Ben kime kısıtlama ya da yaptırım uyguladım ki şu anda. Herkes konuşuyor açıkça fikrini değil mi? Yine söylüyorum dediğiniz insan umrumda bile değil..Fiyatı ödedikten sonra fiyat eleştirisi yapamıyoruz yani. :)))) elbise, yiyecek aldığımız da bile bu fiyat etmezmiş diyebiliyoruz da fal için diyemiyoruz öyle mi? Niye diyemiyoruz, kanun bana bu hakkı tanıyor, demem için sebep nedir? Sizin o falcıyı çok beğeniyor oluşunuz mu?
Onlar da zaten falı beğenmediği için bu fiyat etmez diyip, fiyatına laf ediyorlar.
Benim burada kızdığım nokta siz kendinizi istediğiniz gibi ifade etmekte özgür görebiliyorken karşı tarafı kısıtlamaya çalışıyor oluşunuz, sonra da niye benim üstüme geliniyor. Gelinir tabi; çünkü siz yorumlarınızı yaparken kimse burada hayır öyle diyemezsin demedi, kimse niye o falcıyı övüyorsun demedi. Site yöneticisi değilsiniz, kimsenin nereye ne yazacağına karışamazsınız. Uygunsuzsa içerik şikayet edersiniz, site yöneticisi gereğini yapar; ama siz de gayet iyi biliyorsunuz ki uygunsuz içerik değil, burada fiyatına dair konuşma serbest. O yüzden kendinize hak olarak gördüğünüz ifade hürriyetini başkalarında kısıtlamaya çalışmayın.
Çok haklısın saygı duyarım bu düşüncene. O zaman buradaki tüm arkadaşlar bugün itibari ile fal baktırmayı bırakalım. 1 günlüğüne mesela. Site be yorumcular da bir değişiklik var mı görelim. Yoksa yazmak bir şeyi değiştirmiyor. Bir aksiyon şart..Ayriyeten gercekten hisleri olan bi yorumcu sadece katina bakmaz. Hisleri varsa eger bunu kahvedede gorur obur turlusu benim icin sadece kart yorumcusudur. Ve tutamiyorum kendimi sunu da belirtmek istiyorum ki burda evle olan erkeklerin pesine dusen nisanli olanlari sevgilisi olanlari ayirmaya calisan kisiler de mevcut. Bunlarla dertlesmisligim ya da ozelden konusmuslugum yok. Ama bazi kisileri yaptiklari yorumlarla tespit etmisligim var. Ve ne yaziktir ki burada ovulen falcilarin cogunun bunlara "arkadasim bugun senin icin baskasini birakan yarin bir baskasi icin seni birakir" demek yerine pembeci ve umut vaadedici yorumlarla tatmin edildiklerini goruorum. Yazik gercekten!
Ya da baktırıyorsan yorumu eleştir, fiyatı değil..
Burada kime emrediyordunuz o halde?Ben kime kısıtlama ya da yaptırım uyguladım ki şu anda. Herkes konuşuyor açıkça fikrini değil mi? Yine söylüyorum dediğiniz insan umrumda bile değil..
Ben genel bir cümle yazdım Burada. Kişiye özel bir cümle değil..Burada kime emrediyordunuz o halde?
Yanlış anlamazsan bir şey soracağım, ben geçen burada bir kart sormuştum, kartın niye öyle geldiğini anlayamayarak. O günü yanlış anlaşılır mı acaba yorumum diye tereddüt ederek yazdım, düşündüğün kişi ben miyim acaba? Öyleyse cidden öyle bir şey yok.Ayriyeten gercekten hisleri olan bi yorumcu sadece katina bakmaz. Hisleri varsa eger bunu kahvedede gorur obur turlusu benim icin sadece kart yorumcusudur. Ve tutamiyorum kendimi sunu da belirtmek istiyorum ki burda evle olan erkeklerin pesine dusen nisanli olanlari sevgilisi olanlari ayirmaya calisan kisiler de mevcut. Bunlarla dertlesmisligim ya da ozelden konusmuslugum yok. Ama bazi kisileri yaptiklari yorumlarla tespit etmisligim var. Ve ne yaziktir ki burada ovulen falcilarin cogunun bunlara "arkadasim bugun senin icin baskasini birakan yarin bir baskasi icin seni birakir" demek yerine pembeci ve umut vaadedici yorumlarla tatmin edildiklerini goruorum. Yazik gercekten!
Özel genel fark etmez, benim için olay doğa dan da değil. Insanları yorumları konusunda kısıtlamaya çalışıyor olşunuz beni rahatsız etti.Ben genel bir cümle yazdım Burada. Kişiye özel bir cümle değil..
Tatlim yorumunu hatirliorum. Inan sen aklimin ucuna bile gelmedin. Herkes kendini belli edio bi sekilde icin rahat olsunYanlış anlamazsan bir şey soracağım, ben geçen burada bir kart sormuştum, kartın niye öyle geldiğini anlayamayarak. O günü yanlış anlaşılır mı acaba yorumum diye tereddüt ederek yazdım, düşündüğün kişi ben miyim acaba? Öyleyse cidden öyle bir şey yok.
Rahatladım valla, şimdi bir an gördüm ya yorumu, sormazsam kendi kendimi yerim yanlış mı anlaşıldım diyeTatlim yorumunu hatirliorum. Inan sen aklimin ucuna bile gelmedin. Herkes kendini belli edio bi sekilde icin rahat olsun
Ayriyeten gercekten hisleri olan bi yorumcu sadece katina bakmaz. Hisleri varsa eger bunu kahvedede gorur obur turlusu benim icin sadece kart yorumcusudur. Ve tutamiyorum kendimi sunu da belirtmek istiyorum ki burda evle olan erkeklerin pesine dusen nisanli olanlari sevgilisi olanlari ayirmaya calisan kisiler de mevcut. Bunlarla dertlesmisligim ya da ozelden konusmuslugum yok. Ama bazi kisileri yaptiklari yorumlarla tespit etmisligim var. Ve ne yaziktir ki burada ovulen falcilarin cogunun bunlara "arkadasim bugun senin icin baskasini birakan yarin bir baskasi icin seni birakir" demek yerine pembeci ve umut vaadedici yorumlarla tatmin edildiklerini goruorum. Yazik gercekten!
Herkese iyi geceler diyerekten şöyle bir yorum yapayım dün yaptığım yoruma Doğa Dan hakkında yok 100 tl etmez demeyin ben her dediğini yaşadım diyen arkadaş geriye dönük baktım ama yorgun olduğum için herhalde göremedim ama hâlâ ve hâlâ aynı fikirdeyim 100 tl vermeye değmez benim fikrim bu yönde arkadaşım net. Burası falcı savunma platformu değil burası bizim deneyimlediğimiz tecrübe ettiğimiz falcılar hakkında birbirimizle bilgi alışverişi yaptığımız yada bir sıkıntımız olduğunda hiç tanımasak da birbirimizi dertleştiğimiz bir yer bilginize...
Üzülme patlayan fal çoknayrica kimse bu derece göremiyor gaybi sadece allah bilirgünaydınlarrr ben ilk defa defne tanrıkuluna kahve yolladım eşin geri gelir ama sonra illa biter bu süreç falan dedi yani siz baktırdımız mı ne düşünüyorsunuz böşe uzun vade yorumları beni korkutur aslında ne olacagını sadece allah bilir böle konusuldu mu çok canım sıkılıyor ama anı ve geçmişi olanları çok net bir şekilde dile getirdi turarlı idi anlıcağımız
Artık prim vermemek lazım bu siteye bunun adı enayi yerine koymak. Onlar oturduğu yerden kazanıyor da 100 lirayı çoğumuzun o şekilde kazanmadığını düşünüyorum.dün fal fiyatlarını eleştirmeye karşı çıkan herkese binnazın yeni sistemi hayırlı olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?