- 23 Ağustos 2012
- 51.999
- En iyi cevaplar
- 1
- 242.325
- 898
Ben varım. Her dediğini cümle cümle yaşadım.
O zaman da vardım ama okuyucu olarak,Yanlış görmüşsün o zaman merak ediyorsan profilimde geçmiş mesajlarımı arattırıp okuyabilirsin eskiler bilir çok fazla favori falcım oldu dönem dönem
Edit: artık prensip olarak beğendiğim hiçkimseyi buraya yazmayacağımı da daha önce söylemiştim ya kaçırmışsın ya da o zamanlar yoktun daha buralarda
Evet gelecek olasılıklardan oluşuyor zaten, iyi bir falcı da en büyük olasılığı söylüyor, ama biz bu esnada ani bir karar değişikliği yaparsak değiştirmiş oluyoruz gidişatı. Zaten online falcıya belli bir konu ve soruyla fal baktırıyoruz çünkü onlar da biz medyum değiliz diyorlar ve belli konuyla gelmemizi istiyorlar, o sorunun gidişatını da %90 bilen yorumcular oluyor, bana oldu mesela. Tek kahve gönderip aşk hayatımı yorumlayın ve beni neler bekliyor diye gönderdiğimiz falcıların geleceği tahmin etmesi maksimum %30-%40 tır zaten o da hisleri çok kuvvetliyse.[/QUOTE]Kimden bahsediyorsunuz?
[/QUOTE]O zaman da vardım ama okuyucu olarak,
Evet gelecek olasılıklardan oluşuyor zaten, iyi bir falcı da en büyük olasılığı söylüyor, ama biz bu esnada ani bir karar değişikliği yaparsak değiştirmiş oluyoruz gidişatı. Zaten online falcıya belli bir konu ve soruyla fal baktırıyoruz çünkü onlar da biz medyum değiliz diyorlar ve belli konuyla gelmemizi istiyorlar, o sorunun gidişatını da %90 bilen yorumcular oluyor, bana oldu mesela. Tek kahve gönderip aşk hayatımı yorumlayın ve beni neler bekliyor diye gönderdiğimiz falcıların geleceği tahmin etmesi maksimum %30-%40 tır zaten o da hisleri çok kuvvetliyse.
Şu başlığı okurken hep gülesim geliyor. Fal dediğiniz şey tek kuruş bile etmez, bırakın 100 lirayı. Durugörüsü olmadığı sürece hepsi aynı aslında falcıların, aralarındaki fark kartların anlamlarını, yan yana gelince nasıl bir sonuç çıkardığını kimisi daha iyi biliyor, daha iyi okuyor, bunun için de 100 lira vermem, bunu bu sitede de karşılıklı fal bakan bir sürü kişi yapıyor, oturur kart okumayı öğrenir, fallaşırım daha iyi.
Benim aklıma bu Doğa Dan la Bergüzar Aral'ın aynı yorumcu olma olasılığı gelmeye başladı artık, o kadar saçma bir tartışma haline gelmiş ki. Şahsen Doğa Dan'a baktırmaya niyetim vardı, burada bir arkadaşa da özelden sordum, ne söyledi ne bildi diye, 100 lira olduğu için tereddüt ettiğimi falan söyledim. Şu anda şu tartışmadan sonra baktırmamaya karar verdim, o kadar itici geliyor ki.
Bıunlar yalan dolan yahu o tek konuyla gelin diyenler de zaten ağzınızdan laf alma derdinde
Onlineda tellwede Luna06 diye bir hatun vardı. Kahve attım genel iş aşk dedim. Kadın hayatımı dökmüş. Ben iş aşk yazarım bu kadar iyi falcıysa ağzımı açık bırakır. Gerisi fasa fiso yazdıklarınıza göre bir şeyler uydurup gönderiyorlar işte.
Kimden bahsediyorsunuz?
Kimden bahsederseniz bahsedin
1. %100 bilen falci diye bir sey yok
2. kendi topigim var buyurun acin okuyun. Ben hepsine baktirdim ve net iddia ediyorum, binnazin %99u FALCI DEGIL. Arnisa, Tornisa, Acelya, Bilge, Kesira...deney yaptim farkli zamanlarda farkli hikayeler uydurup baktim olayin gelisine gore sallamislar. Agizlari iyi laf yapiyor o kadar. Falcilikla hic alakasi olmayan insanlara neden 100TL verelim?
3. 100TLlik fal da cikmiyor, 20lik de. Bu durumda 100TLLlik baktirmanin bir manasi yok.
4. Buraya cikan cikmayan falci yorumlari yazan insanlarin %99u olumlu olumsuz hepsi patladi yaziyor, keza bana da oyle oldu. Gelecegi bilen yok ki kardesim.
Dün burada bana bir kadın kahve falı baktı, hiçbir şey söylemedim kendimle ilgili; ama kadın benim yanımdaymış gibi yazdı yaşadığımı. Cidden çok iyi bakan kişiler var, ben de mesela "şu kişi aramda nolacak" gibi bir soru sorulmadığı sürece kartları çok iyi yorumlayamıyorum, işte burada artık falcının okuması devreye giriyor.
100 tl bir fal için çok çok fazla bahsedilen ismi zikretmek istemiyorum çünkü iyice reklam oldu bu kadar çok talep saglayan yine insanlar haliyle 200 tl de olsa yine giderler farketmeyecektir
Peki anı olanları bildi gelecek için söyledikleri çıktı mı Luna06nın? Anda çok iyi olan yüzyüze baktırdığım falcılar olmuştu isim isim bilen ama gelecek hiç çıkmamıştı.[/QUOTE]Bıunlar yalan dolan yahu o tek konuyla gelin diyenler de zaten ağzınızdan laf alma derdinde
Onlineda tellwede Luna06 diye bir hatun vardı. Kahve attım genel iş aşk dedim. Kadın hayatımı dökmüş. Ben iş aşk yazarım bu kadar iyi falcıysa ağzımı açık bırakır. Gerisi fasa fiso yazdıklarınıza göre bir şeyler uydurup gönderiyorlar işte.
Peki anı olanları bildi gelecek için söyledikleri çıktı mı Luna06nın? Anda çok iyi olan yüzyüze baktırdığım falcılar olmuştu isim isim bilen ama gelecek hiç çıkmamıştı.
yanş şöle bişi var ben karılmak istemiyorum boş yete gerilim okuyor söle dicem bir kola markette 1 bucuk tl bir restarauntta 3 tl bogazda 15 tl çesmede 25 aynı hesap arz talep meselesi baktırmak zorunda depilainiz o öle belirlemiş size de uygun değilse olmaz ama edip etmediği baktırana o bir askeri üsretlinin iki günlüğü falan demek çok saçma sigra paketinin 10 tl oldugu ülkede çocukları ekmek bulmazken sigara içen asgarı ücretliler görüyoruz demek istediğim evet pahalı gerçekten çok para dığa yada başkası senden oara almıyor ki baktırma o kadar netNeresini haklı buluyorsunuz 100Tlnin???
İnsanlar alınterleriyle günlüğü 50tlye tüm gün çalışıyor. Kaldı ki binnazdaki falcılar berbat şurda şu falcının dediği de çıktı yazmış tek kişi yok. 100tlyi haklı bulmanızı açıklar mısınız?
Arkadaslar burada artik falci kotulenmio elestirilmio. Hemen bi linc yersiniz yoksa. Gecen gun naptim biliyor musunuz.burada cok ovulen bi falcinin bana yaptigi yorumu erkek arkadasindan ayrilan arkaadasima attim. Bi arkadasim senin icin katina kartlari actim dedim. Sasirdi nasil bilmis bu kadar seyi dedi. Sonra tabi soyleedim yorumun bana ait oldugunu. Bilmem anlatabildim mi ? Anlatabilmisimdir ancak anlamayan cok olacaktir.
Emret komutanım...Bu platform yorumcuların öngörülerinin çıkıp çıkmamasına yönelik kurulmuş gibi geliyor bana. Ve genel foruma baktığınızda bu çıktı, bu çıkmadı şeklinde görüşler var. Ama fiyat meselesi farklı bir konu. O senin gelirin, önceliklerin ve hayattaki tercihlerinle ilgili bir konu. O yüzden bu bu kadar etmez gibi yorumlar bana saçma geliyor. Çıkmadı diyebilirsin ancak bu kadar etmez demek ayrı birşey..Ben de şevdarın yerinde olsam bu kadar talep varken asla 20 tl’ye fal bakmam. Neden bakayım ki? Sosyal yardım platformu değil ki burası. Tamamen keyfi yaşanılan bir durum. İstemiyorsan, pahalı geliyorsa baktırma.. Ya da baktırıyorsan yorumu eleştir, fiyatı değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?