Binnaz Abla

buyrun aylar ve yıllar sonra çıkan çıkmayan fallar olarak buraya yazayım uzun zamandır girmiyordum bakalım neler olmus kimler bilmiş; Binnaz abla:

Ceren Dernek: ayrıldıgım kisi icin baktırmıstım ne olacak diye..cok hayal ürünü bir gelecek çizmiş. birlikte olucaz yok soyle arıycak yok su zaman kavga ediceksiniz fln demiş. biz ayrıldıktan sonra bir daha görüsmedik bile. çıkmadı.
Ceren Esemen: kahve falında şekilleri yorumlamış. kısmetlerim var haber gelicek fln. gelmedi. dediği gibi de olmadı.
Yağmur Tekin: aslında bilebilirmiş ama fazla üstüne düşmemiş gibi hissettim. açıklamaları neden olmadığı falan bu açıklamaları güzelmiş. ama arama iletişim birleşme olmadı.
Elani Soylu: olmamış ve tamamen hayal ürünü bir gelecek ve çıkmayan komple bir fal.
Efsun Aksoy: bu da komple hayal ürünü bir gelecek çizenlerden. bir lafı bile çıkmadı
Aslıhan Yılmaz: ilk falı çıkmıştı. bir daha baktırdım tamamen uydurulma bir gelecek.çıkmadı
Arnisa Bahadır: bu kadın bana bildi. olmıycak dedi inanmadım. baskası dedi inanmadım. dediği gibi oldu.
Hira Soydan:iletişime gececek soyle devam etceksiniz böyle birlikte olcaksınız...pardon ama geçiniz.
Nil Güneş: aynı hikaye barışcaksınız güzel olcak fln. malesef.
Şevval Erdal: uff okusanız bundan dizi olur dersiniz komple atmasyon.
Meral Saydam: beni bu adamla evlendirdi yüzük fln dedi. bunlar da falcı oldu ya ben yandım siz yanmayın.
Ada Balcı: yine ekstrem bir son ve mutlu bir bitiş. olmadı malesef.

basirly: orda bi kadın vardı bi de alex, onlar olmayacak dedi baskası gircek hayatına dedi..bildiler.
can bilemedi kesinlikle.

tellwe: hera az cok bildigi seyler oldu. tamamen cıkmadı dıyemıyorum.
yesilcingene: bildi bildi bildi. daha ne diim.

denis hangi sitede bilmiyorum ama o da bilemedi. sema: cok severdim hep cıkardı tarihleri fln ama son falları cıkmadı.

belki soran olur diye yazayım geysu anlık biliyor ve tarihleri olacaklar kesinlikle ama kesinlikle çıkmıyor. tecrubeyle sabit.

Basirly ve Alex nerede bakıyor?

Gelecek ile tahminleri dogru mu çıktı peki 900 kredim var baktirsam mi acaba
Mekselina ve Deva hemen hemen yakın şeyler söylediler yani ikisininde yorumu yakındı birbirlerine ve su an dedikleri şekilde ilerliyor,bende Doğandanı ve Mustafa'yı merak ediyorum, Mustafa ayda bir online oluyor Doğanın da kredisi yüksek keşke biraz düşük olsaydı da baktırabilseydim

bana da son baktığı fala kadar yesilcingene bildi hep olmayacak dedi baktirdigim belki 40 fal arasında tek onun dediği gibi oldu ki her baktirdigim da detay da vermedim kendi anlattı neler yaşacağımı.üç ay önce baktirdim son falı olmadı ama hakkını yemiyim bana da iyi bildi

doğa ne zaman giriyor ya bi kere de ben baktırayım :/

merhabakar ben binnaz da toplam 60 fal baktırdım maya benim için çok özel onunla dertleşmek gbi sonuc odaklı o yüzden zamanı var ama dedikleri zamanında cok yaşamadım sizlere kimler çıktı diye yazamam çünkü sonuclanmadı tutöayan aşırı aşırı çok özellikle de 1000 lik ama iki kiş diyebilirim benim için önemli biri doğa dan gerçekten hem nolta atısı ben gelecek geçmiş çok iyi ve onun dediği doğrultuda yaşıyorum suanda ama zaman var diğeri de firuze ahu tanyeli doğa kadar değil de iyi dinlediğim de akış bunların dediği gibi gidiyor bilmiyorum birde bergüzar aral buedan çok konusuldu yorumunu çok içten ve detaylı özenli buldum ve doğa ile aynı seylerden bahsetti çok fal açtırmıs oldugum için kargaşayı kendi destesi ile değerlendirmek istemiş doğa da aynı şekliş de onun da gecmiş an oldugu gibi doğru idi gelecek içşn desikleri oldu ama sonuc için zaman akılı lazım şimdilik bu kadar ben kısor döhülü duygu durumum sonuna geliyor gbiyim mutlaka tek tek yazıcam sayısız fal baktırdım 5 ayda belki 250 oldu maddi mabevi yıkım ama umutsuzluk çaresizlik herksin aklındakı olsun benimki biraz daha karısık bir iş elim ile ilgili çocugum var böle caresiz kalmak zorunda hissetim kendimi neyse sıkmayayım sizi ama dediğim gibi
doğa dan ve bergüzar aral

Aynen benim de son zamanlarda favorim Berguzar ve Doga

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…