Binnaz Abla

Boncuk takmadı bana kadın, taktik verdi çok zarif bi şekilde olumsuzu anlattı kendi de düşüncesini söyledi bu iş olmaz sen istemiceksın erkeğin gizlediği şeyleri öğrenince diyerek......
Aşk bi yere kadar canım bazen karşı taradı düşünmekten kendimizi heba edebiliyoruz
Hayırlısı olsun yaa.....Umarım sen güzel haberler verirsin bize

Maşallah sizde tam tutturmuş.hayırlı olsun iş durumu daha önemli tabii...

Kahve falında Binnaz da Öner’iniz var mı ben fincanını çok manalı buldum lütfen Öner’i bekliyorum

Cidden sen anlatınca,senin durumu daha iyi anladım,ve nokta atışı ile bilmiş resmen,birde birebir yanımızda olsa, karşılıklı baksa katinaya Allah bilir neler neler döker ortaya :) İnşallah hayırlı haberler veririm size,ve hepimize hayırlı haberler gelir umarım canım

Aynen öyle ne bilim sevdim enerjisini, bi arkadaşıma tavsiye etti dün bastırmış o da beğendi karşı tarafın ailesiyle ilgili nokta atışı yapmış bakalım ona çıkar mı

Hayırlısıyla sende güzel haberlerle gel

Bergüzara baktırmak istiyorum ama çok erken saatte işe gidiyorum. o da gece geç saatlerde giriyor çoğunlukla. buradan kendisine sesleniyorum daha erken saatte online ol lütfen :)
Mutlaka baktir derim. Berguzar Aral'i tavsiye eden arkadaslara tesekkur ederim gercekten en nokta atisli ve detayli fal yorumlarimdan biri oldu, Doga'nin yorumunu bile gecti diyebilirim sasirdim okurken icimden gecenleri resmen boyle boyle dusunuyorsun diye bilmis hic detay vermemistim ustelik ve kelimesi kelimesine, karsi tarafin karakterini de aramizdaki durum ve olanlari da birebir bilmis gelecek vade vermemis ama genel diger begendigim yorumcularin dedigi gibi yorumlamis... Bir iki olabilir dedigi yakin gelecek ongorusu var. Baktirdigim 100 Tl'lik yorumlari gecti , cok detayli uzun uzun yorumlamis, buradan tekrar yazmak istedim cunku siteyi bilmiyorum ilk defa yorum aldim ve yorum hakki 12 saatte doluyor sanirim veya sorunu sorduktan sonra yorum yapamiyorsun hakkinda. Bu kotu oldu cunku kesinlikle 5 yildiz verip uzun uzun ovmeyi dusunuyordum yorumumda, haksizlik olur buradan tekrar yazayim dedim. Fiyati artmadan kacirmayin derim cunku bu fiyatta kalmaz bu yorumcu.

Bergüzara baktırmak istiyorum ama çok erken saatte işe gidiyorum. o da gece geç saatlerde giriyor çoğunlukla. buradan kendisine sesleniyorum daha erken saatte online ol lütfen :)
Ben aksam satinde attim 5.30 gibiydi o zaman da giriyor sadece gece gec vakitte degil sanirim.

Gelişme olursa paylaş bizle :-* bende TheMySky sayesinde bastırmıştım sağolsun,, öptüm kızlar

Canım,Merve katreye baktırdın mı,yorumu nasıl diye soracaktım. Artık kredim olsa bile bilmediğim falcıya , öylesine bile olsa fal yollamama kararı aldım,neden derseniz iki gün önce tellwede falcisevgi22 diye birine fal attım saçmalamış resmen,benle alakası yok.. Hatta duvarında biride iade istemiş,sesli fal ve 5 kredi diye öylesine atmıştım,iade aldım..

Haklısın canım bende seninle aynı fikirdeyim bilmedigim hiçbir falcı ya fal baktırmayı tercih etmiyorum o yüzden baktıranlar varsa fikir istiyorum,Merve Katreyi merak ediyorum ama baktırmadım ben en çok Mustafanın yorumunu merak ettiğim için onu bekliyorum Binnaz ablada fazla iyi yorumcu yok bana göre ve artık fallara boşyere para vermek istemiyorum çok istediğim kıyafetlere bile baya pahalı o parayı veremem diyen biriyim normalde ve yaz geliyor zorlukla kazandığım paraları fallara yatırmak istemiyorum artık canım,Yengemin bir sözü vardı bana söylediği fal baktırarak daha da kısmetlerini nasiplerini kapatıyor insanlar diyordu

Haklısın gerçekten , resmen bilmediğimiz falcıya baktırınca paramızla kendi moralimizi bozuyoruz.. Deva ve Mustafa mehlikayı yakalayamıyorum bir türlü,ee birazda sabırsızlık olunca bu durum ortaya çıkıyor.. birde sanki Binnaz hep pembe tablo ve hep online olan isimler biraz ara verince yeni isimler ya da epeydir online olmayan falcılar aktif olmaya başlıyor(sizde kontrol edin fark edeceksiniz) yani ikinci profil açsalar minimum iki fal baktırmada çözülür durum.. Yani oraya nasıl böyle kolay falcı olabiliyorlar anlamıyorum.. Akışa bırakmak en iyisi ama ,bir anda kriz gibi yeter artık diyorsun bir cevap alabilmek adına karşı taraftan ,son bir kere baktırayım diyo insan.. Ama durum o son dediğimiz fal son olmuyor.. Aslında yengen doğru demiş; işte gönülden tevekkül edip akışa bırakırsak herşey netleşicek diye düşünüyorum..

Aynen öyle canım insanlar sabredemiyor bu son baktırışım diyor bana farkında olmadan alışıyor,ve mantıkende düşününce çok tuhaf bu yaptığımız (yani fal baktırmamız) örn; yoldan yanından bir teyze geçiyor veya herhangi biri sen o insanın eline 20,50 veya 100 TL verip bana hayatımda neler olacak yakın gelecekte bana söylermisin diyorsun,yani böyle bir şey fal baktırmak paranı verirmisin yoldan geçer tanımadıgın birine,ben kursa gittigim zamanlar bir arkadaşımız vardı kursta labaratuvar yani tıp bölümü okuyordu üniversitede,bu kız fal bakmayı biliyormuş kursta bir gün kahve makinesi getirdik ve 15 kişi falımıza bak nolur diye sıraya girdik kız daha 5. falda zorlandı üzerine ağırlık çöktü fena oldum filan demeye başladı yani bana artık mantıklı gelmiyor bir falcının günde 30-40 tane fal bakması ayrıca yüzyüzede bakılan fal degil yani bide internetten bakılıyor düşünün artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…