- 27 Kasım 2016
- 1.280
- 2.185
- 133
- 35
Bu platform yorumcuların öngörülerinin çıkıp çıkmamasına yönelik kurulmuş gibi geliyor bana. Ve genel foruma baktığınızda bu çıktı, bu çıkmadı şeklinde görüşler var. Ama fiyat meselesi farklı bir konu. O senin gelirin, önceliklerin ve hayattaki tercihlerinle ilgili bir konu. O yüzden bu bu kadar etmez gibi yorumlar bana saçma geliyor. Çıkmadı diyebilirsin ancak bu kadar etmez demek ayrı birşey..Ben de şevdarın yerinde olsam bu kadar talep varken asla 20 tl’ye fal bakmam. Neden bakayım ki? Sosyal yardım platformu değil ki burası. Tamamen keyfi yaşanılan bir durum. İstemiyorsan, pahalı geliyorsa baktırma.. Ya da baktırıyorsan yorumu eleştir, fiyatı değil..
Bu platform yorumcuların öngörülerinin çıkıp çıkmamasına yönelik kurulmuş gibi geliyor bana. Ve genel foruma baktığınızda bu çıktı, bu çıkmadı şeklinde görüşler var. Ama fiyat meselesi farklı bir konu. O senin gelirin, önceliklerin ve hayattaki tercihlerinle ilgili bir konu. O yüzden bu bu kadar etmez gibi yorumlar bana saçma geliyor. Çıkmadı diyebilirsin ancak bu kadar etmez demek ayrı birşey..Ben de şevdarın yerinde olsam bu kadar talep varken asla 20 tl’ye fal bakmam. Neden bakayım ki? Sosyal yardım platformu değil ki burası. Tamamen keyfi yaşanılan bir durum. İstemiyorsan, pahalı geliyorsa baktırma.. Ya da baktırıyorsan yorumu eleştir, fiyatı değil..
O zaman falcıyı değil sistemi eleştirelim. Eğer sistemde buna izin veriliyorsa neden bakmasın 100 TL’ye.. Bakarlar.. Sen olsan bakmaz mısın? Konu yorumculara dönüyor ve çirkinleşiyor bence. Eğer birşeyin değişmesini istiyorsak düzeni değiştirmek gerek. Onun için de bu kuralları koyanı eleştirmek gerek. Düzene ayak uyduranı değil..Bu bir sistem eleştirisidir tüm falcı sitelerinin yönetimleri bu yorumları okumaktadır eğer sen ve diğer insanlar 100 tl onun tercihi arz talep derse ne olur biliyor musun 200 tl olur binnazda üst limit 100 tl bu rakama kadar falcı kendi belirliyor fiyatları ve bu hak sistem kurucuları tarafından verildi bence sen kendi cebini düşün daha iyi
Ben burası için yazmadım. Tabi ki yardım görüş burda yaşanılan şeyler. Binnaz sitesi sosyal bir kuruluş değil. Kimse bize yardım için orda değil. Onu yazmak istemiştim. Yanlış anlaşıldı sanırım..Burası sosyal yardım değil ama dostluk ve sosyal dayanışma platformu
Burdaki eski üyelerle artık yoldaş, dost olduk
Bu samimiyete sebep buraya hep yazıyorum 100tl de çok, 50tl de çok vermeyin değmiyor diye
100tlye kozmetik, indirimli iyi marka kazağı, çizmesi her türlü şey alınır
Para kolay kazanılmıyor
Kaldı ki burda kimse 1 kez baktırıp bırakmıyor çok sayıda baktırınca 100, 50 fatura kabarıyor
Ben gayet paranızı israf etmeyin yazdım yazarım da. Havaya uçacak 2 lafa israf ettiğimiz parayla bakım yapsak, pozitif olsak, gezmeye çıksak zaten yeni birileriyle tanışırız
O zaman falcıyı değil sistemi eleştirelim. Eğer sistemde buna izin veriliyorsa neden bakmasın 100 TL’ye.. Bakarlar.. Sen olsan bakmaz mısın? Konu yorumculara dönüyor ve çirkinleşiyor bence. Eğer birşeyin değişmesini istiyorsak düzeni değiştirmek gerek. Onun için de bu kuralları koyanı eleştirmek gerek. Düzene ayak uyduranı değil..
Bak yazdım dedim ki. Fal olayı ve pahalı olup olmaması senin gelirin, önceliklerin ve tercihinle ilgili. Sen fal baktırmazsın da kazak alırsın kendine. Bu tercihtir... Yemek yersin, bu önceliktir.. Fiyat umrunda değildir, bu da gelirindir..Niye bu kadar tepki anlamadım birincisi. Doğa umrumda değil iki. Bu sitede fiyatı 100 tl olan bir tek o da değil bu da üç.. Bir insan iyi diyoruz diye bu kadar karalamak niye? Şevdar da çok iyi, Elfin de çok iyi. Niye sadece doğadan bahsediyorsunuz. Elfinin patlayan falı yok mu? Şevdarın.. Engin gümüş? Maya? Eyüp deniz ? Daha nice 100 tl bakanlar..Burası sosyal yardım değil ama dostluk ve sosyal dayanışma platformu
Burdaki eski üyelerle artık yoldaş, dost olduk
Bu samimiyete sebep buraya hep yazıyorum 100tl de çok, 50tl de çok vermeyin değmiyor diye
100tlye kozmetik, indirimli iyi marka kazağı, çizmesi her türlü şey alınır
Para kolay kazanılmıyor
Kaldı ki burda kimse 1 kez baktırıp bırakmıyor çok sayıda baktırınca 100, 50 fatura kabarıyor
Ben gayet paranızı israf etmeyin yazdım yazarım da. Havaya uçacak 2 lafa israf ettiğimiz parayla bakım yapsak, pozitif olsak, gezmeye çıksak zaten yeni birileriyle tanışırız
Bak bence bu kesin çözüm.. O reklamı yapılan yorumcu 200 olsun bugün yine de baktıran o kadar çok olur ki.. Ama 500 bence kesin çözüm..İnşallah bütün fallar 500 TL olur da milletçe topyekün kurtuluruz.
Sana tamamen katılıyorum söylenecek ne varsa söylemişsin zaten, sonuç; isteyen verir istemeyen vermez bu kadar :)Hani bir laf var ya filler tepişir, çimenler ezilir diye. Durum sadece bu. Onlar aynı fiyatla devam ediyor para kazanmaya.. Siz durumu farklı yöne çekmeye çalışıyorsunuz. Ben doğa çok iyi karalamayın demedim. Aksine yorumları eleştirelim dedim. Fiyat kısmına gelince bu sadece onun yaptığı birşey değil dedim. Sistem izin vermiş çoğu da buna ayak uyduruyor dedim. Ben bu sitede 300 tane fal baktırdım bana göre hepsi boş.. Yorum dediğiniz şey gönderirken ne geleceğini bilmediğiniz birşey. Beğenmezsin eleştirirsin. Fiyat dediğin şey ürünü alırken ya da falı baktırırken görüp fal baktır butonuna bastığın şey. Kimse kimseyi fiyat anlamında kandırmıyor. Yorum boş çıkar o ayrı... Ben bundan bahsediyorum sadece..
Hani bir laf var ya filler tepişir, çimenler ezilir diye. Durum sadece bu. Onlar aynı fiyatla devam ediyor para kazanmaya.. Siz durumu farklı yöne çekmeye çalışıyorsunuz. Ben doğa çok iyi karalamayın demedim. Aksine yorumları eleştirelim dedim. Fiyat kısmına gelince bu sadece onun yaptığı birşey değil dedim. Sistem izin vermiş çoğu da buna ayak uyduruyor dedim. Ben bu sitede 300 tane fal baktırdım bana göre hepsi boş.. Yorum dediğiniz şey gönderirken ne geleceğini bilmediğiniz birşey. Beğenmezsin eleştirirsin. Fiyat dediğin şey ürünü alırken ya da falı baktırırken görüp fal baktır butonuna bastığın şey. Kimse kimseyi fiyat anlamında kandırmıyor. Yorum boş çıkar o ayrı... Ben bundan bahsediyorum sadece..
Bak yazdım dedim ki. Fal olayı ve pahalı olup olmaması senin gelirin, önceliklerin ve tercihinle ilgili. Sen fal baktırmazsın da kazak alırsın kendine. Bu tercihtir... Yemek yersin, bu önceliktir.. Fiyat umrunda değildir, bu da gelirindir..Niye bu kadar tepki anlamadım birincisi. Doğa umrumda değil iki. Bu sitede fiyatı 100 tl olan bir tek o da değil bu da üç.. Bir insan iyi diyoruz diye bu kadar karalamak niye? Şevdar da çok iyi, Elfin de çok iyi. Niye sadece doğadan bahsediyorsunuz. Elfinin patlayan falı yok mu? Şevdarın.. Engin gümüş? Maya? Eyüp deniz ? Daha nice 100 tl bakanlar..
Ben buna karşı değilim. Yorum sonuna kadar eleştirilir. Sen elfin patladı dersin, benim ki yüzde yüz tutar. Ben sadece 100 tl ye bunu sadece doğa yapmıyor hepsi yapıyor diye söyledim..Bu da sadece onun değil, sistemin bize ve onlara sunduğu birşey. Bundan bahsettim sadece. Burda 100 TL’ye bakıp hiç bir tane öngörüsü tutmayan o kadar çok yorumcu var ki. Ama bunu 100 tl ye bakıyor diye karalamak yanlış olur. Sitede sabah 20 TL’ye bakıp şu an 100 tl ye bakan yorumcu da var. Bu daha Yaman çelişki. Sabah niye 20 akşam niye 100.. Bakış açın mı değişiyor sabahtan akşama?Az önce neden doğa dedin ya neden elfin değil vs iyi olduğu söylendi diye neden bu kadar eleştiri alıyor dedin aslında tam tersi oldu bugün sabahki konuşmaları görmemiş olabilirsin belki doğa hakkında olumsuz fikirlerimizi belirttik ve aşırı savunma hali oldu ve hiç olumsuz yorum yapılamaz bir duruma geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?