Canım aslında şöyle ki didem sönmez diye birinden bahsetmişlerdi bi çok kişide memnundu acaba dedikleri didem solmaz mı idi onu merak ettim.farklı kişiler mi aynı mı acaba...Ben almadım canım başlığı aratınca yorum yok mu hakkında?
sana dememiştim zaten canım tersleyen bazı yazarla var onlara lafım üzerine alınmaBen kendi adıma Bergüzarı beğenen kimseye çemkirmedim. Bana iyi bakamadığını, beğenmediğimi söyledim. Buna rağmen çok garip bir savunmaya girildi şahsıma. Çok absürt buluyorum bu durumu. Tekrar söylüyorum, umarım beğenenlere çıkar yorumu. Ben beğenmediğimi ve hisli bulmadığımı tekrar buraya not olarak bırakıyorum. Onu aratanlara alternatif bir fikir oluşsun. Baktırmayın demiyorum fikirleri olsun istiyorum. Herkes kalsın sağlıcakla.
Canım ben Didem Sönmez’e baktırdım geçmişte çıkmadı falı. Ama Didem solmazı tanımıyorum.Canım aslında şöyle ki didem sönmez diye birinden bahsetmişlerdi bi çok kişide memnundu acaba dedikleri didem solmaz mı idi onu merak ettim.farklı kişiler mi aynı mı acaba...
Anladım canım o zaman farklı kişiler..Didem solmaz kahve bakiyo sadece.binnaz daCanım ben Didem Sönmez’e baktırdım geçmişte çıkmadı falı. Ama Didem solmazı tanımıyorum.
Fal baktırmak için arada fal bakan biri olarak şunu demek istiyorum; falın çıkıp çıkmamasının sizin enerjinizle alakası yok, bunlar klasik falcı yalanları. Olacak olan vakti gelince oluyor, olmayacak olan da yine olmuyor istediğiniz kadar iyi enerjili olun. Falı çıkmayan falcılar da işte böyle senin enerjin kötü diye, yükü kendi üstünden atıyor, hani onlar iyi falcılar ya, sorun sizde. :)
Gün içi yoğun olduğumdan ancak cevap yazabiliyorum.. Bergüzarın ilk beğenenlerden ( en azından beğenip foruma yazan ) biri benim sanırım.. Evet beğendim,Çünkü;kesin konuşmadı,bana evlilik olacak,çocuğunun cinsiyeti de şu olacak demedi.. Bu yola girersen seni zorlar ama seçim senin,senin her iki şekilde de yolun açık,iletişim var dedi. Ve falında benim karakterimle ilgili bildiği şeylerde oldu.. Evet açık uçlu cevap olabilir.. Ama kızlar faldan beklentimiz nedir ki?? Ortalama vade verir,karşının kişilik analizi,içinde yaşadığın durumun analizi yapar.. Yani zaten sonucu çıkan fal görmedim ki daha ben.. Zaten sıkıntılı dönem geçirmesek; Tanımadığımız insanlara özelimizi paylaşıp bir umut diye inanın para dökmeyiz.. Tabiki herkes kendi fikrini paylaşır,herkes herşeyi aynı oranda sevecek,yada beğenmeyecek diye birşey yok.. En nihayetinde hepimizin kişilikleri ve içinde yaşadığı durumlar bambaşka.. Bu yüzden lütfen fikirlerimizi paylaşmaya ( zıt bile olsa) devam edelim.. Önceki mesajlarımda da demişimdir hep,bu fikirlerin ve yorumların bizlere çok faydası oluyor. Herkes fikrini paylaşır ama fal baktıracak kişide içinden geleni yapar.. Kimse kimseye zorla birine fal baktıramazki..@Kelebbekk Bergüzar aral' a Katina baktırdım, ben genelde kahve atarım, nedense kötü kart çekmekten korkuyorum ve başıma geldiama çok zarif bir bayan anlatımı uzun ve ilgili. Kendi kartları ile destek verdi.Durum analizi ve karşının fikirlerini belirtti,mantıklı ve iyi.Olumsuzuda çok kibar anlatıyor. Soruma yanıt gelirse paylaşırım sizinle. Ben pek Katina baktırmadığım için bilmiyorum, Katina da vade çok sağlıklı olmuyor dedi ama gelen sabır kartına göre ortalama vade verip içinden geçeni söyledi, kesinlikle oy kaygısı yok,pembeci değil. Birde bu Katina da vade doğru mu böyle mi oluyor,ben pek bilmediğimden soruyorum??
Evet ayni kisiler profil fotografi ayni. Soyadini degistirmis:)Canım aslında şöyle ki didem sönmez diye birinden bahsetmişlerdi bi çok kişide memnundu acaba dedikleri didem solmaz mı idi onu merak ettim.farklı kişiler mi aynı mı acaba...
Doğa, doğa üstü yaşanan olaylar gibi. Dediği her kelime tek tek çıkıyor benim hayatımda..Doğaya fal atalı çok olmadı fakat sanki dediği gibi ilerliyor olaylar. Bugün ya da haftasonu denk gelirsem tekrar atacağım kredi yükledim bile:))
Keşke fiyatı biraz uygun olsa,hiç düşünmeden yollardım falDoğa, doğa üstü yaşanan olaylar gibi. Dediği her kelime tek tek çıkıyor benim hayatımda..
Ben beğenmediğimi söyledim başıma taş yağdı resmen :)) sen beğen arkadaşım inşallah olumlu şeyler çıkar sanaNe mesajlar dönmüş :s başima birsey gelmeyecekse ben begendim berguzari iyiydi gayet nokta atisliydi sonu evlilik olacak diye pembeye baglamiyor durumu oldugu gibi anlatmis
Illaki begenmeyen de olacaktir olmali da bence objektiflik bakimindan zaten kac aydir fal baktiriyoruz elle tutulmaya deger bisi cikmadi benim falda tamamen olumlu sayilmazBen beğenmediğimi söyledim başıma taş yağdı resmen :)) sen beğen arkadaşım inşallah olumlu şeyler çıkar sana
Bana göre konuyu uzatıp devam eden sensin.Ben kimsenin yorumunu kullanmıyorum. Fırsatçı değilim işaret ettiğin biçimde. Nasıl abes bir tabirdir kullanmak? tanımadığın bir insana ayıp ediyorsun. Lütfen artık yazma bu konuda. benim için Bergüzar konusu fal sayfamın tozlu raflarına çoktan kaldırıldı. Cidden usandım.Görüyorum ki ne anlatırsan anlat, nasıl anlatırsan anlat insanların anlam evreninde ne varsa sözcüklerde de onu buluyorlar.. Kişisel bir yorum yapılmadığı halde ısrarla kişiselleştirme çabasının altında iyi niyet aramayacağım. Herkesi kendi niyetiyle bırakıyorum..Sadece beğenmeyen biriyle beğenen kişi olarak benim yorumum ardı ardına gelmiş oldu. Sırf bu sebepten olumlu yapılan yorumun kendisine muhalafet amaçlı bir yorummuş gibi algılamayı seçip bunu kullanmakta ısrar etmek olmayan bir şey için boşuna sinir bozmaktan başka bir şey değil. Ben Bergüzar'ın falıyla ilgili yorum yaptım.. (Hepi topu bu!) Hala daha yok efendim yorum bana yapılmıştı diyecek olan varsa buyursun devam etsin..
Alıntı bile yapmadan üzerinize alındığınıza göre doğru adresin siz olduğunun farkındasınız.. Siz yaptığınız ayıbın farkında mısınız dünden beri? Değilsiniz. Dün size dair son yazdığım yorumda bile yanlış anlaşılan cümlemi açıkladım. Sırf anlattığımın anladığınız şey olmadığını anlatabilmek için. Buna rağmen bugün hala sırf bir yorumu beğenmediniz diye taşlandığınızı iddia ediyorsanız olmayan bir şeyle birini suçlamış oluyorsunuz. Benim yazdıklarımda sizin beğeninize yapılmış en ufak bir sorgulama ya da yargılama yoktu. Olamaz da! Abes olan da tabirler değil sizin tanımadığınız insanların yorumlarından "buluttan nem kaparcasına" yaptığınız yorumlar! Siz siz siz demeden ben demeyi öğrenin..Burada tek masum niyeti olan tek samimi olan siz olamazsınız. Sizin dışınızdakilerin de en az sizin kadar iyi niyetli olabileceğini ve art niyet barındırmadan yorum yapmış olabileceğini aklınızın bir köşesinde bulundurun.Bana göre konuyu uzatıp devam eden sensin.Ben kimsenin yorumunu kullanmıyorum. Fırsatçı değilim işaret ettiğin biçimde. Nasıl abes bir tabirdir kullanmak? tanımadığın bir insana ayıp ediyorsun. Lütfen artık yazma bu konuda. benim için Bergüzar konusu fal sayfamın tozlu raflarına çoktan kaldırıldı. Cidden usandım.
O kadar uzun, ağdalı, edebi cümleler kuruyorsun ama inan içi boş artık benim için. Çok ilginç bir karaktersin. Lütfen artık bana yazma cidden rahatsız edicisin. Çattık yahu...Alıntı bile yapmadan üzerinize alındığınıza göre doğru adresin siz olduğunun farkındasınız.. Siz yaptığınız ayıbın farkında mısınız dünden beri? Değilsiniz. Dün size dair son yazdığım yorumda bile yanlış anlaşılan cümlemi açıkladım. Sırf anlattığımın anladığınız şey olmadığını anlatabilmek için. Buna rağmen bugün hala sırf bir yorumu beğenmediniz diye taşlandığınızı iddia ediyorsanız olmayan bir şeyle birini suçlamış oluyorsunuz. Benim yazdıklarımda sizin beğeninize yapılmış en ufak bir sorgulama ya da yargılama yoktu. Olamaz da! Abes olan da tabirler değil sizin tanımadığınız insanların yorumlarından "buluttan nem kaparcasına" yaptığınız yorumlar! Siz siz siz demeden ben demeyi öğrenin..Burada tek masum niyeti olan tek samimi olan siz olamazsınız. Sizin dışınızdakilerin de en az sizin kadar iyi niyetli olabileceğini ve art niyet barındırmadan yorum yapmış olabileceğini aklınızın bir köşesinde bulundurun.
Sözcüklerde sizde ne varsa onu bulursunuz demiştim!! Karşılaştığınız boşluk ondandır.. Alıntılama yaptığın için alıntılanıyorsun..Uzatmıyorum diyip uzatma çelişkinden vazgeçersen lafa anlatmaya değer biri olmadığını son yazdığın yorumla fark etmiş vaziyetteyim zaten!O kadar uzun, ağdalı, edebi cümleler kuruyorsun ama inan içi boş artık benim için. Çok ilginç bir karaktersin. Lütfen artık bana yazma cidden rahatsız edicisin. Çattık yahu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?