Mustafaya temmuz 2017 de baktırdım ama şok oldum evleneceksin iki hafta aında geliyo dedi ama çıkmamıştı,, adamın enerjisi iyi ama sevmiştim de patladı :-DMekselina ve Deva hemen hemen yakın şeyler söylediler yani ikisininde yorumu yakındı birbirlerine ve su an dedikleri şekilde ilerliyor,bende Doğandanı ve Mustafa'yı merak ediyorum, Mustafa ayda bir online oluyor Doğanın da kredisi yüksek keşke biraz düşük olsaydı da baktırabilseydim
Açelya bende de tutmadı 2016 şimdi baktım hesabıma o dönem yapmıştı bana yorum çok negatiftiAcelya'ya baktirmistim 2 sene filan once, cikmaz dedikelri anda bile bilememisti bana.
Ya ben falcıya takılmıyorum, beğensinler beğenmesinler ama 10 lira etmez, 20 lira etmez demek bana çok ayıp geliyo. Bana göre de 100 lira çok elfin, şevdar, marzuka var hatta bi dediği bile çıkmadı, firuze aydın falan 100 lira bunlar dalga geçiyolar resmen ama bu kişilere de o cümleyi etmem. Ayıp geliyo bana. Maya demir mesela tek bir yorumu çıkmadı ama geleni gideni hiç bitmiyo, enerjim tutmadı diyorum ama etmez diyemem.U Urmia :)) doğa dan bende yorum aldım yine alırım şevdar ı da severim elfinde bende iyidir tutarlıdır lakin burada olumluda olumsuzda yorum yapılır ve falcıları inan savunmaya gerek yok burada hepimiz bi şekilde aynı sıkıntılardan muzdarip olarak bulunuyoruz birbirimizle paylaşım yaparak birşeyler değişiyor binnazda daha saymaya kalksam bir sürü isim var evet yorum alırmıyım alırım lakin falın hiçbir anlamı yok falcıyada bildi bilemedi diye hiç kızmadım sen eskinin 900 lü hatlar cümlesini yanlış yorumlamışsın orada espiri niyetine kurulmuş bir cümle ..
Ben şuana kadar öyle saçma sapan fallar baktırdım ki, dedikleriyle hayatımın zerre alakası olmayan dünya kadar falcıya para akıttım, keşke yapmasaydım. Sonuç hep hüsran oldu. Ama Şevdar, Doğa, Bergüzar,Müge Aydın, Hüma hatta Ekin Sarper ve Pelin bilge... Bu kişiler bana ne kopyala yapıştır yaptılar, ne yaşamadığım bir cümle kurdular, ne pembe hayallere sürüklediler. Baktırma amacımızı unutup sihirli küreleri var sanıyoruz insanları. Kimsenin küresi yok. Olasılıkları söylüyolar. Olma potansiyeli en yüksek olan şeyleri.. Ama gaybı sadece Allah Bilir. Bunu unutmamak lazım.Kaç gün girmemişim neler oldu,, sayısız fal baktırdım zamanında burda anlatmıştım bunu....
1 yıl boyunca hepsi bana bu erkekle evleneceksin aralık ayında gelecek diye atıp tuttu sonuç : Umut ettim,, Ümit ettim bekledim. Ama öyle değilmiş..... elfin asla başka biri YOk gelecek,, Dilek evleneceksin,, Banu evleneceksin,, Çağrı evleneceksin,, daha nicelerini saysam midem bulanır.......
Deli gibi fal baktırırdım,, Doğa Danı tam hesabımı sileceğim gün keşfettim,, bu erkeğin yanında başka bi kadın var,, iletişim yolu kapalı şu an dedi,, hiç çekinmeden bana gerçekleri yazdı......
Ve yaşadım,, ardından burda geçen gün savunduğum başka yorumcular da Olmayacak dediler.....
Fal baktırmayı kestim,, son fallar çıkınca.
Demek istediğim,, 100 liraya değmez diye yazılır görünce,, insan borç biliyor burda gelip doğruları yazmayı. Başka yorumcular pembişşş tablolar gönderice saçma sapan şekilde sevinip bekliyoruz,, Doğa en olumsuzu bana söyleyip gözlerimi açmış yorumcudur.
Reklam,. Taraf,, vs vs vs.... Bu yazı o amaçlı değil,, enerjiniz herkesle tutabilirde tutmayabilirde,, bu yorumcunun suçu mu ?????
10937478393 tane fal baktırıp, kartlar öyle dedi o zaman net o tarihte olacak diye bişey yok. Sayısız insan tarih verdi, şahsen çıkmadı,, niye ?????? Düşünün.....
Hayatınız kahve katina tarotan ibaret değil,, varsayalım ortaya attıyorum adam geldi ama size istemedinizbunda yorumcunu suçun ne ? Hayatınızda bi şekilde si yön veriyorsunuz.....
Hep aynı çizgideydim,, sohbete dahil olmıcam ama Doğanın hakkını yiyemem......
Ayni fikirdeyim pahali olabilir evet ben de elestiriyorum ama bazi falcilar var acimiyorum bu parayi verirken, az yorum aliyorum belki ama biliyorum ki cogunluka yol gosterici guzel bir yorum alacagim. ayni sekilde Berguzar'in en az Doga kadar iyi oldugunu dusunuyorum hatta 15 Tl az bence o yorumcu icin, benim fikrim tabi.Doğa Dan için son kez yazıyorum, bunu da borç bilirim yazmayı. O kadına kasımdan beri gittim. Her dediğini bir bir yaşadım. 900 lü hatlar gibi falan gibi iğrenç konuşmalar falan yapılmış insanların seviyesine inanamıyorum, ama bu arz talep meselesi gitmezsiniz pahalı geliyosa. O kadın bana dünyanın sonu gelmiş gibi hissediceksin, kendini kötü hissediceksin, ama akabinde düzelicek herşey dedi. Düzeldi. Yine bitecek dedi bitti. Bu adam başkasıyla olucak dedi bunu duyup kendini harap ediceksin dedi oldu. Başka söylediği sayısız şeyi yaşadım. Arkadaşıma hayatında olmaz yok artık dediği şey oldu. Yorumlarını okuyorum, bu kadar insan kafadan atıyo değil heralde. Naif bi insan evet, enerjiniz tutmuştur tutmamıştır ama daha önce Bergüzara da dünya kadar laf söylendi onu da savundum. Şevdara da söylendi onu da savundum. Bana açılımı doğru çıkmışsa, enerjim tutmuşsa giderim ve sonuna kadar da savunurum
Aynı fikirdeyim, şimdi iki gün sonra 100 lira olsa bu para etmez dicekler.Ayni fikirdeyim pahali olabilir evet ben de elestiriyorum ama bazi falcilar var acimiyorum bu parayi verirken, az yorum aliyorum belki ama biliyorum ki cogunluka yol gosterici guzel bir yorum alacagim. ayni sekilde Berguzar'in en az Doga kadar iyi oldugunu dusunuyorum hatta 15 Tl az bence o yorumcu icin, benim fikrim tabi.
O halde umarim askta kaybettgmizi kariyer de kazaniriz tatlım cok duzenli bir sekilde gunumu programlamistim bir kismi ders, bir kismi kitap okuma, flim vs ama simdi yeni bir program yapmaliyim boş durmamaliyim cunku bos durunca hersey sarpa sariyor toparlayacam insallah Allah saglik versin hersey gecer eninde sonunda bu arada savynma mekanizmalari ayni demek ki :)) ki erkeklerin geneli skıntiya girince hemen ayni sozcuklere savunma mekanizmalara basvurmalari oluyor.M Mavi dus33 benimde ugrasim yok. Isim yok malesef. Ama is ariyorum :) muzik dinleme yemek yapma vs gibi . Basit ama daimi cozumler icin demistim canim . Evet seni cok iyi anliyorum inan ki . Artik demekki hayirlisi degilmis diyorum. Cnku hala ugrasmaya cabalayan bekleyen sdece ben oluyorum
Bu arada soyledikleri soz bile yeminle aynisi soktayim suan. Gelemiyorum ama senden de vazgecemiyorum. Firsatlar benim elimde olsaydi daha baska olurdu. Asamadigim engelker var viliyorsun vs vs .
Bisey yapcaksak kendimiz icin yapalim canim . Fal baktircaksakta kendimiz icin valla ya. Bunlar icin bosa baktirdigim fallara uzuluyorum artik :)
Doga ve Berguzar'i ikimiz de begeniyoruz sanirim ama sana Elfin olmuyordu galiba, bana da Sevdar, Pelin Bilge, Huma hic olmaz tutmadi hic enerjileri benimle. Eskiden daha cok baktiriyordum artik az yorum aliyorum su anda top dort falcim var artik onlar disina zor cikarim, Doga, Berguzar, Elfin ve tellwe Banu Yilmaz, birebir yasiyorum ve anda da inanilmazlar ozellikle Elfin ve Berguzar nokta atislariyla soka soktular okurken fallarini Doga'da yanilmadi yakin gelecek konusunda anlik kisi analizleri de cok cok iyi.Aynı fikirdeyim, şimdi iki gün sonra 100 lira olsa bu para etmez dicekler.
Elfin Binnaz’daki Elfin değil mi? Elfin DemetDoga ve Berguzar'i ikimiz de begeniyoruz sanirim ama sana Elfin olmuyordu galiba, bana da Sevdar, Pelin Bilge, Huma hic olmaz tutmadi hic enerjileri benimle. Eskiden daha cok baktiriyordum artik az yorum aliyorum su anda top dort falcim var artik onlar disina zor cikarim, Doga, Berguzar, Elfin ve tellwe Banu Yilmaz, birebir yasiyorum ve anda da inanilmazlar ozellikle Elfin ve Berguzar nokta atislariyla soka soktular okurken fallarini Doga'da yanilmadi yakin gelecek konusunda anlik kisi analizleri de cok cok iyi.
Elfin başta tutuyodu aslında ama sonra çok net söylediği bişey tam tersi oldu. O yüzden bi daha gitmedim ama çıkan kişi çok fazla ve hisleri olmadığını asla düşünmüyorum. Kesinlikle hisleri var.Doga ve Berguzar'i ikimiz de begeniyoruz sanirim ama sana Elfin olmuyordu galiba, bana da Sevdar, Pelin Bilge, Huma hic olmaz tutmadi hic enerjileri benimle. Eskiden daha cok baktiriyordum artik az yorum aliyorum su anda top dort falcim var artik onlar disina zor cikarim, Doga, Berguzar, Elfin ve tellwe Banu Yilmaz, birebir yasiyorum ve anda da inanilmazlar ozellikle Elfin ve Berguzar nokta atislariyla soka soktular okurken fallarini Doga'da yanilmadi yakin gelecek konusunda anlik kisi analizleri de cok cok iyi.
Evet Elfin DemetElfin Binnaz’daki Elfin değil mi? Elfin Demet
Teşekkürler canım :)Evet Elfin Demet
O halde umarim askta kaybettgmizi kariyer de kazaniriz tatlım cok duzenli bir sekilde gunumu programlamistim bir kismi ders, bir kismi kitap okuma, flim vs ama simdi yeni bir program yapmaliyim boş durmamaliyim cunku bos durunca hersey sarpa sariyor toparlayacam insallah Allah saglik versin hersey gecer eninde sonunda bu arada savynma mekanizmalari ayni demek ki :)) ki erkeklerin geneli skıntiya girince hemen ayni sozcuklere savunma mekanizmalara basvurmalari oluyor.
1- Yeğenim küçükken 900 lü hattı arayıp masal dinletirdim. 900 lü hat diyince iğrenç algılamanız ve direkt seviye muhabbetine girmeniz hoş değil.Doğa Dan için son kez yazıyorum, bunu da borç bilirim yazmayı. O kadına kasımdan beri gittim. Her dediğini bir bir yaşadım. 900 lü hatlar gibi falan gibi iğrenç konuşmalar falan yapılmış insanların seviyesine inanamıyorum, ama bu arz talep meselesi gitmezsiniz pahalı geliyosa. O kadın bana dünyanın sonu gelmiş gibi hissediceksin, kendini kötü hissediceksin, ama akabinde düzelicek herşey dedi. Düzeldi. Yine bitecek dedi bitti. Bu adam başkasıyla olucak dedi bunu duyup kendini harap ediceksin dedi oldu. Başka söylediği sayısız şeyi yaşadım. Arkadaşıma hayatında olmaz yok artık dediği şey oldu. Yorumlarını okuyorum, bu kadar insan kafadan atıyo değil heralde. Naif bi insan evet, enerjiniz tutmuştur tutmamıştır ama daha önce Bergüzara da dünya kadar laf söylendi onu da savundum. Şevdara da söylendi onu da savundum. Bana açılımı doğru çıkmışsa, enerjim tutmuşsa giderim ve sonuna kadar da savunurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?