Binnaz Abla

Ben kendi yazdığımda ifadelerinden bir ikisi şüphelendirse de başka şüphelendirdiğim bir durum olmadığını belirttim.Sizin söyleminize dair bir ifadem yok. Gereksiz alınganlık yapmışsınız..

Arkadaşlar biz Bergüzara sahtekar yada copypasteci demedik. Bize iyi fal bakamadığını söyledik. Yorumlarımız başka taraflara çekilmesin lütfen. Siz beğendiniz biz beğenmedik olay budur.
Keşke yazılanı da sadece siz beğenmemişsiniz ama beğenenler de varmış demek ki diye düşünüp değerlendirseydiniz..

Burada amaç yardımcı olmak adına bir şeylerin paylaşımıysa sizden farklı düşünenlerin söylemlerini kişiselleştirmeyin.. Böyle olunca hem konu odağından çıkıyor hem de iyi niyetle bir şeyler yapmaya çalışanların sessiz kalmasına sebep oluyorsunuz. Her yazılan cümleye ithammış gibi bakmak yerine sadece bir değerlendirme olduğunu aklımızın bir köşesinde tutalım lütfen..

Keşke yazılanı da sadece siz beğenmemişsiniz ama beğenenler de varmış demek ki diye düşünüp değerlendirseydiniz..
Sadece ben beğenmedim öyle mi :) benden sonra 2 arkadaşımız daha beğenmediğini yazdı okumuşsunuzdur. Başlıkta beğenileri görünce zaten fal attık kendisine. Beğenenleri olduğunun farkındayız anlayacağınız. Bence gereksiz alınganlığı biz yapmıyoruz

Suanda fikrimce siz de gereksiz bi alinganlik yapiosunz. Bi ara surekli fal baktiriodum en ufak nokta atisindan etkilenip burda overdim. Ama artik oyle guzl ayirtedebiliorumki hisli olup olmayani. Berguzar hanim daha benim kisiligimi bile dogru analiz edememisken ben onun hislerine nasil guveneblirim. Burada sayfalarca yazilmis, zamaninda kimler kimler ovulup daha sonra sahtekar ilan edilmis. Sahtekardir demiorum berguzar hanim icin ama benim gorusumdur ki hisli biri degil copy pasteci olip olmadigi da zaten zamanla anlasilabilir. Burada birbirimizi kirmamiza gerek yok herkes kendi degerlendirmesini yapmakta serbest diye dusunuorum

Sadece siz beğenmediniz gibi bir cümle kullanmadım. Kullanmadığım cümlelerden sizin anladıklarınız da benim sorumluluğumda değil.. "Siz beğendiniz biz beğenmedik olay budur." yazdığınız için beğenenler adına da durum farklı değil anlamında size yazmıştım..Bir falcının beğenildiği kadar beğenilmemesi de ilk defa olan bir durum değil. Benim beğenim de taraftarlık içermiyordu. Beğendiğim biri de olsa aşırıya kaçan bir yorum yapmayı tercih etmem zaten. Baktırmayan arkadaşlar da olumlu olumsuz yapılan tüm yorumları dikkate alarak atarlar fallarını. Ortak amacımızın bu olduğunu düşünüyorum..

Alınganlık değildi benimki kopyala yapıştırcı değil, mükemmel bakıyor gibi ifadeler kullanmama rağmen biz zaten öyle demedik gibi bir yanıt üzerine söylenmiş cümleydi. Ki beğenmeme rağmen dikkatimi çeken bir şeyi söyledim ki aynı şeyi fark eden başka arkadaşlar da varsa ortaya çıkması kolay olsun diye. Sık fal baktıran biri olmasam da en popüler olanlara baktırmışlığım vardır benim de..Öyle kolay beğenen biri de değilim.. Geçmişte konuşulan konularla tekrara düşecek belki ama mesela çok beğenilen Selena'yı beğenmeme ve 3-4 kez baktırmış olmama rağmen dediklerini yaşamayan biriyim..Geçmişten birini örnek verdim ki en azından körü körüne bir savunuculuk ya da kötüleyiş olmadığını daha rahat anlatabileyim..

Sadece kelimesi yukarda mesajınızda duruyor hala. Kullandınız yani bu sözü. Ama inanın uzatmayacağım. Arama yapacaklar için bende başlığa yorum bırakayım. Benim için bergüzar olumlu konuşmasına rağmen hisli bir yorumcu değil klasik kart yorumcusu ama beğenenlere umarım falı çıkar. Canı gönülden dilerim bunu. İyi geceler.

Birinci kaynak olarak ben de niyetimde ve söylemlerimde herhangi bir olumsuzluk olmadığını söylüyorum..Samimiyetime inanıp inanmamak size kalmış bir şey..Ben de gerginlikten ve uzatmaktan hoşlanmıyorum. O yüzden yazdığımız mesajları birbirimize yanıtmış gibi algılamak yerine sadece yorum olarak değerlendirelim derim..Dikkate almak istediğimizi alırız, dikkate alacak bir şey görmediğimizi es geçeriz. Böyle olursa falcılarla ilgili konuşulanlar daha net ortaya çıkıyor..Diğer türlüsü kişisel muhabbete dönüp falcıların ekmeğine yağ sürüyor.

"Keşke yazılanı da sadece siz beğenmemişsiniz ama beğenenler de varmış demek ki diye düşünüp değerlendirseydiniz.." Kastetiğiniz cümle de bu sanırım. Konuşur gibi yazmamdan kaynaklı bir anlatım bozukluğu olmuş.. Yazılanlar yalnızca sizin dediğiniz gibi "Beğenenler var ama ben beğenmedim" algısıyla değerlendirseydiniz demek istedim.

Yanlis anlasilma oldugunu dusunuyorum konunun uzamasini istemiorum. Ben fikimi deneyimimi belirttim. Sen de oyle, nilmil de oyle.. zaten kopyala yapistir falciysa er ya da gec cikar dilerimki oyle olmasin.. ama olursa da sasirmam. Iyi geceler...

Arkadaşlar biz Bergüzara sahtekar yada copypasteci demedik. Bize iyi fal bakamadığını söyledik. Yorumlarımız başka taraflara çekilmesin lütfen. Siz beğendiniz biz beğenmedik olay budur.
Bence Bergüzar hanım buralarda bir yerde, hissediyorum. :)
Hatta bence yıldızname.com'un reklamı dönüyor. Susayım diyorum; ama bir haftadır iyice gözüme battı bu durum.

Pardon da burada bir falcıyı illa ki beğenme zorunluluğu mu var? Sadece nilmil de beğenmemiş olabilirdi, bu onun yorumunu dikkate almamamız gerektiği mi anlamına geliyor? Beğenmedim, risksiz bir fal bakmış. O da olabilir bu da olabilir falı. Ben de biliyorum onların olabileceğini, sana sorduğum "Hangisi olur?". Benim yönlendirmeme göre fal bakacaksan hiçbir anlamı kalmıyor baktığın falın. Burada ne atmasyon yapan falcılar beğenilmiş, benim de bir falcıyı beğenmeme hakkım saklıdır. Kimseyi farklı şeylerle itham etmeyin o yüzden.

Reklam yapıyor gibi algılanmasın başta söyliyim çünkü herkese güven olmuyor insanlar artık fal atarken temkinli yaklaşıyorlar. Bende burdan görüp bergüzara fal attım açıkçası cok da bi beklentim yoktu. Ama övülen çoğu falcıdan cok daha iyiydi. Bende cok baktırdım az cok kimlerin hisli olup olmadığını anlayabılıyorum. Tabı fal enerjı ısı bızım uydu demekkı cunku benim ıcınde bulundugum durumu ve bu zamana kadar kımsenın demedığı bır seyı soyledı o yuzden hakkını yiyemem benım ıcın ıyıydı.

Valla reklam ya da değil, Bergüzarda güzel baktı falıma ama bu şekilde yorumlar yapılınca benim inancım sarsılıyor. Sonuçta söylediği şeyle alakalı ümitlendim. Kopyala yapıştır olduğunu düşünmüyorum, akside iddia edilmedikçe farklı cümleler kurmayalım, kimsenin emeğini boşa çıkarmayalım bence.

Şaşırdım çünk bergüzar bende inanılmaz bir nokta atışlı yorum yapmış, hatta içimden geçen şeyleri birebir cümlelerle yazdı üç kere okudum o kısmı inanamadım nasıl bildi diye, ben çok hisli buldum açıkçası çok da fal baktırmış biri olarak ilk beşime yüksekten girdi diyebilirim, biraz zaman geçsin tekrar atmayı düşünüyorum ona.

Kopyala yapıştır yaptığını ben de düşünmüyorum kartları yanyana hangi kart olduklarını belirterek yorumlamış bende, tek tek anlamlarını değil de mesela şu ve şu kart yanyana gelerek şunu anlatıyor demiş ki ben katinaya ilgiliyim ve en çok da katina baktırdığım için biliyorum anlamlarını az çok, bana da hisleriyle birleştirerek bakmış gibi geldi. Bana uydu enerjisi, en azından yeni bir yorumcu bulduğuma sevindim kendi adıma. uygun fiyatlı olduğu için önermek istedim, belki okuyup deneyenler arasında enerjisi tutanlar olabilir.

Bir falcıyı herkes beğenirken bir beğenmeyen de çıkabilir, herkesin beğendiğini dile getirmesi beğenmediğini dile getirmesine engel olmadığı gibi bu durum tam tersi için de geçerli. Bir falcının beğenilmediğinin belirtildiği bir yorumdan sonra beğenildiğine dair yorum yapılıyorsa bunun beğenmeyen arkadaşa karşıtlık olsun diye yapıldığı düşünülmemeli. Sadece ve sadece kişisel bir değerlendirmedir..

niye bu kadar yukseldiniz anlam veremedim. Begenmedim arkadasim begenmk zorunda da degilim. Burda da istedigim sekilde dile getiririm bunu. Biz zaten kimseye kesin yargi olusturmadik. Olabilir diyerekten suphemizi dile getirdik. Bunda da özgürüz. Emekmiş. Peh!

Bir yorumcuyu herkes tabii ki begenmek zorunda diye bir sey yok zaten bunun olmasi biraz zor gibi...Burada kimler kimler onerilmisti mesela Geysu, Huma Bal, Nehir Atesoglu, Maya Demir, Nesibe, Sezgi, Eylem Tuzun...Bunlar konusulunca hemen denemistim zamaninda ama yakindan uzaktan alakasi olmayan fallar gonderdiler bana hic biri de tutmadi ama hicbir zaman da burda onerdiler o yuzunden param cope gitti diye dusunmedim veya reklam mi yaptilar acaba diye sorgulamadim denedim ve bir daha da baktirmadim. Begenenlere veya begenmeyenlere karsi niye bu kadar ters tepkiliyiz ben onu anlayamiyorum herkes bir seyin ispatinda, sakin olun arkadaslar rahat rahat tartisalim arada burasi bir yukseliyor gereksiz yere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…