Binnaz Abla

Binnaz abladaki kredilerimi bitirip artik baktirmayi düşünmüyorum ya hep iyi denilenler olmadi bu fal bizim sadece kendimizi iyi hissetmemiz için ama böyle bos şeylere inanmayi birakmak lazim en güzeli
Inanmamak lazim ama eglencesine baktirmak guzel oluyor.

Cikan cikmayan fallar derseniz kizlar sonuc
Yine bitti benim artik hicbir umudum kalmadi umarim sizin gonlunuzden gecen butun istedikleriniz olur benim olumlu fallarimda olumsuz fallarimda cikmadi desem yeridir.

ne oldu anlatsana

ne oldu anlatsana
Bu is olmaz dedi ve bitirdi yani ne bana geldigi sekli falcilarin dedigi gibi oldu ne de bitisi dedikleri gibi oldu cok daha farkli seyler yasadim hickimsenin goremedigi seyleride duyup ogrendim direk onun agzindan o yuzden diyorum ne olumlu fallar ne de olumsuz fallar cikti ama bir kisinin hakkini yiyemem doga tam olarak gelisini bildi dedigi sekilde oldu ama dedigim gibi sonuc husran.

Ne doğaymis be arkadas? Cocuk geldi yani ama sonucu olumlu olmadi sanirim..

Kac yildir bu sitedeyim her donem bazi falcilar cok metedilir herkes o kişiye akın eder..kimler geldi kimler gecti burda.. yakinda doğa biter ayşe cıkar ayşe biter fatma çıkar bu iş böyle yani. Bu sektör bitmedikce bu opulerlik devam edecek. Tabi biz paramizi kaptiran taraf olucaz...
Ben internet üstunden bakilan hic bir falin yüz tele etmedigine kalibimi basarim. Kac gunde kazaniyor anneleriniz babalariniz veya siz o parayi ?? Sikayet etmedikce ikyuzu de gorucez yakinda..giden para ve adamlar olucak.yazik.

Ne doğaymis be arkadas? Cocuk geldi yani ama sonucu olumlu olmadi sanirim..
Binnaz daki baktrdiklarndan kimler var desen iki uc yildir baktrdklarimi saysam sasar kalirsin en iyisini sec dersen yani bu sadece benim kisisel fikrim doga derim tabi kimseyi yonlendirmek istemem bir ara bir yorumcu cok konusuluyordu dayanamayip baktirdim ama dedigi gibi olmadi ve o faldan sonra enerjim baya dusmustu. O yuzden artik fallar hakkinda yorum yapmaya bile cekiniyorum ister olumlu olsun ister olumsuz Ben doga ya Ilk bittgnde baktrmistim o fali aynen cikti dedigi sekilde oldu donus ama sonuc bitti.

Canim bu konuda cok cok haklisin. Bende binnazda bakilan fallarin gercekten ederi kadar oldugunubdusunmuyirum. Hatta bibara buraya da yazmistim gereksiz pahali diye. Sonucta fal enerji isidir . Bir bakarsin 20 tl ye baktirdigin fallar cikmis 100 tl ye baktirdigin fallar cikmamis. Ben binnazablanin yonetimine de sikayetimi bildirmistim. Fakat orali olan yoktu. Sadece falcilarimiz kendi belirledigi ucretlerle bakim yapiyorlar dendi. Olacak olan nasil olsa oluyor ama biz insanoglunun iste gelecege meraki yuzunden paralarimizi harciyoruz bu alana :)

katılıyorum… bu fal işine ilk giriştiğim zamanlarda hatırlıyorum binnazdaki en yüksek miktar 47,5 tl idi. artık bu meblağ binnazda ortalama altı hale geldi… şaşkınlıkla izliyorum yeni durumu. en çok kullandığım site binnazdı eskiden ama artık orda en son ne zaman baktırdığımı bile hatırlamıyorum uçuk fiyatları sağolsun. keşke bir elden protesto edebilseydik de insani seviyelere geri dönselerdi…

Evet arkadaşlar Doğa Dan hakkında bende görüş bildirmek istiyorum kasım ayında baktırdım çok yakın zamanda malum şahısla karşılaşacaksınız dedi çok yakın ama galiba Mart girdi demi ya acaba hangi yakın zaman dili yakın zaman mı mişli yakın zaman mı 4 ay oldu ya üstelik fiyatı da 100 lira olmuş geçenlerde burda bi arkadaş yazmıştı ucuzlasa da baktırsam diye ama bence bu kadar etmez çünkü benim teyit edebileceğim de hiçbir nokta atışı yoktu

Valla bende kasımdan beri baktırıyorum ve her söylediğini cümle cümle yaşadım. Ayrıca çok naif bulduğum ender insanlardan biri, söyledikleri çıkmamış dahi olsaydı bu para etmez cümlesini kuramazdım kendisiyle sayısız kez konuşmuş biri olarak

Doğa dan Kendim baktırmadım ama arkadaşımın falını dinledim çok seri bir şekilde kartları okumuş anlamlarını nokta atışı denecek bir şeyi de yoktu zaten bir falcının iyi olup olmadığı anca 6 ay sonra belli oluyor hoş benim dinlediğim fala göre kendisi kart okuyucusu

Canim cocuk o kadar zaman sonra gelmiş sonrada senin umudunu kirip tekrar gitmis yani dogru mu anladim yanlissa söylryin afedersiniz ama o dangalak ne demeye geri gelmis o halde moral bozup gitmek nedir yani boyle habersiz bekleseyfin ztn bi sekilde sende vazgecerdin belli bi noktadan sonra umut edemiyosun zaten cok sinirlendim ya sanki kendi basima gelmis kadar sinir oldum

Merhaba canim, seninkinin zaten ailesini karsisina alma durumu yoktu galiba degil mi? Gelmisti sevdigi icin ama yapamayacagini anladi yine herhalde, sana Sevdar geri gelecek ama degismeyecek sen bilirsin kabule edip etmemek konusunda demisti galiba degil mi? Aslinda bir nevi o da bilmis sana. Evlenip sonra boyle davransaydi ve ailesine karsi seni koruyamasaydi ve yalniz biraksaydi cok daha kotu olurdu, maalesef sevgi yetmiyor her zaman. Aci verici ama evlenip bir de cocuk sahibi olup sonrasinda bunu yasamak var o daha da kotu, hayirlisi olsun senin icin umarim atlatirsin kisa zamanda ve daha hayirlisi cikar karsina.

Bir falcıya "100 TL etmez" demekte yanlış olan ne? 100 TL Allah aşkına. İstediği kadar naif olsun. Nerdeyse 1 haftalık mutfak param o benim.

Sadece kart yorumcusu diyemem Doga icin, evet kartlarin anlamlarini ben de biliyorum ve anlamlariyla anlatiyor ama onun disinda hisleriyle de kart anlamini karistiriyor, hic dusunmedigin bir sekilde yorumluyor karti.

Sadece kart yorumcusu diyemem Doga icin, evet kartlarin anlamlarini ben de biliyorum ve anlamlariyla anlatiyor ama onun disinda hisleriyle de kart anlamini karistiriyor, hic dusunmedigin bir sekilde yorumluyor karti.

sen bu konuda çokça yorum yaptın canım biliyorum senin sevdiğini yakın gelecekte çıktığını vs bunlar da benim yorumlarım :) bana göre kart yorumcusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…