Binnaz Abla

Evet büyük haksizlik yaptiginida biliyor ztn kaçiyordur doğru.. sorma canim işim çok zor, kendiside çok zor insandı ztn. Beni anlayan biri çıktı ya sonunda sağol.

Evet büyük haksizlik yaptiginida biliyor ztn kaçiyordur doğru.. sorma canim işim çok zor, kendiside çok zor insandı ztn. Beni anlayan biri çıktı ya sonunda sağol.
Sende nasıldı bilmiyorum ama, genelinde sen de üstüne gitmeyip,bir müddet sessiz kalırsan,sana duygusu varsa kendiliğinden döner..

Bu arada az önce iki defa Deva online oldu , yine yakalayamadım uygulama açık elimde aşağı kaydırıp yenilemekten bir hal oldum.. fan sayfasıda yok galiba devanın aradım bulamadım

Bu arada az önce iki defa Deva online oldu , yine yakalayamadım uygulama açık elimde aşağı kaydırıp yenilemekten bir hal oldum.. fan sayfasıda yok galiba devanın aradım bulamadım
Uygulama haber verdiginde acip baktigimda gec kalmis oluyorum 9 dk gec haber veriyor uygulama bir de.. nasi yakaliycaksak her an sitede olamayizki

Kızlar ben aynı konuyu bilerek birkaç falcıya gönderdim hemen hemen brbrlerine yakın cevablar verdiler yani aynı sonuca bagladı hepsi tarihlerde yakın ama bazıları farklı tarih verdi.Bakalm çıkarsa burdan yazarım size sonucu

Düşünce okuyor denilen falcılara yolladın mı? Banada Kasım Aralık'ta; Ocak dediler, olmadı dedim,olacakmış yıldızın düşük dediler Ama şu anda son baktırdıklarımdan;banada bir kaç falcı aynı vadeyi verdi (Katina + Kahve) ortalama olarak,bende çıkarsa yazacağım,sende yaz.

Bende kahve gönderdim canım hangi falcılara gönderdin sen?

Bir falcı da bana 4 mart dedi kesin tarih verdi binnaz da bu aralar taktım kafayı binnaz a. Bugünn4 mart bakalım şimdilk ses seda yok.

kesin tarih cogunlukla cıkmaz arkadaslar..enerji boyutunu okumları ve bu ön görülerin madde boyutuna inerek bizim zamansal durumumuza intikal etmeleri bir sürec ister. bu süreci de zamansal sapma olmadan en yakın duru gorusu olanlar verebilir..

Valla öyle:) ben yeniyim arkadaslar daha once takip ediyordm ama yazacagimi düşünmemiştim smdi binnaz ablada baktirdiklarim için yorumumu aktarayım. Hemen hemen herkesse baktirdim. Maya ilk baktirdigimda hemen hemen herseyi bildi ama tarihler tutmadı. Yağmur iki kişi arasinda kalacaksın dedi ikiside senin için hayırlı dedi konuştuğum kişi benim için pek hayırlı değildi gerçek yüzünü görünce bıraktım konuşmayı daaha ikinci kişiyle arada kalmadan. Şevdar a çok sevdiğim biri varken hayatımda o zaman baktirdim oda senin için çok hayırlı dedi ve dua verdi bunları oku dedi ama o kişiyle de olmadı geri dönüyor ama istemiyorum. Karaca yi cok merak etmiştim onada baktirdim ama sanmiyorum çıkmaz. Sezgi candan bana göre durumu çok iyi bildi eyüp deniz de ayni sekilde ama sonuçlar hüsran .dilek zeynel ayni sekilde hüsran fahriye ışık sacan2 sadece kartların anlamini söylemiş çok sade yorum.zeynep aksu oda bana biraz tahminleri tutuyor gbi geldi merve katre ye baktirdim bugun umarım çıkar bilmiyorum sonucu ne olur.fal iade hakkim var onda etsem mi bilemedim.sizce kime baktirayim baska

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…