Binnaz Abla

Ve enteresan olan bazı yorumcular büyü bile diyemezken( sitede yasak diye) bazıları açık adres veriyor. Bu site hepsini aynı şekilde denetlemiyor mu? Çok enteresan..

Ben de bir dönem binnaza fena saranlardanım. Aynı fincanın resmini aynı anda 5 kişiye gönderiyordum, dolayısıyla neredeyse yorumcuların yarısına baktırmışımdır. Hepsine patladı diyemem ama vadelerin tutmadığı açıkça ortada. Ama geldiğim noktada bana en tutarlı ve en doğru gelen Pelin Bilge Özdoğru, şu an makul zaman aralıklarıyla ona baktırıyorum sadece. Ama bu aralar yapılan yorumlardan ötürü Doğa Dan’ı da merak ediyorum. Gerçi bir arada Elfin fırtınası esiyordu, o dönem ona da baktırmayı düşünüyordum ama yorumlardan anladığım kadarıyla patlamış, iyi ki baktırmamışım.

Bu enerji meselesi bence Elfinin bildiğini söyleyen de çok bana mesela bilemedi ama Lizyaa çok memnun

Bu enerji meselesi bence Elfinin bildiğini söyleyen de çok bana mesela bilemedi ama Lizyaa çok memnun
Evet Elfin'i severim anlik durum yakin gelecek cikiyor cogunlukla bende, bir iki soyledigi seyi yasamadim onun disinda patlamadi fallari ama Doga sanki bir tik daha onde ondan.

arkadaşlar binnaz da ki asenat kılıç için ne diyorsunuz baktiranlar var mı baktirmak istiyorum da yorum yaparsanız sevinirim

Senin sonuç hüsranmı şimdi sonuç ne

Senin sonuç hüsranmı şimdi sonuç ne
Benim sonuç mu? Yok değil.. tüm yorumcular arama o seni arayacak dedi aslında. Doğa da dahil. Doğa sadece arayacak ama süre uzun olacak sen ara ama şöyle konuş dedi. İyi olacak dedi. Aradım,onun dediği gibi.. sonuç
MUTLU SON....
doğa çok önemli bir yorumcu bence..

inşallah bana da doğa çıkar. Falı olumluydu

Ama bu diğer falcılar bilemedi anlamına gelmiyor. Sonuçta sen yön verici bir hareket yapmışsın

kızlar şimdi de tarot maceralarımı paylaşacağım .)))
Arnisa bahadır anlık durum geçmiş süpre ama gelecek patladı malesef
serra güngören: o da arnisa gibi çok hanım bir kadın
kenan şahin : gelecek tarihleri tutuyor astroloji destekli baktığı için

doğayı bende beğeniyorum yakın gelecek tahminleri çok yerinde ve çıkıyor. şevdar daha korumacı davranıyor sanki o da uzun vadede tam sonuç odaklı olarak güzel. mihrace atalayı bilmiyorum..ama diğerlerine katılıyorum özellikle elfin demet tam bir fiyasko hatta şüphelerim bile var ekndisi ile ilgili

Canım doğa hangi uygulamada bilgi vereblrmisin?

Elfin için fiyasko demek bence yanlış gibi.. sadece gelecek vadesi çok tutmuyor. Yoksa anla ilgili bildiği şeyler var. Sitede fiyasko olan o kadar insan var ki. Onlar varken elfin için bunu demek çok yanlış olur. Ama doğanın çok değişik bir tarzı var. Telefonda görüştük en son yorumda doğa ile. Ve aynı anda söyledik ben mi arasam kelimesini. Ne hissediyorsun dedi.. dedim bunu sormak için aradım seni. Bekle dedi ve tekrar sordu kartlara.. evet evet mutlaka aramalısın dedi. 4 gün bekledim aramadım. Sonra aradım onun dediği gibi konuştum. Tek tek anlattı böyle konuş bunu söyle, bunu söyleme diye..
aslında o bile tedirgin oldu görüşme sonucundan. Ben nasıl davranırım diye.
Puan, hesap, para kaygısı olmadan gerçekten doğru yönlendiren bir insan.

katina bakıyor. Doğa Dan.
Şimdi bir arkadaşımız demiş ya sen aramışsın fallar patlamadı diye. Sorun şu aslında. Ben aradım evet. Ama iyi bir yorumcu sen arayacaksın o değil der zaten. Arama sakın, aradığında açma süründür demez. Kaderimize böyle etki edemez kimse. Elfin de bana bir kez demişti ki. Bu fal. Önemli olan senin ne hissettiğin diye. Bir yorumcu bu kadar keskin cümleler kurmamalı. Sonra oturup bekliyoruz arama dediler,süründür dediler diye..
ismini vermeyeceğim bir yorumcu bana dedi ki bir daha ararsa görüşmeyeceğini söyle, dayanamayacak işte o zaman gelecek diye. Yaptım dediğini. Tekrar fal gönderdim. Bu adam gelmeyecek dedi boşuna bekleme. Gelmeyecekse niye adama istemiyorum dedirttin o zaman be kadın. Hani koşarak gelirdi. Lütfen ama lütfen falların enerjisi ile değil, yürekten geldiği gibi davranalım. Evet doğa ara dedi. 4 gün aramadım.. ama aradığımda şunu anladım. O falcılar şundan aramıyor bundan şöyle diyorlar ya. Adama sordum. Bundan mı aramadın,bu derdin mi var. Hiç biri yok. Bilmem anlatabildim mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…