Binnaz Abla

Bu kısmı yeni okudum, inan senin adına çok sevindim.. Bergüzar tam vade vermiyor gibi aslında bekleme pskolojisine girmememizi istiyor,bence çok hisli ve dürüst biri gerçekten.. Güneş nerede bakıyor canım

Bu kısmı yeni okudum, inan senin adına çok sevindim.. Bergüzar tam vade vermiyor gibi aslında bekleme pskolojisine girmememizi istiyor,bence çok hisli ve dürüst biri gerçekten.. Güneş nerede bakıyor canım
Günes binnazda canım kahve bakıyor....Güneş telefon görüşmesini bildi ondan çıktı diye onu yazıyorum, yorumun sonunu tatlıya bağladı evlilik var dedi orası doğru değil mesela ama bi kısmını bildi kadın.
Bergüzar aricak bilmediğin şeyler var onları öğreneceksin diye yazmıştı....Yüz yüze görüşme de olacak ama sen bu adamı istemeyeceksin seni taşıyamaz bu erkek diye yazmıştı.....SONUÇ: öğrendim midem bulandı adama yol verdim bitti

Tarih veren yorumcular hiç çıkmadı bence Bergüzar haklı bekleme psikolojisine girme yoksa zamanı ötelersin demişti bana haklıymış....Pembiş yorum yazmadan olumsuzu zarif bir şekilde yazdı dikkatimi çeken buydu. Fiyatına göre bence çok iyi bakıyor.
Binnazda Doğada olmayacak demişti mesela....Yüzde 90 hepsi evlilik olacak demişken...
mesela—>Başka birine baktırmıştım natali derinsu evleneceksin bu adamla erkek çoçuğun olacak demişti üstüne düğününüm tarihini de yazmıştı temmuz 2019...... gülsem mi ....... yazık

Son düzenleme:
burada falınızın çıktığından etkilenip güneş e baktırmak isteyenler olacaktır. güneş dediğiniz güneş eryavuz ise buradaki arkadaşları bilgilendirmek isterim. bu hanımefendiye zamanında iki ayrı uygulamadan fal baktırıp copy paste falına şahit olmuştum. tek bir kelimesi bile farklı değildi. benden size tavsiye burada her çıktı denilen fala aldanmamanız. hayat tesadüflerle dolu, güneş eryavuzun salladığı falda çıkan olduğu gibi

Ona falımı gönderdikten sonra gördüm başka hesabı olduğunu, üste belirtim bir kısmını bildiğini, ama sonucu tatlıya bağladığını.
Bunu da belirtim bilsin kızlar diye....
Maalesef çoğu yorumcunun iki farklı hesabi varmış, Natali ile Aybuke aynı kişi diyenler olmuştu, Banu nezaketmiş diye duydum midem bulandı....
Durak sancaktaroğlu da var fiyatı uçmuş tavsiye etmiyorum dalga geçer gibi yazdığımı tekrarlamış yorum yapmamıştı iade etmiştim. Bende haberler bu yönde görüşmek üzere Kızlar

binnazda zamanında hemen hemen herkese baktırdım. yüzde doksan sekizi bizimle dalga geçiyor haberiniz olsun

binnazda zamanında hemen hemen herkese baktırdım. yüzde doksan sekizi bizimle dalga geçiyor haberiniz olsun
Doğru sana katılıyorum mesela o yüzden biraz başka sitedeki yorumcuları da denedim ücreti az olan. Beğendim mi? Beğendim

İyi günler kızlar :)

Katiliyorum. Biz sorunlarimizla bogusmaktan kacmak mi oluyor bilemiyorum ama kosarak fal baktiriyoruz. Aslinda x falcida dese y falcida dese. Olacak olan her halukarda yine oluyor . O yuzden sadece fal atmis olmak icin atmak daha mantikli olan. Artik bende boyle duaunuyorum. Cok cok fazlaca para vermis birisi olarak :)

bence deee belki herkes birbirinin falini okuyor, kankalar kesin birbirine fallari paslasiyordur haha.. zamaninda ne medetler ummustum haha. hisleri kuvvetli olan insanlar kesinlikle var ama bence gizli kalmasi gereken gizli kalmali. nekadar bilirsem okadar cok üzülüyorum. belki de bildigimizi saniyoruz, ama bilmiyoruz isin gercegini birinci agizdan ögrenmedikce.

Bergüzar baya bilmiş sende.. Hakkına hayırlısı olsun, Vazgeçebilmek karşı taraftan bana göre gerçekten güç isteyen zor bir durum.. Umarım istediğin gibi biri çıkar karşına. Bergüzar bana sabır edersen olur ama seni yorar dedi..

binnaz da asenat a katina baktirdim kendisi iskambil de çekip yorum yapmış 15 dk ya yakın çok sevdim ben yorumlama şeklini sanki karşımda oturuyor gibi anlatmış çıkar mı bilmiyorum ama begendim şahsen

Asenat vade yönünden tutturan bir yoruumcumudur arkadaşlar genelde ve ufak tefek şeylerden ziyade asıl mevzuda tutar mı öngörüsü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…