Binnaz Abla

sana dememiştim zaten canım tersleyen bazı yazarla var onlara lafım üzerine alınma

Canım aslında şöyle ki didem sönmez diye birinden bahsetmişlerdi bi çok kişide memnundu acaba dedikleri didem solmaz mı idi onu merak ettim.farklı kişiler mi aynı mı acaba...
Canım ben Didem Sönmez’e baktırdım geçmişte çıkmadı falı. Ama Didem solmazı tanımıyorum.

Aynen katiliyorum.
Yalan dolan salliyorlar , cikmayinca da senin enerjin soyle boyle oldugu icin cikmadi cnm.

Gün içi yoğun olduğumdan ancak cevap yazabiliyorum.. Bergüzarın ilk beğenenlerden ( en azından beğenip foruma yazan ) biri benim sanırım.. Evet beğendim,Çünkü;kesin konuşmadı,bana evlilik olacak,çocuğunun cinsiyeti de şu olacak demedi.. Bu yola girersen seni zorlar ama seçim senin,senin her iki şekilde de yolun açık,iletişim var dedi. Ve falında benim karakterimle ilgili bildiği şeylerde oldu.. Evet açık uçlu cevap olabilir.. Ama kızlar faldan beklentimiz nedir ki?? Ortalama vade verir,karşının kişilik analizi,içinde yaşadığın durumun analizi yapar.. Yani zaten sonucu çıkan fal görmedim ki daha ben.. Zaten sıkıntılı dönem geçirmesek; Tanımadığımız insanlara özelimizi paylaşıp bir umut diye inanın para dökmeyiz.. Tabiki herkes kendi fikrini paylaşır,herkes herşeyi aynı oranda sevecek,yada beğenmeyecek diye birşey yok.. En nihayetinde hepimizin kişilikleri ve içinde yaşadığı durumlar bambaşka.. Bu yüzden lütfen fikirlerimizi paylaşmaya ( zıt bile olsa) devam edelim.. Önceki mesajlarımda da demişimdir hep,bu fikirlerin ve yorumların bizlere çok faydası oluyor. Herkes fikrini paylaşır ama fal baktıracak kişide içinden geleni yapar.. Kimse kimseye zorla birine fal baktıramazki..

Canım aslında şöyle ki didem sönmez diye birinden bahsetmişlerdi bi çok kişide memnundu acaba dedikleri didem solmaz mı idi onu merak ettim.farklı kişiler mi aynı mı acaba...
Evet ayni kisiler profil fotografi ayni. Soyadini degistirmis:)

Doğaya fal atalı çok olmadı fakat sanki dediği gibi ilerliyor olaylar. Bugün ya da haftasonu denk gelirsem tekrar atacağım kredi yükledim bile:))

Kızlar Deniz Devrim ve Serra Güngören hakkında ne düşünüyorsunuz? Yüksek kredili olup sesli fal bakan kimi önerirsiniz?
Bir de 2 hafta önce Asenat’a baktırmıştım. Benimle ilgili ve sevdiğim kişiyle ilgili çok doğru şeyler söylemişti bizi tanır gibi. Söylediği şeylerden bazılarını da yaşamaya başladım. Ana konu için daha 1 ay gibi bir süre var hala beklemedeyim ama küçük şeylerin yaşanması bile beni şaşırttı.

Ne mesajlar dönmüş :s başima birsey gelmeyecekse ben begendim berguzari iyiydi gayet nokta atisliydi sonu evlilik olacak diye pembeye baglamiyor durumu oldugu gibi anlatmis
Ben beğenmediğimi söyledim başıma taş yağdı resmen :)) sen beğen arkadaşım inşallah olumlu şeyler çıkar sana

Ben beğenmediğimi söyledim başıma taş yağdı resmen :)) sen beğen arkadaşım inşallah olumlu şeyler çıkar sana
Illaki begenmeyen de olacaktir olmali da bence objektiflik bakimindan zaten kac aydir fal baktiriyoruz elle tutulmaya deger bisi cikmadi benim falda tamamen olumlu sayilmaz
Ins sana da olumlu olanlar cikar canim aslinda bunca fala bi umut diyip icimizi ferahlatmaya calisiyorux ya bakalim nereye kdr

Görüyorum ki ne anlatırsan anlat, nasıl anlatırsan anlat insanların anlam evreninde ne varsa sözcüklerde de onu buluyorlar.. Kişisel bir yorum yapılmadığı halde ısrarla kişiselleştirme çabasının altında iyi niyet aramayacağım. Herkesi kendi niyetiyle bırakıyorum..Sadece beğenmeyen biriyle beğenen kişi olarak benim yorumum ardı ardına gelmiş oldu. Sırf bu sebepten olumlu yapılan yorumun kendisine muhalafet amaçlı bir yorummuş gibi algılamayı seçip bunu kullanmakta ısrar etmek olmayan bir şey için boşuna sinir bozmaktan başka bir şey değil. Ben Bergüzar'ın falıyla ilgili yorum yaptım.. (Hepi topu bu!) Hala daha yok efendim yorum bana yapılmıştı diyecek olan varsa buyursun devam etsin..

Bana göre konuyu uzatıp devam eden sensin.Ben kimsenin yorumunu kullanmıyorum. Fırsatçı değilim işaret ettiğin biçimde. Nasıl abes bir tabirdir kullanmak? tanımadığın bir insana ayıp ediyorsun. Lütfen artık yazma bu konuda. benim için Bergüzar konusu fal sayfamın tozlu raflarına çoktan kaldırıldı. Cidden usandım.

Alıntı bile yapmadan üzerinize alındığınıza göre doğru adresin siz olduğunun farkındasınız.. Siz yaptığınız ayıbın farkında mısınız dünden beri? Değilsiniz. Dün size dair son yazdığım yorumda bile yanlış anlaşılan cümlemi açıkladım. Sırf anlattığımın anladığınız şey olmadığını anlatabilmek için. Buna rağmen bugün hala sırf bir yorumu beğenmediniz diye taşlandığınızı iddia ediyorsanız olmayan bir şeyle birini suçlamış oluyorsunuz. Benim yazdıklarımda sizin beğeninize yapılmış en ufak bir sorgulama ya da yargılama yoktu. Olamaz da! Abes olan da tabirler değil sizin tanımadığınız insanların yorumlarından "buluttan nem kaparcasına" yaptığınız yorumlar! Siz siz siz demeden ben demeyi öğrenin..Burada tek masum niyeti olan tek samimi olan siz olamazsınız. Sizin dışınızdakilerin de en az sizin kadar iyi niyetli olabileceğini ve art niyet barındırmadan yorum yapmış olabileceğini aklınızın bir köşesinde bulundurun.

O kadar uzun, ağdalı, edebi cümleler kuruyorsun ama inan içi boş artık benim için. Çok ilginç bir karaktersin. Lütfen artık bana yazma cidden rahatsız edicisin. Çattık yahu...

O kadar uzun, ağdalı, edebi cümleler kuruyorsun ama inan içi boş artık benim için. Çok ilginç bir karaktersin. Lütfen artık bana yazma cidden rahatsız edicisin. Çattık yahu...
Sözcüklerde sizde ne varsa onu bulursunuz demiştim!! Karşılaştığınız boşluk ondandır.. Alıntılama yaptığın için alıntılanıyorsun..Uzatmıyorum diyip uzatma çelişkinden vazgeçersen lafa anlatmaya değer biri olmadığını son yazdığın yorumla fark etmiş vaziyetteyim zaten!

Son düzenleyen: Moderatör:
Boş insan ve laf anlatmaya değer biri değil diyerek hakaret ediyorsun şimdide. Oysa benim hiçbir mesajımda hakaret yoktu sana karşı. Bunu okuyan herkes gördü. Seni müthiş dolu ve değerli kişiliğinle başbaşa bırakıp susuyorum. Hadi selametle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…