Binnaz Abla

Ben onu size söylemedim başka biri yorum yapmış direk Doğa Dan o para etmez diye, ben kimse için bu yorum yapılmamalı dedim.. Fiyatların yksek olmasını bende onaylamıyorum, çok da haklı buluyorum sadece kurulan cümleler bana hoş gelmedi. Mesela o fiyata tek bir cümlemi dahi bilemeyerek beni konuşturmaa çalışan Firuze Aydın var mesela. Ona da o fiyat etmez cümlesini kurmuyorum, boşu boşuna baktırdım diyorum.

ben ettim o lafı evet. doğadan da olsa alemi cihan da olsa bu paraları yerden toplamıyoruz.. internet üzerindeki hiçbirfal yüz lira etmez. bu benim düşüncem benim kararım.

Neresini haklı buluyorsunuz 100Tlnin???
İnsanlar alınterleriyle günlüğü 50tlye tüm gün çalışıyor. Kaldı ki binnazdaki falcılar berbat şurda şu falcının dediği de çıktı yazmış tek kişi yok. 100tlyi haklı bulmanızı açıklar mısınız?

ben ettim o lafı evet. doğadan da olsa alemi cihan da olsa bu paraları yerden toplamıyoruz.. internet üzerindeki hiçbirfal yüz lira etmez. bu benim düşüncem benim kararım.
Şimdi bu 100 TL’yi yorumcular direk olarak almıyor onu biliyorum. Büyük bir kısmı siteye kalıyor. Açıkcası 100 tl bence de yüksek. Özellikle online bir platformda kesin soruyu yazdığımız ve cevabını olasılıklara dayandırılan yorumlarda. Ama bu arz talep meselesi. Doğa bir saniye boş kalmıyor. Elfin,şevdar, maya da öyle. Yani biz burdan ne desek boş bence. Biz bu paraları ödemek için sıraya girdikçe arz fiyatı hep artacaktır. Ama ben 100 tl lik mi fal baktırırım yoksa 20 tl mi? Tabi ki 100 tl. Çünkü 20 tl olan yorumcuların çoğu kopyala yapıştır. Aslında 20 tl çöp oluyor. Onun yerine 100 tl verip en azından tutarlı öngörüler almayı tercih ediyorum. Bu tercih meselesi. Doğayı en çok beğenen insanlardan biriyim. Ama şunu da bilmemiz gerekiyor. Biz her türlü kendimizi rahatlatmak için fal baktırıyoruz. Kendimizi akışa bırakmıyoruz. Gelecek diyorlar bekliyoruz.. Gelmeyecek diyorlar ağlıyoruz. Bu fal olayını bu kadar ciddiye almak hata. Hiç kimse geleceği bilemez. Bir kişinin yaptığı gelecek yorumu çıkmadı diye 900 lü hatlara kadar varan yorumlara gerek yok diye düşünüyorum sadece. Ayrıca her dediğin çıkması mucize olur. Bir falın çıkma olasılığı %30-35 aralığındaymış. Bu kadar biliniyorsa bile çok iyi bence. Ama 14 aralıkta evleneceksiniz diyen yorumcu da var bu sitede.. fiyatı 70 tl..
Bu paraları toplamıyoruz bir yerden evet. Kimse de silah zoru ile baktırın demiyor. Herkes kendi özgür iradesi ile baktırıyor. O yüzden bunları yargılamak kendimizi yargılamaktan geçer..

Öncelikle iyi niyetle falcıyla duygusal bağ kurmuş ve o yüzden savunanlara şunu diyorum, orası siz isteseniz de istemeseniz de bir ticarethane en ponçik minnoşko falcının bile işler yolunda gitmeyince umrunda olmazsınız gözünüz kapalı kimseyi savunmayın deneyimlediğim için de tavsiyemi ciddiye alın. Tabi ki burada falcılar da yazıyor ne biz işsiz gibi hepsini nokta atışlı yakalayabiliriz ne de site bu kadar başlık varken burada kim falcı kim değil onunla uğraşır tek tek dolayısıyla son zamanda bence burada biraz “at izi it izine karışmış” zaten.
Doğa Dan 100 lira etmez diyebiliriz, bunu dememeliyiz diye bir kuralın mantıklı gerekçelerini sunmadığınız sürece.
Derim çünkü ben 90 liraya 100 kredi alıp 10 dakika boyunca nasihat dinledim. Bunu ben deneyimlemişim yani o parayı kıvırıp ben çöpe atmışım benim içime oturmuş siz mi karar vereceksiniz ne diyip ne diyemeyeceğime?
Ps: 900’lü hat muhabbetini bu zihniyete savunmaya gerek bile duymuyorum ben ilkokul 5’te milenyum bilezikleri diye boncuklu bilezikler almıştım eve de deli gibi telefon faturası gelmişti. Aklına direkt ateşli dakikalar falan gelenler; sizin içiniz fesat ayol

Ben varım. Her dediğini cümle cümle yaşadım.

Her dediğinize inanırım, Doğa 10 dakika nasihat etti dediğiniz noktada asla inanmam.

Burada kimin dusuncesi onemli ki kim niye aciklasin, az buluyor olabilir belki zengindir ve o para onun icin daha uygundur ? Evet bana gore de fazla ama digerine fazla gelmiyor olabilir bunun tartisilmasi yanlis, cunku sorun cozulmuyor, Binnaz'a yazarsiniz o bir cozum olabilir ama onlardan da boyle jenerik ve ukala cevap alirsiniz. cunku baktiran var, sacma sapan falcilar var 100 tl yapmislar ama oturup bekliyorlar online olarak biri gelsin diye hala da indirmiyorlar fiyatlarini, o da onlarin bilecegi is. Doga, Sevdar Elfin gibi online oldugu gibi dolan falci neden 100 Tl ye baktiracak insanlari bulurken bundan vazgecsin ve indirim yapsin ki? Burada en buyuk suclu Binnaz, yorumcunun emegi yuksekken onun almasi gereken komisyonun yuksek olmasi gerekirken sitenin cogunlugunu almasi tamamen sacmalik ama onlar da hizmet saglayicisi ve onlar varolmadan falcilar da varolmayacagina gore bunun rahatligi ile hareket ediyorlar, sonucta kar amaci guden bir isletme, amme hizmeti yapmiyorlar :)

Bence diyebilirsiniz kimse size zaten 100 tl eder demiyor. Bence de fal fiyatları yüksek. Ama siz de 100 tl olsa da baktırmışsınız işte. Bunu demek istiyorum ben. Bu kadar talebin olduğu bir yerde fiyatın yüksek olması zaten olağan bir durum.
Neden sitede 150 puan olan yorumcular 24 saat online ve hiç bir kişi beklemiyor onları. Ya da biz o puanda insanları neden burda konuşmuyoruz. Çünkü fiyat düşük, çöpe gitse de sorun değil. Ama 100 tl verince hayatımızı bize versin istiyoruz ki böyle birşey doğa da olsa yok. Tercih bizim Yani..

Mustafaya temmuz 2017 de baktırdım ama şok oldum evleneceksin iki hafta aında geliyo dedi ama çıkmamıştı,, adamın enerjisi iyi ama sevmiştim de patladı :-D
Harbiden mi bide hemen evleneceksin demiş cok teşekkür ederim canım bende içimden diyordum bu Mustafa denen yorumcu nasıl yorum yapıyorda milletin hepsi bu kadar güzel yorum atmışlar sayfasına yani fal baktıranlar desene bosuna merak edip beklemişim onu

Valla inandırmaya çalışmıyorum zaten de Doğa Dan olmadığına emin olsaydım falı da atardım sana inanmanı pek de sallamadığım halde sırf bir fal tanrıçası olmadığını anla diye
Hiç gerek yok:)) Fal tanrıçası demiyorum kimseye ben sadece nasihat vermez diyorum, açıp profilindeki yorumları okusan nasihat vermediğini herkes söylüyor. ANlardın ne demek istediğimi.

Hiç gerek yok:)) Fal tanrıçası demiyorum kimseye ben sadece nasihat vermez diyorum, açıp profilindeki yorumları okusan nasihat vermediğini herkes söylüyor. ANlardın ne demek istediğimi.

O yorumlara bakarsan eğer tüm falcılar medyum:)

Bence bi okuyın tam olarak çünkü arkadaşlar diyorlar ki doğa dan 100 lira etmez diyemezsiniz.
Ben bu kadar abartmaya kayıtsız kalamadım denedim bunca tecrübeme rağmen bir daha gider miyim? Asssla.
Bu arada açıldığı an dolan falcı muhabbetinde de bu topiğin katkısını asla göz ardı etmeyin derim. Ben de geçtim o yollardan insanın içi yanıyor bazen umut istiyor, biri bir bardak su döksün istiyor google da bile falcı arayımca ilk buradaki yorumlar çıkıyor ee herkes buradaki tecrübeli arkadaşlar gibi değil ki kim çok yazıldıysa ona koşuyor. Bu topikte sevilen falcılar hep değişti bir düşünün bakalım neden? Aslında o kadar da muhteşem olmadığı anlaşıldığı için olabilir mi?

Arkadaşım neden sayfasını açayım kendim deneyimledim diyorum anlatamıyorum sanırım ya da sizin mottonuz; başkalarının overrated yorumları>>> benim tecrübem şeklindeyse ona bir şey diyemeyeceğim çünkü benim fikirlerim deneyimlerim doğrultusunda oluşuyor kim olduğunu bilmediğim insanların yazılarıyla değil

E seka sana bilen oldu mu hiç? Yıllardır buradasın bir tek falcının yorumundan memnun kaldığını görmedim ben sanırım, merak ettim var mı önerebileceğin? Değişmeyecek falcı ücretlerini tartışacağımıza çıkan falcı önerisi versek daha faydalı oluruz burada sanırım.

Yanlış görmüşsün o zaman merak ediyorsan profilimde geçmiş mesajlarımı arattırıp okuyabilirsin eskiler bilir çok fazla favori falcım oldu dönem dönem
Edit: artık prensip olarak beğendiğim hiçkimseyi buraya yazmayacağımı da daha önce söylemiştim ya kaçırmışsın ya da o zamanlar yoktun daha buralarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…