- 9 Mart 2017
- 229
- 364
- 23
- 37
Ondan ses cikmasaydi ben zaten umudumu kesmistim ama oyle bir geldiki hersey yoluna girmis demek ki desim fakat sonuc ayni oldu butun dengem bozuldu kendimi toparlamak istiyorum ama bir turlu yasadigim soktan cikamiyorum.Canim cocuk o kadar zaman sonra gelmiş sonrada senin umudunu kirip tekrar gitmis yani dogru mu anladim yanlissa söylryin afedersiniz ama o dangalak ne demeye geri gelmis o halde moral bozup gitmek nedir yani boyle habersiz bekleseyfin ztn bi sekilde sende vazgecerdin belli bi noktadan sonra umut edemiyosun zaten cok sinirlendim ya sanki kendi basima gelmis kadar sinir oldum
Evet şevdara baktirdim gelip burda direk paylastim ani mukemmel bilmis dedim ama hicde dedigi sekilde bir donus olmadi sevdar seni arayack iki uc defa havadan sudan sebeplerle kabul etme olmaz dedi bu bana ozurlerle ilani askla geldi ilk aradiginda ve ben onun agzindan cok daha farkli seyler de duydum ogrendim yani farkli olaylarda yasadim sevdar onu da bilseydi ama sadece aile noktasini soyledi ben bir ara cok acik yaziyordum msjlari safligimdan mi desem icim disimda mi desem yani bilemedi isin acikcasi.Merhaba canim, seninkinin zaten ailesini karsisina alma durumu yoktu galiba degil mi? Gelmisti sevdigi icin ama yapamayacagini anladi yine herhalde, sana Sevdar geri gelecek ama degismeyecek sen bilirsin kabule edip etmemek konusunda demisti galiba degil mi? Aslinda bir nevi o da bilmis sana. Evlenip sonra boyle davransaydi ve ailesine karsi seni koruyamasaydi ve yalniz biraksaydi cok daha kotu olurdu, maalesef sevgi yetmiyor her zaman. Aci verici ama evlenip bir de cocuk sahibi olup sonrasinda bunu yasamak var o daha da kotu, hayirlisi olsun senin icin umarim atlatirsin kisa zamanda ve daha hayirlisi cikar karsina.
Insan zaman gecince anliyor aslinda hemen baktirip yorum yapmamak daha mantikliymis surecin sonunu beklemek ondan sonra yorum gwtirmek ben cok yaptim bunu bir heyecanla geldim paylastim cok iyi di ani super bildi diye gelecek de dedigi gibi olacak diye umitlendigimden belki zamannda sezgi candan a baktrmstm an konusunda soka ugratmisti beni ama gelecek patlamisti o yuzden artik sonucu gormeden yorum yapmamak en iyisi diye dusunuyorum. Ama son birsey var o gerceklesirse olumlu ya da olumsuz mutlaka gelip burda paylasacam bunu size borc bilirim.Ben sunu cok net anladim insan cok karmasik bir varlik bir anlik his, duygu, heyecan butun dengeyi degistirebilir ve kendini farkli bir konumda bulabilirsin yani hani bazen arkadaslar diyor ya iste kendimi tutamadim harekete gectim butun fallari ben patlattim diye bir anlik davranis, his, duygu herseyi degistirebiliyor artik bundan eminim sabit bir dusunce yok yani ozellikle erkeklerde ama suna sonsuz bir sekilde inaniyorum ki kismetten otesi yok ben onun icin bir imtihansam oda benim hayatimda bir imtihan cok sukur ki gonlum rahat hakka girmedim.
Umarim bir daha gelip de kafani karistirmaz, boyle daha kotu tam alisiyorsun gelip sonra kafani karistiriyor yok yere. Boyle ailesi istemeyenlerin basina cok beter bir gelin gelir umarim ki genelde oyle olur, kimsenin uzdugu yanina kalmiyor cunku ben bunu anladim.Ben sunu cok net anladim insan cok karmasik bir varlik bir anlik his, duygu, heyecan butun dengeyi degistirebilir ve kendini farkli bir konumda bulabilirsin yani hani bazen arkadaslar diyor ya iste kendimi tutamadim harekete gectim butun fallari ben patlattim diye bir anlik davranis, his, duygu herseyi degistirebiliyor artik bundan eminim sabit bir dusunce yok yani ozellikle erkeklerde ama suna sonsuz bir sekilde inaniyorum ki kismetten otesi yok ben onun icin bir imtihansam oda benim hayatimda bir imtihan cok sukur ki gonlum rahat hakka girmedim.
Insallah belirsizlik kadar kotu birsey yok.Umarim bir daha gelip de kafani karistirmaz, boyle daha kotu tam alisiyorsun gelip sonra kafani karistiriyor yok yere. Boyle ailesi istemeyenlerin basina cok beter bir gelin gelir umarim ki genelde oyle olur, kimsenin uzdugu yanina kalmiyor cunku ben bunu anladim.
Aman bu ailesi istemeyenler yok mu kimi alacaksiniz sanki adamin kendi sevdigini alin nolucak yok illa kariscaz her seye burnununuzu sokacaksiniz aferin .. boylelere cadaloz gelin müstehak eger ikiskinizi basinda aile vetosu varsa sak8n ugrasmayin saliverin gittsin her erkek ailesine karsi durup evlenemiyor icinde istisnalar oksa da kaide bozulmuyor ..Umarim bir daha gelip de kafani karistirmaz, boyle daha kotu tam alisiyorsun gelip sonra kafani karistiriyor yok yere. Boyle ailesi istemeyenlerin basina cok beter bir gelin gelir umarim ki genelde oyle olur, kimsenin uzdugu yanina kalmiyor cunku ben bunu anladim.
Bir fala 100 zaten fazla ama hele Doğa dan’a kesinlikle o para verilmez eskinin 900 lü hatları gibi dakikası 10 lira bence akla zarar para
Bir falcıya "100 TL etmez" demekte yanlış olan ne? 100 TL Allah aşkına. İstediği kadar naif olsun. Nerdeyse 1 haftalık mutfak param o benim.
Evet ama iste kaptalizm talep var ki arz da var, masallah siralari azalmadi :)) Mantikli degil 100 TL, olmasi gereken maksimum 50 Tl dir karsiligi online falin. Ama veren var sonucta piyasa da fiyati belirliyor iste.Aynen katılıyorum altı üstü online fal
Bir falcıya "100 TL etmez" demekte yanlış olan ne? 100 TL Allah aşkına. İstediği kadar naif olsun. Nerdeyse 1 haftalık mutfak param o benim.
Ben sunu cok net anladim insan cok karmasik bir varlik bir anlik his, duygu, heyecan butun dengeyi degistirebilir ve kendini farkli bir konumda bulabilirsin yani hani bazen arkadaslar diyor ya iste kendimi tutamadim harekete gectim butun fallari ben patlattim diye bir anlik davranis, his, duygu herseyi degistirebiliyor artik bundan eminim sabit bir dusunce yok yani ozellikle erkeklerde ama suna sonsuz bir sekilde inaniyorum ki kismetten otesi yok ben onun icin bir imtihansam oda benim hayatimda bir imtihan cok sukur ki gonlum rahat hakka girmedim.
Evet gercekten kadinlar daha cesaretli ve ne istedigini biliyorlar netler erkeklerde hep bir dengesizlik hali mevcut kucuk cocuk gibiler.M Mavi dus33 kadınlar daha net ne istediğini bilen olarak ön plana çıkıyor üzülerek söylüyorum ama cidden bu adamlar bizleri haketmiyor fal peşine düşürecek değil bu hafta hangi çiçekle buluşmaya gelecek diye beklememiz gerek ne olursa gelmesinler adam olsunlar yeter ..
Yaşamış olduğunuz durum çok acı gerçekten umarım biran önce toparlrsınız.Insan zaman gecince anliyor aslinda hemen baktirip yorum yapmamak daha mantikliymis surecin sonunu beklemek ondan sonra yorum gwtirmek ben cok yaptim bunu bir heyecanla geldim paylastim cok iyi di ani super bildi diye gelecek de dedigi gibi olacak diye umitlendigimden belki zamannda sezgi candan a baktrmstm an konusunda soka ugratmisti beni ama gelecek patlamisti o yuzden artik sonucu gormeden yorum yapmamak en iyisi diye dusunuyorum. Ama son birsey var o gerceklesirse olumlu ya da olumsuz mutlaka gelip burda paylasacam bunu size borc bilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?