Binnaz Abla

Ayriyeten gercekten hisleri olan bi yorumcu sadece katina bakmaz. Hisleri varsa eger bunu kahvedede gorur obur turlusu benim icin sadece kart yorumcusudur. Ve tutamiyorum kendimi sunu da belirtmek istiyorum ki burda evle olan erkeklerin pesine dusen nisanli olanlari sevgilisi olanlari ayirmaya calisan kisiler de mevcut. Bunlarla dertlesmisligim ya da ozelden konusmuslugum yok. Ama bazi kisileri yaptiklari yorumlarla tespit etmisligim var. Ve ne yaziktir ki burada ovulen falcilarin cogunun bunlara "arkadasim bugun senin icin baskasini birakan yarin bir baskasi icin seni birakir" demek yerine pembeci ve umut vaadedici yorumlarla tatmin edildiklerini goruorum. Yazik gercekten!

Ben kime kısıtlama ya da yaptırım uyguladım ki şu anda. Herkes konuşuyor açıkça fikrini değil mi? Yine söylüyorum dediğiniz insan umrumda bile değil..

Çok haklısın saygı duyarım bu düşüncene. O zaman buradaki tüm arkadaşlar bugün itibari ile fal baktırmayı bırakalım. 1 günlüğüne mesela. Site be yorumcular da bir değişiklik var mı görelim. Yoksa yazmak bir şeyi değiştirmiyor. Bir aksiyon şart..

binnaz ablaya yaklaşık bir buçuk yıldır uyeyim favorim olan bir kaç falco var bunlardan biri engin gümüş . bu falcinin stratejisini cozdgnzde inanın her dediği cikior. aslında çözmeniz lazım kırmadan dökmeden bir şeyleri anlatır. iyi yorum yapmanız lazım fallaria. ikincisi defne tanrıkulu nokta atislari vardır zamanı geldgmde yaşarım.3 şu ise doğa dan çok dürüst öncelikle bir ay önce bana söylediği şeyleri yaşadım.erkek arkadaşın bomba bir şekilde geliyor dedi evlilikistior ve ben bugün ondan yüzük aldim.dedikleri tek tek cıktı bende uydu enerjisi.herkese tavsiye ederim bu üçlüyü .

Yanlış anlamazsan bir şey soracağım, ben geçen burada bir kart sormuştum, kartın niye öyle geldiğini anlayamayarak. O günü yanlış anlaşılır mı acaba yorumum diye tereddüt ederek yazdım, düşündüğün kişi ben miyim acaba? Öyleyse cidden öyle bir şey yok.

Oyle cokk fal baktrdimki zamaninda simdi gecmis3 donup baktgmda yasadgm durumy tek bilen agzimi acik birakan geysuydu. Ama ona da guvenmiorum ayri. Yani her ne kadar agzimi acik birakacak yorumu olsa da buradaki arkadaslarin yorumlarini okuduktan sonra geysunun herkese pembe konustgnu dusunuorum. karsi tarafin hisleriyle alakali soyledigi seylere itibar etmiorum. Artik hicbirine guvenm yok. Dua ediorum arkadaslar ne kadar inanclisinz bilemm ama dua ederek icim daha cok rahatliomus megerse. Keske zamaninda da oyle yapsaydim verdigim paralara cok aciyorum

Tatlim yorumunu hatirliorum. Inan sen aklimin ucuna bile gelmedin. Herkes kendini belli edio bi sekilde icin rahat olsun

Tatlim yorumunu hatirliorum. Inan sen aklimin ucuna bile gelmedin. Herkes kendini belli edio bi sekilde icin rahat olsun
Rahatladım valla, şimdi bir an gördüm ya yorumu, sormazsam kendi kendimi yerim yanlış mı anlaşıldım diye çok teşekkür ederim canım.

hislerime tercüman bir yazı teşekkür ederim faldan soğuma sebeplerimdendir bu bahsettiklerin canım..

Herkese iyi geceler diyerekten şöyle bir yorum yapayım dün yaptığım yoruma Doğa Dan hakkında yok 100 tl etmez demeyin ben her dediğini yaşadım diyen arkadaş geriye dönük baktım ama yorgun olduğum için herhalde göremedim ama hâlâ ve hâlâ aynı fikirdeyim 100 tl vermeye değmez benim fikrim bu yönde arkadaşım net. Burası falcı savunma platformu değil burası bizim deneyimlediğimiz tecrübe ettiğimiz falcılar hakkında birbirimizle bilgi alışverişi yaptığımız yada bir sıkıntımız olduğunda hiç tanımasak da birbirimizi dertleştiğimiz bir yer bilginize...

kimse kusura bakmasın ama hiçbir fal 100 tl etmez

bana bir falcının gelecek öngürüsü %90 tuttu mesela ama o fal bile 100 tl etmez

yeri geldi zor zamanlar geçirip sevdiğim falcıya bir ay içine çok sık gittim ve 100 tl’den de fazla kazandırdım ona böylelikle

o ay o falcıya o kadar para kazandırmak benim seçimimdi evet
istemesem kazandırmazdım
ama bu yine de benim paramı harcamama değmediği gerçeğini değiştirmez

aynı o 100 tl’leri insanların kendi hür iradeleriyle veriyor oluşlarının, falın o paraya değmediği gerçeğini değiştirmediği gibi

günaydınlarrr ben ilk defa defne tanrıkuluna kahve yolladım eşin geri gelir ama sonra illa biter bu süreç falan dedi yani siz baktırdımız mı ne düşünüyorsunuz böşe uzun vade yorumları beni korkutur aslında ne olacagını sadece allah bilir böle konusuldu mu çok canım sıkılıyor ama anı ve geçmişi olanları çok net bir şekilde dile getirdi turarlı idi anlıcağımız

Üzülme patlayan fal çoknayrica kimse bu derece göremiyor gaybi sadece allah bilir

dün fal fiyatlarını eleştirmeye karşı çıkan herkese binnazın yeni sistemi hayırlı olsun:)
Artık prim vermemek lazım bu siteye bunun adı enayi yerine koymak. Onlar oturduğu yerden kazanıyor da 100 lirayı çoğumuzun o şekilde kazanmadığını düşünüyorum. Mavikurdele10 ve ben sildik uygulamaları ben kart bilgilerimi temizleyip hesabı da siliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…