- 28 Ocak 2017
- 213
- 256
- 103
- 31
Ben devayı yakalayıp baktırdım ben cok beğendim onun yorumunu yani beklediğime degmisti şimdide Mustafa'yı bekliyorum,Deva yinede ara ara girip fal yorumluyor Mustafa mehlika hiç girmiyor en son 2017 temmuzdan sonra yorum hiç yapmamış aylar sonra Ocak ayında birkaç fal yorumlamış bugünde 2 tane yorum yapıp çıktı sistemdenBende Mustafa Mehlika ve devayı bekliyorum ama bir türlü yakalayamadım, umarım dediğin gibi beklediğimize değer
Aynen iki fal bakıp çıktı Mustafa mehlikayı ben sosyal medyada bile aradım bulamadım,bir Umut isim doğruysa bulabilir miyim diye :) ama devayı yakalarsam denicem,dediğin gibi iseBen devayı yakalayıp baktırdım ben cok beğendim onun yorumunu yani beklediğime degmisti şimdide Mustafa'yı bekliyorum,Deva yinede ara ara girip fal yorumluyor Mustafa mehlika hiç girmiyor en son 2017 temmuzdan sonra yorum hiç yapmamış aylar sonra Ocak ayında birkaç fal yorumlamış bugünde 2 tane yorum yapıp çıktı sistemdenama sayfasındaki fal baktıranların yorumları dikkatimi çok çekti fal baktırmayı çok istiyorum ona,biri 20 dakikalık fal yorumu almış ondan yorumlarda okudum ve çok detaylıymış
Deva bende iyiydi annemden daha iyi tarif etti şu andaki ruh halimi ve durumumu yani ben beğendim Mustafadan da yorum almayı başarırsam birkaç ay ara vericem zaten fal baktırmıycam kimseyeçoğu yorumcu bana ilkbahar yaza doğru o zamanı verdiler vade olarak o zamanı bekliycem bakalım söyledikleri olucakmıAynen iki fal bakıp çıktı Mustafa mehlikayı ben sosyal medyada bile aradım bulamadım,bir Umut isim doğruysa bulabilir miyim diye :) ama devayı yakalarsam denicem,dediğin gibi ise
Binnaz abladaki yorumcuların gerçek isimlerini kullandıklarını düşünmüyorum açıkçası o yüzden sosyal medyadan bulmak çok zor onları diye düşünüyorum açıkçasıAynen iki fal bakıp çıktı Mustafa mehlikayı ben sosyal medyada bile aradım bulamadım,bir Umut isim doğruysa bulabilir miyim diye :) ama devayı yakalarsam denicem,dediğin gibi ise
Bende Binnaz abladaKızlar merhaba, Deva Akşın’dan 2 yorum aldım, 2. sini bugün aldım :) 15 tl için çok çok iyi yorum aldım. 70-100 tl bakanlarla arasında bir fark göremedim ben. Anlık analizleri iyi gelecek için beklemedeyim bir iki ay gibi bir süre verdi. Samimi birisi. Bence denemelisiniz.
Bir de Engin Gümüş’ten yorum almıştım yaklaşık 1-2 ay önce verdiği harfler çıktı şok oldum iade hakkım oldugu için iade etmiştim o yüzden yorumunu tam hatırlamıyorum ama çıkan şeyler oldu, ikinci yorumu da aldım sevdiğim kişinin isminden harfler söyledi onu tarif etti ve onunla uzun zaman sonra karşılaştığımız tarihi bildi yine beklemedeyim.
Asenat’a ilk defa baktırdım ve beni en çok şok eden yorumlardan biriydi sevdiğim kişiyi olduğu gibi tarif etti sanki tanıyormuşcasına ve benim yurtdışı planımı bildi. Kesinlikle çoğu şeyi biliyor bu kadın.
Son olarak Şevdar Avaz’a iki kez baktırdım çıkmadı söyledikleri ama ben onu çok seviyorum aşırı samimi biri ve analizleri çok doğru.
Sitedeki baktırdığım herkes hemen hemen aynı şeyi söyledi mart-nisan gibi bakacağız artık. Bu arada benim sitedeki favorilerim Deva Akşın, Engin Gümüş, Maya Demir, Asenat Kılıç, Müge Aydın ve Hülya Demir en beğendiğim yorum bunlardı.
Sizlerde favorilerinizi yazar mısınız? Bizlere fikir olsun.
Selcuksassa arıman yılan .. tabi açımındaki yer önemli..yanindski kartlara göre degsr anlamları.Kızlar katinada yasak aşkı hangi kart temsil ediyor bilen var mıdır?
Ya şöyle diyim yasak ilişkideki 2.kadın olarak çıkıyorum; ama benim bırak yasağı, ilişkim yok şu anda.Selcuksassa arıman yılan .. tabi açımındaki yer önemli..yanindski kartlara göre degsr anlamları.
Bekliyoruz heyecanla :)))MERHABA ARKADAŞLAR UZUN ZAMANDIR YAZDIKLARINIZI OKUYORUM...ARTIK BENDE LAFA KARIŞAYIM İSTEDİM :))) BENDE FAL TECRÜBELERİMİ PAYLAŞACAĞIM
ben genelde binnaz abla takipçisiyim..ve baktırmadığım hemen hemen kimse kalmadıBekliyoruz heyecanla :)))
Hepsi olmasada çoğu aynen dediğin gibiŞimdi ben merak ediyorum bu Binnaz Abla uygulamasında fal bakan yorumcular büyü, kötü enerji filan bahsediyorlar. Ben 200 ün üzerinde fal baktırdım en az 30-40 tanesi böyle dedi. Bu herkese söylenen bir şey mi? Yoksa bana mı bu kadar denk geliyor? Çözemedim. Yorum yapan kişiler birşey bulamayınca buna mı başvuruyor acaba?
bugüne kadar baktırmadığım nerdeyse kimse yok. Deva akşinden en eskilere kadar. Buna da baktıramadım dediğim kimse yok.Hepsi olmasada çoğu aynen dediğin gibi
Hoşgeldin aramıza :) Tarot ve kahve listelerini de bekliyorumben genelde binnaz abla takipçisiyim..ve baktırmadığım hemen hemen kimse kalmadı
katina ile başlamak istiyorum..
Hüma bal: ilk başta bu kadar popüler değilken hemen hemen her tespiti doğruydu ama sonradan havaya girdi sanırım..son iki üç falı patladı.
Şevval erdal: pek bir dediği olmadı sanki zaten bıraktım baktırmayı sanki şişirip yolluyor.
Benna küçüker: anlık analizle çok iyi ama verdiği tariherde hiçbirşey yaşanmadı onu da bıraktım.
Elfn demet..ilk fal müthişti ama birilerinden kopya çekmiş olabileceği işk falın şokunu atlattıktan sonra dank etti. çünkü katinada tespit etmesi imkansız bir durumu bildi.hatta abartarak anlattı. vauw müthiş demiştim ama sonra tuzağına düşüp bir kaç daha gittim o çaresizlikle ama tam bir fiyasko oldu dediğiin tam tersi oldu.hatta mesajda bildirdim tersledi falan :)))
Doğa Dan. son günlerdeki favori ismim yakın gelecek konusunda harika. analizler anlık durumlar çok memnunum. telde süre çalmıyor. nokta atışında çok başarılı. ayrıntılı bakar
Ceren esemen: kopyala yapıştır utanmadan tersliyor insanı
Pelin bilge: felaket tellalı ve bir dediği bir dediğini tutmuyor.tüm gün olnline kafa gidiyor herhalde
Marzuka yavuzembeci
Selma aydın: net tarihler veriyor ama hepsi sallamasyon
Civan ilhan: iki kere baktırdım birkaç şey oldu fiyatı artınca gitmedim ama gidilebilir
Mert Göktürk: kopyala yapıştır pembiş pembiş
Ufuk kutluk- Banu bahram : bunların çete olduğunu burdan öğrendim malesef
Lena koval: rahatlamak isteseniz tavsiyemdir.
Şevdar avaz: uzun vadede tespitleri çıkar yakın vadede iyi değil. ama anlık muhteşem. karşı tarafı iyi analiz eder günündeyse süper bakar. sabırlı bekleyişten sonra dedikleri yaşanıyor.
Mekselina ayaz: kahvesi katinadan daha iyi sanki baktırılabilir tavsiye edeim..
Haleh çetiner: birkez baktırdım güzeldi durumu iyi bildi daha sonuca varamadığım için danıştığım konuyla ilgili çıktı yada çıkmadı diyemeceğim..
şu anda katina takıntım da doğa ve şevdar bir numara..ikisi de farklı açılardan beni çok tatmin ediyor
kızlar daha bu katina listem..:)))) ve yazmadıklarım da var.yine de sormak istediğiniz olursa paylaşırım
Evet var öyle şeyler söyleyenler hatta biri bana olucak olucak dedi, sıkışınca büyü var hemen bozdurman lazım dedi. Bir arkadaşı varmış falan. Şebeke varbugüne kadar baktırmadığım nerdeyse kimse yok. Deva akşinden en eskilere kadar. Buna da baktıramadım dediğim kimse yok.
En saçmalayanlar uzaktan yakından ilgisi olmayanlar sitede neden varlar bilemediğim: nezakat kara, eftelya batu,gizem sitare, Eyüp deniz, yağız er, Meral saydam, bahar yağız, burcu özsoy.. daha vardır hatırlamıyorum.
Belki anla ilgili bir detay bilen. O da olasılık diyorum: Serkan arslan, Kemal devrim, melek yıldız,Canan devrim, nehir ateşoğlu,Serra Güngören, Açelya tuğra, Haleh Çetiner, serpil sayın, kesira, Mekselina ayaz, Meral ateş, derin akarsu, Firuze çetin, deva akşin.. daha var ama hatırlayamıyorum.
Bu biraz iyi dedikleri oluyor sanki dediğim: arnisa Bahadır, eylem tüzün, elfin demet.. sonuç olmadı hepsinin o ayrı..
yok artık dediğim: mihrace Atalay, doğa dan..
Bu sitede 200 ü geçti fal baktırdım.. bir tek tutarlı gördüğüm iki kişi var.. mihrace zaten çok az giriyor.doğa enteresan ne dese oluyor..
ama bu forumun eskilerine gittim okudum. Neler var neler?? Aklımı yitirdim. Umutları boşuna satın alıp kaderimizi derinden etkiliyoruz.. Gerek var mı? Bazen evet var. Ama çoğu zaman yok.. insanın güvendiği bir iki yorumcu olmalı. Gerisi zaman kaybı.
Şevdar kısmına gelince hiç dediğini yaşamadım. Ama seviyorum çok tatlı. Çok yaşanılası..
kötü enerji kısmına gelince hocalara yönlendiren, sen araştır bulamazsan bana gel diyen, el aldım diyen, üç harflilerle iletişim halindeyim diyen..
bu kadar kolay olmamalı umutlarımızı satın almak..
Çok üzülüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?