Binnaz Abla

ya öf çok kararsızım.
dedikleri ooldu mu yeni mi baktırdın canım?

bende baktırdım kızlar ıyıdı dedıklerı olan yada yakın olan yazsın lutfen bana tarıh vermış ama cok kararsızım benım sabırla bekleyıp yapmam gereken bı karar ama genel durumu bılmış benım dusuncelerımı ruh hlımı karsı tarafı

yolluyorum o zaman bende ya amaan:)

ya öf çok kararsızım.
dedikleri ooldu mu yeni mi baktırdın canım?
Vallaha canım daha bi hafta bile olmadı o yüzden çıktı diyemem ama genel yorumu başarılı.Ayrıca zeusuda deneyebilirisin oda gerçekten iyi.

Kızlar Falsepetinden Yorumcu Zeus,Taha Turan ve Barış can Yücel e baktıran üstünden zaman geçip dediklerini yaşayan yada yaşamayan varsa lütfen yazın canlar.

merhaba bende sanalda bazı kişilere fal baktırdım yorumlarımı yazmak istedim Binnaz ablada elif ışık fena deildi çağan ariman çok yüzeyseldi sohbet eder gibi ama vurucu bi fal deildi,Rezzan ablayı herkes çok övmüş ama pembe tablocu ilk falla üç ay sonraki ikinci fal arasınd açok fark vardı aynı olaya farklı sonuç syledi bir iki şey bilyor ama vasat bir yorum bence falalemde birde göksel var tarot baktırdım ben beğendim olayları biliyor telve gerçekten çok saçma bir site herkesin oyunu kafalarına göre yükseltiyolar orda derin 484 artık pek sistemde değil baya iyiydi dedikleirni yaşadım efsunum vardı o da yok artık oda başarlıydı şimdilerde shipton tish fena değiller raset falı çıkmaz layları biraz bilir kiraze dedikleri çıkmadı saray hanım madam salu daha almila daha niceleri deikleri çıkmadı...telveye çok sık falcı geliyor herkes üye oluyo kalite çok düşük

Kızlar Falsepetinden Yorumcu Zeus,Taha Turan ve Barış can Yücel e baktıran üstünden zaman geçip dediklerini yaşayan yada yaşamayan varsa lütfen yazın canlar.

barışa yolladım bile bekliyorum ama 3ncü sıradayım ne zamana gelirse:))

barış can yücel'e baktırmıştım mevcut durumu pek iyi bilememişti maalesef bende, 8 ay zaman verdi belki dediği olur bilemiyorum tabi :)

serüvenede şu anda katina yolladım.
bi geldim pir geldim yine ben ooof:)

barış can yücel'e baktırmıştım mevcut durumu pek iyi bilememişti maalesef bende, 8 ay zaman verdi belki dediği olur bilemiyorum tabi :)
Hımmm tamam canım teşekkür ederim,umarım çıkar.

ben barışı pek beğenmedim sorularıma cevap bile vermeden genel bakmış yani.
haa genel durumu bilmiş evet ama o kadar ne şaşırtan ne tarih ne başka sorduğum sorulara cevap yok yani sevmedim.

ben barışı pek beğenmedim sorularıma cevap bile vermeden genel bakmış yani.
haa genel durumu bilmiş evet ama o kadar ne şaşırtan ne tarih ne başka sorduğum sorulara cevap yok yani sevmedim.
Kizlarr bende baktirdim yaa ben bi daha okudummm biseyinbilmiss ama ben sormadim oyle bisey bilmesife garibime gitti acaba baska falcimi lannn su yazili fallardan supheleniyorum hep

hmm oda fena değil 5 krediye orta halli canım.attığı şeylerde var bildiği de hani.
ben tellwede en çok venüsü beğenmiştim 3 kere falan yolladım yine yollamayı düşünüyorum aslında:))

canımm bende bır onerı ıstıyorumm yeter yaa valla taha başka sey dedı barış başka sey tahayı dınlemedım ztn adam bana sakın ol dedı ben sıctım sıvadımm ama olamadım :S herkesın bır sınırı var galıba barışta farklı bısey dıyo kıme neye ınanacgımı sasırdım melek keşke kahve acsaa bgn :S

melek iyi ya bende seviyorum onu.
canım bana tellwede venüsün dedikleri çıktı valla ondan peşine 2 fal daha atmıştım onlarda çok gerçekçiydi onu önerebilirim ama beğenmeyenlerde vardı burda.

melek iyi ya bende seviyorum onu.
canım bana tellwede venüsün dedikleri çıktı valla ondan peşine 2 fal daha atmıştım onlarda çok gerçekçiydi onu önerebilirim ama beğenmeyenlerde vardı burda.

venus hangısı bıtanem 3 tane var venusanber mı ben bakyırmıştım sankı ona ama sılmısım falları goremıyorum o yuzden =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…