hoşbuldukHoşgeldin aramıza :) Tarot ve kahve listelerini de bekliyorum
Bu enerji meselesi bence Elfinin bildiğini söyleyen de çok bana mesela bilemedi amaBen de bir dönem binnaza fena saranlardanım. Aynı fincanın resmini aynı anda 5 kişiye gönderiyordum, dolayısıyla neredeyse yorumcuların yarısına baktırmışımdır. Hepsine patladı diyemem ama vadelerin tutmadığı açıkça ortada. Ama geldiğim noktada bana en tutarlı ve en doğru gelen Pelin Bilge Özdoğru, şu an makul zaman aralıklarıyla ona baktırıyorum sadece. Ama bu aralar yapılan yorumlardan ötürü Doğa Dan’ı da merak ediyorum. Gerçi bir arada Elfin fırtınası esiyordu, o dönem ona da baktırmayı düşünüyordum ama yorumlardan anladığım kadarıyla patlamış, iyi ki baktırmamışım.
Evet Elfin'i severim anlik durum yakin gelecek cikiyor cogunlukla bende, bir iki soyledigi seyi yasamadim onun disinda patlamadi fallari ama Doga sanki bir tik daha onde ondan.Bu enerji meselesi bence Elfinin bildiğini söyleyen de çok bana mesela bilemedi amaLizyaa çok memnun
Senin sonuç hüsranmı şimdi sonuç neBenim bir arkadaşımı kandırdılar büyü var diye. Bir sürü parasını alıp sonra da yok oldular.. işini çok iyi yapan insanlara asla sözüm yok. Ama yorumun en başından sonuna sadece kötü enerji deyip bu konuda konuşup yönlendirenler var.. insanlar inanıyor ve bir ton para veriyor. Sonuç hüsran.
Benim sonuç mu? Yok değil.. tüm yorumcular arama o seni arayacak dedi aslında. Doğa da dahil. Doğa sadece arayacak ama süre uzun olacak sen ara ama şöyle konuş dedi. İyi olacak dedi. Aradım,onun dediği gibi.. sonuçSenin sonuç hüsranmı şimdi sonuç ne
inşallah bana da doğa çıkar. Falı olumluyduBenim sonuç mu? Yok değil.. tüm yorumcular arama o seni arayacak dedi aslında. Doğa da dahil. Doğa sadece arayacak ama süre uzun olacak sen ara ama şöyle konuş dedi. İyi olacak dedi. Aradım,onun dediği gibi.. sonuç
MUTLU SON....
doğa çok önemli bir yorumcu bence..
Ama bu diğer falcılar bilemedi anlamına gelmiyor. Sonuçta sen yön verici bir hareket yapmışsınBenim sonuç mu? Yok değil.. tüm yorumcular arama o seni arayacak dedi aslında. Doğa da dahil. Doğa sadece arayacak ama süre uzun olacak sen ara ama şöyle konuş dedi. İyi olacak dedi. Aradım,onun dediği gibi.. sonuç
MUTLU SON....
doğa çok önemli bir yorumcu bence..
bugüne kadar baktırmadığım nerdeyse kimse yok. Deva akşinden en eskilere kadar. Buna da baktıramadım dediğim kimse yok.
En saçmalayanlar uzaktan yakından ilgisi olmayanlar sitede neden varlar bilemediğim: nezakat kara, eftelya batu,gizem sitare, Eyüp deniz, yağız er, Meral saydam, bahar yağız, burcu özsoy.. daha vardır hatırlamıyorum.
Belki anla ilgili bir detay bilen. O da olasılık diyorum: Serkan arslan, Kemal devrim, melek yıldız,Canan devrim, nehir ateşoğlu,Serra Güngören, Açelya tuğra, Haleh Çetiner, serpil sayın, kesira, Mekselina ayaz, Meral ateş, derin akarsu, Firuze çetin, deva akşin.. daha var ama hatırlayamıyorum.
Bu biraz iyi dedikleri oluyor sanki dediğim: arnisa Bahadır, eylem tüzün, elfin demet.. sonuç olmadı hepsinin o ayrı..
yok artık dediğim: mihrace Atalay, doğa dan..
Bu sitede 200 ü geçti fal baktırdım.. bir tek tutarlı gördüğüm iki kişi var.. mihrace zaten çok az giriyor.doğa enteresan ne dese oluyor..
ama bu forumun eskilerine gittim okudum. Neler var neler?? Aklımı yitirdim. Umutları boşuna satın alıp kaderimizi derinden etkiliyoruz.. Gerek var mı? Bazen evet var. Ama çoğu zaman yok.. insanın güvendiği bir iki yorumcu olmalı. Gerisi zaman kaybı.
Şevdar kısmına gelince hiç dediğini yaşamadım. Ama seviyorum çok tatlı. Çok yaşanılası..
kötü enerji kısmına gelince hocalara yönlendiren, sen araştır bulamazsan bana gel diyen, el aldım diyen, üç harflilerle iletişim halindeyim diyen..
bu kadar kolay olmamalı umutlarımızı satın almak..
Çok üzülüyorum..[/QU
doğayı bende beğeniyorum yakın gelecek tahminleri çok yerinde ve çıkıyor. şevdar daha korumacı davranıyor sanki o da uzun vadede tam sonuç odaklı olarak güzel. mihrace atalayı bilmiyorum..ama diğerlerine katılıyorum özellikle elfin demet tam bir fiyasko hatta şüphelerim bile var ekndisi ile ilgigli
Canım doğa hangi uygulamada bilgi vereblrmisin?doğayı bende beğeniyorum yakın gelecek tahminleri çok yerinde ve çıkıyor. şevdar daha korumacı davranıyor sanki o da uzun vadede tam sonuç odaklı olarak güzel. mihrace atalayı bilmiyorum..ama diğerlerine katılıyorum özellikle elfin demet tam bir fiyasko hatta şüphelerim bile var ekndisi ile ilgili
Elfin için fiyasko demek bence yanlış gibi.. sadece gelecek vadesi çok tutmuyor. Yoksa anla ilgili bildiği şeyler var. Sitede fiyasko olan o kadar insan var ki. Onlar varken elfin için bunu demek çok yanlış olur. Ama doğanın çok değişik bir tarzı var. Telefonda görüştük en son yorumda doğa ile. Ve aynı anda söyledik ben mi arasam kelimesini. Ne hissediyorsun dedi.. dedim bunu sormak için aradım seni. Bekle dedi ve tekrar sordu kartlara.. evet evet mutlaka aramalısın dedi. 4 gün bekledim aramadım. Sonra aradım onun dediği gibi konuştum. Tek tek anlattı böyle konuş bunu söyle, bunu söyleme diye..doğayı bende beğeniyorum yakın gelecek tahminleri çok yerinde ve çıkıyor. şevdar daha korumacı davranıyor sanki o da uzun vadede tam sonuç odaklı olarak güzel. mihrace atalayı bilmiyorum..ama diğerlerine katılıyorum özellikle elfin demet tam bir fiyasko hatta şüphelerim bile var ekndisi ile ilgili
Binnaz AblaCanım doğa hangi uygulamada bilgi vereblrmisin?
Soyadı var mı ? kahve değilde tarot mu bakıyor doğrumu anladmBinnaz Abla
katina bakıyor. Doğa Dan.Soyadı var mı ? kahve değilde tarot mu bakıyor doğrumu anladm
Şimdi bir arkadaşımız demiş ya sen aramışsın fallar patlamadı diye. Sorun şu aslında. Ben aradım evet. Ama iyi bir yorumcu sen arayacaksın o değil der zaten. Arama sakın, aradığında açma süründür demez. Kaderimize böyle etki edemez kimse. Elfin de bana bir kez demişti ki. Bu fal. Önemli olan senin ne hissettiğin diye. Bir yorumcu bu kadar keskin cümleler kurmamalı. Sonra oturup bekliyoruz arama dediler,süründür dediler diye..katina bakıyor. Doğa Dan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?