Binnaz Abla

Zeusta çok iyi ben çok memnun kaldım ama çokta îsrar edemiyorum.Çünkü öyle oynak bi çizgiki fal çok fazla degişiyo kişiye göre.Ama benim iyilerimden.

Zeusta çok iyi ben çok memnun kaldım ama çokta îsrar edemiyorum.Çünkü öyle oynak bi çizgiki fal çok fazla degişiyo kişiye göre.Ama benim iyilerimden.

zeus kahve bakmıyo galıba tarot baktırmak ıstemıyorum artık ( ust uste coookk olduu yoksa aklımın bı yerınde sana deıdklerı cıktımı pekı

zeus kahve bakmıyo galıba tarot baktırmak ıstemıyorum artık ( ust uste coookk olduu yoksa aklımın bı yerınde sana deıdklerı cıktımı pekı

Canım zeusa daha bi hafta falan oldu baktırdığım ama genel yorum bende başarılıydı.Zamanı gelip çıkarsa zatwn yazarım.

Moralim cok bozuk ya...falda baktirmak istemiyorum. ..

kızlar tahaya baktırıp dedıklerı cıkan bana ozelden yazabılır mı ??

Ben ona farklı niyetlerle iki gün üst üste tarot baktırdım.Henüz geçen haftaydı,vallaha iki yorumuda cok gerçekçiydi.Verdiği vadeler epeyce uzun.En yakını bu yılın ikinci yarısı,sonbahar.En uzunu 2015.Yani Taha'yı hemen değerlendiremeyeceğim.Senin falın nasıldı canım,genel olarak memnun kaldınmı?

Ayni seyler canlarim.. söyle bi etrafima baktimda herhalde bu dünyada bi biz sevilmedik :)))
Canım benim bazen çok zor biliyorum,ama tüketme kendini.Kimseye bişey olduğu yok.Herkes hayatına bi şekilde devam ediyor.Zaman akıp gidiyor onlar için ama biz tek bişeye odaklı kalıp, kendimizi zamanı durdurmuş zannediyoruz.Oysaki bizim içinde zaman akıyor.Kendini düşün canım,canını sıkan kişi inan senden,kendinden önemli,değerli değil.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…