Binnaz Abla

Bu bir sistem eleştirisidir tüm falcı sitelerinin yönetimleri bu yorumları okumaktadır eğer sen ve diğer insanlar 100 tl onun tercihi arz talep derse ne olur biliyor musun 200 tl olur binnazda üst limit 100 tl bu rakama kadar falcı kendi belirliyor fiyatları ve bu hak sistem kurucuları tarafından verildi bence sen kendi cebini düşün daha iyi

Herkes istediği konuda eleştirisini yapar, kimse sizin sözünüze göre hareket etmek zorunda değil. Ister fiyatını eleştirir ister falını. Siz rahatsız değilsiniz diye kimse bir şey konuşmayacak mı? Siz değilsiniz rahatsız bunu söylüyorsunuz, bu kişiler de rahatsız olduğunu söyleyebilir, insanların ifade özgürlüğünü kısıtlamak kimin haddine. Hayırdır yani Doğa Dan'ın cebinden çıkıp, sizin cebinize mi giriyor da burada can hıraş fiyat savunması yapılıyor.

Fal keyfiyetten baktırılmaz. Hangimiz mutluyken, keyifliyken, aşkımıza karşılık bulurken fal baktırdık? Aklımıza bile gelmezdi. Fal baktıran insan zordadır, dardadır, yeri gelir cebindeki son parayı falcıya kaptırır. Bu konu mantıktan çıkıp eski-yeni çatışmasına dönmeye başladı artık. Allah aşkına ya

Burası sosyal yardım değil ama dostluk ve sosyal dayanışma platformu
Burdaki eski üyelerle artık yoldaş, dost olduk
Bu samimiyete sebep buraya hep yazıyorum 100tl de çok, 50tl de çok vermeyin değmiyor diye
100tlye kozmetik, indirimli iyi marka kazağı, çizmesi her türlü şey alınır
Para kolay kazanılmıyor
Kaldı ki burda kimse 1 kez baktırıp bırakmıyor çok sayıda baktırınca 100, 50 fatura kabarıyor
Ben gayet paranızı israf etmeyin yazdım yazarım da. Havaya uçacak 2 lafa israf ettiğimiz parayla bakım yapsak, pozitif olsak, gezmeye çıksak zaten yeni birileriyle tanışırız

O zaman falcıyı değil sistemi eleştirelim. Eğer sistemde buna izin veriliyorsa neden bakmasın 100 TL’ye.. Bakarlar.. Sen olsan bakmaz mısın? Konu yorumculara dönüyor ve çirkinleşiyor bence. Eğer birşeyin değişmesini istiyorsak düzeni değiştirmek gerek. Onun için de bu kuralları koyanı eleştirmek gerek. Düzene ayak uyduranı değil..

Ben burası için yazmadım. Tabi ki yardım görüş burda yaşanılan şeyler. Binnaz sitesi sosyal bir kuruluş değil. Kimse bize yardım için orda değil. Onu yazmak istemiştim. Yanlış anlaşıldı sanırım..

Düzeni değiştirmek için kendimizi değiştirmek lazım. O 100'lük falcılara burada methiyeler düzülmese o düzen zaten değişecek.

Canım ben bakmam :) öyle bi sorumluluğun altına ne vicdanım ne kalbim izin verir çünkü çok riskli ya çıkmazsa bunun vebalini taşımak mümkün değil

Kural koyanlar kadar kurala uyanlar da hatalıdır herkesin taşın altına elini koymalı çünkü bir tek burası var sesimizi duyurduğumuz

Bak yazdım dedim ki. Fal olayı ve pahalı olup olmaması senin gelirin, önceliklerin ve tercihinle ilgili. Sen fal baktırmazsın da kazak alırsın kendine. Bu tercihtir... Yemek yersin, bu önceliktir.. Fiyat umrunda değildir, bu da gelirindir..Niye bu kadar tepki anlamadım birincisi. Doğa umrumda değil iki. Bu sitede fiyatı 100 tl olan bir tek o da değil bu da üç.. Bir insan iyi diyoruz diye bu kadar karalamak niye? Şevdar da çok iyi, Elfin de çok iyi. Niye sadece doğadan bahsediyorsunuz. Elfinin patlayan falı yok mu? Şevdarın.. Engin gümüş? Maya? Eyüp deniz ? Daha nice 100 tl bakanlar..

Burada ne zaman bir falcı eleştirisi olsa, buraya gelip falcıyı savunmak için yazı yazıp da sonra da ben övüyorum diye eleştiriyorsunuz demeyin. Kimse siz burada övgüler düzerken karalama yapmadı ya da yok ya ben hiç beğenmedim diye kavga çıkarmadı; ama ne zaman ki biri eleştiri yapıyor, hop anında methiyeler düzen kişiler savunmaya geçiyor. Olayı çarpıtmasın kimse.
Velhasıl birileri burada fiyat eleştirisi yapılamayacağını düşünüyorsa bundan sonra o tarz yorumlar geldiğinde şikayet et butonunu kullansınlar, yasaksa o tarz yorumlar kişiler ban yer zaten. Değilse de kimsenin bu tarz yorumlara laf etmeye zaten hakkı yok.

Ben doğaya baktırdım arkadaşlar. Asla hisli biri olduğunu düşünmüyorum. Bana falın başında daha ayrılalı ne kadar oldu, kötü mü ayrıldınız diye sordu çünkü. Çok iyi falcı olsa bilir bizim ne kadardır ayrı olduğumuzu, neden ayrıldığımızı. 15 tl lik falcı diyor bana ayrılalı baya zaman geçmiş diye, şöyle olaylar olmuş, sen böyle davranmışsın falan diye anlatıyor. Şimdi doğaya hisli diyemeyiz o yüzden. Kartlarda ne çıķmışsa onu söylüyor. Böyle olduğu için de karşı tarafın durumuyla ilgili söyledikleri de hiç inandırıcı gelmedi. Bana ısrarla mart ayı dedi çıkarsa gelip yazacağım ki bir olasılık yok imkansıza yakın. He ola ki çıksa bile doğa bildi diye burda yana yakıla savunmam, tesadüf bilmiş derim çünkü o kadar boş bir faldı, hiç etkilenmedim ve o paraya değmezdi üzgünüm.

Arkadaşlar bana karşı tarafın düşüncelerini okuyabilen biri lazım gelecek önemli değil şuanı iyi yorumlayan düşünceleri amacı vs lütfen deneyimlediğiniz ve iyi oldugunu düşündüğünüz kim varsa söylermisiniz önemli bir durum

Hani bir laf var ya filler tepişir, çimenler ezilir diye. Durum sadece bu. Onlar aynı fiyatla devam ediyor para kazanmaya.. Siz durumu farklı yöne çekmeye çalışıyorsunuz. Ben doğa çok iyi karalamayın demedim. Aksine yorumları eleştirelim dedim. Fiyat kısmına gelince bu sadece onun yaptığı birşey değil dedim. Sistem izin vermiş çoğu da buna ayak uyduruyor dedim. Ben bu sitede 300 tane fal baktırdım bana göre hepsi boş.. Yorum dediğiniz şey gönderirken ne geleceğini bilmediğiniz birşey. Beğenmezsin eleştirirsin. Fiyat dediğin şey ürünü alırken ya da falı baktırırken görüp fal baktır butonuna bastığın şey. Kimse kimseyi fiyat anlamında kandırmıyor. Yorum boş çıkar o ayrı... Ben bundan bahsediyorum sadece..

Sana tamamen katılıyorum söylenecek ne varsa söylemişsin zaten, sonuç; isteyen verir istemeyen vermez bu kadar :)

Az önce neden doğa dedin ya neden elfin değil vs iyi olduğu söylendi diye neden bu kadar eleştiri alıyor dedin aslında tam tersi oldu bugün sabahki konuşmaları görmemiş olabilirsin belki doğa hakkında olumsuz fikirlerimizi belirttik ve aşırı savunma hali oldu ve hiç olumsuz yorum yapılamaz bir duruma geldi

Fiyatı ödedikten sonra fiyat eleştirisi yapamıyoruz yani. :)))) elbise, yiyecek aldığımız da bile bu fiyat etmezmiş diyebiliyoruz da fal için diyemiyoruz öyle mi? Niye diyemiyoruz, kanun bana bu hakkı tanıyor, demem için sebep nedir? Sizin o falcıyı çok beğeniyor oluşunuz mu?
Onlar da zaten falı beğenmediği için bu fiyat etmez diyip, fiyatına laf ediyorlar.
Benim burada kızdığım nokta siz kendinizi istediğiniz gibi ifade etmekte özgür görebiliyorken karşı tarafı kısıtlamaya çalışıyor oluşunuz, sonra da niye benim üstüme geliniyor. Gelinir tabi; çünkü siz yorumlarınızı yaparken kimse burada hayır öyle diyemezsin demedi, kimse niye o falcıyı övüyorsun demedi. Site yöneticisi değilsiniz, kimsenin nereye ne yazacağına karışamazsınız. Uygunsuzsa içerik şikayet edersiniz, site yöneticisi gereğini yapar; ama siz de gayet iyi biliyorsunuz ki uygunsuz içerik değil, burada fiyatına dair konuşma serbest. O yüzden kendinize hak olarak gördüğünüz ifade hürriyetini başkalarında kısıtlamaya çalışmayın.

İyi de ben Doğa diye bir şey yazmadım ki
Tüm mesajlarımda binnaz yazdım farkındaysanız
Benim derdim Doğa ya da başkası değil, fala 100tl biçmeyi normal görüp buraya yazmanız ve insanları bu yönde telkin etmeniz
100tlye online fal olmaz kardeşim ederi değil
Yarsı olan gocunur ben binnaz yazdım ama siz Doğa anlamışsınız, avukatı mısınız?

Ben buna karşı değilim. Yorum sonuna kadar eleştirilir. Sen elfin patladı dersin, benim ki yüzde yüz tutar. Ben sadece 100 tl ye bunu sadece doğa yapmıyor hepsi yapıyor diye söyledim..Bu da sadece onun değil, sistemin bize ve onlara sunduğu birşey. Bundan bahsettim sadece. Burda 100 TL’ye bakıp hiç bir tane öngörüsü tutmayan o kadar çok yorumcu var ki. Ama bunu 100 tl ye bakıyor diye karalamak yanlış olur. Sitede sabah 20 TL’ye bakıp şu an 100 tl ye bakan yorumcu da var. Bu daha Yaman çelişki. Sabah niye 20 akşam niye 100.. Bakış açın mı değişiyor sabahtan akşama?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…