama gelecek için daha zamanı var o yüzden beklemedeyim Nisan,mayıs gibi, açıkçası ben beğenmiştim hem uygunada bakıyor
Bende iyiydi canım baya oldu bakalım zaten 2 aya yakın zaman önce baktırmıstım ilkbaharı bekliyorum merakla nişan ve mayısıDeva bu kadar iyi mi ki herkes atmış aynı anda?
Aynen bende seninle aynı fikirdeyim canım o fiyata çok iyi bakıyor bana 150 kredilik kahve falı için kimleri önerirsiniz canım Mustafa Mehlikaya baktırmak istiyordum ama yakalayamadım 1 ay filanda bekleyemem online olmasınıkesinlikle 15 liraya değer. bu arada umut ışık alev tansel ece gülener patladı bilginize
Baktırınca deneyiminizi paylaşın lütfen çok merak ediyorumdoğa dana fal baktırıcam bugün diye psikopat gibi bilgisayar başında bekliyorum
Telden gir ama app değil telefonunun web sitesine gir ve elinde sürekli refresh yap, fal baktır-meşgul butonu var ya oraya kaydırıp refresh yap sürekli o zaman olduğu an fal baktıra tıklarsın.ya bu doğa dan hemen meşgul oldu. F5 yaparken baktım meşgulken 2 kişi oldu anlamadım ki ya pooof
Nasıl yakalanır bu kızlar?
Bana karşı tarafın ağzından çıkan cümleyi söyledi. En büyük yaşadığım şoktu. Analizleri çok çok iyi o konuda güvenebilirsinbaktırdım kızlar doğa dana. Yakaladım yani. Anlık durumları olan şeyleri bildi. Benim hislerimi onunkileride bildi. O öyle hissediyor mu tabi emin değilim de o söyledi:)
Bakalım çıkarsa yazarım
Sana falı çıktı mı peki?Bana karşı tarafın ağzından çıkan cümleyi söyledi. En büyük yaşadığım şoktu. Analizleri çok çok iyi o konuda güvenebilirsin
ben Aralıktan beri baktırıyorum, söylediği şeyler oluyor büyük çoğunlukla ama asıl konu hala sonuçlanmadı.. Yakın bi gelecekte sonuçlanmayacak gibi konuştu zaten, bekliyorum.S
Sana falı çıktı mı peki?
Bende Mustafa Mehlika ve devayı bekliyorum ama bir türlü yakalayamadım, umarım dediğin gibi beklediğimize değerKızlar aranızda Mustafa mehlikadan yorum alanınız yokmu nasıldı falı çıktı çıkmadı mı lütfen yanıt verin beklemeye değer mi ben şevdarı ve devayı zor yakalamıştım kahve falı yorumunda ama beklediğime degmişti onların yorumları birde Merve katre nasıl onuda merak ediyorum yorum alanınız varmı aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?