Tellwe evrem,medyume1Bende kahve gönderdim canım hangi falcılara gönderdin sen?
Telefon falında kaç dakika sürüyor toplam??Bergüzar Aral ve Doğa Dan’a da baktırdım kızlar. Bergüzar uzun ve beklediğimden daha tatmin edici bir yorum yaptı. Zaman vermedi ama
Doğa ile telefonla sesli olduğu için vakti yetiştirmeye çalıştık. O yüzden sorularımı soramadım maalesef
Yildiznamede ayni fal turlerini ayni kisilere baktirmisiz cikarsa haberleselimTellwe evrem,medyume1
Binnaz doğacan koralan,poyraz kuzey,Esma Sultan,Gizem sır,Mina Toron,Gizem Kaplan, Gül ay,Bahar Yağız,Yağız er
Ayşegül güler Katina ve binnazda bir çoğununda hesabı kapandı ama şunu öğrendim kesin konuşana inanmıyorum
Yıldızname; Bergüzar Katina- sultan su kahve
Binnaz ve telweden özelliklede Binnaz dan çok iade almışımdır mesela Jülide arslan,gül çelik,burcu Özsoy
Tamam canım çok sevinirim haberleşelim.Yildiznamede ayni fal turlerini ayni kisilere baktirmisiz cikarsa haberleselim
Yani benim enerjim düşükmüş işte nazar ve negatif düşünce imiş.. ve olacak işim olmamış dediklerine görehep vade öteye gidiyor bende şaşırdım inan
Yani benim enerjim düşükmüş işte nazar ve negatif düşünce imiş.. ve olacak işim olmamış dediklerine görehep vade öteye gidiyor bende şaşırdım inan
Amin canım hepimize inşallah..Ama inşallah gönlündeki hayırlıysa zamani gelince olur diyelim
10 dakika sürüyo, yorumcuya bağlı sürenin doğru kullanılıp kullanılmaması ama... Mesela Doğa, Şevdar kendileri konuşup sonra sorunuz varmı diyo ama firuze aydın mesela sürekli seni konuşturur, eylül acar,zeynep aksu bunlar muhabbetçi o zaman süre hiç yetmiyo sende hiçbişey anlamıyosunTelefon falında kaç dakika sürüyor toplam??
10 dakika canımTelefon falında kaç dakika sürüyor toplam??
Doğa Dan’ı yakalamak biraz zor. Ben baya uğraştım onu yakalamak için.bu doğa dan sabahları fln online oluyor mu? veya elfin?
Ben devadan umudu kestim zatenDoğa Dan’ı yakalamak biraz zor. Ben baya uğraştım onu yakalamak için.
Asenat ile Deva’yı yakalamak da aynı şekilde zor
Ben Banu’yla kapanışı yaptım şu an ama Deva’yı da online yakalamak isterdimBen devadan umudu kestim zatenbilgisayardan açtım bu defa da online olmadı
Teşekkür ederim cevap için :)10 dakika canım
Acelya'ya baktirmistim 2 sene filan once, cikmaz dedikelri anda bile bilememisti bana.Açelya tuğra nasıl sizce kızlar.baktirdimm güzel şeyler demiş ama baktiran varmı dedikleri ciktimi
Açelya tuğra nasıl sizce kızlar.baktirdimm güzel şeyler demiş ama baktiran varmı dedikleri ciktimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?