Binnaz Abla

Hiçbir mesajında hakaret yok muydu? Başından sonuna tutunduğun tavır ve yazdığın sözcükler zaten hakaretvari. Bazı kavramlara sahipsiniz de o kavramların içerikleri pek yok sizde.. Okuma düzeyinizle anlama düzeyiniz arasındaki ters orantıda arayın suçu, başkalarının yazdıklarında değil.. Siz de SEVGİYLE kalın!

Kızlar ya sizce bi erkek neden aradan geçen 2.5 sene sonra engel açar kapat 2 3 ay sonra yine açar engeller 1 2 hafta sonra yine açar ve daha da engellemez neden yani cidden sınırm bozldu düşünmktn 3 ay oldu acaba drdm yazar mı düşnuyor mu ama 8 9 aydr da nişanlıyms ortak kmse yok ama bo yerden gordm öyle..ne onda resm var ne kzda ay ilginç degl mi bu arada bu ksiyle 3 yl oldu btrdi o cok uzak benim yasaDGM yere anlam veremedim

Sdc mrktn...

Aklına gelmişsin ve merak etmiş. Duygusal boşlukda da olabilir. Eğer geçmişdeki ilişkiniz güçlü ise,(yaşananlara bağlı) özlem duymuş olabilir.. Ayrıca engel atan erkeğin çok ergence bir hareket yaptığını düşünüyorum.. Ama 2.5 sene sonra gerçekten ilginç bir durum. Eğer içinde ona karşı bir his yoksa,hiç kafanı karıştırma derim.

Bende işin ilginci 3 yıldır hep aklmda hep ukte içimde onun da öyle oldu herlde uzak diye istemedi gitti simi de sürekli engelldi açtı hep normlde 3 yıl içinde hiç acmadi ben hep bi yerden baktım...nisanli olmasına rağmen böyle bi durum.yaşamasına üzüldüm bn de fallara bunun içn başladm ve sonuc yok tabi evlensede kurtlam berbar 10 aydr tek fotoları yok onu da görsem yeterli olabilr yani aklımı karstirdi tabi o nerden bilsn benim onu hala takip ettgmi yaptığı bu engl açmalara şahit olduğumu ah kafam ah

Hakkına hayırlısı olsun. Dediğin gibi evlenirse otomatikmen soğursun zaten.. Ama o evlenene kadar,sen sürekli düşünürsen,önüne yeni birileri çıksa bile, aklın onda olduğu için bakamazsın dikkat et. Bende kendime süre biçtim eğer olmayacaksa bir şekilde düşünmemeye çalışcam(en azından denicem), çünkü vazgeçmeye karar vermek ayrı bir süre, vazgeçtikten sonra unutmaya çalışmak ayrı bir süre. Ee hal böyleyken giden zaman bizden gidiyor ve herkes hayatına devam ediyor, bizi yıpranırken..

Aynen öyle canım valla ben karşıma çıkan biri olursa değerlendirirm isinirsam da asla beklemem şu an biri olmadığına ona sardı ama biri bana bu sitede degol de yasaDGM yerde biri var çok ünlü biri hayatında bu zamana kadar biri oldgu halde bitmesi ki hepsi çok iyidi ama bi seklde olmadı tsm olacak olmadı karşı tarafında nisanlnp nisanlndktan sonra özellikle engel açması 1 kere de değil 3 kez bu o tarafnda seni düşündügü ve adım ataması için hayatını düzene çekmsi gerektiği gibi bi şey demsti burdaklerfe hep tarih verdi tarihler hiçbirnn olmadı ama söyledileri hepsi aynı hayrlsi

Ben dimm canımm
8 dakika yorum,, Sesli.....
Şu falıyla destek verdiğini söyledi,, çok olumlu ama yorum fazla olumlu canım 3 yil sonra evleneceksin dedi sonuna doğru,,erkeğin ismini başka isimle karıştırmış.
Çok temiz çok berrak çok temiz gibi cümleler kurmuş
Aslında pek tavsiye etmiyorum ama sen bilirsin canım

Anladım canım teşekkür ederim

Patlayan fallari sizlerde yazayım kızlar haleh Çetiner..nil güneş hiçbir dediği bırak olmadı...durak sancaktaroğlu verdiği tarihler Şubat dedi olmadı en grc Mart demsti ama artik olmaz..benna küçüker..baran Arman...çoğu Mart demiş aralkta baktrdklarm bazıları nisan Mayıs demsti ama dedgim gbi tarihleri diyenlerin ki gecti he digrrlerde olmayacaktr ama bekliyorum...orda hangi falci varsa mükemmel dediniz yüksek fiyattan tüt altında methiyeler düzulu hepsi patladı..

Bergüzar Aral ve Doğa Dan’a da baktırdım kızlar. Bergüzar uzun ve beklediğimden daha tatmin edici bir yorum yaptı. Zaman vermedi ama
Doğa ile telefonla sesli olduğu için vakti yetiştirmeye çalıştık. O yüzden sorularımı soramadım maalesef

Kızlar burası fal topiği biliyorum ama sizede danışmak istedim belki aranızdan biri beni anlayabilir diye. Geçenlerde eski sevgilimle karşılaştım 1 sene sonra. Çok tuaf olduk bakıp bakıp çaktırmadık birbirimize gibi birşeyler oldu. Ona o kadar sinirli baktımki bana yaptıklarını hatırlatma niyeti ile... karşılaşmadan sonra tabi yazmadı, ztn gebersede yazmayan tiplerden inadını asla yenmez. Karşılaşmadan sonra ortalikdan kayboldu tuafıma gitti, tüm hesaplarnı kapattı asla yapmadığı bir eylemdi. Sevgilisi yok öyle biliyorum. Sizce üzülüp kenara mı çekiliyor? Uzaklaşmaya ihtiyaci olduğunu düşünüyorum düşünmeye ihtiyacı var gibi.. belki aranızda bunu yaşayan oldu. Tşkler

Canım ,onun karakterinden yola çıkarak bu eyleminin sebebini bulabilirsin.. Mesela sinirli bakmışsın ve o da sana haksızlık yapmışsa,bir nevi kaçıyor olabilir.. Bunu en iyi onun yapısına göre,ve yaşadıklarınıza göre sen bilirsin.. Ha eğer ölsede yazmayan bir tipse(bunu çok iyi bilirim) o zaman işin zor,ne kızdığını ,ne kaçtığını hiç bir duygusunu belli etmeyip,sessizliğe gömülen biri ise işin çok zor..( yaşayan bilir diyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…