Bu kısmı yeni okudum, inan senin adına çok sevindim.. Bergüzar tam vade vermiyor gibi aslında bekleme pskolojisine girmememizi istiyor,bence çok hisli ve dürüst biri gerçekten.. Güneş nerede bakıyor canımKızlar yoktum gelişme olursa yazarım demiştim
Bergüzarın ve güneşin falı çıktı......Güneş telefon görüşmesi olacak demişti 15 gün içinde !
Bergüzar arayacak bilmediğim şeyleri öğreneceksin şaşıracaksın yakın vadede demişti çıktı.
Eski erkek arkadaşım aradı öğreneceğim şeyleri de öğrendim şaşırdım beklemiyordum açıkçası
Arnisa çıkmadı maalesef....Banu Yılmaz’ı denedim olmadı....Naira da bilmedi patladı
Bende haberler bu yönde kızlar iyi geceler eğer tekrar baktırırsam birilerine paylaşırım. Ama bi süre baktırmama kararı aldım....
Favorilerim Doğa Bergüzar Güneş bu aralar tavsiye ederim hiç olmazsa pembe tablo yazmıyorlar
Güneş binnazda kahve bakıyor,, Banu Yılmaz çok alakasız bişey dedi yanlış bişeydi :/ (ki gerçekten yanlıştı imkansız bişeyi söyledi.....)Güneş de yıldızname.com’da mı? Peki Banu Yılmaz ne demişti sana konuyla ilgili?
Günes binnazda canım kahve bakıyor....Güneş telefon görüşmesini bildi ondan çıktı diye onu yazıyorum, yorumun sonunu tatlıya bağladı evlilik var dedi orası doğru değil mesela ama bi kısmını bildi kadın.Bu kısmı yeni okudum, inan senin adına çok sevindim.. Bergüzar tam vade vermiyor gibi aslında bekleme pskolojisine girmememizi istiyor,bence çok hisli ve dürüst biri gerçekten.. Güneş nerede bakıyor canım
Tarih veren yorumcular hiç çıkmadı bence Bergüzar haklı bekleme psikolojisine girme yoksa zamanı ötelersin demişti bana haklıymış....Pembiş yorum yazmadan olumsuzu zarif bir şekilde yazdı dikkatimi çeken buydu. Fiyatına göre bence çok iyi bakıyor.Çok sevindim canım memnun kalmana. Gerçektende çok zarif biri Bergüzar. Bende çıktı demişsin; yorumumu tutarlı olarak çıktı yoksa sonuçmu aldın? Özel değilse detay verebilir misin. Çok merak ettim :) neden dersen,Bu ara biraz umutsuzluk yaşıyorumböyle baktıranlarda gelişme olursa bana umut oluyor.. Bana Bergüzar Katinada vade vermeyi sağlıklı bulmuyorum dedi ama çıkan sabır kartına görede içinden geçen vadeyi söyledi eğer gelişme olursa,ilk işim buraya yazmak olucak canım söz..
burada falınızın çıktığından etkilenip güneş e baktırmak isteyenler olacaktır. güneş dediğiniz güneş eryavuz ise buradaki arkadaşları bilgilendirmek isterim. bu hanımefendiye zamanında iki ayrı uygulamadan fal baktırıp copy paste falına şahit olmuştum. tek bir kelimesi bile farklı değildi. benden size tavsiye burada her çıktı denilen fala aldanmamanız. hayat tesadüflerle dolu, güneş eryavuzun salladığı falda çıkan olduğu gibiGünes binnazda canım kahve bakıyor....Güneş telefon görüşmesini bildi ondan çıktı diye onu yazıyorum, yorumun sonunu tatlıya bağladı evlilik var dedi orası doğru değil mesela ama bi kısmını bildi kadın.
Bergüzar aricak bilmediğin şeyler var onları öğreneceksin diye yazmıştı....Yüz yüze görüşme de olacak ama sen bu adamı istemeyeceksin seni taşıyamaz bu erkek diye yazmıştı.....SONUÇ: öğrendim midem bulandı adama yol verdim bitti
Ona falımı gönderdikten sonra gördüm başka hesabı olduğunu, üste belirtim bir kısmını bildiğini, ama sonucu tatlıya bağladığını.burada falınızın çıktığından etkilenip güneş e baktırmak isteyenler olacaktır. güneş dediğiniz güneş eryavuz ise buradaki arkadaşları bilgilendirmek isterim. bu hanımefendiye zamanında iki ayrı uygulamadan fal baktırıp copy paste falına şahit olmuştum. tek bir kelimesi bile farklı değildi. benden size tavsiye burada her çıktı denilen fala aldanmamanız. hayat tesadüflerle dolu, güneş eryavuzun salladığı falda çıkan olduğu gibi
Gulten sen nerde bakiyor ? Gayet de doğru..... dünyanın parasını vermeye gerek yok ben artık öyle yapıyorum... Urmia sana ne dedi Bergüzar?Ben de 15 liraya Bergüzar diye birine baktırdım yıldıznamede çok da memnun kaldım...
binnazda zamanında hemen hemen herkese baktırdım. yüzde doksan sekizi bizimle dalga geçiyor haberiniz olsunOna falımı gönderdikten sonra gördüm başka hesabı olduğunu, üste belirtim bir kısmını bildiğini, ama sonucu tatlıya bağladığını.
Bunu da belirtim bilsin kızlar diye....
Maalesef çoğu yorumcunun iki farklı hesabi varmış, Natali ile Aybuke aynı kişi diyenler olmuştu, Banu nezaketmiş diye duydum midem bulandı....
Doğru sana katılıyorum mesela o yüzden biraz başka sitedeki yorumcuları da denedim ücreti az olan. Beğendim mi? Beğendimbinnazda zamanında hemen hemen herkese baktırdım. yüzde doksan sekizi bizimle dalga geçiyor haberiniz olsun
ben de zamaninda cok cok fal baktirdim ve yorumcular sanki hepsi agiz birligi yapmis gibi ayni seyi söylüyor, neymis ailesi ile sorunlari varmis, maddi sorunlari varmis, skntiliymis ama hep ayni laflar. seven bir adamin gözü sevdiginden baskasini görmez, hepsi fasa fiso,
canim inanin falci olsam, ve hepiniz bana gelseniz, hepinize arayin derdim ama hepinize. yüzlesin derdim. gerceklerle yüzlesmek gerekiyor, gerisi zaman kaybi. icinizden sabretmek geliyorsa da sabredin ama bu seyler icin bir falciya 100 lira vermeyin cok yazik ve günah. para cok tatli geliyo falcilara, kime tatli gelmez. ve acikcasi zaman da aslinda bedava en iyi ilac zaman ve yüzlesmek. ve bence cogu para ici yapiyor. para icin yapmayan zaten o sitelere üye olmaz. Allah korkusu olan da olmaz. Tek tük vardir yardim etmek icin bu isi yapan, kesin vardir ama azinlikta onlar.
sonuc olarak: elde var sifir
binnazda zamanında hemen hemen herkese baktırdım. yüzde doksan sekizi bizimle dalga geçiyor haberiniz olsun
Bergüzar baya bilmiş sende.. Hakkına hayırlısı olsun, Vazgeçebilmek karşı taraftan bana göre gerçekten güç isteyen zor bir durum.. Umarım istediğin gibi biri çıkar karşına. Bergüzar bana sabır edersen olur ama seni yorar dedi..Günes binnazda canım kahve bakıyor....Güneş telefon görüşmesini bildi ondan çıktı diye onu yazıyorum, yorumun sonunu tatlıya bağladı evlilik var dedi orası doğru değil mesela ama bi kısmını bildi kadın.
Bergüzar aricak bilmediğin şeyler var onları öğreneceksin diye yazmıştı....Yüz yüze görüşme de olacak ama sen bu adamı istemeyeceksin seni taşıyamaz bu erkek diye yazmıştı.....SONUÇ: öğrendim midem bulandı adama yol verdim bitti
bende ilk defa bu kadar uzun açıklayıcı fal bakan birine denk geldim hem katina hemde iskambil çekip bakmış sevdim ben asenati anlatımı da iyiydi ayrıca sevindim size çıkmasınaGeçen yıl baktirdim asenata yüzde seksenini yaşadım çıkar
asenat bende de iyiydi ilk falı olmasına rağmenbende ilk defa bu kadar uzun açıklayıcı fal bakan birine denk geldim hem katina hemde iskambil çekip bakmış sevdim ben asenati anlatımı da iyiydi ayrıca sevindim size çıkmasına
Bende de çıkmadı çok şaşkındım, ki çoğuna çıkmıştıasenata ben 2 kere baktırdım hiç çıkmadı
sana doğa çıkmış ya banada çıkar inş diye bekliyorum:)Bende de çıkmadı çok şaşkındım, ki çoğuna çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?