bana da oldu aynısı yazdim özür dileyip kredi eklemisler sizde öyle yaoinKızlar bir şey soracağım. Binnaz ablada altın statüsündeyim bu ay. 200 kredi hediye gelmesi gerekiyordu. 50 kredi hediye verildi. Neden olduğu ile ilgili bilgisi olan paylaşabilir mi?
Kesinlikle doğru !!!!!! Merve katrden yorum almıştım bu arada....boşa Ümit vermişti,, yüzük evlilik....Merhaba, dikkatimi çektiği için yazmadan edemedim..Daha önce muhabbeti geçti mi dikkatimden kaçmış olabilir; fakat ben Merve Katre, Evremdamla olabilir mi diye düşünüyorum. Yanlış hatırlamıyorsam Evremdamla'ya ait instagram hesabı Merve adıyla paylaşılmıştı. Katre de damla demek. Evrem de Merve'nin değiştirilerek yazılmış şekli. Her iki hesaba da baktıran arkadaşlar ayırt edebilir aslında. Eğer aynı hesapsa yeni yollayacak arkadaşlar da boşuna para harcamamış olur açığa çıkarsa..
Yildizname.com.tr canımKizlar berguzar aral nerde fal bakiyor cok merak ettim
Yildizname.com mus, bir ustteki mesajda yaziyoe..
Bende de geçen ay oldu yazmıştım ilgilendilerbana da oldu aynısı yazdim özür dileyip kredi eklemisler sizde öyle yaoin
Evremdamla'nın copy-paste falcı olduğu kanıtlanmıştı zaten. Arkadaşlar tellwe topiğinde paylaştılar. Bayağı sorun falan çıktı. Arkadaşı,tellwe topiğinde evremdamla'yı eleştirenlere "sizi dava edeceğiz" diye yazmıştı .Birazdan yine damlar buraya.Merhaba, dikkatimi çektiği için yazmadan edemedim..Daha önce muhabbeti geçti mi dikkatimden kaçmış olabilir; fakat ben Merve Katre, Evremdamla olabilir mi diye düşünüyorum. Yanlış hatırlamıyorsam Evremdamla'ya ait instagram hesabı Merve adıyla paylaşılmıştı. Katre de damla demek. Evrem de Merve'nin değiştirilerek yazılmış şekli. Her iki hesaba da baktıran arkadaşlar ayırt edebilir aslında. Eğer aynı hesapsa yeni yollayacak arkadaşlar da boşuna para harcamamış olur açığa çıkarsa..
Ya kac kere elim gitti yazmaya sildim. Simdi senin yazin uzerine ben de belirtmk istedim. Burda o kadar ovuldu ki hadi dedim madem bedava kredi de veriolar ben de deneyim bi neymis bu berguzar dedim. Ve gecenlerde kartlarimi secip gonderdim. Ilk yorum geldi sok oldum. Cunku hic alisik degildim bu kadar uzuuun bir yoruma. O yuzden de baslangic olarak beni oldukca etkiledi ta ki yorumu mu okuyana kadar. Evet yorumda bana uyan seyler de vardi ama olmamasi imkanszdi. Cunku o kadar ihtimaller yazmiski bana da bi nevi "ben olasiliklari sana yazdim sen aralarindan sana uyan seyleri al" dercesine... hatta daha sonra yorumu arkadasima da attm kafam corba olmustu cunku ve o da ayni seyleri soyledi berguzar icin. Yani her ihtimalleri yazmis.. he bu arada fal olumsuz da degildi bilenmedim yani ona bunu da bilin:) berguzarin hisli oldugunu kesinlikle dusunmuyorum. Sadece agzi iyi laf yapior ve yorumu da uzun.Arkadaşlar ben Bergüzara nihayet baktırabildim ama çok beğendiğimi söyleyemeyeceğim.Uzun bakıyor emek veriyor ama Kafam karışıktı daha da karıştırdı malesef. Ve klasik kart yorumcusu, çok hisli gelmedi bana açıkçası.
Al bendende o kadar canım ya. Kararı sen vereceksin diyor ama ben zaten verdim karşı taraf veremedi bir türlü. Akışa bırak diyor, rahat ol falan. Rahat olmadığım ve aklımda soru işaretleri var diye ben sana atıyorum zaten falı değil mi? Birde yorumda ayrı, soruma cevapta ayrı anlama gelebilecek şeyler yazmış. Fal sonrası sorum negatif olduğu için faldaki yorumunun aksine olumsuza dönmüş.Ya kac kere elim gitti yazmaya sildim. Simdi senin yazin uzerine ben de belirtmk istedim. Burda o kadar ovuldu ki hadi dedim madem bedava kredi de veriolar ben de deneyim bi neymis bu berguzar dedim. Ve gecenlerde kartlarimi secip gonderdim. Ilk yorum geldi sok oldum. Cunku hic alisik degildim bu kadar uzuuun bir yoruma. O yuzden de baslangic olarak beni oldukca etkiledi ta ki yorumu mu okuyana kadar. Evet yorumda bana uyan seyler de vardi ama olmamasi imkanszdi. Cunku o kadar ihtimaller yazmiski bana da bi nevi "ben olasiliklari sana yazdim sen aralarindan sana uyan seyleri al" dercesine... hatta daha sonra yorumu arkadasima da attm kafam corba olmustu cunku ve o da ayni seyleri soyledi berguzar icin. Yani her ihtimalleri yazmis.. he bu arada fal olumsuz da degildi bilenmedim yani ona bunu da bilin:) berguzarin hisli oldugunu kesinlikle dusunmuyorum. Sadece agzi iyi laf yapior ve yorumu da uzun.
Haberdarım o olaylardan..Merve Katre adı merak edilip dillendirilince yeni birinin uyandırdığı merakı uyandırmasın diye dikkatimi çeken şeyi yazmak istedim. Aynı kişiyse en azından diğer tarafta daha düşük ücretli..İki hesaptan birine yollayan varsa diğerine yollamaktan vazgeçip boşuna aynı kişiye para harcamamış olur..Evremdamla'nın copy-paste falcı olduğu kanıtlanmıştı zaten. Arkadaşlar tellwe topiğinde paylaştılar. Bayağı sorun falan çıktı. Arkadaşı,tellwe topiğinde evremdamla'yı eleştirenlere "sizi dava edeceğiz" diye yazmıştı .Birazdan yine damlar buraya.
Katılıyorum bende baktırdım falım harfi harfine çıktı mesela bütün dedikleri benim için geçerliydi,, geçen gün paylaşmıştım burda arkadaşıma tavsiye ettim onun ailesiyle ilgili önemli bişeyi bilmişti,, şüphe duycak bişi olmadı bendede,, hakkını yiyemem şimdi,, yorumum olumsuzdu üstelik çıktı :-* çok fal baktırdım zamanında falcı falcı gezdim,, sanmam karışık bi durumun olduğunu Hayatımda başka olursa kendisine tekrar baktırmayı düşünüyorumBuradaki beğenilerden yola çıkarak Bergüzar'a ben de baktırdım..En beğendiğim fallardan oldu. Benim tellwe dışında fal baktırmışlığım yok, birkaç falcı dışında da fal baktırmam..Baktırdığım kişiler de bellidir.. Çoklu üyelik sayılan falcıların hiçbirine baktırmışlığım yok mesela; ama Bergüzar mevzudan haberdarmış kadar bildi bazı şeyleri ve oldukça tutarlıydı. Bir tek ilk okuduğumda "şöyle yapması var, düşünmesi, demesi olacak" gibi ifadelerini Nakta'ya benzetmiştim. Üslup olarak ise Bergüzar daha naif geldi.. Dikkatimi çeken ifadeleri belki başka falcılar da kullanıyordur bilemiyorum ama bu ifadeler dışında da şüpheleneceğim başka bir yönü olmadı.
Copypasteci de olabilir yani sasirmam :)Arkadaşlar biz Bergüzara sahtekar yada copypasteci demedik. Bize iyi fal bakamadığını söyledik. Yorumlarımız başka taraflara çekilmesin lütfen. Siz beğendiniz biz beğenmedik olay budur.
Bize kötü baktığını söyleyince bazı arkadaşlar hemen şüpheli birşey görmedik dedikleri için yazdım ama haklısın herşey olabilir bu ortamdaCopypasteci de olabilir yani sasirmam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?