Binnaz Abla

arkadaslar yazdiklarinizi takip ediyorum da. :)
icinizden nasil geliyorsa öyel yapin, falciya yüklü paralar verip de, zaten istediginiz seyi ondan duymak adina sadece o söyledi diye yapmayin, kendiniz karar verin. icinizden geldigi gibi hareket edin ve kendi hislerinize güvenin ve korkmayin. ve kararinizin da arkasinda durun. adam seviyosa zaten seviyodur, bunun hesabi kitabi olmaz diye düsünüyorum :) fal hani bir bilim degil, havadan sudan laflar, hic bir dayanagi olmayan hisler dogru veya yanlis havada ucusan cümleler :) öpüyorum hepinizi ))

burayı o fal bakan yorumcuların okuduğunu da iyi biliyorum. Tek ricam bu kadar keskin cümleler kurmamaları. Bir hayat, bir aşk, bir bekleyiş var burda. Kimse o paraları boşa harcamıyor. Bir umudu var herkesin.ve maalesef hepimiz inanıyoruz bunlara. Bugün sevdiğim adama dedim ki bu kadar fal baktırıp bu kadar para ödeyeceğime seni arasaydım herşey daha kolay olurdu. Ben artık fal baktırmayacağım o kesin. Siz baktırmayın demiyorum. Çünkü biliyorum insan o kadar dipte oluyor ki. Ben günde 10 kez fal göndermiş kişiyim. Sırf rahatlamak için. Sonuç şu. Sonuç benim ne hissettiğim. Pişman mıyım fallar için. Asla değilim. Bunu yaşamam gerekiyordu.yaşadım. Bugünden sonra olumsuz bile olsa yaşadıklarım. Sadece şunu öğrendim. Hiçbirşey göründüğü gibi değil. Hele fallar gibi hiç değil. Bunu bilin, bunu görün sadece. Buna göre fal gönderin. Biri onu dedi, biri bunu demedi diye hayatınızı yönlendirmeyin.. Hayat sizsiniz..

Ve bugün öğrendim ki ben aramasam adam asla aramayacakmış.. bunu söylemek istiyorum aslında,doğa o bu değil. yüreğiniz ne istiyorsa onu yapmalısınız. Yapmalıyız. İnsan gerçek aşka sevgiye çok az rastlıyor hayatında.. O aşk da başkalarının cümlelerin de değil. Yüreğimizde, ne hissettiğimiz de..

Aynen kimse hayatını kartlara göre yönlendirmemeli ve ona göre yaşamamalı. O yüzden öyle süründür, ayrıl falan diyen olduğunda asla inanmıyorum bildiğimi yapıorum zaten hangi aklı selim insan ayrıl derki

Doğa kesinlikle çok güzel yönlendiriyor, ben falda tavsiye sevmem ama karşı tarafın hislerini düşüncelerini görebildiği için doğru yönlendirdiğini düşünüyorum. Gelecekte bazı şeyler kader ama bir sürü olasılık var ve kararlarımızla değiştiriyoruz bazı şeyleri. onlar da falda olabilecek en büyük olasılığı söylüyorlar çünküo anda kendi düşüncelerimiz de yansıyor, iki gün sonra fikrimizi değiştirip farklı bir şey yaparsak tabi bunu öngöremezler çünkü o düşüncemiz yansımamış oluyor kartlara.

Çok yazmak istiyorum okudukça yorumları. Firuze çetin bana dedi ki adam ocak 21 de gelecek, şubattayız adam aramayacaktı bile ben aramasam..
Eyüp deniz ne mutlu demiş ki. Tarih veriyorum lütfen not et diye.. çok gülüyorum şimdi.. bir ay geçti üstünden.. 100 tl para ödüyoruz hepsine..
hele Meral saydam 2 ay öncesi için evlendiğimizi söylemiş.
Eylül acar demiş ki: aa siz ayrı mısınız ?
Adam kendi işini yapıyor? Bankacı diyen olmuş..
Bir daha yazmayacağım ama tek isteğim bunları bilin, anlayın..

Canim cok dogru soyledin cidden :)

Aşk dediğimiz şey, durduralamayan, öngörülemeyen, mantığın devre dışı kaldığı tek şey. İnsan en yapmam dediği şeyi yaparken buluyor kendini.. Sen bile öngöremezken kendini ve yapacaklarını.. Bir kırmızı ışıkta beklerken aylardır yapmadığını yapıyorsan.. Bırak falcıyı, sen bile bilmezsin yapacaklarını.. Tüm sevenlerin kavuşması dileğiyle.. iyi geceler..

ben de zamaninda cok cok fal baktirdim ve yorumcular sanki hepsi agiz birligi yapmis gibi ayni seyi söylüyor, neymis ailesi ile sorunlari varmis, maddi sorunlari varmis, skntiliymis ama hep ayni laflar. seven bir adamin gözü sevdiginden baskasini görmez, hepsi fasa fiso,
Canim cok dogru soyledin cidden :)

canim inanin falci olsam, ve hepiniz bana gelseniz, hepinize arayin derdim ama hepinize. yüzlesin derdim. gerceklerle yüzlesmek gerekiyor, gerisi zaman kaybi. icinizden sabretmek geliyorsa da sabredin ama bu seyler icin bir falciya 100 lira vermeyin cok yazik ve günah. para cok tatli geliyo falcilara, kime tatli gelmez. ve acikcasi zaman da aslinda bedava en iyi ilac zaman ve yüzlesmek. ve bence cogu para ici yapiyor. para icin yapmayan zaten o sitelere üye olmaz. Allah korkusu olan da olmaz. Tek tük vardir yardim etmek icin bu isi yapan, kesin vardir ama azinlikta onlar.

sonuc olarak: elde var sifir

Allah korkusuyla ne alakası var.. Fal bakan cafeler var dolu dışarda. 100 lira almasıyla 20 lira alması arasında hiçbir fark yok. Seçme hakkı bizim, giden biziz yani kimse silah dayamıyor. Bu konuda katılmıyorum fikrine, hepsinin paragöz olduğunuda düşünmüyorum. Bazıları gerçekten yardımcı olmak adına özverili davranıyor. Para için yapma kısmına gelincede tabiki hizmet veriyorlar ve karşılığınıda almaları çok normal. 100 liraya yazık günah 20 liraya ya da 5 liraya değil mi?

100 lira almaya ben korkarim vicdanim oldugu icin. vicdan meselesi. 15 liraya bakanlar da var onlardan bahsetmiyorum. 100 lira? günde 60 liraya calisanlar var 16 saat üstelik. Allah hic kimseyi öyle bir caresiz duruma düsürmesin ki caresiz durumda olan cok insan var. Allah muhtac etmesin. Bana cok mantiksiz ve sacma geliyor kimse kusura bakmasin. Zevk icin baktirirsin o ayri. Ama medet umuluyor o parayi verince. Karsilik istiyorsun ve bu forumda okudugumuz gibi hic bir faydasi olmuyor sonuca bakarsak.

Son düzenleme:
100 lira almaya ben korkarim vicdanim oldugu icin. vicdan meselesi. 15 liraya bakanlar da var onlardan bahsetmiyorum. 100 lira? günde 60 liraya calisanlar var 16 saat üstelik.
Ben de 100 lirayı pahalı buluyorum ama tutup çok iyi bi falcıya zamanında 500 lira da vrdiğim olduğu için ben bunu talebe bağlıyorum. Talep gördükçe daha da artıcak. Yakında 200 de olabilir. Bunun iyi niyet ya da paragözlük değil talep görüp görmemekle alakası var yani.

tövbe diyorum neyse uzatmak istemiyorum herkesin fikri kendine. sadece düsüncelerimi paylasiyorum ve belki de günah cikartmak istiyorum yazdikca, pismanliklarimdan dolayi.
iyi geceler herkese..

Yillardir belki bir araba parası harcadim fallar icin. Her olumsuz durumda fallara sarildim. Artik 20tl den fazla fal parasi vermek istemiyorum. Gulten sen diye biri var. 10tl ye katina bsktirdim gayet basariliydi, detayliydi. Kemal bey diye birine de kahve baktirdim o da 10tl ye baktı guzel nokta atışları oldu, tavsiye ederim. Binnazda degil bu kisiler, reklam olmasin diye site adini yazmiyorum. Merak edenler ozelden sorabilir.

Ben de 15 liraya Bergüzar diye birine baktırdım yıldıznamede çok da memnun kaldım...

Kızlar yoktum gelişme olursa yazarım demiştim
Bergüzarın ve güneşin falı çıktı......Güneş telefon görüşmesi olacak demişti 15 gün içinde !
Bergüzar arayacak bilmediğim şeyleri öğreneceksin şaşıracaksın yakın vadede demişti çıktı.
Eski erkek arkadaşım aradı öğreneceğim şeyleri de öğrendim şaşırdım beklemiyordum açıkçası

Arnisa çıkmadı maalesef....Banu Yılmaz’ı denedim olmadı....Naira da bilmedi patladı

Bende haberler bu yönde kızlar iyi geceler eğer tekrar baktırırsam birilerine paylaşırım. Ama bi süre baktırmama kararı aldım....
Favorilerim Doğa Bergüzar Güneş bu aralar tavsiye ederim hiç olmazsa pembe tablo yazmıyorlar

Ben de 15 liraya Bergüzar diye birine baktırdım yıldıznamede çok da memnun kaldım...
TheMySky sende baktırmıştın sen yönlendirmiştin beni Bergüzara haberin olsun bende çıktı yazarım demiştim
Kadında puan kaygısı yok çok zarif iyiki seni dinledim de aldım yorum
Sende gelişme olursa haber ver

çokkkkkkk doğru !!!!!!!

Çok sevindim canım memnun kalmana. Gerçektende çok zarif biri Bergüzar. Bende çıktı demişsin; yorumumu tutarlı olarak çıktı yoksa sonuçmu aldın? Özel değilse detay verebilir misin. Çok merak ettim :) neden dersen,Bu ara biraz umutsuzluk yaşıyorum böyle baktıranlarda gelişme olursa bana umut oluyor.. Bana Bergüzar Katinada vade vermeyi sağlıklı bulmuyorum dedi ama çıkan sabır kartına görede içinden geçen vadeyi söyledi eğer gelişme olursa,ilk işim buraya yazmak olucak canım söz..

Güneş de yıldızname.com’da mı? Peki Banu Yılmaz ne demişti sana konuyla ilgili?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…