- 27 Kasım 2016
- 1.280
- 2.185
- 133
- 35
neymış yeni hali
Evet banada mail geldi canımüyelerin mailine bilgilendirme maili gelmiş olmalı
fal iadesi yok bu bence kötü herkez istediği gibi sallasın artikBinnazda Yeni sistem nasıl ki? Baktım mail yok ?
Artık prim vermemek lazım bu siteye bunun adı enayi yerine koymak. Onlar oturduğu yerden kazanıyor da 100 lirayı çoğumuzun o şekilde kazanmadığını düşünüyorum.Mavikurdele10 ve ben sildik uygulamaları ben kart bilgilerimi temizleyip hesabı da siliyorum
Aynen madem falın ederi 50tl 60tlydi nasıl 7tlye iniverdi??
Sallama ya da değil o ayrı hikaye, fal fiyatları 20tlyken falcı da müşteri de memnundu bence. Fal fiyatlarının 60 70 tllere fırlaması saçmalığın başlangıcı oldu zaten. Aynı fal 19tlyken 60oluverdi?! O zamandan beri ben zaten bu sitede baktırmıyorum. yıldızname.com a zıpladım hem normal fiyat politikalı hem de elemanlar fena değil. Bana kalırsa toptan bırakmak istiyorum bir ara bırakmıştım şimdi tekrar psikolojik motivasyona ihtiyacım var.
İade etme hakkı kalkmış canımMavikurdele10 banada mail gelmemiş ne değişikliği olmuş yine fiyatlar 170 tl mi olmuş yoksa :))) canım zaten faldan gına geldi binnazda iyice kendini aştı ..
Mavikurdele10 banada mail gelmemiş ne değişikliği olmuş yine fiyatlar 170 tl mi olmuş yoksa :))) canım zaten faldan gına geldi binnazda iyice kendini aştı ..
İade etme hakkı kalkmış canım
maili aynen kopyalıyorum aşağı hem iade sistemi kalkmış hem de hediye kredi sistemi artık vermiyorlar gibi bir şey o değil de sistemini hep eleştirdiğim tellweye kaldık iyi mi:)
Üyelik Profil kategorilerimiz yenilendi!
Sana hatırlatmak istediğimiz önemli noktalarımız şu şekilde:
Yeni Kategoriler şu şekilde:
- Bundan sonra aylık kategorin, satın almış olduğun krediler ve fallar ile belirlenecek!
- Satın aldığın kredi ve fal miktarına bağlı olarak gelecek ay kullanmak üzere hediye krediler otomatik hesabına eklenecek!
- Hediye puan uygulaması artan oranlarda devreye girecek, dolayısı ile bundan sonra fal iadesi olmayacak. Biz misli ile sana hediye ediyor olacağız.
- Standart Üyelik: 0 - 999 arası kredi satın alımında - %3 Hediye Kredi
- Bronz Üyelik: 1000 - 4999 kredi - %5 Hediye Kredi
- Gümüş Üyelik : 5000 - 9999 kredi - %10 Hediye Kredi
- Altın Üyelik : 10000 kredi ve üstü - %15 Hediye Kredi
Rica ederim canım ne demekçok teşekkür ederim canım beni üye yerine koyup mail bile göndermemişler:)) ayy cidden iyi niyetliyiz bide iade etmeye çekiniyoruz ama site bizleri sömürebildiği kadar sömürme derdinde ..
doğru telwede rakamlar insaflı, bide yıldızname sitesine daha kayıt yaptırmadım denesemmi dedim ama fal baktırasım yok bütün falcılar aynı geliyor bana..
yıldıznamede bedava kredi de varmış ilk kayıt olunca aslında ben de aynı durumdayım motive olamak için iyi oluyor işte
Aynen 1 ay 3 ay 5 ay derken benimde o yıllarda 2012 lerde zaman gecmıs ve artık benim hayatım farklı bi yönde yol almaya başlamıştı artık fal baktirdıgım zamanlarda istedigim beklediğim setlerinde olmasını istemiyordum..sadece süreci atlatiyoruz fal baktirarak.bir fala 100 lira vermenin normal olduğunu savunan arkadaşlar bu paranın ne kadarının siteye kaldığını biliyor mu acaba? burada bir arkadaşın yazdığına göre 70 lira sitenin, 30 lira falcının sistemi vardı. hala o hak ediyor bu hak ediyor diyorsanız söylenecek söz yok. kendi adıma asla hiçbir online falcı 100 lira etmez. her gün o kadar çok fal bakılıyor bu sitede dönen paraları aklımız almaz. binnaz abla sitesi ilk açıldığı dönemde fal baktıranlardanım. binnaz'ın kendisine bile baktırmışlığım var düşünün. arada eski fallara dönüp bakıyorum bunca zaman saçma sapan insanlara ve tabi ki binnaz'a para kazandırmaktan başka bir şey yapmamışım. ne saçma yorumlar, ne saçma paralar dönüyor, üstelik falların kilit noktası da şu. yıllardır ama. her baktırdığımda bir kaç ay vade verilir. hiç değişmez, değişim zamanı artık gelmiştiren fazla 2 bilemedin 3 ay sonra her şey düzelir, pembe tablolar, masallar. verdikleri vade gelince bir şey olmaz tabi. yine falcının kapısını çalarız, aaaa şey canım yıldızın düşük, nazar var sende ondan işlerin geç oluyor. ha bir de beklentiye girmişsin ötelemişsin zamanı yani hep bir bahane vardır. zaten dikkat etsek yaptıkları ortalama yorumlar herkese uyabilir. anneme okudum falların bazılarını dedim bu kadar para kazanıyor bu falcılar. niye iş arıyorsun sen, fal baksana daha çok kazanırsın dedi. kesinlikle çooooook haklı. kartların anlamlarını öğrenip fal baksam iş aramak yerine nasıl olur sizce
Aynen iade de yoksa moralimizin bozulduğu ile kalırız resmen..fal iadesi yok bu bence kötü herkez istediği gibi sallasın artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?