Evet büyük haksizlik yaptiginida biliyor ztn kaçiyordur doğru.. sorma canim işim çok zor, kendiside çok zor insandı ztn. Beni anlayan biri çıktı ya sonunda sağol.Canım ,onun karakterinden yola çıkarak bu eyleminin sebebini bulabilirsin.. Mesela sinirli bakmışsın ve o da sana haksızlık yapmışsa,bir nevi kaçıyor olabilir.. Bunu en iyi onun yapısına göre,ve yaşadıklarınıza göre sen bilirsin.. Ha eğer ölsede yazmayan bir tipse(bunu çok iyi bilirim) o zaman işin zor,ne kızdığını ,ne kaçtığını hiç bir duygusunu belli etmeyip,sessizliğe gömülen biri ise işin çok zor..( yaşayan bilir diyorum)
Sende nasıldı bilmiyorum ama, genelinde sen de üstüne gitmeyip,bir müddet sessiz kalırsan,sana duygusu varsa kendiliğinden döner..Evet büyük haksizlik yaptiginida biliyor ztn kaçiyordur doğru.. sorma canim işim çok zor, kendiside çok zor insandı ztn. Beni anlayan biri çıktı ya sonunda sağol.
Uygulama haber verdiginde acip baktigimda gec kalmis oluyorum 9 dk gec haber veriyor uygulama bir de.. nasi yakaliycaksak her an sitede olamayizkiBu arada az önce iki defa Deva online oldu , yine yakalayamadımuygulama açık elimde aşağı kaydırıp yenilemekten bir hal oldum.. fan sayfasıda yok galiba devanın aradım bulamadım
Bilgisayardan dene canim telefondan genellille gec kaliniyorBu arada az önce iki defa Deva online oldu , yine yakalayamadımuygulama açık elimde aşağı kaydırıp yenilemekten bir hal oldum.. fan sayfasıda yok galiba devanın aradım bulamadım
Teşekkür ederim canım bilgisayardan açıp denicem birde.Bilgisayardan dene canim telefondan genellille gec kaliniyor
Düşünce okuyor denilen falcılara yolladın mı? Banada Kasım Aralık'ta; Ocak dediler, olmadı dedim,olacakmış yıldızın düşük dedilerKızlar ben aynı konuyu bilerek birkaç falcıya gönderdim hemen hemen brbrlerine yakın cevablar verdiler yani aynı sonuca bagladı hepsi tarihlerde yakın ama bazıları farklı tarih verdi.Bakalm çıkarsa burdan yazarım size sonucu
Bende kahve gönderdim canım hangi falcılara gönderdin sen?Düşünce okuyor denilen falcılara yolladın mı? Banada Kasım Aralık'ta; Ocak dediler, olmadı dedim,olacakmış yıldızın düşük dedilerAma şu anda son baktırdıklarımdan;banada bir kaç falcı aynı vadeyi verdi (Katina + Kahve) ortalama olarak,bende çıkarsa yazacağım,sende yaz.
Kim bakmıştı size?Bir falcı da bana 4 mart dedi kesin tarih verdi binnaz da bu aralar taktım kafayı binnaz a. Bugünn4 mart bakalım şimdilk ses seda yok.
Düşünce okuyor denilen falcılara yolladın mı? Banada Kasım Aralık'ta; Ocak dediler, olmadı dedim,olacakmış yıldızın düşük dedilerAma şu anda son baktırdıklarımdan;banada bir kaç falcı aynı vadeyi verdi (Katina + Kahve) ortalama olarak,bende çıkarsa yazacağım,sende yaz.
Alev tanselKim bakmıştı size?
BenKızlar bu aralar tarot öğrenmeye çalışıyorum da eğer anlayan birisi varsa bir bilgi rica edeceğim:)
Yani benim enerjim düşükmüş işte nazar ve negatif düşünce imiş.. ve olacak işim olmamış dediklerine göreCanım tarihlerın geçıkmesi yıldızin düşükluguyle mi ilgilyms
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?