Binnaz Abla

Ondan ses cikmasaydi ben zaten umudumu kesmistim ama oyle bir geldiki hersey yoluna girmis demek ki desim fakat sonuc ayni oldu butun dengem bozuldu kendimi toparlamak istiyorum ama bir turlu yasadigim soktan cikamiyorum.

Evet şevdara baktirdim gelip burda direk paylastim ani mukemmel bilmis dedim ama hicde dedigi sekilde bir donus olmadi sevdar seni arayack iki uc defa havadan sudan sebeplerle kabul etme olmaz dedi bu bana ozurlerle ilani askla geldi ilk aradiginda ve ben onun agzindan cok daha farkli seyler de duydum ogrendim yani farkli olaylarda yasadim sevdar onu da bilseydi ama sadece aile noktasini soyledi ben bir ara cok acik yaziyordum msjlari safligimdan mi desem icim disimda mi desem yani bilemedi isin acikcasi.

Ben sunu cok net anladim insan cok karmasik bir varlik bir anlik his, duygu, heyecan butun dengeyi degistirebilir ve kendini farkli bir konumda bulabilirsin yani hani bazen arkadaslar diyor ya iste kendimi tutamadim harekete gectim butun fallari ben patlattim diye bir anlik davranis, his, duygu herseyi degistirebiliyor artik bundan eminim sabit bir dusunce yok yani ozellikle erkeklerde ama suna sonsuz bir sekilde inaniyorum ki kismetten otesi yok ben onun icin bir imtihansam oda benim hayatimda bir imtihan cok sukur ki gonlum rahat hakka girmedim.

Insan zaman gecince anliyor aslinda hemen baktirip yorum yapmamak daha mantikliymis surecin sonunu beklemek ondan sonra yorum gwtirmek ben cok yaptim bunu bir heyecanla geldim paylastim cok iyi di ani super bildi diye gelecek de dedigi gibi olacak diye umitlendigimden belki zamannda sezgi candan a baktrmstm an konusunda soka ugratmisti beni ama gelecek patlamisti o yuzden artik sonucu gormeden yorum yapmamak en iyisi diye dusunuyorum. Ama son birsey var o gerceklesirse olumlu ya da olumsuz mutlaka gelip burda paylasacam bunu size borc bilirim.

Umarim bir daha gelip de kafani karistirmaz, boyle daha kotu tam alisiyorsun gelip sonra kafani karistiriyor yok yere. Boyle ailesi istemeyenlerin basina cok beter bir gelin gelir umarim ki genelde oyle olur, kimsenin uzdugu yanina kalmiyor cunku ben bunu anladim.

Insallah belirsizlik kadar kotu birsey yok.
Beni rahatlatan tek sey kimsenin hakki kimsede kalmaz Rabbim adildir.

Aman bu ailesi istemeyenler yok mu kimi alacaksiniz sanki adamin kendi sevdigini alin nolucak yok illa kariscaz her seye burnununuzu sokacaksiniz aferin .. boylelere cadaloz gelin müstehak eger ikiskinizi basinda aile vetosu varsa sak8n ugrasmayin saliverin gittsin her erkek ailesine karsi durup evlenemiyor icinde istisnalar oksa da kaide bozulmuyor ..

Günaydınlar herkese,
M Mavi dus33 canım benim buradaki mesajlardanda anladığın üzere yalnız değilsin benim olayımdada aile sıkıntısı mevcuttu bi ara ama asıl sıkıntı adamın kendisi oluyor çünkü seven insan yok senden severek ayrı duruyorum imkansızlıklar felan filan olayına girdiği anda o ilişkiden cidden hayır gelmiyor bizler önemliyiz gerçekten birkişiye değer verip olsun istiyoruz ama bizi mutlu etmiyorsa bırakmamız geride kalmasını sağlamamız gerekiyor benmikisi ikide birde geri dönüyor çok seviyorum çok özlüyorum diye ve hep aynı nokta değişmiyor inan tekrardan hayatlarımıza değer verebilecceğimiz kişiler çıkacak yürekten inanıyorum aşkı yaşayıp değer görmenin mutluluğunu yaşayacağız..

fallara gelince cidden falların hiçbi anlamı yok sadece süreç geçirmek için birilerinden yorum alıyoruz bence kabullenme alışma süreci yada umudumuzu ayakta tutmak için..

Inan yalniz degilsin. Bu ailenin istenmeyenlerinden birisi de benim malesef. Benimkide tekrar ve tekrar donup duruyor. Artik bende olmayacagini ( cok gec olsada ) anladim. Cunku yaptigi ve ettigi bisey yok. Sadece kapnacak olan yarayi her gun desip kanatmaktan baska bisey yapmiyor. Ne kadar ailesine karsi olumlu dusunmesem de bu cocugun bana yaptigi iyilikler aklima gelmekte zaman zaman. Ya biseye ihtiyacim olsa kim yapcaka edecek. Odevler vs bunlara yardimci olur ders calistirirdi zamaninda . Sonra degisen birsey yine yok diyorum. Kendim iste bu durumun icinde surekli donup dolasiyor musum gibi hissediyorum. Ben bu surecte kendi vicdanimi rahatlatmaya calisiyorum ama onu ve ozelliklede ailesini vicdani rahat birakmasin. Boyle bi vebal almakla kendileri sorumludur. Cok uzattim ozur dilerim. Sonuc o ki bizim kendimizi degerli gormemiz kendimizi simartmamiz gerekir. Bu kisiye ait dusunce geldi mi geri goturmek icin bir suru firsat yaratin. Kendi sagligimiz bozuluyor obur turlu onlara hic bisey olmuyor malesef.
Iste bu noktada da rahatlama adina surekli fal gonderirdim. Ama hep bi umut umut umut oldu. 2 aydir fal baktirmiyorum artik. Yoksa yine umut baglayacagim. Artik baktirirsam kendi adima baktiracagim. Is kariyer vs :)

şöle ben artık binnaz da altın üyeyim 280 tl ye 3500 kredi yükleyip 3 iade hakkım ile baktırdıgımda sanki makul oluyor ama bilemedim

sercenin_gozyasi
Ne yazik ki ailesi beni bastan beri istemiyor ama bana istemyorlar dedgnde hic uzatmadm tamm dedim bitti uzuldum ama kabullendim bu gelisi o kadar netti ki engel asilmis sandim bende
luciferr
Ya soylediklerine sonuna kadar katiliyorum gercekten seven insan cabalar birseyler yapar iste donuyor ben seni seviyorum bitmesini istemiyorum ama iste bu engelleri asamiyorum gelme o zaman ya oyun mu bu! Ama ben bir kiz olarak birini seviyorsam gercekten o engelleri asarim yani dedgn gibi net olmak onemli duygulari sabit degil demek ki duruma gore degisiyor
Y Yenibirgun08
Keske benimde bir ugras alanim isim olsaydi ne yazik ki bir taraftan da onun icin cabaliyorum ve boyle olaylar hayatimdaki planlarimi, duzenimi alt ust etti ama tekrardan bende hedefime yonelik harekete gecmek istiyorum bu durumun sonuclanacagni sanmiyorum cunku. Umarim bu gunlerde geride kalir en uzuldugum nokta sen hicbirsey yapmiyorsun hersey bitmis gitmis ikinci kez ayni olayi yasiyorsun gercekten imtihan yani ama buna da cok sukur Allah daha kotusunden korusun diyorum

Evet gercekten kadinlar daha cesaretli ve ne istedigini biliyorlar netler erkeklerde hep bir dengesizlik hali mevcut kucuk cocuk gibiler.

Yaşamış olduğunuz durum çok acı gerçekten umarım biran önce toparlrsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…