Binnaz Abla

Bu arada Katina veya tarot gonderirken cok onemli bir sey var mutlaka ama mutlaka baktiracaginiz konuya cok iyi odaklanin, bunu cok denedim ben bazen hic odaklanamiyorum hemen secince ve biraz da kotu bir kart mi gelecek acaba dedigimde yanlis kartlar seciyorum ve o fal pek olmuyor onu farkettim. Iyice baktiracaginiz kisiye odaklanin, onu gozunuzun onune getirin hatta ismini tekrarlayin icinizden o sirada ve kart seciminden korkmadan emin olarak secin, ilk sectiginiz degistirmeyin, boyle gonderdigim fallarda hep nokta atisi oldu ve iyi yorumlar aldim.

Son düzenleme:

ben sorgularım! elfin bana nokta atışı olmayan bir fal bakmıştı ama burada gelip de elfin in hisleri yok demedim. ama bergüzar ın yorumu ihtimallerden oluşup ''aralarından sen sana uyanı al'' cinsinden olduğu için sorguladım. yeter artık uzatmayın. kimsenin elini bağlamıyoruz burda baktırmak istemeyen baktırmaz. şüphelerimizi tecrübelerimizi de dile getiremiceksek ne anlamı var bu topiğin. benden size tavsiye kimseye bu kadar güvenmeyin olur mu? hiçbiri babanızın oğlu ya da kızı değil.

İyi de bir yazdıklarımı oku istersen gayet ortada ve sakinleştirmeye yönelik bu yoruma böyle tepki vermen komik oluyor. Sorgulamakta özgürsün herkesin her şeyde özgür olduğu gibi. Tavsieni de kendine sakla ben tavsiye istesem burada tavsiye verin bana derim. Ayrica bu enerjiyle gonderilen fallardan zaten hayir gelmez once bir ;pozitif ruh haline burunmek lazim bir seyler alabilmek icin. Tabi tavsye degil kimseye tavsiye vermem ugrasmam yani, isteyen dikkate alir isemeyen de kendi bilir.

tamam

Ya iyi ki blockla ve gözardı ardı die bir button var yoksa sinirlerimiz bozulacak burada

Arkadaşlar boşverin birbirimizi kırmayalım heleki falcılar için.bu arada yildizname.com. binnaz uygulamasına benzemiyormu yazılım formatı olarak yıllar önceki binnaz abla uygulamasını andırdı da bana...
Uygulamasını yüklemedim webten girdim ben, birazeksiklikleri var mesela yorum hakkı soru sorunca bitiyor ki ben soru cevabından sonra yorum yazarım hep, kart puanıyla ödeme seçeneği var onu beğendim ödeme kısmı güvenli.

Arkadaşlar boşverin birbirimizi kırmayalım heleki falcılar için.bu arada yildizname.com. binnaz uygulamasına benzemiyormu yazılım formatı olarak yıllar önceki binnaz abla uygulamasını andırdı da bana...
Ayrıca aynı fikirdeyim sakinleştirmeye çalışıyorum, düz ve herkese hak veren bir yoruma yukarıda görüyorsun sen de verilen cevaptaki tersliği... resmen kavga çıkarmaya zorluyorlar sinirler atıyor ister istemez. Cidden bu negatif ters enerjiyle hiç bir fal çıkamaz ki sonra o enerjiyle gönderilmiş fallar çıkmayınca acısı burada yazanlardan çıkıyor.

Fal baktırmak için arada fal bakan biri olarak şunu demek istiyorum; falın çıkıp çıkmamasının sizin enerjinizle alakası yok, bunlar klasik falcı yalanları. Olacak olan vakti gelince oluyor, olmayacak olan da yine olmuyor istediğiniz kadar iyi enerjili olun. Falı çıkmayan falcılar da işte böyle senin enerjin kötü diye, yükü kendi üstünden atıyor, hani onlar iyi falcılar ya, sorun sizde. :)

Son düzenleme:
anlatım dilini iyi kullan o zaman. burada birbiriyle çelişen yorumlar yapıosun. Konuya ''herkes tabii ki begenmek zorunda değil'' gibilerinden giriyorsun, zamanında fal baktırdığın ve tatmin olmadığın kişileri burada sorgulamadığını belirterek çıkıosun. ''sorgulama yapmayın'' dercesine.. ben de sorguladığımı dile getirdim. sert dilimi de konuyu uzattığınızdan kaynaklı vurguladım. benim nasıl enerjiyle fal gönderdiğimi sen nerden biliyorsun? tavsiye istemezmişsin!:) yorumcu önerisi isterken burada çok ihtiyaç duyuyorsunuz ama tavsiyeye. suç bendeki burada değerlendirmelerimi sundum.

Ben zamanında çok fal baktırmış biriyim şimdi az kişiye ve nadir baktırıyorum, yani fal konusunda deneyimliyim ve nasıl işlediğini de biliyorum bu işlerin, insanların kadar falcıların iç yüzünü hemen anlarım yani beni kandıramazlar söyledikleriyle. Enerjiyle alakası yok diyorsan bu senin düşüncen ama bana göre yanlış, enerji en önemli kısmı hatta. Her önerilene falcıya da atlamıyorum, kendi hissimle ve duvarında yazdıklarıyla beni çekip çekmemesine göre baktırıyorum,beğenmeyince de ağlamıyorum sonuçta fal bu diyerek, siliyorum ve gidiyor. Ama güzel bakanı da gelip burada sonuna kadar överim, emek yok falan demeyin hiç bir şey söylemeden sizi anlatanların verdiği bir emek bir enerji odaklanması olduğu net, diğer sallamasyon yorum yapanların yanında da biraz desteklenmeyi hak ettiklerini düşünüyorum. ayrıca körü körüne bağlanmamak lazım, geleceği kesin söyleyene de inanamamak...ben hayatımda sadece sorun olduğunda da fal atmam mesela burada çok belirtiliyor şu sorunlar bitse de fal atmayı bıraksak diye. Benim için hayatta eğlendiğim şeylerden biridir bu fal işi, merak ettiğim şey olmadığında da arada fal atarım, bir nevi alışveriş, terapi gibi bir şey ve sonucunda genelde eğlendiğim için harcadığım parayı da çok sorgulamam, çok pahalı geliyorsa atmam o falcıya ucuzuna baktırırım. Bunu yapabilmek için biraz fala oyun gözüyle bakmak gerekiyor, kesin olacak diye değil.

Arkadaşlar burda hiçbir falcı gereksiz övülmesin bence. Sana çıkmış olabilir bana da ucundan kıyısından tutturan oldu ama buraya gelip her seferinde isim verip, her o falcı hakkında bilgi isteyene gidip muhteşem, süper demiyorum. Bana çıkan başkasına çıkmayabiliyor çünkü. Övülen falcılar bazen 100 liralık falcılar oluyor hatta bunları okuyanlar da bir şey var demek deyip o paraya baktiracağı yoksa bile baktırıyor. 1 ay sonra patır patır bana patladı diye geliyorlar sonra, o çok beğenip övenler bile bazen 2. 3. Falı çıkmadı diye geliyor. Bakin bir falcı tesadüf eseri de tutturmus olabailir. Burada birilerini överken dikkatli olalım. Çok gaza gelmeden, gaza getirici yorumlar yapmadan, sürekli birilerini övmeden yorum yapmaya dikkat edelim.

Benim emekle ilgili tek sözüm yoktu yorumumda, etmiyorum da zaten; çünkü falcının yanında değilim sonuçta gerçekten bakıp bakmadığını bilemem. Benim demek istediğim; bir falın çıkıp çıkmamasında fal baktıran kişinin iyi ya da kötü enerjili olup olmamasının etkisi olmadığı. Bir fal çıkmıyorsa sen kötü enerjili olduğun için çıkmıyor diye bir şey yok ya da çıkınca sen iyi enerjili olduğun için çıkmıyor. Falcılar bu enerji işini kullanıyorlar, falları çıkmayınca kendileri bilememiş olmuyor da sizin yüzünüzden çıkmamış oluyor. Benim burada fallaştığım kişilerden falımın çıkmadığı kişiler varsa derim ki ben yanlış yorumlamışım demek ki falı; çünkü ben kötü ruh halimdeyken burada fal baktırdığımda güzel geldiği de oldu ya da çok iyi ruh halimdeyken bana " aranızda çok engel var, olacak; ama çok büyük mücadele sonunda olacak" diyen de. Ki burada fallaştığım kişilerin cidden falıma baktıklarını biliyorum; çünkü bir sene sonunda baktırdığım falların yavaş da olsa çıktığını fark ettim. Fal baktıran kişinin enerjisi fala yansıyorsa benimki neden hiç yansımadı?

Son düzenleme:
Övmek ayrı bir şey bazıları resmen falcının altına görülmemiş övgülerbırakıyorlar, tapacaklar resmen. Burada beğenilen de söylensin diye bu topic var ama, herkesin de bir aklı mantığı olduğunu tahmin ederek öneride bulunuyoruz veya çıktı veya çıkmadı beğendim beğenmedim diyoruz, yani kimse de körü körüne bu kız bunu beğendi bana da mutlaka çıkacak mantığında değildir az çok diye düşünüyoruz. Ben her önerilene baktırmam mesela, gider profilini inceler ona göre karar veririm, olması gereken de bu.

Uzatmayayım artık ama topiğin amacı olan falcı önerisi ve fal yorumu konusu dışına son kez bir şeyler yazmak istiyorum. Burada önerilenler size uymadığında, gelip çemkirmek yerine kendi kendinize falcı deneyip bulabilirsiniz ve bu konuyu da takipten çıkabilirsiniz. Beğendiklerinizi de kendinize saklarsınız hem popülerlikleri artsa yığılma olmaz rahatca baktırırsınız sonra. Böyle tepkiler aldıkça insanlar reklam yapıyor yaftası yememek ve tepki görmemek adına beğendiklerini de söyleyemiyorlar, bizim gibi falcı önerisi bekleyenlere oluyor sonra. Anlıyorum hayatınızda istediğiniz gibi gitmeyen şeyler var belki bu tersliğiniz bundan, bazılarımız birilerinden çıkararak rahatlar ama herkesin ayrı sorunu var, herkes dertli ve kimse kimsenin ters cevabıyla muhatap olmak zorunda değil. Eğlenceli konu diye takip ediyoruz kadınlar kavgası mekanı olmasın, açıp okuyunca içimiz açılsın. Bir derdim var gibi konu başlıkları var tamamen hayatın gerçekleriyle ilgili, tansiyon çıkacak, kavga edip rahatlayabileceğiniz bir sürü konu var mesela bu forumda onları önerebilirim birilerini bozarak rahatlamak isteyenleri. Bundan sona falcı önermeye devam edeceğim, beğendiklerim olursa veya tam tersi. deneyip beğenmediğinde beni suçlayacak olan varsa söyleyeceklerimi kulak arkası etsin, göz ardı et butonu var ona tıklasın ama size çıkmayan fallarda sorumluluk kabul etmiyorum baştan belirteyim

Ben kendi adıma Bergüzarı beğenen kimseye çemkirmedim. Bana iyi bakamadığını, beğenmediğimi söyledim. Buna rağmen çok garip bir savunmaya girildi şahsıma. Çok absürt buluyorum bu durumu. Tekrar söylüyorum, umarım beğenenlere çıkar yorumu. Ben beğenmediğimi ve hisli bulmadığımı tekrar buraya not olarak bırakıyorum. Onu aratanlara alternatif bir fikir oluşsun. Baktırmayın demiyorum fikirleri olsun istiyorum. Herkes kalsın sağlıcakla.

Merhabalar. Ben de buradan duyduklarima dayanarak berguzer hanima katina fali baktirmak icin sitesine uye oldum. Ilk defa net uzerinden baktiracagim. Ancak anlamadim heo cevrimdisi ve parayla mi bakiliyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…