Barış iyiydi bende denenebilir bence ,yinede sen bilirsin.
ya öf çok kararsızım.
dedikleri ooldu mu yeni mi baktırdın canım?
bende baktırdım kızlar ıyıdı dedıklerı olan yada yakın olan yazsın lutfen bana tarıh vermış ama cok kararsızım benım sabırla bekleyıp yapmam gereken bı karar ama genel durumu bılmış benım dusuncelerımı ruh hlımı karsı tarafı
Vallaha canım daha bi hafta bile olmadı o yüzden çıktı diyemem ama genel yorumu başarılı.Ayrıca zeusuda deneyebilirisin oda gerçekten iyi.ya öf çok kararsızım.
dedikleri ooldu mu yeni mi baktırdın canım?
Kızlar Falsepetinden Yorumcu Zeus,Taha Turan ve Barış can Yücel e baktıran üstünden zaman geçip dediklerini yaşayan yada yaşamayan varsa lütfen yazın canlar.
Kızlar Falsepetinden Yorumcu Zeus,Taha Turan ve Barış can Yücel e baktıran üstünden zaman geçip dediklerini yaşayan yada yaşamayan varsa lütfen yazın canlar.
barışa yolladım bile bekliyorum ama 3ncü sıradayım ne zamana gelirse:))
Hımmm tamam canım teşekkür ederim,umarım çıkar.barış can yücel'e baktırmıştım mevcut durumu pek iyi bilememişti maalesef bende, 8 ay zaman verdi belki dediği olur bilemiyorum tabi :)
Kizlarr bende baktirdim yaa ben bi daha okudummm biseyinbilmiss ama ben sormadim oyle bisey bilmesife garibime gitti acaba baska falcimi lannn su yazili fallardan supheleniyorum hepben barışı pek beğenmedim sorularıma cevap bile vermeden genel bakmış yani.
haa genel durumu bilmiş evet ama o kadar ne şaşırtan ne tarih ne başka sorduğum sorulara cevap yok yani sevmedim.
serüvenede şu anda katina yolladım.
bi geldim pir geldim yine ben ooof:)
serüven nasıldı
hmm oda fena değil 5 krediye orta halli canım.attığı şeylerde var bildiği de hani.
ben tellwede en çok venüsü beğenmiştim 3 kere falan yolladım yine yollamayı düşünüyorum aslında:))
canımm bende bır onerı ıstıyorumm yeter yaa valla taha başka sey dedı barış başka sey tahayı dınlemedım ztn adam bana sakın ol dedı ben sıctım sıvadımm ama olamadım :S herkesın bır sınırı var galıba barışta farklı bısey dıyo kıme neye ınanacgımı sasırdım melek keşke kahve acsaa bgn :S
melek iyi ya bende seviyorum onu.
canım bana tellwede venüsün dedikleri çıktı valla ondan peşine 2 fal daha atmıştım onlarda çok gerçekçiydi onu önerebilirim ama beğenmeyenlerde vardı burda.
venus hangısı bıtanem 3 tane var venusanber mı ben bakyırmıştım sankı ona ama sılmısım falları goremıyorum o yuzden =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?