venüs amber canım dene istersen bi onlinedı az önce.
bıtanem gordum kahve mı tarot mu sencee ? ben ona baktırmıştım dıye hatırlıyorum am asılmışım falları bı denıycem tekarar bakalımm :S
ikisinede baktırdım ben canım ikisinide önerebilirim.
tamam bıtanem yolladım gelınce yazıcam sana ılk sıradayım
tamamdır bebeğim.
bende yollayabilirim valla birazdan
yorumunu merak ediyorum ama.tarot mu yolladın?
yok bıtanem kahve tarot cok baktırdım taha ya baktırdım dun barışaa cok oldu tarrot :S o yuzden kahve yolladım
venüs amber canım dene istersen bi onlinedı az önce.
Venüsamber bana hiç bilememişti.Gerçekten kötüydü faldı.Ama kişiye gòre değişiyo tabi.bıtanem gordum kahve mı tarot mu sencee ? ben ona baktırmıştım dıye hatırlıyorum am asılmışım falları bı denıycem tekarar bakalımm :S
Bana tutturdu dediği çıktı.Biraz yüzeysel,detaysız ama sonuç tuttu önemli olanda bu.3 gündür rumiyi bekliyorum... beklediğime değer mi acaba?
Zeusta çok iyi ben çok memnun kaldım ama çokta îsrar edemiyorum.Çünkü öyle oynak bi çizgiki fal çok fazla degişiyo kişiye göre.Ama benim iyilerimden.canımm bende bır onerı ıstıyorumm yeter yaa valla taha başka sey dedı barış başka sey tahayı dınlemedım ztn adam bana sakın ol dedı ben sıctım sıvadımm ama olamadım :S herkesın bır sınırı var galıba barışta farklı bısey dıyo kıme neye ınanacgımı sasırdım melek keşke kahve acsaa bgn :S
Zeusta çok iyi ben çok memnun kaldım ama çokta îsrar edemiyorum.Çünkü öyle oynak bi çizgiki fal çok fazla degişiyo kişiye göre.Ama benim iyilerimden.
Bana tutturdu dediği çıktı.Biraz yüzeysel,detaysız ama sonuç tuttu önemli olanda bu.
zeus kahve bakmıyo galıba tarot baktırmak ıstemıyorum artık( ust uste coookk olduu yoksa aklımın bı yerınde sana deıdklerı cıktımı pekı
Moralim cok bozuk ya...falda baktirmak istemiyorum. ..
Ne oldu canım benim?Moralim cok bozuk ya...falda baktirmak istemiyorum. ..
Ne oldu canım benim?
kızlar tahaya baktırıp dedıklerı cıkan bana ozelden yazabılır mı ??
Canım benim bazen çok zor biliyorum,ama tüketme kendini.Kimseye bişey olduğu yok.Herkes hayatına bi şekilde devam ediyor.Zaman akıp gidiyor onlar için ama biz tek bişeye odaklı kalıp, kendimizi zamanı durdurmuş zannediyoruz.Oysaki bizim içinde zaman akıyor.Kendini düşün canım,canını sıkan kişi inan senden,kendinden önemli,değerli değil.Ayni seyler canlarim.. söyle bi etrafima baktimda herhalde bu dünyada bi biz sevilmedik :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?